HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
19 Ekim 2018 Cuma - 09:46

Başkan Arslan'dan miting gibi adaylık açıklaması

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, 2014 yılından beri belediye başkanlığı görevini yürüttüğü Çiğli’de bir dönem daha hizmet etmek için aday adaylık başvuru dosyasını, çok büyük bir kalabalık eşliğinde CHP Çiğli İlçe Başkanlığına sundu.

Başkan Arslan dan miting gibi adaylık açıklaması

Ellerinde döviz ve pankartlarla sloganlar işliğinde oldukça yoğun destekçi grubuyla belediye önünden CHP Çiğli başkanlık binasına yürüyen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a her kesimden destek geldi. “Çiğli Hasandır, Hasan Kalacak”, “Halkçı Başkan Hasan Arslan”, gibi sloganlar eşliğinde ilçe binası önüne gelen Başkan Hasan Arslan önce dosyasını CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan’a teslim etti. Başkan Arslan daha sonra ilçe binası önünde basın açıklaması yaptı. Aday adaylığı açıklamasına eşi Ergül Arslan, CHP İl Başkan yardımcıları Adnan Alabay ve Sedrettin Coşkuner, Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Erdal Bozkurt, meclis üyeleri, muhtarlar, Cem Vakfı ve Hacı Bektaşi Veli Derneği yöneticileri, Çiğli Esnaf Odası, Çiğli Şoförler ve Otomobilciler Odası yöneticileri, onlarca hemşehri, kadın ve engelliler dernekleri yöneticileri, esnaf ve partililer katıldı.

Görkemli bir şölene dönüşen aday adaylık açıklamasında Başkan Hasan Arslan, coşkulu kalabalığın alkış ve sloganlarıyla konuşmasına başladı. Başkan Hasan Arslan, “İşimi gücümü, firmamı bıraktım. Dedim ki benim bir arzum var; Ben Çiğli’ye belediye başkanı olacağım. Tam 22 yıl çalıştım. İşimi aileme bıraktım. Sonuçta 2014 senesinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve merkez yönetim kurulu üyeleri dediler ki bu görev senin! Biz seni Çiğli’ye Belediye Başkanlığı Adaylığına uygun gördük. Hasan Arslan o kadar yıl beklemiş, durur mu yerinde? 2014 yılında öyle bir seçim çalışması yaptık ki 2009’daki 9 bin oy farkı sayımızı 25 bine çıkardık. Yüzde 53 oranı ile çiğli seçmeninin oyunu aldık. Sonrasında ise 32 bin ve 42 binlere çıkardık.  Oyumuzu artırmak için çok çalıştık ve her seçimde oy farkını artırdık.Bu ne demek biliyor musunuz? Bu her kesimden bize oy verilmiş demek, her parti tabanına hitap ettiğimizi gösteriyor demek”

KUZEYİN YILDIZI ÇİĞLİ
Göreve geldiği günden bugüne yaptığı hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Arslan konuşmasını şöyle sürdürdü; “Göreve geldiğimiz günden itibaren Çiğli’de bulunan 26 mahallemizi şantiyeye çevirdik, Kısıtlı olanaklarımızla hem iş barışımızı sağladık hem de yatırımlarımızı yaptık. Sosyal tesisler yaptık, hizmet binaları yaptık. Erdal İnönü, Türkan Saylan adına parklar yaptık. Biz Çiğliyi çağdaş ve yaşanabilir bir Çiğli yapabilmek için var gücümüzle iş barışımızı sağlayarak hizmet ürettik. Akvaryum ve Pelikan sosyal tesislerimizi yaptık. Çiğli’deki insanlar artık Karşıyaka sahiline hava almaya gitmiyor, artık tam tersi oldu, Mavişehir’den Karşıyaka’dan insanlar Çiğli’ye geliyor. Cumhuriyet ve Demokrasi parkımızı da tamamladık. Açılış için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu bekliyoruz. Yeni dönemde yeni projelerimiz de  olacak. Ancak ben önce çalışanımın maaşını öderim, sonra bakarım ne kadar para artmış o kadar hizmet üretirim. Her mahallede bir tesis yapacağız.  Belediye başkanı olursam bundan sonra tüm dostlarımın desteğiyle 2019 – 2024 döneminde geriye kalan projeleri tamamlayacağım. İşte o zaman Çiğli’yi kuzeyin yıldızı yapacağız. Çiğli’ye hep birlikte yöneteceğiz. Bana destek vermeye gelen herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum” 

 
Komutanlardan Büyükşehir'e ziyaret
 
CHP İzmir’de eski Başkan ‘ben de varım’ dedi!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kosovalı ergin 19 Ekim 2018 Cuma 12:57

Adamın dibisin baskan bir Karşıyaka baskan görsün senden istegimiz CHP il in o iki yöneticisine sakın guvenme

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Komutanlardan Büyükşehir'e ziyaret
Ege Denizi’nde gerçekleşen 2018 yılı ‘Nusret Davet Tatbikatı’na katılan ...
Piriştina'ya ilk destek muhtarlardan!
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Muhtarlar Günü arefesinde “Buca’yı ...
Metropolün kadınından Yarımada’nın kadınına destek!
2019’da ikinci dönemi için devam kararı alan ve 19 Ekim Cuma günü ilçe ...
 
Başkan Uyar'dan duygusal adaylık açıklaması
Urla Belediye Başkanı CHP'li Sibel Uyar, 31 Mart 2019’da yapılacak olan ...
Konak'ta lezzet festivali
İzmir’in eşsiz lezzetlerinin görücüye çıkacağı Mutfak Konak İzmir Lezzetleri ...
Başkan Atila'dan yine aile boyu başvuru!
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila hizmete devam yolunda bir dönem daha ...
 
Başkan Selvitopu, 2. dönem için yola çıktı: Yeniden adayım!
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı'na ...
Karşıyaka'dan muhtarlara vefa parkı!
Karşıyaka Belediyesi tarafından, Mustafa Kemal Mahallesi’nde oluşturulan ...
Başkan Akpınar'dan bütçe mesajı: Har vurup harman savurmadık!
Yeni yılda da yatırımlarına ara vermeden devam etmeye hazırlanan Karşıyaka ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva