HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
18 Ocak 2018 Perşembe - 16:12

Başkan Kocaoğlu’ndan denizin taşmasıyla ilgili açıklama: Samimiyetle söylüyorum…

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, sağanak ve fırtınanın kentte hayatı olumsuz etkilemesi karşısında, “Şunu samimiyetle söylüyorum; sürekli yağmur suyu ayrıştırma yatırımları yapıyor, yeni kanallar açıyoruz. Ama denizin böyle güçlü dalgalarla taşmasına yapacak bir şeyimiz yok” dedi.

Başkan Kocaoğlu’ndan denizin taşmasıyla ilgili açıklama: Samimiyetle söylüyorum…

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentte sabah saatlerinden itibaren başlayan şiddetli yağmur ve rüzgarın etkisiyle denizin kabarması sonrasında denizin 40 santimetre yükselmesi ve Kordon’un sular altında kalmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

DENİZİN BÖYLE DALGALARLA TAŞMASINA YAPACAK BİR ŞEYİMİZ YOK
Başkan Kocaoğlu, “Yaşadığımız olay, denizin med-cezirle beraber kabarıp fırtınayla birlikte ve büyük dalgalar halinde karaya vurması sonucu meydana gelen bir doğal afettir. Çok yoğun şekilde gelen deniz suyu bir anda taşma yaptığı gibi, yağmur suyu kanallarımızdan da geri tepti. Şunu samimiyetle söylüyorum; Tam 19 senedir ki bunun 5 senesi Ahmet Piriştina’ya, 14 senesi bize aittir; sürekli yağmur suyu ayrıştırma yatırımları yapıyor, yeni kanallar açıyoruz. İzmir çukurda bir kent. Topografyasını iyi bildiğimiz için Hollanda’da olduğu gibi pompa sitemleri kurup gelen suyu tahliye etmeye çalışıyoruz. Ama denizin böyle güçlü dalgalarla taşmasına yapacak bir şeyimiz yok” diye konuştu. 

 
Merakla bekleniyordu: Merkez Bankası açıkladı
 
Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı davasında karar!
YORUMLAR
Toplam 40 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
cemal 19 Ocak 2018 Cuma 11:57

Denizi seven dalgasına katlanır.

Yorumu oyla      13      5  
Poyraz 19 Ocak 2018 Cuma 11:55

Zambak, Ankara'da havaalanına toplu ulaşım aracı ile gitmek tam 11 lira.indirimli bilette yok. Izmir'de havaalanına toplu ulaşım aracı ile gitmek tam 2.86 lira indirimli 1.65 lira.

Yorumu oyla      13      7  
Tayfun 19 Ocak 2018 Cuma 11:25

Deniz kabarmasını da Belediye den bildiniz ya bravo sizlere !!! Allah akıl fikir versin demekten başka bir şey gelmiyor içimden...

Yorumu oyla      13      6  
BÜLENT IŞIK 19 Ocak 2018 Cuma 11:21

Bir yorumcu belediye savunucuları isimlerini niçin yazmıyorlar demiş.Iyice göresiniz diye ismimi büyük harfle yazdım.İşçi emeklisinin belediyeden ne gibi bir çıkarı olabilir.Buca'ya sizin oy verdiğiniz belediye başkanı tarafından döşenen troleybüs hattını da,beş senede alınan yalnızca 39 belediye otobüsünü de, yine aynı dönemde trafikte bir gün tek plaka bir çift plaka uygulaması ve özel halk otobüslerinde biletçi tarafından otobüsün içinde alınan aktarma biletlerini de unutmadık.

Yorumu oyla      13      6  
Mustafa Doganay 19 Ocak 2018 Cuma 10:22

Sayın baskan, o su deniz taşmasıyla değil yağmur nedeniyle oldu. Denizin dibinde su tahliyesi icin kanal yapmazsan böyle olur. Izmirin su basan her yerine deniz mi geldi. Biraz ciddi ol.

Yorumu oyla      14      17  
ibrahim 19 Ocak 2018 Cuma 10:13

japonyadan, amerikadan bilmem nereden örnekler verenler olmuş. verdiğiniz örnekler okyanusa komşu ülkeler olduğunu biliyorsunuz değilmi. bizimki gibi basit bir körfez kıyısı değil yani. her bir sorunu belediyeden görmeyi de bırakın, tam tersi belediyeyi hep masum görmeyi de bırakın artık. bu olayda belediye sınıfta kalmıştır. nokta.

Yorumu oyla      14      16  
ibrahim 19 Ocak 2018 Cuma 09:58

İzmirli olan başka şehirlerde şöyle oldu, bilmem nerede böyle oldu. bunlar normaldir, belediyeyi ellemeyin diyenler, siz başkalarına trol derken, ne güzelde kendinizi anlatıyorsunuz. belediye tamda bu işler için var. yapamıyorsa da bırakın eleştirilsin. belediye başkanı yapacak birşeyim yok diyorsa eğer, o anda görevi yapacak birine bırakmalıdır.

Yorumu oyla      12      13  
cemal 19 Ocak 2018 Cuma 09:41

Yapılacak tek şey ise; Dalgaların kıyıya şiddetli geldiği yerlere, aynen otoyolllarda ses yalıtımına benzer yapılan, denize eğilimli beton setler, nisbeten dalgaların karaya atlamasını önleyebilir. Almanya'da Schleswig eyaletinin başşehri KİEL'de gördüm. Bir fikir olarak öneriyorum.

Yorumu oyla      14      7  
Komik. 19 Ocak 2018 Cuma 09:38

Kötüleme yapan yorum sahiplerinin isim yazmaması mantıklı da peki İzmir Büyükşehir Belediyesi savunucuları niye isimlerini yazamıyor!!! Acaba , bulundukları makamları işgale devam edebilmeleri için sadece A.KOCAOĞLU'nun Başkanlığının sürmesi gerekliliği yüzünden mi?

Yorumu oyla      15      9  
Adem BALCI 19 Ocak 2018 Cuma 09:16

Sevgili dostlar Türkiye genelinde yaklaşık yüzde yetmiş civarında kuraklık söz konusu Bizler izmir''de su sıkıntısı çekmez iken Cenabı Allah bile izmirlilere sahip çıkıyor bunun farkında olmanızı isterim bu bir berekettir bence olayı siyasi boyuta çevirmenin bir anlamı yoktur Çünkü ?zmir Büyükşehir Belediyesi başkanının tamamen insan ve insan odaklı bir yönetim anlayışı vardır Kimse Boş konuşmasın samimiyetle konuşan tekbir Belediye Başkanı oda Aziz Kocaoğlu dur halkı ve İzmir''in zarar görmesini Tabii ki istemez ve imkanlar doğrultusunda destek veriyor bir afet ve sel felaketi için sosyal medyada ve radyolarda ben hiçbir yetkilinin halkına açıklama yaptığını görmedim ama Aziz Kocaoğlu bu bilgilendirmeyi samimiyetle halkına yapmıştır yine de bir başkan olarak imkanları doğrultusunda gerek Mağdur olan esnafa gerek insanlarımıza destekçi olacağına inanıyor ve güveniyorum siyasi boyutta soracak olursanız Evet onuruyla gururuyla dürüstlüğüyle ?zmir ve izmirlilere en iyi şekilde hizmetin en kalitelisini vermeye devam etmektedir Aziz Kocaoğlu ?zmirliler için önemli bir isimdir Saygıyla sevgiyle Sağlıcakla kalın saygılar

Yorumu oyla      20      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bergama Belediyesi'nden ünlü caz ustasına ödül
Bergama Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiği “Bergama Kolektif Hayalgücü ...
İzmir'de gurur ve hüzün
İzmir'deki şehit ailesi ve gaziler, Devlet Övünç Madalyası ve Beratı ile ...
Bucalılar 'sağlıklı iletişim' yöntemlerini öğrendi
Toplumun temel yapı taşı, çekirdeği olan ailenin sağlıklı işleyebilmesi ...
 
CHP Foça yönetimi, Başkan Demirağ'ı ziyaret etti
CHP Foça İlçe Yönetimi, Foça Belediye Başkanı Gökhen Demirağ'ı ziyaret etti
Başkan Selvitopu sertifika verdi: Güç bilgiden gelir
Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ...
İzmir'de ünlü mankenler sahnede: 'İnci' gibi defile 
Geçtiğimiz yıl düzenlenen 8. Gelinlik Tasarım Yarışması’nda birinci olan, ...
 
Bornova'da içleri ısıtan ikram
Bornova Belediyesi, kışın etkisini göstermesiyle birlikte halkın yoğun ...
Büyükşehir'den seferberlik: İzmir'in 'can suyu'na 50 bin nefes!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin en önemli su kaynağı olan Tahtalı ...
Başkan Pekdaş’tan Gültepe çıkarması
İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta başlattığı ev gezilerini yeni yılda da ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva