HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Mayıs 2020 Perşembe - 18:59

Başkan Arda’dan savcılık şikayetine yanıt: Önümü kesmeye çalışıyorlar!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda savcılık tarafından ifadeye çağrılması halinde gideceğini ve hazırlıklarını yaptığını söyledi. Arda, “Benim önümü kesmeye çalışıyorlar. Attığım her adımı eleştiriyorlar. Gaziemir halkı da yapılanları görüyor” dedi.

Başkan Arda’dan savcılık şikayetine yanıt: Önümü kesmeye çalışıyorlar!

EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel’in İzmir’den haklarında savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladığı kişiler arasında bulunan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’dan yanıt geldi. Arda, kendisine yapılan uygulamanın planlı ve organize olduğunu söyledi.

 Egedesonsöz’e konuşan Başkan Arda, “Savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını söylediler. Tebligat ya da davet geldiğinde gider kendimizi anlatırız. Süreci yakından takip ediyoruz. Biz de hazırlıklarımızı yaptık. Avukatlarım ile görüştüm. Benim açımdan bir sorun yok. Gideceğiz ve kendimizi anlatacağız” dedi.

 MECLİS ATEŞLİ GEÇECEK!
Kendisine karşı yapılanları “algı operasyonu” olarak nitelendiren Başkan Arda, “Zaten bu konu belediye meclis toplantısında gündeme gelmişti. Ben de arkadaşlara savcılığa başvurmalarını söylemiştim. O zaman da  “MİT mensubu gibi çalışmışsınız’ demiştim. Kimlerin geçmişte ne paylaştığı, ne açıklamalar yaptığı ortaya çıkar. Temmuz ayı meclisinde her şeyi ortaya koyacağız. Öyle yağma yok. Temmuz ayı meclisi kolay geçmeyecek. Herkes bilsin ki meclis toplantısı ateşli geçecek” diye konuştu.

 ALGI OPERASYONU YAPILIYOR
Başkan Arda, “Vefa destek gruplarından araçlarımızı çektiler. Biz bu salgın sürecinde çok önemli işler yaptık. Gaziemir genelinde 2 bin 500 aileye gıda paketi dağıttık. STK’ları yanımıza aldık. Herkes belediyesine, başkanına sahip çıktı. Bu süreç içinde belediyelerin gelirlerinin düştüğünü açıklayan da biziz. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş ve bizzat ben bu konuda açıklama yaptım.  Biz bulunduğumuz yerde güçlüyüz, algı operasyonu yaparak önümü kesmeye çalışıyorlar. Gaziemirli her şeyin farkında. Yapılanları görüyor.  En iyi yanıtı benim hemşehrilerim verecektir” ifadelerini kullandı. 

 
Polisi görünce saklanıp ağlamaya başladılar!
 
Sokak ortasında taciz ve yumruklu saldırı!
YORUMLAR
Toplam 22 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Şaşkın 1 Haziran 2020 Pazartesi 22:57

Savcılık ifadeye çağırırsa gideceğinizi belirtmişsiniz. Yalnız savcılık çağırırsa zaten gitmek durumundasınız aksi mümkün mü?

Yorumu oyla      2      3  
Ali Kaya 30 Mayıs 2020 Cumartesi 22:04

Adam, adam gibi adam olunca böylemi oluyor. Hadi muhalefet muhalefetliği yapacak tamamda, davadaşım dedikleri neden düşmanımın düşmanı dostumdur diyor. Hangi birinize ne yapsım bu adam. Aslına bakacak olursak Altun beyin tespitine kesinlikle katılıyorum. Onun hakkında olumsuz düşünen her kimse ya eski düzenden sağladığı düzeni bozulmuş yada haksız kazanç hayali suya düşmüşlerdir... Birileri diyor insanları içten çıkardı, giden devredeceği son hafta 80 kişiyi gerekli gereksiz işe alırsa veya bomboş oturanı, hiç işe gelmeyenler neden çıkartılmasın. Çıkartmasa Halkının ödediği vergileri çöpe atmış olmazmıydı? Bu arada istediğiniz personele sorun Arda başkan geldiğinden beri hiç maaş alamadıkları olmuşmu? Daha önceden alamadıklarınla karıştırmasınlar ama... Bide Belediyenin menkullerini gereksizlere peşgeş çekilmesinin önüne geçtiği için karşı çıkanlar var. Tabi onlar milletin 1 tl yerine 5 tl ye çayı içtiği o çay bahçelerinde, hem beleşe içip hemde nemalandıklarından olmasın. Bide kazan kaldıran beyaz yakalılar var ki onlarından düzenini bozduğundan. Alışmış adamlar onceden win to win ken simdi hizmet to hizmet yapamıyorlar. Tamam ilk defa başkanlık yapıyor, bazı şeyleri yeni tecrübeleniyorda olabilir ama niyet kesinlikle kötü değil. Her yiğidin bir yoğurt yeyişi vardır. Sonuçta zeki birisi ve hızlı öğreniyor. Tabi sizde haklısınız bu adamı şimdi yıktınız yıktınız, yıkamadınız her geçen gün güçleniyor ve bir gün hesap döner sap döner...

Yorumu oyla      2      3  
Sosyal demokrat 30 Mayıs 2020 Cumartesi 08:17

Tansiyonu düşüreceğinize hala temmuz ayı meclis toplantısı ateşli geçecek diyorsun. Bu mantık düşünce ve eylemlerinle yönetemediğiniz belediyeyi dahada batırıyorsunuz. Birde senet olayı var başkan gaziemirin dilinde yakında oda patlar. Siz anladınız onu,,, kırmızı çorap herzaman şans getirmez. Yapıcı olun,özür dileyin, istifa edin, mahkeme bitince hakkınızı o zaman arayın. Bakın başkan destekçileriniz arkanızda ama yanınızda kimse yok

Yorumu oyla      3      3  
Murat ALTUN 29 Mayıs 2020 Cuma 23:50

Sayın Halil Arda''yı 30 yıldır tanıyorum. Zerre maddi çıkarım ne oldu kendisinden ne de olmasını umanlardanım. Kendisini sevmek ve desteklemekteki yegane sebep, şimdiye kadar aslında her normal siyaset ve devlet adamının sahip olması gereken asgari özelliklerden, dürüstlük, şeffaflık, tarafsızlık (hizmet verdiği halka sadece taraf olan) ilkelerine tamemen uyan bir şahsiyet olmasıdır. Onun tek tarafı vardır ne kendisi ne de çıkar odakları, sadece hizmet etmekten gurur duyduğu halkı... Onun hakkında olumsuz konuşan her kimse kesinlikle eski düzenden sağladığı dümeni bozulmuş ya da haksız kazanç hayalini Halil Arda görevde olduğu müddetçe gerçeklestiremeyeceginden emin olan kimselerdir. Ben bunu adımın Murat olduğuna emin olduğum kadar rahatlıkla söylerim. Güneş balçıkla sıvanmaz!

Yorumu oyla      3      5  
sefer peker 29 Mayıs 2020 Cuma 23:11

geldiğinizden beri işçi kıyımı yaptınız ve halen işçi çıkarttınıyoz ekmekle oynamayın sonra o ekmek adamı çarpar

Yorumu oyla      5      3  
İmran Durmaz 29 Mayıs 2020 Cuma 17:34

Yalnız değilsiniz başkanım yanınızdayız

Yorumu oyla      2      6  
Faik Uygur 29 Mayıs 2020 Cuma 12:17

Bir Halil gitti bir Halil geldi. Gelen gideni aratır oldu. Al birini vur ötekine. Gidende canını yaktık insanların gelende Biz iyi insanlarız sloganı ile görev alıp can yakmaya devam ediyor malesef

Yorumu oyla      2      3  
karacan 29 Mayıs 2020 Cuma 11:12

başkan önce senin teşkilatın arkanda değil, belediyeyi kimden devraldın kime dert yanıyosun devlet vermiyor demekle yetiniyorsun bu çok ayıp sizin gibi bir insana yakışmıyor.belediyeler devamlılık arz eder 55-60 milyon borçla alacağını bilmiyormuydun mali müşavirlik yapıyordun hiç merak edip belediye bütçelerine bakmadınmı.Şimdi kıvranıyorsun. Diğer konu bu ülkeyi yönetenlere isyanda bulunuyorsunuz lekeliyorsunuz küfürler sabrediyorsunuz.Seçim sandıkta oluyor kazanacaksın o zaman genel başkanınız 12 yıldır görevde partinize hiç bir katkı sağlamadı hep kaybattirdi ağzınızı açıp bir şey diyemiyorsunuz yazamıyorsunuz sonrada iktidar için herşeyi yazıyorsunuz.Çok yazık bu kadar bunu anlayamıyorsanız hala o genel başkanın ardından gidiyorsanız çok yazık .

Yorumu oyla      7      3  
Kemal uzunoglu 29 Mayıs 2020 Cuma 10:47

Eleştiren beyler isimlerinizi soyadlarını zi yazında herkes kim oldugunuzu bilsin aba altından sopa göstermeyin

Yorumu oyla      4      3  
KENDİRCİ 29 Mayıs 2020 Cuma 09:57

ne önünü kesiyorlar büyükşehir belediye başkanımı olacaksın yoksa millet vekilimi :))

Yorumu oyla      10      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Soyer'den sağlıkçılara müjde: Ücretsiz ulaşım devam edecek!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer pandemi nedeniyle sağlıkçılara ...
Soyer verileri açıkladı: O ilçeden 'askıda fatura'ya 'sıfır' katkı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Askıda Su Faturası” ...
Çiğli’de camiler ibadete hazır
Çiğli Belediyesi tarafından, Covid-19 salgınıyla mücadele sürecinin normalleşme ...
 
Çeşme’de cami temizliği seferberliği
Öğlen ve ikindi namazlarıyla birlikte cuma namazlarının camilerde cemaatle ...
Karabağlar’da camiler ibadete hazırlanıyor
Karabağlar Belediyesi, 29 Mayıs’tan itibaren yeniden açılacak camileri ...
Narlıdere'de ibadethaneler temizlendi
Narlıdere Belediyesi, normalleşme süreci kapsamında 29 Mayıs'ta (Cuma) ...
 
Bergama’da camiler dezenfekte edildi
Covid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında bir süredir ibadete ...
Ödemiş’te camilerde temizlik çalışması
Ödemiş’te 29 Mayıs Cuma günü yeniden ibadete açılacak olan camilerde İzmir ...
Buca’da çözümün adresi Buca TİM
Buca’da vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerine hızlı çözüm bulmak ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Fenerbahçe ne istiyor?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yarattı... Veda ederken ağlattı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva