HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
17 Eylül 2018 Pazartesi - 14:49

Başkan Kocaoğlu ve AK Partili başkanların zirvesinde neler konuşuldu?

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ve AK Partili ilçe belediye başkanları bir araya geldi. Toplantı yaklaşık 2 buçuk saat sürdü. İlçelerin sorunları tek tek alınırken Başkan Kocaoğlu ve AK Parti İl Başkanı Şengül zirve sonrasında içeriğe dair bilgi verdi.  

Başkan Kocaoğlu ve AK Partili başkanların zirvesinde neler konuşuldu?

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Partili ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun makamındaki buluşmaya, Genel Sekreter Buğra Gökçe, İmardan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP Grup Başkanvekilliği görevini yürüten Sırrı Aydoğan, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti Grup Başkanvekili olarak görev yapan Ali Kökoğuz, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu katıldı. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’ın ise sağlık problemlerinden dolayı toplantıya gelemediği belirtildi.

İlçe belediye başkanlarının dosyalarla geldiği görüşmede kent sorunlarına ve ilerleyen dönemde hayata geçirilecek pek çok projeye dair fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.  Yapılacak yatırımlar üzerinden taraflar bilgilendirmede bulunurken yeni süreçte oluşabilecek sorunların çözümü noktasında birlikte hareket edileceği aktarıldı. Toplantıda her belediye başkanına ayrı ayrı zaman tanındığı öğrenildi.  Bilgilendirmede bulunan ilçe belediye başkanlarının Başkan Kocaoğlu’na taleplerini ilettiği belirtildi. Kapsamlı ve detaylı bir biçimde projelerin masaya yatırıldığı zirve yaklaşık 2 buçuk saat sürdü.  

SON DERECE VERİMLİ GEÇTİ!
Toplantı sonrasında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İl başkanım ve belediye başkanlarımızla beraber belediyenin sorunları, Büyükşehir Belediyesi’nin yapacakları konusunda il başkanımız ve bürokrat arkadaşlarımızla beraber bir çalışma yaptık. Son derece verimli geçti. Sorunları halledeceğiz. Hepinizin malumu olduğu gibi yatırımlardan sonra asfaltların, parkelerin toparlanması, ana konuydu. Diğer ufak tefek konuları da halletmek üzere mutabık kaldık. İyi bir çalışma oldu. İzmir’imize hayırlı olsun. Su patlakları vs gibi konular başlıca konulardı” dedi.

YARIN ULAŞTIRMA BAKANIYLA GÖRÜŞECEĞİZ, İZMİR’DE SEÇİME KADAR SORUN BIRAKMAYACAĞIZ!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Uzun süredir gündemdeydi. Bir araya gelebildik. Daha önce başlayan, ılımlı, İzmir adına başlattığımız olumlu bir hava var. Merkezi hükümet ve yerel yönetim olarak sorunların çözümü adına yaptığımız hamlenin neticesinde 7 ilçe belediye başkanımızın bize aktardığı sorunlar vardı. Büyükşehir belediye başkanımızla tek tek istişare ettik, konuştuk. Büyük çoğunlukla olumlu sonuçlandı. Kendileri de takipçisi olacaklar. Biz de büyükşehir’in Ankara’daki dosyalarıyla ilgili çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Yarın da Ulaştırma Bakanımızla 16:30’da randevumuz var. Birkaç görüşmemiz vardı, onları tamamlayacağız. Herhalde seçime kadar İzmir’de sorun bırakmayacağız, onları da çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

 
Negredo'nun kaderi belli oldu!
 
CHP'li eski vekile İzmir'den suç duyurusu
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sadık 19 Eylül 2018 Çarşamba 07:57

inşallah inciraltı için en hayırlısını göreceğiz amacımız biran önce çozüme ulaşması

Yorumu oyla      9      5  
İZMİRLİ 18 Eylül 2018 Salı 08:30

AKP sizi kapıdan sokmazdı siz hala bunlarla calisiyorsunuz.ilçelerde yapacagınız tek sey ne kendi sorumluluk sahanızda kalan caılşmaları tamamlayacaksınız o kadar bunu yapmak için AKP başkanları toplarsan yarın orada yapılan calışmalarda secmen bak AKP li başkanlar bastırdı hersey yoluna girdi derler ..sizin bu bölgelerde soumlu daire başkanlarınız var sayın kocooglu onları toplayın ama bunu akıl edecek ne bir personel var nede bir danışman

Yorumu oyla      12      5  
volkan 17 Eylül 2018 Pazartesi 22:43

hep aynı tiyatro!! uzlastik görüntüsü nerde iskele izni nerde metro? boş laf!!

Yorumu oyla      14      5  
Akıllıca 17 Eylül 2018 Pazartesi 18:23

Aydın Şengül yapacağı açıklamalarla bu havayı bozmazsa en çok AKP prim toplar! Ancak asıl bekleyen izinler konusu ne oldu? İzban'ın sinyalizasyonu ve bekleyen iskele izinleri, Buca metro izni. Bunlarda son durum nedir?

Yorumu oyla      15      7  
BEŞER ŞAŞAR 17 Eylül 2018 Pazartesi 15:17

Sayın belediye başkanları ve İl başkanı toplantı çıkışında adliye karşısındaki il başkanlığı binasına gidinde inşallah yine aynı şeyleri söylersiniz çünkü bugüne kadar belediye de ayrı il başkanlığına gidince sizlerden ayrı şeyler duymaya alıştık. Birde Sayın Binali YILDIRIM 10 YIL önce Halkapınar-Otogar metro hattını söz vermişti bir hatırlatsanız ve bir de İzmir belediyesinin kendi yapmak için hazırladığı metro projeleri onay için Ankara'ya gönderildiğinden beri aydınger kağıtları raflarda sarardı.

Yorumu oyla      27      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir Fuarı'nda paraşüt heyecanı
Kültürpark'ın simgelerinden biri olan Türk Hava Kurumu'na ait paraşüt ...
Selçuk'ta Gökçealan Üzüm Festivali gerçekleşti
Gökçealan Üzüm Festivali Selçuk’un Gökçealan Mahallesi’nde düzenlendi. ...
Selçuk'ta işbirliğiyle sorun çözülmeye devam ediyor
İZSU Çalışmaları sonrasında yol tamirleri Selçuk Belediyesi’nin desteğiyle ...
 
Kaymakam Yücel’e Karşıyaka'da duygusal veda
Son çıkan kararname ile Kuşadası Kaymakamlığı’na atanan, Karşıyaka Kaymakamı ...
Bornova’nın parkları yenileniyor
Bornova Belediyesi, bir yandan ilçeye yeni parklar kazandırıp yeşil alanları  ...
Karşıyaka'da renkli etkinlik: Arabasız bir gün!
Türkiye’deki ilk ve tek ‘Aktif Şehir’ Karşıyaka, peş peşe kutlanacak Avrupa ...
 
İhale tamam: İzmir'e dev çevre yatırımı yolda!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki tıbbi atıkların çevreye zarar vermeden ...
Büyük coşku: İzmir oraya akın etti!
Büyük coşku: İzmir oraya akın etti!
Bucalılara Özgecan'da çok yönlü destek
Bucalıların sosyolojik, psikolojik ve hukuki sorunlarında yanında olan ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva