HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
29 Mayıs 2020 Cuma - 14:35

Başkan Kayalar: Menderes’te provokeye izin vermeyiz

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı’nın eleştirilerine yanıt verdi. CHP’li Murat Bakan da Başkan Kayalar’a destek verdi.

Başkan Kayalar: Menderes’te provokeye izin vermeyiz

Menderes Belediyesi’nin vatandaşlara seccade dağıtmasını eleştiren AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı’ya, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’dan yanıt geldi. Başkan Kayalar, AK Parti’nin olayı provoke etmesine izin vermeyeceklerini belirtti. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan da, Başkan Kayalar’a destek verdi.

GÜNDEM YARATMA DERDİNDELER
Son günlerde AK Parti’nin yalan, yanlış söylemlerle CHP üzerinde olumsuz bir algı yaratmaya çalıştığını belirten Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “AKP’nin kara siyaseti yine hortlamış durumda. Önce CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanımız Eren Yıldırım ardından eski İzmir il yöneticimiz Banu Özdemir, sonrasında CHP Karabağlar Meclis Üyemiz Dila Koyurga, şimdi de biz. Zihniyetleri bulanık olanlar kendi bulanık dünyaları içerisinde gündem yaratma derdindeler. Tek amaçları kara politika ile partimize zarar vermeye çalışmak. AKP’nin hizmetlerimizi provoke etmesine, vatandaşlarımıza hizmet sunmamızı engellemesine izin vermeyeceğiz. Biz, Menderes’imize baharı getirdik ve bu baharın sürmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Menderes’imizde oluşturduğumuz birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunu kimse bozamaz ” dedi.

HİZMETLERİMİZ ORTADA
Seccadelerin belediye logolu olmadığını, sadece örnek bir çalışmanın haber için kullanıldığını kaydeden Başkan Kayalar, “ Logolu olan örnek sadece basın yayın halkla ilişkiler müdürlüğümüz tarafından haber amaçlı kullanılmıştır. Hiçbir şekilde logolu bir çalışma tedarikçi firma tarafından yapılmamış ve logolu seccadiye belediyemize alınmamıştır.  İlçemizde bulunan tüm camilerin temizlik, bakım ve onarımı sürekli olarak belediyemiz tarafından gerçekleştirilirken sesleri çıkmıyor, tüm camilerimize el dezenfekte aparatları belediyemiz tarafından takılırken sesleri çıkmıyor ve yine tüm camilerimizde sosyal mesafeye uyulması adına yer ibareleri belediyemiz tarafından konulurken sesleri çıkmıyor da seccade dağıtırken mi sesleri çıkıyor? Bizim hizmetlerimiz ortada. Derman belediyeciliği ile vatandaşlarımızın hizmetinde olacağımızı söylemiştik öyle de yapıyoruz. Kimse bizi bu yolumuzdan döndüremez. Vatandaştan kopmuş, halktan uzak olanlar halka hizmetin önüne geçemez” dedi.

KENDİ BELEDİYELERİNE BAKSIN
AK Parti’nin dini siyasete alet ettiğini belirten Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Sayın Artcı, geçen dönem Menderes Belediyesi AKP’de iken, belediye başkanının camiden canlı yayınla siyaset yaptığını ne çabuk unuttu. Eğer Sayın Artcı siyaset yapacaksa kendi kapısının önünde ki pislikleri temizlemekle buna başlasın. Bizim siyasetimiz hizmet siyaseti, bizim siyasetimiz hak, hukuk, adalet için yani halk için. Kimsenin bizi bu konuda eleştirmeye hakkı yoktur. Menderes’de AKP’nin provokesine asla izin vermeyeceğiz ” dedi.

YASAL İŞLEM BAŞLATILDI
Konuyla ilgili bir gazetede yalan haber yapıldığını ifade eden Başkan Kayalar, “ Görevi tarafsız haber yapmak olan ancak bağımsız ve ilkeli haber anlayışından uzak bir anlayışla ne yaptığı belli olmayan hükümet yanlısı bir gazetede de konuyla ilgili yalan haber yapılmış. Bu konuda da belediyemizin avukatları devreye girdi ve gerekli işlemler başlatılmış durumda” ifadelerini kullandı.

CHP’Lİ BAKAN’DAN DESTEK
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’a destek veren CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan da, belediye ekibinin tüm kamu kurumlarına olduğu gibi camilere de hizmet ettiğini belirterek,“ Belediye Başkanımızı ziyaret ettim ve başkanımız bana seccadeleri gösterdi, seccadelerin üzerinde logo falan yok. Logo olduğuna dair haberler asılsızdır. Yapılan, camilerde Çav Bella ile ortaya çıkan tamamen yalan haber üzerine kurulu CHP’yi ötekileştirmeyi hedefleyen provokasyondan başka bir şey değildir” diye konuştu.

DAĞITIM YAPILDI
Koronavirüs önlemleri kapsamında ibadete kapatılan camiler Cuma namazıyla birlikte yeniden ibadete açılırken, Menderes’te, Menderes Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz tek kullanımlık seccade dağıtıldı.

 
İzmir'de salgın sonrası ilk Cuma namazı
 
Konak Belediyesi'nden hayati bağış
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 30 Mayıs 2020 Cumartesi 13:07

Mustafa Başkanım Herkes kimin neci olduğunu çok iyi biliyor kendileri camii içinde ayakkabıları ile röportaj yayımılar temizlik yapırdığı cammilerin girişlerine isimlerini yazdırır müftüsü ayrı biat çabasında kaymakamı ayrı işlerin önüne nasıl set oluruz derdinde seçimden bu yana kaymakamı ve diğer daire yöneticilerini hiç yanınızda görmedik onlar kendi deve güreşlerini kendi toplantılarını yapıyor hiç ayrılmadılar seçim geçeli 1 yıl oldu ama daha içlerine sinmedi sanki uzun zamandır akpe yönetti mendersi de C H P geldi rahatlatın kaçırdı tam tersi oldu artıyla aldıkları ilçeyi borç batağına soktukları yetmiyormuş gibi birde muhtar dövdürmeler vatandaşa hakaret etmeler araçlarında uzun namlulu silahlarla gösteri yapmalar mafya esasına bürünmeler tapu şurlandırıp arazi sarmalar bir soruşturma açılmadan seçmen karşısına çıksınlar diye bekliyoruz millete tetörist diyerek seçim oropagandası yapanları bekliyor olacağız

Yorumu oyla      2      3  
Çokta tın 29 Mayıs 2020 Cuma 19:11

Başkanım ben aldım kullandım sizin seccade dediginiz seyi pastanede pasta kağıtları olarak kullanılıyor bırakın milletle oynamayı seccadeyi bilmiyorsanız halk ögretir sıkıntı yapmayn

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova normalleşmeye hazır!
Bornova Belediyesi, ilan edilen normalleşme takvimi çerçevesinde 1 Haziran’dan ...
Çiğli’deki parklarda dezenfeksiyon çalışması
Çiğli Belediyesi tarafından çocuk ve gençleri 3 Hazirandan itibaren haftada ...
Belediye Başkan Yardımcısı istifa etti!
Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Ulaş Polat görevinden istifa ettiğini duyurdu.
 
Başkan Kırgöz'den TBB'ye 'acil destek' çağrısı!
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde ...
Başkan Kılıç’tan önemli açıklamalar: Metronun temeli pandemiden sonra atılır!
Buca Belediye Başkanı Kılıç, uzun yıllardır kaldırılması planlanan cezaevi ...
Bergama'da dezenfekte çalışmaları aralıksız sürüyor
Bergama Belediyesi Temizlik işleri birimi dezenfekte timi  Koronavirüsle ...
 
Karabağlar Belediyesi'nden kahvehane esnafına destek
Karabağlar Belediyesi, koronovirüs salgını sürecinde mağdur duruma düşen ...
'Askıda reçete' kampanyası Konak'ta başladı
Konak Belediyesi bakkalların veresiye defterlerindeki borçları kapatmaya ...
Bayraklı'nın camileri ibadete hazır
Koronavirüs salgını dolayısıyla ülke genelinde bir süredir toplu ibadete ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva