HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
23 Mart 2019 Cumartesi - 09:09

Başkan Kocaoğlu: Bizim bölücülükle işimiz olmaz!

Ülkenin gergin bir seçim atmosferi yaşadığını ve toplumun sürekli ayrıştırıldığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhur İttifakı'ndan Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelen ithamları ise sert bir dille eleştirdi. Başkan Kocaoğlu, "Bizim kökümüz Kuvayi Milliye'ye dayanır. Bizi bölücülükle suçlayamazsınız. Buna hakkınız yoktur. 'Seçimde 3-5 kişiyi kandırabilir miyim' diye milletin geleceğine zarar veriyorlar" dedi.

Başkan Kocaoğlu: Bizim bölücülükle işimiz olmaz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, veda ziyaretlerini Bergama'da sürdürdü. İlk olarak İZBETON’un Bergama Şantiyesi’nde personelle buluşan Başkan Kocaoğlu'na Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç de eşlik etti. İZBETON personeliyle birlikte kahvaltı yapan Başkan Aziz Kocaoğlu, "Özellikle bölge şantiyelerimiz kurulduktan sonra yeni bağlanan ilçelere hizmetlerin götürülmesinde önemli bir mesafe kat ettik. Köylerde yıllardan beri ihmal edilmiş altyapı ve yol sorunlarını çözdük, arazi yolları yaptık, kırsalı kalkındırmaya yönelik projelerimizi hayata geçirdik. 15 yılın sonunda belediye başkanlığı sürecimi tamamlayarak görevi ba şka bir arkadaşımıza teslim etmem gerektiğine karar verdim. Sizlerle hem vedalaşmak, hem de çalışmalarınızdan dolayı teşekkür etmek üzere buradayım. Hepinize ailenizle çocuklarınızla sağlıklı mutlu bir yaşam sürmenizi diliyorum" diye konuştu.  

SEVGİ SELİYLE UĞURLANDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, şantiye ziyaretlerinin ardından Yenikent, Aşağıkırıklar, Tepeköy, Yalnızev ve Küçükkaya köylerine gitti. CHP'nin Bergama Belediye Başkan Adayı İdris Yavuzyılmaz ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz da Başkan Kocaoğlu'na eşlik etti. Başkan Kocaoğlu'nun veda ziyaretlerinde duygusal anlar yaşandı. Tepeköy'de alkışlar ve tezahüratlarla karşılanan Başkan Aziz Kocaoğlu, kadınların ön safta olduğu yüzlerce köylü tarafından sevgi çemberine alındı.

BİZİM KÖKÜMÜZ KUVAYİ MİLLİYE
Gittiği köylerde halka seslenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, seçim sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelik haksız ithamlarda bulunulduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Bu seçimler gergin bir atmosferde devam ediyor. Gerekçesine baktığımızda; artık Türkiye ekonomisi üretememekten ve kaynak sıkıntısından dolayı büyüyemiyor. 13 bin yıldır tarım yapılan Anadolu coğrafyasında her şeyi ithal eder hale geldik. Kendi kendine yeten bir ülke olmaktan çıktık. Siyaset her yerimize bulaştı. Ekonomi yönetimine de, devletin kurumlarına girdi. Dış politikamız çıkmaza girdi. Bir kaos ortamında gidiyoruz. İktidar ekonomiyi konuşmak yerine toplumu ayrıştırıyor. Hepimiz, herkes devletin birliği ve bütünlüğü için harç olmak zorundayız. Cumhuriyeti kuran CHP’yi bölücülükle suçlamak toplumu karpuz gibi ikiye bölmekten başka bir işe yaramaz. Bizim kökümüz Kuvayi Milliye'ye dayanır. Bizi bölücülükle suçlayamazsınız. Buna hakkınız yoktur. Seçimde 3-5 kişiyi kandırabilir miyim diye milletin geleceğine zarar veriyorlar. Bu coğrafyada birlik beraberlik içinde ayakta kalmak zorundayız. AKP iktidarının 17 yıldır ekonomiyi yönetemediği, sadece borçlanarak ülkenin yürüyemeyeceği görüldü. Sözün özü: Bu iktidar 4,5 sene sonra seçime gidecek. Bu süre içinde ekonomi yönetilemediği için, toplum gerildiği,ayrıştırılmaya çalışıldığı için bu iktidara bir uyarı yapmak bizim vatandaşlık görevimiz. 'Beka beka' deyip toplumu ayrıştırırsanız, bekayı nasıl sağlayacaksınız? Onun için bu seçimde iktidara 'bir dur, kendine çeki düzen ver, fakir fukaranın ekmeğini büyüt, bir de bizim birlik ve beraberliğimizi bozma' demek i&cced il;in oy kullanacağız." 

 
İzmir'de kahvehanede kavga: 3 kişi yaralandı!
 
Muhtarlardan Başkan Selvitopu’na 'yanındayız' mesajı
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
krm 24 Mart 2019 Pazar 08:47

Mehmet türk rumuzlu bu yalan tutmuyor.Yalan ,takiye genlerinize girmiş.Ülke satıldı,silah fabrikan satıldı,haberleşmen satıldı hala bölen bilmemne geçin bunları.

Yorumu oyla      4      5  
Lombak 23 Mart 2019 Cumartesi 19:50

Saint''in bölücülükle işi olmadığını biliyoruz. Soyar''ın var. Aday da o zaten.

Yorumu oyla      7      7  
Mehmet turk 23 Mart 2019 Cumartesi 19:30

Ben 35 yıldir her şekilde oyumu CHP ye atıyordum ama bunda atmayacagiiiim bölenlerle beraber olmak da ATATURK ''ün Partisine yakışmaz ben ATATÜRK cuyummmmmm meclis üyelerinin içine ne Demek ya partime yakışmayan isimleri yazacaksın.belki ders alırsınız genel başkanlık seçimlerine gider.kurtulus kuruluş da diyen kişiler başa gelir partimi bu durumdan kurtarır.oy yok 31 martta

Yorumu oyla      8      7  
Mister No 23 Mart 2019 Cumartesi 19:24

Her firsatta Atatürké saldiranlara oy vermekle hic olunmuyor. Ölümüne Atatürkcüyüm ayaklarini yemiyoruz. Kusura bakma.

Yorumu oyla      5      7  
gürkan 23 Mart 2019 Cumartesi 19:05

Atatürkçü(!) arkadaş "Caps Lock" açık kalmış. bunun gibi sosyal medyada tip çok. Ha ha ha ... sahte isimler, sahte profil fotoğrafları her şekle giriyorlar :) CHP'ye oy vermeye bilirsin AMA gidip de Atatürkçüyüm deyip de AKP'ye hiç oy vermezsin. Ben oy veririm diyorsan da sana iyi uykular dilerim.

Yorumu oyla      5      7  
ATATÜRKÇÜ 23 Mart 2019 Cumartesi 13:54

ÖLÜMÜNE ATATÜRKÇÜYÜM..ROSET TAKIP CHP YE OY VERMEKLE ATATÜRKÇÜ OLUNMUYOR..

Yorumu oyla      12      8  
Mister No 23 Mart 2019 Cumartesi 12:22

ATATÜRKCÜ, cok komiksin be ya. CHP suclaniyor ama AKP kol kola idi be kardesim. CHP´ye Atatürkün Partisi degil diyorsun ama her gün her firsatta Atatürk´e küfür edenlere destek oluyorsun. Sen alemi salakmi sandin be kardes. Ama olsun be ya. Senin gibi Atatürk düsmani bile bir günlügüne ATATÜRKCÜ oldu ya o bile bize yeter :)

Yorumu oyla      11      13  
ATATÜRKÇÜ 23 Mart 2019 Cumartesi 10:49

SENİ BİLİYORUZ AZİZ BAŞKAN..AMA SENİN PARTİN ATATÜRKÜN PARTİSİ DEĞİL ARTIK..BU YÜZDENDE ADAY GÖSTERİLMEDİN..OYUMUZ ZEYBEKÇİYE..1 TANE BİLE PKK LININ LİSTEDE OLMASI BİZİM İÇİN YETERLİ SEBEP..

Yorumu oyla      16      21  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çeşme'ye festival akını: Yatacak yer kalmadı!
Çeşme Belediyesi tarafından bu yıl onuncusu düzenlenecek Alaçatı Ot Festivali ...
Başkan Uğurlu, STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi
Kemalpaşa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan ...
Konaklı kursiyerlerden 'Bahara Merhaba' konseri
Konak Belediyesi Ziya Zişan Saadet Aytulun Kardeşler İleri Yaş Sağlıklı ...
 
Büyükşehir'den kamulaştırma raporu: 15 yılda 2 milyarı aşan yatırım
Yeni proje ve yatırımlar için ihtiyaç duyulan her yerde arazi ve bina ...
İzmir’e 'Taş' yağıyor!
25. MARBLE İzmir Fuarı’nın geri sayımı sürerken, her gün 120 ile 150 blok ...
MTK Yönetimi’nden Başkan Atila’ya teşekkür
Bornova Belediyesi’nin kadınların meslek sahibi olmaları ve istihdamına ...
 
Başkan Doğruer söz vermişti: Kınık Üniversitesi yola çıktı
Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in göreve gelirken söz verdiği ...
Büyükşehir, Uzundere’nin son etabı için düğmeye bastı!
Uzundere’de 3 etap halinde gerçekleşen kentsel dönüşüm projesinde son ...
Karabağlar Kent Konseyi taleplerini bildirdi
Karabağlar Kent Konseyi, bünyesinde bulunan sivil toplum kuruluşlarının ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva