HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
9 Haziran 2018 Cumartesi - 09:00

Başkan Kocaoğlu'ndan iki ilçede mesajlar: 14 yıldır başımıza her türlü çorap örmelerine rağmen...

Ödemiş ve Tire’yi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, gittiği her yerde üretim artmadan zenginleşmenin olamayacağını anlattı. Başkan Kocaoğlu, “14 senedir başımızda her türlü çorap örmelerine rağmen kenti ayağa kaldırdık" dedi.

Başkan Kocaoğlu ndan iki ilçede mesajlar: 14 yıldır başımıza her türlü çorap örmelerine rağmen...

İlçe ziyaretlerine yeniden hız veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu kez Ödemiş ve Tire’ye giderek vatandaşlarla buluştu. Artan sıcak havaya rağmen temposunu yavaşlatmayan Başkan Kocaoğlu, Ödemiş’in Kazanlı, Balanlı, Konaklı, Kantar, Ovakent, Bademli, Pirinççi, Bıçakçı, Kemenler, Emirli ve Mescitli, Tire’nin de Eğridere ve Yeniçiftlik mahallelerini ziyaret etti.

Ova yollarının asfaltlanmasına yönelik talepleri, merkez şantiyesi dışında Bergama ve Bayındır'da açtıkları iki yeni şantiye ile hızla karşılamaya çalıştıklarını söyleyen Aziz Kocaoğlu, "Asfaltın uzun ömürlü olması için kışın bitmesini bekledik. Bir iki hafta içerisinde ekiplerimiz dört koldan ihtiyacı en acil yerlerden asfalt dökmeye devam edecek. Hangi köyde ne dert varsa çözecek güce sahibiz. Bu yaz sadece 1 milyon liralık asfalt yatırımı yaptık. İşten korkmuyoruz, işi kucaklıyoruz” dedi.

EKONOMİ YÖNETİLEMİYOR
Türkiye’nin iyi bir yönetim tarzıyla üstesinden gelemeyeceği hiçbir sıkıntı olmadığının altını çizen Başkan Kocaoğlu şöyle devam etti:

“Devleti yönetmek ayrı bir bilgi ister, meziyet ister, adalet ister, hak ister. Türkiye Cumhuriyeti gibi bir devlet bütün dünya ülkeleriyle kavgalı olamaz. Eğer olursa ekonomiyi de yönetemez. Bir kural var: Ekonomi moral ister, birlik beraberlik ister, kuvvet ister, umut ister. Güven olmayan yere kim gelir de yatırım yapar? Dış ülkeden yatırımcılar nasıl Türkiye’ye gelsin? Dolar bir gün kalkıyorsun düşüyor, bir gün kalkıyorsun yükseliyor.”

ÜRETİM GEREK
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, ekonominin sadece inşaat yaparak ya da para politikasıyla yürümeyeceğinin altını çizerek “Teknoloji ve özgürlük yerde ne sanayi gelişir, ne hizmet, ne de turizm.. Üretim artmadan da zenginleşme olmaz. Sürdürülebilir üretim gerek. 14 senedir başımızda her türlü çorap örmelerine rağmen kenti ayağa kaldırdık. Büyüme ivmesi kazanan İzmir, bundan sonra nüfus olarak değil ekonomik olarak büyüyecek” dedi.

HAKKINI ÖDEYEMEYİZ
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in de eşlik ettiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, gittiği her yerde üreticilerden yine büyük bir ilgi gördü. Eğridere’de yaşayan Özlem Gündoğdu, “Allah senden razı olsun. Çiftçiye verdiğin destekten dolayı bugün güçlüyüz. Bize koyun, keçi, fidan dağıttın. Bizleri unutmadın. Senin hakkını ödeyemeyiz” şeklinde konuştu.

 
Böyle bir teklif Türkiye'de görülmedi!
 
Büyükşehir 30 ilçede düğmeye bastı: TERTEMİZMİR
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gürkan 10 Haziran 2018 Pazar 13:10

Sen istesen de istemesen de o katı atık tesisi yapılacak. Karşıyaka' ya çöp tesisi istemiyormuş! Sanırsın getirip Karşıyaka Çarşıya tesis yapacaklar. Torbalı tarafını da bir tesis lazım. Bunlara kalsa İzmir' e çöp tesisi yapılmasın.

Yorumu oyla      9      5  
İzmirli 9 Haziran 2018 Cumartesi 18:44

Çöp tesisini Karşıyaka ya istemiyoruz kardeşim , Gürkan adlı yorumcu sen kendi ilçene yaptır çöp tesisini

Yorumu oyla      9      6  
Bülent ışık 9 Haziran 2018 Cumartesi 17:16

Ege de son söz Akp milletvekilleri ile ilgili haberler açık ara önde. 2.yeni asır istemiyoruz.

Yorumu oyla      11      8  
Slm 9 Haziran 2018 Cumartesi 15:24

Senden dürüstlüğünden insanlığından memnunuz değerli Başkanım. Senden razıyız.. İnşallah tüm engellere rağmen daha iyisini başaracaksınız.. Yılma! Vazgeçme! Bu Hak''a hizmettir.

Yorumu oyla      12      7  
volkan 9 Haziran 2018 Cumartesi 15:09

ulasim sorunu var ewet...buca metrosu için ankaradan izin bekliyoruz...otogar metro yu hukumet yapmıyor....cevre yolu menemene bile ulaşmadı ...daha sayimmi

Yorumu oyla      13      6  
Merkez 9 Haziran 2018 Cumartesi 14:18

Keçiyi koyunu cebinden mi verdi halkın parası Hükümetin yaptığı hizmetleri onlar öyle diyor ya RTE cebinden mi yaptı diye...

Yorumu oyla      11      10  
sorun 9 Haziran 2018 Cumartesi 13:55

İzmir'in bir çok sorunu var, bunu da kimse inkar etmiyor. Konumuz, Ödemiş ve Tire'de büyükşehirin yaptıkları, yapacakları. Köyden kente göç durdu mu? Köyde gelir arttı mı? Bir fidan alamayan köylüye dağıtılmış olan zeytin fidanı büyümüş, zeytin vermiş, yağını sıkmış, bir şişe de başkana hediye ettiydi. Çok acı geldi bana çok, de ki 5 lira olsun fidanın fiyatı, o fidanı alamayan köylü var! Diyeceksiniz ki, saman ithal eder olduk, bu neden şaşırtıyor. Haklısınız. Neden görünce başkanın ellerine sarıldıklarını şimdi daha iyi anlıyorum. Bu başkan herkese ilham olmalı, örnek olmalı diyorum.

Yorumu oyla      15      7  
Gürkan 9 Haziran 2018 Cumartesi 12:38

İzmir'in çöp sorunu yoktur , istemezükçü sorunu vardır. Katı atık tesisinin ÇED sürecinde ilgili 15 kuruluş "olumlu" rapor verdiği halde 2 tane avukatın açtığı davada İzmir 5. İdare Mahkemesi’nin İzmir Valiliği Mahalli Çevre Kurulu’nun yer seçiminin uygunluk kararının yürütmesini durdurduğu için son bulunan , Ankara' dan binbir zorluk ile alınan onaylara rağmen iş şu an her zaman olduğu gibi mahkemede aylardır bekliyor. İptal olursa 2-3 senelik emek , onay süreci çöpe gidecek. Bu şehrin en az 2 büyük katı atık tesisine ihtiyacı varken ilçe belediyeleri dahil kimse yer önermiyor, açıklanan yerlere itirazlar geliyor. Dağ başına tamamem kapalı son teknoloji bir sistem yapılacak adam ben orada menemen yapacağım diye itiraz ediyor. Böyle bir şey olabilir mi ? Akşam oldu mu çöpünü atmayı bilen tiplere yer beğendiremiyoruz.

Yorumu oyla      11      5  
kolay degil 9 Haziran 2018 Cumartesi 11:27

Kocaoglu yapar Ak Parti bakar

Yorumu oyla      14      7  
izmirliyiz 9 Haziran 2018 Cumartesi 11:01

Devlet o kadar yatırım yaptı ki İzmir'e. Onları neden söylemiyorsunuz? Hem yatırımlardan yararlan hem de görmezden gel. Oldu mu Başkan!!!

Yorumu oyla      11      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... Biz prensesin sümüklü olanını severiz
Mehmet KARABEL yazdı... Biz prensesin sümüklü olanını severiz
Ceylin'in ölümü davasında sanık ifadesine avukat tepkisi!
İZMİR'in Ödemiş ilçesinde, Ceylin Atik'in (10) kaybolduktan 3 gün sonra ...
Foça o uygulamadan vazgeçiyor
Pazar günleri Foça İtfaiye Meydanı’nda kurulan Slow Food Foça Zeytindalı ...
 
Başkan Çalkaya'dan İZKA çıkışı: Avrupa'da olsa o kurumu lağvederler!
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, yaşlılara daha iyi hizmet ...
Selçuk Belediyesi'nden Ramazan dayanışması
Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yaklaşan Ramazan Bayramı ...
Başkan Piriştina’dan moloz çıkışı: Bunun adı vandalizm!
Buca Belediye Başkanı Piriştina, ilçenin çeşitli yerlerine moloz dökülmesi ...
 
Selçuklular Kadir Gecesi İsabey Camii’nde buluşacak
Selçuk Belediyesi Ramazan süresince kurduğu iftar sofralarını Kadir Gecesi ...
Başkan Akpınar'dan iftar eleştirisi: Şov için kuruyorlar!
Karşıyaka'da Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Çarşısı'nda ...
Foçalı 8 yaşındaki yazardan Başkan Demirağ'a imza
Issız Ada Maceraları kitabının yazarı 8 yaşındaki Ali Mirza Topal, Foça ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva