HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
23 Eylül 2013 Pazartesi - 09:28

Başkan Kocaoğlu’ndan ‘kuzey’ çıkarması

Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu, hafta sonu mesaisini kentin kuzeydeki ilçelere ayırdı. Dikili, Kınık ve Bergama’yı ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları denetleyip 38 yıl sonra suya kavuşan köylülerin sevincine ortak oldu.

Başkan Kocaoğlu’ndan ‘kuzey’ çıkarması

İZMİR - Bütünşehir Yasası ile birlikte 2014 Mart seçimlerinden sonra Büyükşehir sınırlarına dahil edilecek ilçeleri ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu;  Kiraz, Beydağ, Ödemiş ve Tire’den sonra bu kez rotasını kuzeye çevirdi. Dikili, Bergama ve Kınık’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Aziz Kocaoğlu’na, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel de eşlik etti.
 
Başkan Kocaoğlu’nun ilk durağı Dikili’nin Eski Uzunburun köyü oldu. Su olmadığı için 1976 yılında terk edilen köyde tamamlanan sondaj çalışmaları nedeniyle düzenlenen kutlamaya katılan Kocaoğlu, kuyulardan suyun çıkış anında yaşanan bayram coşkusuna da ortak oldu. Mart ayını beklemeden yeni bağlanan 9 ilçede çalışmalara  başladıklarını ifade eden Kocaoğlu, İzmir’in diğer ilçelerinde ne varsa yeni bağlanan ilçelere de aynı hizmetleri getireceklerini söyledi.

ULAŞIMA FORMÜL
Ulaşım sorunlarını dile getiren vatandaşlara, yeni bir ulaşım formülü üzerinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Aziz Kocaoğlu, “Hem taşımacılık yapan kooperatifleri mağdur etmeyecek hem de vatandaşa ucuz, konforlu ulaşım sağlayacak, ESHOT fiyatlarına bir yakın çalışma yapıyoruz” dedi.  Dikili’de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kocaoğlu’nun önünü kesen vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
 
Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak da, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye getirdiği hizmetlerden ve verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


 
İNANÇLA, SEBATLA…
Başkan Kocaoğlu’nun Dikili’den sonra ikinci durağı Kınık oldu. Ova yollarında yapılan çalışmaları inceledikten sonra Kınık Belediyesi’ne geçen Başkan Kocaoğlu, burada muhtarlar ve vatandaşların isteklerini dinledi. Zaman kazanmak için 2014 Mart seçimlerinden sonra başlayacak yasal süreyi beklemeden yeni bağlanan ilçelerde çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Kocaoğlu, “İlk önce acil yapılacak işlere öncelik verdik. 9 ilçenin her türlü ihtiyacını karşılayacak güçteyiz. Sizlerin isteklerini dinlemek için buradayız. Arıtma, su ve kanalizasyon şebekesi İZSU tarafından projelendirilip hayata geçirilecek. 2004 yılında Büyükşehir Belediyesi sınırlarına 10 ilçe dahil edilmişti. Oralarda çalışmaları tamamladık. Şimdi yeni bağlanacak 9 ilçede çalışmalara başladık. İnandıktan sonra yapılamayacak iş yok. İnançla, sebatla çalışarak, birlik beraberlik ve iyi niyet içinde birbirimizi görürsek her şeyin üstesinden geliriz” diye konuştu. Kınık Belediye Başkanı Süleyman Kaya da Büyükşehir Belediyesi’nin gücünü yanlarında hissettiklerini belirterek Başkan Kocaoğlu’na teşekkür etti.  
 
Belediye ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ile birlikte kahvehanede vatandaşlarla çay içen Başkan Kocaoğlu, burada da yöre halkının isteklerini dinledi.
 
Başkan Kocoğlu’nun son durağı Bergama oldu. Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını inceleyen Aziz Kocaoğlu, burada da vatandaşlarla bir araya gelip isteklerini dinledi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hasan bozkurt 23 Eylül 2013 Pazartesi 22:37

büyüksün aziz başkan...

Yorumu oyla      11      5  
namiye 23 Eylül 2013 Pazartesi 11:25

kişinin işidir aynası dedi başkanım

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yazmaya devam etsin diye İsmail’e sevgilerle…
İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZELMAN A.Ş., İzmir’in Beydağ ...
Alsancak sokaklarında bayram havası!
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, yıllardır esnafın ve vatandaşın ...
Bornova'dan 'can dostlarımıza' şefkat
Bornova Belediyesi, hasta ve yaralı hayvanların tedavisi başta olmak üzere ...
 
Karşıyaka'dan KARBİS'e tam koruma
Karşıyaka’yı bisikletle buluşturan KARBİS’e “hırsız” önlemi alındı. Yıl ...
Seferihisar 4. kez kültürleri buluşturdu
Seferihisar Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ve 6 gün ...
Öğrenci ve öğretmen kartlarına 4 yıl vize yok
İzmir’de toplu ulaşımda kullanılan öğretmen ve öğrenci kartlarının ücretsiz ...
 
Bayram'da Buca'ya 'Uçanyol' süprizi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 35 metre yüksekliğindeki Buca viyadüğü ve ...
Şenol'dan gazilere özel yemek
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Gaziler Haftası kutlamaları ...
Şok Ekip'ten Konak'ta büyük temizlik
Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Şok ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Dön evine bitsin bu çile' demek yeter mi?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Uzlaşma, akıl ve kızıl düve üzerine!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva