HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
8 Aralık 2018 Cumartesi - 09:13

Başkan Atila'dan sanayi mesaisi: Ortak akıl ilkemizden taviz vermedik!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 2. Sanayi Sitesi ve 3. Sanayi Sitesi yönetimlerini ziyaret etti. Site başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Başkan Atila, “Bornova’yı Bornovalılarla birlikte yönetiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana ortak akıl ilkemizden taviz vermedik. Sürekli fikir alışverişinde bulunduğumuz vatandaşlarımızla birlikte daha güzel bir geleceğimiz olacağına inancımız tam” dedi.

Başkan Atila dan sanayi mesaisi: Ortak akıl ilkemizden taviz vermedik!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 3. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Yalçın Dönmez ve 2. Sanayi Sitesi Başkanı Erol Çamkıran’ı ziyaret etti. CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel’in de katıldığı ziyaretlerde hem sanayi sitelerinin başkanları hem de yönetim kurulu üyeleri beklenti, öneri ve taleplerini dile getirdi.

3. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Yalçın Dönmez, işletmelerinin kent içinde kalmasından kaynaklanan sorunlarını aşmak için Menemen’e taşınma konusundaki çalışmalarına destek beklediklerini söyledi. 2. Sanayi Sitesi Başkanı Erol Çamkıran da hurda araçların sanayi sitesi içindeki sokaklara gelişigüzel bırakılmasını önleyecek köklü bir çözüm arayışı içinde olduklarını belirterek bu konuda yardım beklediklerini söyledi. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen ziyaretlerde kentle ilgili pek çok konuda görüş alışverişinde bulunuldu.HEDEF DAHA GÜZEL BİR GELECEK
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, hem Bornovalı esnafa hem de Bornovalı tüketiciye destek veren Dost Kart gibi projeleri ve kampanyaları hayata geçirdiklerini belirterek, “İşçi, emekli, öğrenci, memur, esnaf ya da sanayici kim olursa olsun Bornovalının kazanması, bu sayede de Bornova’nın gelişmesi için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. İlk günden bu yana bu anlayışla çalışıyoruz. Bornova’nın her yönüyle gelişmesi ve zenginleşmesi, bu zenginleşmeden de herkesin payını alabilmesi için ortak akıl ilkesinden hiç ayrılmadık. Bu sayede Bornovalıların hem ekonomik hem de sosyal yönden kazandığı pek çok hizmeti hayata geçirdik. Sürekli fikir alışverişinde bulunduğumuz vatandaşlarımızla birlikte daha güzel bir geleceğimiz olacağına inancımız tam. Sanayi sitesi başkanlarımıza İzmir milletvekilimizle birlikte bizi kabul ettikleri ve değerli fikirlerini bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Atila, hurda araçların bulundukları yerden kaldırılması için gerekli çalışmaları yaptıklarını, son üç yılda 300’e yakın aracı kaldırdıklarını belirterek, “Bu konuda herkesin duyarlılık göstermesi gerekiyor. 3. Sanayi Sitesi’nin yer konusundaki çalışmaları için elimizden gelen desteği vereceğiz” diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel de esnafın Türkiye’nin belkemiği olduğunu belirterek, “Esnaf çökerse ülke çöker. Bu nedenle sizlerin güçlü bir şekilde varlığını sürdürmeniz için üstümüze düşen görevleri yapmanın mücadelesi içindeyiz” dedi. Sertel, esnafın sorunlarını ve beklentilerini kapsamlı bir şekilde ortaya koymak ve bunları çözüm makamındaki TBMM’ye iletmek için biraraya gelip toplantılar yapması gerektiğini söyledi. Sertel, Bornova’daki bütün odaların biraraya gelip böyle bir toplantı düzenlemesi halinde gelip sonuna kadar dinleyeceğini ve dile getirilen sorunların TBMM’de takipçisi olacağını söyledi.

 
İzmir'de tiyatro bayramı: Hem de ücretsiz
 
MHP’ye ittifak jesti: 6 il, 60 ilçe!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bucalılar, Öykü Arin’e umut oldu
Bucalılar,İzmir’de löseminin nadir görülen bir türü olan JuvenilMiyelomonositik ...
Afrika'da yapılan 4 heykel Doğal Yaşam Parkı'na hediye edildi
Zimbabwe’den gelen hayvan figürlü taş heykellerin sergisi Fuar İzmir'de ...
Başkan Kocaoğlu: Kafamda İzmir için hala çok proje var!
‘Akdeniz’in Kıyı Kentlerinde Sürdürülebilir Yaşam’  sempozyumuna katılan ...
 
Çeşme Marina’dan 'Kalamar Projesine' destek
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 'Kalamar Projesi' sayesinde ...
Başkan Pekdaş: Davul bendeyse tokmağı kimseye vermem!
Başkan Pekdaş, 2014 seçimleri öncesinde kendisinin kasıtlı bir şekilde ...
Gaziemir Belediye Başkanı Şenol, Egedesonsöz'e konuştu: Ben leke tutmam!
Gaziemir Belediye Başkanı Şenol, Egedesonsöz'e konuştu: Ben leke tutmam!
 
Turizmde dijital dönüşüm zamanı
12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresi, dijital dönüşümün nabzını ...
Başkan Batur’a Karabağlar'da yoğun ilgi
Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ...
Başkan Arslan'dan şantiye işçileriyle kahvaltı
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, mesai öncesi belediye şantiyesine ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva