HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
20 Mayıs 2017 Cumartesi - 08:41

Başkan Kocaoğlu'ndan festival molası: Gençlere sürpriz ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Gençlik Festivali için Türkiye’nin dört bir yanından kente gelerek İnciraltı Kent Ormanı’nda çadır kuran üniversiteöğrencilerini ziyaret etti; bayramlarını kutlayıp onlarla oyun oynadı.

Başkan Kocaoğlu ndan festival molası: Gençlere sürpriz ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen Gençlik Festivali için İzmir’e gelen öğrencilere sürpriz ziyarette bulundu. İnciraltı Kent Ormanı’nda çadır kuran gençlerin sabah kahvaltılarına eşlik eden Başkan Kocaoğlu, onlarla bol bol sohbet etti. Türkiye’nin farklı kentlerindeki üniversitelerde okuyan gençlere üniversite anılarını anlatan Aziz Kocaoğlu, festivalin bir parçası olan oyun ve spor aktivitelerine de katıldı; Ege Üniversitesi Bayındır Meslek Yüksek Okulu Peyzaj Bölümü öğrencisi Ceren Arslan’la tavla, 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi öğrencisi Gizem Yağcıoğlu ile de masa tenisi oynadı.

ATAMIZA LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ilk kez “İzmir Gençlik Festivali” adı altında 3 günlük büyük bir organizasyona imza attıklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “2005 yılında başlayıp 2006’da bitirdiğimiz, Türkiye’nin insan eliyle yapılmış en büyük kent ormanında bir gençlik kampı yapalım dedik. Bu sene ilk defa böyle bir projeyi hayata geçiyoruz. Umarım gençlerin daha fazla katılımıyla bu festival yıllar boyu sürecek. İnciraltı da bu etkinlik için çok ideal bir yer ” dedi.

19 Mayıs gibi ulusal bayram günlerini herkesin coşkuyla kutlaması gerektiğini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, “En önemlisi de, içinden geçtiğimiz bu zor süreçte Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine daha sıkı sarılmamız ve bunu haykırabilmemiz.. Özellikle böyle günlerde bunu çok anlamlı buluyorum. Biz de İzmir olarak bu bayramı gençlerle birlikte kutlayarak hep birlikte Atamıza layık olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

HEM EĞLENCELİ HEM GÜVENLİ
3 günlük İzmir Gençlik Festivali’ne katılan öğrenciler için her şey Büyükşehir Belediyesi tarafından eksiksiz düşünüldü. Sadece çadırlarını getiren gençlere, festivalde wi-fi, telefon şarjı, sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği, gün boyunca atıştırmalıklar, su ve sıcak içecek ikramı,  duş ve tuvalet, spor etkinlikleri, kütüphane çadırı ve halı saha gibi pek çok olanak sunuluyor. İnciraltı Kent Ormanı’ndaki kamp alanında 24 saat aralıksız güvenlik, görevli personel ve sağlık ekibi görev yapıyor. Alanda ayrıca bir itfaiye aracı da hazır bulunduruluyor. 

 
Darbecilerin planlarını bozan binbaşıdan işte o ifadeler!
 
Onları TSK eğitiyor: Böyle görüntülendiler!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Seydiköylü 20 Mayıs 2017 Cumartesi 12:00

İyi ki İzmirliyim, İyi ki İzmirdeyim, Daha güzel bir dünyanın olabileceğini gençlere gösteren Büyükşehir Belediyesini kutluyorum.

Yorumu oyla      12      5  
Özkan 20 Mayıs 2017 Cumartesi 09:17

Şehrin deniz kıyısında yani bir tık uzağında 600 dönüme yakın bir vaha gibi kent ormanı ilk yıllrda Kanada kavağı, söğüt, dut, akasya, iğde, akçaağaç, katalpa, palmiye, tesbih, sığla, süs elması, dişbudak, çınar, süs eriği, oyaleylandi, gül ibrişim, erguvan, çam, sofora, servi, gladiçya, gravilla, ıhlamur, manolya sonrasında Zakkum, böğürtlen, abelya, deniz iğdesi, sardunya, lavanta, berberis, lavantin, pitosporum, kartopu, defne, yasemin, ılgın, ateş dikeni, taflan şimdi yıllar sonra bu muhteşem doğa örtüsünün altında yüzlerce çadır kurulmuş ve ülkenin dört bir yanından gençler İzmir in özgür ikliminde festival ortamında bayramlarını kutlamakta hobi , spor ve müzik etkinleriyle de adrenallerini yükseltmekte, bravo Büyükşehir Belediyesine ülkemizin gençlerine İzmir e yakışır kadir şinaslıkla gönül sofranda yer verip ağırladığın için bir genç babasından gönül dolusu sevgi ve selamlar.

Yorumu oyla      17      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gündoğdu'da büyük 19 Mayıs buluşması: Ne mutlu İzmir'e!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 3 günlük “İzmir Gençlik Festivali” etkinlikleri çerçevesinde Gündoğdu ...
Başkan Çerçioğlu Sultanhisar Çilek Festivali'nde
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ‘Tarihin gizemi Çileğin ...
Foça Belediyesi'nden anlamlı hediye
Foça Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın ...
 
Karabağlar'da 19 Mayıs kutlaması
İzmir'in Karabağlar ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor ...
Türkiye'nin en eğlenceli festivali başladı
Urla'nın Barbaros Köyü'nde geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Türkiye'nin ...
Selçuk'ta gençlerin bayramı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Selçuk’ta da Atatürk Anıtı ...
 
İEF'in bu yılki partneri o ülke!
BU yıl 18-27 Ağustos tarihleri arasında 86. kez düzenlenecek olan İzmir ...
Narlıdere’de Ata’ya saygı korteji ve muhteşem konser
Narlıdere Belediyesi’nin Gençlik ve Çiçek festivali kapsamında Ata’ya ...
Güzelbahçe’den alternatif 19 Mayıs töreni
CHP Güzelbahçe İlçe Örgütü, Güzelbahçe’de 19 Atatürk’ü Anma Gençlik ve ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Ayıptır söylemesi' denilirken…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva