HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
15 Mayıs 2019 Çarşamba - 09:54

Başkan Gümrükçü'den şafak mesaisi: İZBAN'a bindi, mahalle mahalle teftiş etti

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü sabah erken saatlerde mahalle muhtarları ve başkan yardımcıları ile sahaya inerek, vatandaşlarla bir araya geldi, esnaf ziyaretinde bulundu.

Başkan Gümrükçü den şafak mesaisi: İZBAN a bindi, mahalle mahalle teftiş etti

31 Mart yerel seçimlerinden rekor oy alarak, Çiğli Belediye Başkanı seçilen Utku Gümrükçü, saha çalışmalarına sabahın erken saatlerinde devam etti. Başkan Gümrükçü, Çiğli Kasaplar Meydanında, belediye başkan yardımcıları Ali Rıza Koçer, Barbaros Kiriş, Muharrem Aslan, Çiğli Ataşehir Muhtarı Nesrin Erdoğan ve Yenimahalle Muhtarı Hatice Büyük ile bir araya gelerek hem sorunları yerinde tespit etti hem de vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ İZBAN’I KULLANARAK MAHALLE GEZDİ
Sabah 06.00'da saha çalışmasına başlayan Başkan Gümrükçü mahallelerden gelen talepleri yerinde incelemek üzere, ilk olarak Ataşehir Mahallesine gitti. Sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlarla selamlaşan Başkan Gümrükçü, vatandaşların iyi dilek ve taleplerini dinledi. Başkan Utku Gümrükçü'yü sabah saatlerinde karşılarında gören Çiğlililer; "Bu tabloyu özledik" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Gümrükçü, Ataşehir Mahallesinin ardından İZBAN'ı kullanarak bürokratlarıyla birlikte Yenimahalleye geçti. İZBAN'ı kullanan vatandaşlarla, hem istasyon hem de trenin içinde bir süre sohbet etme fırsatı bulan Gümrükçü, belediye başkanı olmadan önce de toplu taşıma kullandığını bundan sonra da kullanmaya devam edeceğini vurguladı.

SOKAKTA OLMA SÖZÜ
Yenimahalle Muhtarı Hatice Küçük ile mahalle sokaklarında gezen Gümrükçü, Çiğli Bölge Eğitim Araştırma Hastanesinde vatandaşla selamlaşarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.  Başkan Gümrükçü daha sonra sokaklardaki alt yapı ve asfaltlama çalışmalarını inceleyerek esnafa hayırlı işler diledi. Ata Sanayi esnafını da ziyaret eden Başkan Gümrükçü, burada yapılacak olan çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Gümrükçü, seçim sürecinde halkın içinde olacağına ve sorunlara halkla birlikte çözüm arayacağına dair söz verdiğini dile getirerek “Bugünden itibaren mesai saatlerimizi değiştirerek sabah 06.00 ve 09.00 arasında haftanın değişik günleri muhtarlarımız ve Başkan yardımcılarımız ile birlikte mahallerin eksikliklerini yerinde tespit etmek için çalışma yapacağız. Bu çalışmalarımız Mayıs ayında bitecek. Haziran ayıyla birlikte vaat ettiğimiz gibi belli aralıklarla başkanlık makamını mahallelere taşıyarak halkımızın sorunlarını bize iletmeleri için buluşmalar gerçekleştireceğiz. Sonrasında mahalle mahalle gezip yapacağımız toplantılarla halkın istek ve önerilerini dinleyeceğiz. Söz verdiğimiz gibi Çiğli halkıyla birlikte Çiğli'yi değiştireceğiz, geliştireceğiz” diye konuştu.

 
Buca'da zeytin seferberliği
 
YSK Başkanı Güven'den seçmen listesi açıklaması!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Okuyucu 15 Mayıs 2019 Çarşamba 12:05

Yukarıdaki haberin başlığı İzban olunca şunu ifade edeyim;.Konak'tan 253 nolu otobüse binip Alsancak yolu ile Halkapınar'a gelirseniz pek muhtemel olarak yürüyen merdiveni ve asansörü bozuk bulacak - dik merdiveni tırmanacak ve yukarıda çerez ve manav dükkanlarını göreceksiniz, tam İzban girişi karşısında. Aşağıda neden güvenlik bulundurulmuyor ?

Yorumu oyla      4      5  
15 Mayıs 2019 Çarşamba 10:44

Çiğli aktarmadan Çiğli İzbana Halkapınar'daki gibi üst geçit istiyoruz. İzbana ve aktarmadaki otobüslere çok çabuk ulaşmak açısından bunu istiyoruz. Şu anki haliyle en az 500metre koşturuyoruz. Yazık. Bu kadar uzak aktarma noktası mı olur?

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca'da zeytin seferberliği
Tarımsal verimliliği ve gelir getirici faaliyetleri arttırmak için kırsal ...
Başkan Sengel'den fidan mesaisi
10- 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Kireççili Köyü’nde ormanlık ...
Başkan Kayalar çiftçilerle buluştu
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Menderes Ziraat Odası tarafından ...
 
Başkan Kırgöz tarlaya girdi, üreticinin derdini dinledi
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, çat kapı ziyaretleri kapsamında tarlada ...
Başkan Batur Konak'a Güneş'i getirdi ve yardımcısı yaptı!
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere’de uzun yıllar beraber yol ...
Selçuk'ta Başkan Sengel'den 19 Mayıs çağrısı
Selçuk Belediyesi ve Türk Hava Kurumu’nun Selçuk Efes Havaalanı’nda ortaklaşa ...
 
CHP Karabağlar'dan İmamoğlu'na destek
Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Örgütü, Karabağlar Belediye Başkanı ...
İzmir'in o ilçesinde su kesintisi
İZSU'dan yapılan açıklamada Bergama'nın bazı mahallelerinde su kesintisi uygulanacağı belirtildi.
Ödemiş'te AK Parti'den Başkan Eriş'e ziyaret
Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, seçimlerin ardından tebrik ziyaretlerini ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva