HABERLER>EGE
23 Ekim 2021 Cumartesi - 15:01

Başkan Günel: Bizi iktidara gençlik taşıyacak

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP Kadın Kolları İl Başkanları'nın "Kotalar bize dar, hedefimiz iktidar" başlığı ile Kuşadası'nda düzenlediği programda konuştu. Günel, farklı belediyecilik anlayışı ile hizmet verdiklerini söyledi. Hedeflerinin iktidar olduğunu kaydeden Günel, " Bizi iktidara gençlik taşıyacak" dedi.

Başkan Günel: Bizi iktidara gençlik taşıyacak

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel konuşmasında, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile uyum içinde çalışmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade ederek hedeflerinin iktidar olduğunu söyledi. 

Günel’in konuşmasından satır başları:

Birçok kere hem hizmetlerimizi size sunma fırsatı buldumğpum için şunu yaptık nunu yaptık demek istemiyorum: Aydın büyükşehir Belediye Başkanım ile şu yetki alanı bemin şu yetki alanı senin demeden büyük bir hizmet atağı başlattık. 2,5 yılda pandemi, deprem, sel demeden hizmet ürettik. Demekki isteyince oluyormuş.
Bütün hizmetlerimizi anketlerle ölçerken anketlerdeki seçmenlerin tercihlerinde veya söylemlerinde bir Çorumdaki vatandaşın beklentisi neyse Kuşadasında onu gördük.
Nedir o? Yol, kaldırım, altyapı. Kalıplarla ilgili sorular sorduğumuzda ise faha farklı noktalar gördük. İnsanlar gelecten  ağır ağır vazgeçiyorlar. Bugün gösterilmesi gereken hedefimizi insanları yeniden hedef kurduran bir yürüş olmasıdır.
Biz Özlem başkanımla gençlerin, kadınların daha fazla hayal kurması için projelerimiz var. Bunlardan bir tanesi İstasyon Cafe prohjemizi Facebook destekiliyor. Genç dostu kent ödülü almamaıza neden olan, Kampinova projemiz var. Gençlerin ekonomik yapılarının yanında yoksulluk yanından dünyanın geleceğine dönük, dijital dünyaya dönük hedefleri tazeleğini koruyor. Dünyada çalışan ve üreten 150 milyon nüfus var. Ve bu nüfus 72 ülke arasında dolaşıyor. Dijital sektörden zenginleşen insanlar çoğlaıyor. Dünya değişiyor ve Mars’ta yaşam araştırılıyor. Biz bunun farkında olan iki belediye başkanı olarak Mars Colony Projesini oluşturduk ve Kuşadası'nda kuruyoz. Ve yeni bir turizm ağı oluşturuyoruz. Özlem başkanın lafı var. "Her belediye yol kaldırım yapar.  Biz farklı ne yapıyoruz. Biz üretirken proje yaparkan Aydın'ı Türkiye'de nasıl konuşulur hale getiriz"diyor. Elon Musk bu proje ile destek veriyor ve bu bizi  onurlandırıyor.

Biz hayal kuran bir milleti hedeflemeliyiz. Hayalleri beslemeliyiz. CHP ne sağlayacak dediklerinde tekrara hayal kuracaksınız ve hayallerinizin peşinden gideceksiniz diyorum Sizin liderliğinide hayallerin peşlinde gidecek bir gençlik geliyor ve o gençlik bizi iktidara taşıyacak.

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır'ın konuşmasından satır başları: 

İktidarı hedef alan Çankır konuşmasında iktidarı hedef alarak “Yönetilemeyen Türkiye’nin liyakatsiz politikaları sebebiyle vatandaşlarımızın yaşadığı zor günleri biliyor ve onlarla beraber yaşıyoruz. Şahsi iktidar düzeninin ülkemiz verdiği zarar ortada iken iktidar sahipleri kendi refahları uğruna cennet vatanımızı çıkmaz yola sokmak istiyorlar. Kuruluş ve kurtuluştan bu yana kazanılan zaferlerin temelinde mihenk taşı olmuş, gelecek nesillerin teminatı olan kadınlarımız içinde bulunduğumuz durumdan kurtuluşun öncüsü olacaklardır. CHP çatısı altında varlığından onur duyduğumuz kadın örgütlerimizi abla, kardeş, yoldaş olarak çalışmalarımızı sıçratacağına inancımız büyüktür. Yarınlara umutla bakabilmek, vatandaşlarımıza mutlu yarınlarımızı kurmak için daha bereketli bir gelecek yaratmak için büyük gayretle çalışıyoruz. Sahada sohbet edip dertlerini dinlediğimiz vatandaşlarımızdan partimiz lehine aldığımız güzel tepkiler bizi hedefimize daha da ilerletiyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu başta olmak ilçe belediyelerimizde Sosyal belediyecilikle yürütülen çalışmalarımızın artması Aydın’da memnuniyetle karşılaşıyor” ifadelerini kullandı.

 
Konut fiyat artışında İzmir zirvede!
 
Topuklu Efe çılgın projesini anlattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Müzikhol'deki hesap kavgası hastaneye sıçradı... Polisin tabancasıyla dehşet saçtı!
Aydın'ın Nazilli ilçesinde, bir müzikholde 500 TL'lik hesap nedeniyle ...
Ege’nin cennet koyunda çevre katliamı: Denize beton döktüler!
Marmaris’in Karacasöğüt Koyu’nda yapılmak istenen yat limanının inşaatı ...
Ayakkabı kutusunda 1,5 kilo uyuşturucuyu bulundu
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, polis ekiplerince durdurulan otomobilde narkotik ...
 
Canan Karatay'ı dolandırmıştı: Aynı suçtan yine yakalandı!
Muğla'nın Marmaris ilçesinde her ikisi de 81 yaşında olan İ.C. ve F.K.K. ...
Kuşadası faciasında mahkemeden ceza indirimi!
Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında 7'si çocuk, 9 kaçak göçmenin hayatını ...
Aydın’da korkutan görüntü!
Germencik’te bulunan tarım arazilerinde oluşan yarıkların JES kaynaklı ...
 
Sahte altın satışına suçüstü yakalama!
Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde 120 sahte altın satmak isteyen 2 şüpheli suçüstü yakalandı.
Gruptan çıkardın kavgası... Veli öğretmene saldırdı!
Afyonkarahisar'da bir öğretmen, öğrenci velisi tarafından darbedildi.
Manisa'da 12 yaşındaki çocuğa cinsel taciz iddiası!
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva