HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
8 Temmuz 2020 Çarşamba - 11:51

Başkan Arda'dan CHP'li meclis üyesine: Maşallah siz varken AK Parti’ye gerek yok!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Gaziemir Belediye Meclisi’nin CHP’li üyesi Levent Çağlarsu’nun mecliste yaptığı konuşmalarına sert tepki gösterdi. “Maşallah siz varken AKP’ye gerek yok” diyen Başkan Arda, Çağlarsu’nun “Nasıl olduysa bir gecede 550 işçi DİSK’e kaydoldu. Ben hayretler içinde kaldım. 50 işçi DİSK başkanının adını söylesin, istediğiniz her şeyi yaparım. Bu nasıl oldu bilmiyorum” sözlerine yanıt vererek “CHP’li meclis üyesi misiniz, AKP’li meclis üyesi mi belli değil" dedi.

Başkan Arda dan CHP li meclis üyesine: Maşallah siz varken AK Parti’ye gerek yok!

Dün gerçekleştirilen Gaziemir Belediye Meclis Toplantısında konuşan Başkan Arda, kendisine “tek adam” eleştirileri de yönelten CHP’li Çağlarsu’ya yanıt verdi. Belediye başkanının meclis üyelerinden ayrı oylarla seçildiğini belirten Başkan Arda, “Belediyeyi başkan yönetir. Görevinizi iyi anlayın. Karar organının temsilcisisiniz. Gündem ile görüşlerinizi ifade edersiniz. Komisyonlara seçilirsiniz, komisyondan istifa da edebilirsiniz. Siz kendi seçilmiş olduğunuz çevre komisyonundan istifa ettiniz. Görevinizi yapmadınız. Şimdi de kalkmışsınız, yeni dönemdeki komisyonlara seçilmediğiniz için dert yanıyorsunuz. İlçe başkanı grup toplantısı yapsaydı, siz de komisyon üyeliğine aday olsaydınız, seçilseydiniz” dedi. Hiçbir komisyona seçilmediğini belirten Çağlarsu’nun, mecliste komisyonlara aday dahi olmadığını vurgulayan Başkan Arda, “Aday olmuyorsunuz ‘beni komisyona seçmediniz’ diyorsunuz. Aday olsaydınız, yapacak bir şey yok” diye konuştu.

CHP’li Çağlarsu’nun kendisine ait internet sitesinde hakaret içeren yazılar yazdığını, mecliste alınan kararları bile çarpıtarak yayımladığını kaydederek “Yazdığınız yazılar ortada. Hakaretin bini bir para gidiyor. Bu meclisin oy birliğiyle reddettiği kararı bile köşenizde farklı bir şekilde yazdınız. İftira attınız. Çiçek ihalesiyle ilgili ilçe kongresinde yaptığınız konuşma hala daha orada duruyor” dedi.

Çağlarsu’nun “Bir günde 550 işçi nasıl oldu da DİSK’e geçti. Hayretler içindeyim” sözlerini de eleştiren Başkan Arda, şunları söyledi:

“Bir günde 550 işçinin DİSK’e geçmesini neye bağlıyorsunuz? Bir işçimize sorun, gelip desin ki ‘Belediye başkanı bana buraya geçmemi söyledi’ o zaman konuşursunuz. Sütten ağzı yanmış işçi, sağladığım özgürlük ortamı ile Belediye İş Sendikası’ndan kurtuldu. Yazdığınız yazıları hatırlıyor musunuz? ‘Memurlardan sonra işçileri de göreceğiz’ dediniz. İşçilerle yaptığımız sözleşme ortada. Yüzde 40’a varan zam yaptık. İşçiler yandı mı? Yüzünüz kızardı mı? İşçi, bugüne kadar almadığı hakları aldığında yazdıklarınızı yuttunuz mu?”

Çağlarsu’ya yönelik eleştirilerini sürdüren Başkan Arda, şöyle konuştu: “Belediyenin girişine güvenlik amacıyla x-ray cihazı koydum. ‘Ben geçmem’ dediniz. Ben başkan olarak her gün telefonumu bırakıp giriyorum. Kapıdan geçerken güvenlik tarafından ‘Başkanın talimatı x-rayden geçmeniz gerekiyor’ diye uyarıldığınızda “Başkanın Allah belasını versin” diyen siz değil misiniz? Nereyi yöneteceksiniz. Nereye seçildiğinizin farkında bile değilsiniz.” 

 
Sabuncubeli Tüneli’nde cinayete teşebbüs!
 
Belediyeden karar: Sahilde çiğdem-çekirdek yasağı!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SAİT EFE 9 Temmuz 2020 Perşembe 08:59

Dün ziyarete gittiğiniz Ödemiş belediye başkanının ak partili Mahmut beyle seçim öncesi samimiyetini,samimiyeti arada sağlayanları bir bilseniz,bir daha ziyarete gitmezsiniz.

Yorumu oyla      2      3  
kskli 8 Temmuz 2020 Çarşamba 21:52

halil başkan memuruna bile verdiğin sözü tutmadın emekçileri zor duruda bıraktın genel merkezin bile sorunu çöz dediği şeylere kulak tıkadın gaziemir halkı memuru bunları unutmaz o makamlar geçici bir daha belediyenin önünden bile geçecek yüz bulamazsın emlak vergini yatırmak için bile memurun önüne gideceksin ama hangi yüzle

Yorumu oyla      3      3  
Hamdi bal 8 Temmuz 2020 Çarşamba 20:37

Yok mu adam gibi adam Halil Arda’nın karşısına dikilip yanlış yapıyorsun memura esnafa işçiye zülüm yapıyorsun mobing uyguluyorsun başkanım yanlış yoldasın diye CHP Meclis üyeleri Murat serin ve Çiçekçi Levent hariç

Yorumu oyla      3      4  
Durmuş baba 8 Temmuz 2020 Çarşamba 18:56

Chp nin rakibi de, düşmanı da Chp!!! Bravo size birbirinizi yerken siyasi rakipleriniz böyle güçleniyor işte. Bazıları hala eski başkan ile kıyaslıyor ileri bak kardeşim kaldır kalın kafanı ileri bak. Bende Halil beye bayılmıyorum ama şimdi böyle oldu diye duvaramı çarpalım.

Yorumu oyla      5      8  
Can Çiler 8 Temmuz 2020 Çarşamba 18:32

RAHMETLİ ERDAL İNÖNÜ BİR ETKİNLİKTEN SORA PARTİLİLERLE BİR LOKANTAYA OTURUR.GARSON GELİR "ERDAL BEY NE YEMEK İSTERSİNİZ"DİYE SORAR.ERDAL İNÖNÜ HER ZAMANKİ O MÜTHİŞ ZEKASI İLE GARSONA "SEN BİŞEY GETİRME BİZ BİRBİRİMİZİ YİYECEĞİZ" DER. BAŞKA SÖZE GEREK VAR MI? NOT:BU BİR FIKRA DEĞİL GERÇEK BİR OLAYDIR.

Yorumu oyla      8      6  
Mardinli 8 Temmuz 2020 Çarşamba 15:48

CHP sayesinde o koltukta oturuyorsun ve bunu hak etmiyorsun sayın arda Gece gündüz senin için kapı kapı çalışıp seni o koltuğa getiren örgütüne ihanet ettin

Yorumu oyla      8      12  
BİR YUDUM 8 Temmuz 2020 Çarşamba 15:33

Komisyonlarda görev almayan meclis üyeleri istifa etmeli. en doğrusu budur. Hem meclis üyesi yazılacaksın hemde komisyonlarda görev almayacaksan istifa etmelisin diye düşünüyorum.

Yorumu oyla      4      13  
CHP Li 8 Temmuz 2020 Çarşamba 12:16

Bu olayı haber yapman bile senin en büyük aybın Başkan senden ne Başkan ne de kasaba olur gittikçe kendine zarar veriyorsun gittikçe batıyorsun O salonda Halil ibrahim Şenol’un ismi geçince elin ayağın titriyor senin Halil ibrahim Şenol gaziemire devrim yaptı hadi bir rafta sen bir tarafta Halil ibrahim Şenol tansaştan meydana kadar birlikte yürüyün bak bakalım kaç kişi sana kaç kişi Halil iboya selam veriyor kucaklaşıyor esnafa partine sahip çık

Yorumu oyla      9      15  
Mustafa Yilmaz 8 Temmuz 2020 Çarşamba 12:11

Halil arda hayırdır nedir bu kin nefret sende kimse seni eleştirmeyecek mi yok bu partinin il başkanı millet vekillikleri kullağını çekecek yeter bu partiye zarar veriyorsun sen zarar sende kin başa getirdiğin adamlarda kin nefret belediye Başkanlığı böyle yapılmaz sirkilen kendine gel

Yorumu oyla      9      15  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çitlembik Deresi’nde taşkınlara karşı önlem!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, ani ve şiddetli yağışlarda ...
CHP’li başkanlardan Vali Köşger’e ziyaret
CHP’li belediye başkanları İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti.
Çiğli Belediyesi’nde CRM ile hızlı ve yeni dönem
Çiğli Belediyesi ile vatandaş ve muhtarlar arasında daha etkili ve hızlı ...
 
Yaşlı kadının yardımına Bergama Belediye zabıtası koştu
Bergama’da yalnız yaşayan 74 yaşındaki Ş.Ç. için aralarında para toplayan ...
Buca’nın ‘Eşya Bankası’ yüzleri güldürüyor
Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken ...
İzmir trafiğini rahatlatacak projede ihale zamanı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca ile İzmir Otogarı arasında şehir trafiğine ...
 
Başkan Selvitopu: İlçedeki vaka sayısını bana bile söylemediler!
Pandemi döneminde ilçedeki vaka sayılarını öğrenemediklerini ve sürecin ...
Bornova'nın Sultanları 2. Lig'de
Bornova Belediyespor Yıldız Voleybol Takımı tamamı alt yapıdan yetişen ...
Bayraklı'da can dostlar için 'bir kap su' kampanyası
Bayraklı Belediyesi, aşırı sıcaklar nedeniyle yiyecek ve içecek bulmakta ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva