HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Ağustos 2018 Pazartesi - 09:39

Başkan Pekdaş'a sürpriz karşılama

Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu’nu ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ı federasyon üyeleri alkış, tezahürat ve meşaleler eşliğinde karşıladı.

Başkan Pekdaş a sürpriz karşılama

Sivil toplum örgütlerine verdiği destekle adından söz ettiren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu’nun daveti üzerine, federasyon binasına giderek üyelerle bir araya geldi. Federasyon’un Zeytinlik Mahallesi’ndeki binasında gerçekleşen akşam buluşmasında renkli görüntüler yaşandı. Kütahyalılar Başkan Pekdaş’ı federasyon binasının girişinde alkış, tezahürat ve meşalelerle karşıladı. Büyük coşkuya sahne olan ziyarete Kütahya’nın CHP’li Şaphane İlçe Belediye Başkanı Rasim Daşhan da eşlik etti. Federasyon Başkanı Ufuk Aksoy, Başkan Pekdaş’ın kuruldukları günden bugüne kendilerine destek veren belediye başkanlarından biri olduğunu söyledi. Federasyon üyeleri olarak yıllarca farklı partilere ve farklı ideolojilere oy verdiklerini söyleyen Aksoy, artık Kütahya’ya ve Kütahyalılara hizmet eden siyasetçiler istediklerini dile getirdi. İzmir’de yaklaşık 120 bin Kütahyalının yaşadığını belirten Aksoy, Başkan Pekdaş’a kendilerine sahip çıktığı için teşekkür ederek, makam süresinin devam etmesini diledi. Aksoy, “Kütahyalılar siyaseten kimsenin kendisini bir yere getirebilmesini sağlayan asansör değil. İzmir’de 120 bin Kütahyalı var. Biz büyük bir aileyiz. Bizlere sahip çıktığı için Sema Başkanıma Rabbim makamını daim eylesin, bir ömür bu makamda kalsın” dedi.

TEK BAŞINA DEĞİL, BİRLİK OLMAK ZORUNDAYIZ
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da kardeş belediye Şaphane’nin başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Belediye Başkanı Rasim Daşhan’ın da katıldığı buluşmada yer almaktan mutluluk ve onur duyduğunu söyledi. Yapılacak çok iş olduğunu dile getiren Pekdaş, “Konak denildiğinde Saat Kulesi, Kordon, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Güzelyalı, Göztepe, Alsancak akla geliyor. Konak, sadece buralardan ibaret değil. İzmir’de ne kadar sorunlu yer biliyorsanız hepsi Konak’ta. Çok farklı dokuları içinde yaşatan bir kent. Bu sosyal dokular arasında uçurumlar var. İzmir’in en iyi okullarını içimizde barındırmamıza rağmen, eğitim başarısında 30 ilçe arasında sonuncuyuz. 130 okulumuz var. İzmir’in en küçük ilçesiyiz ama 130 okul var. Bu 130 okulun bulunduğu yerlerin çoğunda dezavantajlı bölgelerde yaşayan hemşehrilerimiz yaşıyor. Biz her yıl 30-40 okulun tadilatını yapıyoruz. Semt merkezleri açıyoruz. Yazın da buralarda yaz okulları açıyoruz. Biz, birbirimize iyi gelebiliriz. Birbirimizin sorunlarına iyi gelebiliriz. Önemli olan azı paylaşmayı bilebilmek, birbirimizin derdine deva olabilmek. Herkes kendine bakıyor, bir kişinin kurtuluşu mümkün değil. Bir kişi tek başına iyi olamaz. Biz birlikte kalkınmak zorundayız. Bu nedenle birbirimize sahip çıkmalıyız. O nedenle bizim sizinle bağımız, bu nedenledir. Şaphane ilçemizle olan kardeşliğimizi, sizleri çok seviyoruz” dedi. Konuk Belediye Başkanı Rasim Daşhan da Konak Belediyesi’nin kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkür ederek, “Kardeş belediyemiz Konak Belediyesi maddi-manevi her zaman yanımızda, Sema ablamız her zaman desteğini veriyor. Kendisine sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

 
Büyükşehir o mahalle için 4’üncü kez ihale düğmesine bastı!
 
Önlemin etkisi hissedildi: Dolarda son durum
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir o mahalle için 4’üncü kez ihale düğmesine bastı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi’nde gerçekleştirilecek kentsel ...
Urla'da dev şampiyona sona erdi
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 18 yaş altı Türkiye Plaj Voleybolu ...
Büyükşehir'den hayati müdahale: On binlerce zeytin ağacı kurtuldu
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karaburun’daki üreticiler için uyguladığı ...
 
Bornova'da parklar yenileniyor!
Bornova Belediyesi, bir yandan yeni parklar yaparken bir yanda da mevcut ...
Bornova'da vatandaşa özel hizmet
Bornova Belediyesi‘nin sosyal tesisleri içinde bulunan düğün salonları ...
Kocaoğlu'ndan o iddialara sert çıkış: Bazı çıkar grupları...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bugün Ankara'da gerçekleştirilen ...
 
İEÜ öğrencilerinin projeleri Urla'da sergileniyor
Urla Belediyesi ile İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) arasında yapılan ...
Karabağlar'da muhtarlarla zirve: Gündem kentsel dönüşüm
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Bakanlık tarafından riskli ...
Öğrenci Dostu Kent: Bornova
Bornova Belediyesi, Gençlik Merkezi’nden Dost Kart’a, yarı zamanlı iş ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva