HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
18 Mart 2019 Pazartesi - 17:15

Başkan Kocaoğlu’ndan mesaj: Siyaseti noktaladım ama...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu aktif siyaseti bıraktığını fakat kent ile ilgili konularda çalışmaları sürdüreceğini söyledi. Kocaoğlu, “Siyaset benim için bitti. Noktaladım ama siyaset gençler için. Olgun Atila gibi pırıl pırıl gençlerimizin yolunu açmak için, deneyimlerimi paylaşmak, yol arkadaşlığı yapmak için hayatımın sonuna kadar kendimi vakfedeceğim” dedi.

Başkan Kocaoğlu’ndan mesaj: Siyaseti noktaladım ama...

EGEDESONSÖZ-  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yerel seçim öncesindeki temaslarını sürdürüyor. İlçeleri gezen ve ayrı bir kampanya süreci yürüten Başkan Kocaoğlu, Bornova Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı pazaryerinin açılış törenine katıldı. 18 Mart Çanakkale Şehitleri Günü’nde Şehit Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet Ali Karaman’ın adını taşıyan Sosyal Tesis ve Kapalı Pazaryeri açılışında konuşan Başkan Kocaoğlu, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya övgüler yağdırdı.

Kocaoğlu, “Siyaset benim için bitti. Noktaladım... Ama siyaset gençler için, burada bulunan Olgun Atila için yeni başlıyor. Olgun Atila’nın istikbalde, siyasette, kent ve ülke yönetiminde çok önemli yerlere gelip, önemli görevler alacağına canı yürekten inanıyorum. Umuyorum bu inancım devam eder. Olgun Atila gibi pırıl pırıl gençlerimizin yolunu açmak için, deneyimlerimi paylaşmak, yol arkadaşlığı yapmak için hayatımın sonuna kadar kendimi vakfedeceğimi buradan ifade etmek istiyorum” dedi.EN ONURLUSU, VEFALISI…
Başkan Atila’ya verdiği değeri anlatan Kocaoğlu, “Olgun Atilla benim büyük oğlumdan bir yaş küçük. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde meclis üyeliğinin ardından beş yıl önemli hizmetleri Bornova’da başkanlık yaparak verdi. Ben Olgun Atila’yı tanımaktan, onunla birlikte meclis üyeliği ve başkanlık yapmaktan son derece mutluyum. Siyasete girmesine vesile olduğum birçok arkadaşım var. İrili, ufaklı… Olgun Atila bunların içinde en onurlusu, en kadirşinası, vefa duygusu en gelişmiş olanı, en çalışkanı ve en dürüstüdür. Bunu Bornova’da huzurunuzda söylemek isterim. Eşi Hikmet Hanım da belediye başkanlığı eşliğini abartmadan, öne çıkmadan hep katkıda bulunarak gerçekleştirdi. Onu da teşekkür ediyorum” diye konuştu.ÖMÜR BOYU HİZMETİNİZDEYİM
Kocaoğlu, Bornova’nın kendi yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu da anlatırken yeni dönemde deneyimlerini paylaşacağını da sözlerine ekledi. Kocaoğlu, “Size bir anımı anlatayım; kendisi nur içinde yatsın Büyükşehir Belediye Başkanı rahmetli Ahmet Piriştina’nın vefatının ardından belediye başkanı oldum.  Göreve geldikten bir iki ay sonra Sanayi Odası’nın meclis toplantısının kürsüsünde konuşurken bana sorular gelmeye başladı. Kısaca beni gagalamaya başladılar. Onlara ‘arkadaşlar beni tanımıyorsunuz’ dedim.  Onlara, ‘Bornova’da yaşadım. İzmir’de bildiğim ne ticaret ne de sanayi odası başkanı yok’ dedim. Bornova’nın telefonları 388-339 ile başlar. Bu numaralarla başlayan telefonları çevirin ve Aziz Kocaoğlu’nu sorun. Benimle ondan sonra konuşun dedim. Sözün özü kendi durumumu, eşimi her şeyimi Bornova’ya borçluyum. Ben amatörce hizmet etmeye devam edeceğim.  Ömür boyu hizmetinizde olacağımı buradan ifade ediyorum” dedi.BAŞKAN ATİLA: “HAKKIMI HELAL EDİYORUM”
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila  da 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü nedeniyle tüm şehitleri andığını söyledi. Atila, “Bizim milletimiz Özgürlüğünden ne pahasına olursa olsun asla vazgeçmeyeceğini tarihin her döneminde kanıtlamıştır. Ülkemizin sınırları egemen güçlerin cetvelleri ile değil atalarımızın kanları ile çizildi. Yaşadığımız toprakların her karışını büyük bir mücadele sonucunda, büyük bedeller ödeyerek elde ettik ve bugünde bedel ödemeye devam ediyoruz. Şehitlerimiz bize özgürce yaşadığımız bir vatan bıraktı. Onların bu emaneti bizim en değerli varlığımız. Eğer biz burada özgürce yaşıyorsak, çocuklarımızı yetiştirebiliyorsak, özgürce ibadet edebiliyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Canlarını vatanımız uğruna feda eden askerlerimiz ve polislerimiz sayesinde bugün burada ve bir aradayız” dedi.

Belediye tarafından yapılan tesisin özelliklerinden de bahseden Başkan Atila,  artık göreve veda ettiğini belirtirken, “Hepinizi çok seviyoruz. Bu kentte yaşamaktan, bu kente hizmet etmekten her zaman büyük onur ve mutluluk duydum ve böyle olmaya da devam edeceğim. Bütün hemşerilerime çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin. Benim ufak bir hakkım varsa hepinize helal olsun” diye konuştu.

Başkan Kocaoğlu’na da hitap eden Atila, “Sayın başkanım bundan 14 yıl önce çok değerli eşimle benim nikah şehitliğimi yapmıştınız bugün aynı zamanda benim evlilik yıldönümüm  ben eşime çocuklarıma  tüm sevdiklerime bana gösterdikleri sabırdan ve destek dolayı  teşekkür ediyorum . Büyükşehir başkanıma da Bornova’mıza ve İzmir’imize katkıları ve hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum “ ifadelerini kullandı. 

 
Eş Zeybekci: Şehitlerimiz dualarımızda, kalplerimizdedir 
 
AK Parti ve CHP'nin adayları ilk kez birlikte... Yarışa gölge düşmeyecek!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ATATÜRKÇÜ 18 Mart 2019 Pazartesi 21:04

PADİŞAHLIK BİTTİ DEMOKRASİ VAR..HALKIN İSTEDİĞİ KİŞİ ADAY GÖSTERİLMELİ..

Yorumu oyla      12      8  
GAZİEMİR 18 Mart 2019 Pazartesi 20:58

Ahh başkan aahh, vakitsiz çekildiniz. Meydanlar bom boş kaldı,ilk ispatı Gaziemir.Partinin ağır topu ilçeye geliyor meydan boş. MART' IN SONU DEPREM....!!!!

Yorumu oyla      14      8  
Mert 18 Mart 2019 Pazartesi 19:19

Chp üst yönetimi yedi Olgun Bey''i ona oy vermeyenler bile seviyor sayıyordu. Yazık ettiler.

Yorumu oyla      17      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karabağlar, 18 Mart'ı unutmadı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıldönümü ...
Selçuk'ta Çanakkale Zaferi unutulmadı
Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılı Selçuk’ta da düzenlenen törenle kutlandı. ...
Başkan Selvitopu: Yeni dönemde de Karabağlar'ın gelişimi için çalışacağız
Karabağlar Belediye Başkanı, aynı zamanda CHP Karabağlar Belediye Başkan ...
 
Karşıyaka yeni spor salonuna kavuşuyor
Karşıyaka’nın İmbatlı Mahallesi’nde, hayırsever merhume Ayşe Necla Karadavut ...
Güzelbahçe’de Çanakkale Şehitleri anıldı
18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. ...
Başkan Selvitopu'ndan bakanlığa dönüşüm çağrısı: Yetkiyi bize iade edin!
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Karabağlar Belediye Başkanı, ...
 
Başkan Atila Altınordu’dan Süper Lig'e çıkmasını istedi
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kendisini ziyaret eden Altınordu ...
Bergama'ya '5 yıldızlı' tesis... Bu havuzdan şampiyonlar çıkacak
Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri arasında kurulan işbirliği ...
Çiğli'de görkemli açılış
Çiğli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Cumhuriyet ve Demokrasi ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva