HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
16 Ekim 2018 Salı - 09:28

Başkan Kocaoğlu vatandaşa içini döktü: 15 yılda beni en çok üzen...

İlçe turlarına çıkarak İzmirlilere teşekkür eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yaklaşık 15 yıllık görev süresince en çok " menfaat için yapılan siyasete" üzüldüğünü söyledi.

Başkan Kocaoğlu vatandaşa içini döktü: 15 yılda beni en çok üzen...

15 yıllık görev süresini tamamlamaya 6 ay kala "yeniden aday olmama kararını" açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, başkanlığı döneminde kendisine desteğini esirgemeyen İzmirliler için "teşekkür turuna" çıktı. İlk olarak Mendereslilerle buluşan Başkan Kocaoğlu, "Bu 15 sene içinde çok şeye şahit oldum. En çok üzüldüğüm şey ise menfaat için yapılan siyasetti. İşin içine menfaat girince yalan ve dedikodu da beraberinde geldi. Aziz Kocaoğlu’nu kötüleyerek kazanmaya çalışan insanlar oldu. Ama ben doğru olmayan hiç bir iş yapmadım. Her işi alnımın akıyla yaptım; hiçbir işi ucundan tutmadım. Paraya pula ihtiyacım yok! Y iyeceğimiz bir topan ekmek.. 15 sene boyunca bütün yoğunluğumu belediye başkanlığına verdim, bilerek karıncanın aleyhine karar vermedim. Ama bilmeyerek yaptıysam Allah beni affetsin” şeklinde konuştu.

EĞER GÖNÜL BAĞIMIZ VAR İSE…
Başkan Aziz Kocaoğlu’nun vedalaşmak için düştüğü yollarda duygu dolu anlar yaşandı. Menderes’te gittiği Ahmetbeyli, Çile, Ataköy, Çamönü, Sancaklı ve Çileme köylerinde ve ilçe merkezinde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, “Eğer bir gönül bağımız var ise önümüzdeki seçimlerde partimize destek istiyorum. Önemli olan sağlıklı bir arkadaşın aday gösterilmesi" dedi. Bu konuşmayı alkışlarla kesen vatandaşlar “Bizi bırakma Başkan, kolumuzu kanadımızı kırma" sözleriyle Başkan Kocaoğlu'nu da duygulandırdı.

BU BİR BAYRAK YARIŞI
Her gittiği yerde 'Neden bizi bıraktınız?' sorusuyla karşılaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu onlara şunları söyledi:

“15 senedir gücümün yettiği kadar bir şeyler yaptım. Bu bir bayrak yarışıdır. Seçim gününe kadar görevimizi yapacağız. Yeni bir göz, yeni bir bakışın iş başına gelmesinde hayır görüyorum ama elbette eskiyi koruyarak.. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazanması bizi onurlandıracaktır. Türkiye ekonomisi tıkandı; ülkede ciddi bir bunalım var. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de 2 sene önceye alınması bunun bir göstergesidir. Ülke batacak diye bir şey yok ama fakirleşeceğiz. Kriz ne kadar şiddetli olursa, o kadar uzun sürer. Mesela 1999-2000 krizi tam 16 sene sürdü. Bu kriz daha ağır çünkü bildiğimiz borç finans dışında başka şeyler de var. 12 Eylül’den sonra bize em poze edilen sistem, örf, adet ve töremize uygun değil. Sanayiye değil inşaata değer verdik. Borç içinde yüzüyoruz. Ben de belediyeyi yönetirken borç aldım ama raylı sistem yapmak için aldım. Lastik tekerlekli ile arasındaki maliyet farkı nedeniyle bu borcu döndürebiliyorum.”

 
İzmir'de facianın kalbinde duygulandıran kare...
 
Emniyet'te 2 saatlik Kaşıkçı görüşmesi!
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mister No 16 Ekim 2018 Salı 17:36

Yahu yeter be kardesim. Ne bu böyle , her haberin altina ulasim mesajlari. Istersen söför seni sirtinda birde eve cikarsin. Ne iyi olurdu degilmi ? Toplu tasimaciligin en ucuz oldugu yerde yasiyorsun, hala sizlaniyorsun.

Yorumu oyla      9      6  
ado 16 Ekim 2018 Salı 16:59

bitmeyen şirinyer pazar yeri sorunu var metro yok 1+1 çöplüğüne döndü buca yeşil alansız plansız yapılaşma oldu bucada festival olmuş öğrenciye burs verilmiş öğrenci kafeleri açıldı bunların bucalıya çok fayadsı yok büyükşehir sahil şeridine bornova merkeze yaptığının yarısını yapmadı buca yı unutanı bizde sandıkda tepkimizi koyarız

Yorumu oyla      11      5  
izmir kentsel dönüşüm 16 Ekim 2018 Salı 15:49

YENİ BAŞKAN NE YAPACAK, İZMİR KENTSEL DÖNÜŞÜME İHTİYACI VAR BALLIKUYU VE YEŞİLDERE KÖY GİBİ KÖY YENİ BAŞKANLARA MESAJIM İLK İŞİNİ ZORUNLU YERİNDE DÖNÜŞÜM OLSUN

Yorumu oyla      14      8  
Çevre ilçe 16 Ekim 2018 Salı 14:55

Sıktınız, bıktırdınız! yeter! Oy verme zaten, neyin yaygarası bu! Laf cambazlığı da cabası, aktarma hakkıymış, yol bir buçuk saat sürüyor, neyin aktarmasını istiyorsun daha?

Yorumu oyla      14      8  
anti-ado 16 Ekim 2018 Salı 14:51

Yorumcu ado, Buca zaten köy değil miydi? Neresini, nasıl köy yaptı, bir anlatsana? Menderes caddesi Bağdat caddesine döndü, pazar yerleri kapalı hale gelmeye başladı, festivallerle Bucayı Türkiye tanır oldu, öğrencilere burs verildi, spor salonları açıldı, üniversite hazırlık kursları ücretsiz oldu, iş arayanlara yardım edildi! Bu mu köye dönmesi Buca'nın? Sen ya körsün ya da ...

Yorumu oyla      18      7  
ado 16 Ekim 2018 Salı 14:07

çiftçiye yaptıklarını unutmak nankörlüktür fakar şehir merkezi ne yaptıklarını da biz unutmuycaz köy yaptın burayı özellikle buca

Yorumu oyla      13      14  
Tayfun 16 Ekim 2018 Salı 11:06

her siyasetçi 15 yıl hizmet etse ve usuluyle kenara çekilse bu ülke de ne hile kalır ne kayırmacılık kalır ne yalan ne talan ,işte Aziz Başkan .

Yorumu oyla      19      8  
Doğru olmayan 16 Ekim 2018 Salı 10:32

Sayın Aziz Kocsoğlu doğru olamayan işlerinizden biri ; kamu hizmeti olan toplu ulaşımda merkez kent, çevre kent ( 90 dk aktarma konusunda ) ayrımcılığıdır ! Bu ayrımcılığı bilmeden yapmanız söz konusu bile değildir ! 17 km mesafe 2 belediye aracı ve 2 biletle ( 6,00.- TL. ) toplu ulaşım olurmu ? İzmir modeli ile olur ! Kusura bakın ama 2019 Mart seçimlerinde ; ulaşımda ayrımcılık yaptığınızdan dolayı CHP ne oy yok !

Yorumu oyla      10      15  
halk 16 Ekim 2018 Salı 10:23

siyaseti bırakma kararıyla bütün izmiri rahatlattı kendisine teşekkür ederim

Yorumu oyla      17      16  
KAZİM EMİR 16 Ekim 2018 Salı 09:50

büyük SÖZ SÖYLEMİŞ VE DOĞRU SÖYLEMİŞ MENFAAT İÇİN SİYASET YAPANLAR DUYUN BU MESAJI

Yorumu oyla      22      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Uğurlu'dan emekli astsubaylara ziyaret!
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) ...
Buca'da eğitime 1 milyonluk 'zeytin dalı'
Türkiye genelindeki verimli tarım arazileri giderek yok olurken, İzmir ...
İzmir'in 4 ilçesinde su kesintisi!
İZSU tarafından yapılan açıklamada Karabağlar, Konak, Balçova ve Narlıdere'de ...
 
Ritmik Cimnastikçiler Balçova’da yarışacak
Balçova, Türkiye Cimnastik Federasyonu Ritmik Cimnastik Federasyon Kupası’na ...
Karşıyaka ‘Takas Şenliği’ne çağırıyor
Yardımlaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, ...
Konak'ta Cumhuriyet coşkusu mahallelerden başladı
Konak Belediyesi tarafından Kılıçreis Mahallesi’nde düzenlenen Cumhuriyet ...
 
Yeni teknoloji İzmir'de: Yolların kazılmasına paydos!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, ana arterler ile hattın ...
Bornova'da ortak akıl, ortak yönetim
Proje ve hizmetleri 4.5 yıldır vatandaşların görüş ve önerileri doğrultusunda ...
İzmir'in anıt ağaçlarına gençlik aşısı
Kent genelindeki yaşlı ağaçların tedavisi için bilimsel yöntemler uygulayan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva