HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
26 Ekim 2020 Pazartesi - 11:02

Başkan Aksoy'dan Menemenli gençlere açık kürsü

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy gerçekleşen Gençlik Buluşması’nda Menemenli gençlerle bir araya geldi, onların sorularını yanıtladı.

Başkan Aksoy dan Menemenli gençlere açık kürsü

Gölpark Amfi Tiyatro’da gerçekleşen Gençlik Buluşması, Menemen’in her mahallesinden, köyünden gelen yüzlerce çocuk ve gencin katılımıyla gerçekleşti. İzcilik etkinliği, boyama etkinliği ile başlayan buluşmada daha sonra Açık Kürsü etkinliğine geçildi.

Başkan Aksoy: Menemen Belediyesi her zaman arkanızda
Soru ve taleplerin dile getirildiği Açık Kürsü etkinliği öncesi bir konuşma yapan Başkan Serdar Aksoy, “Pandemi boyunca evlerde kalmak zorunda kalan gençlerimizin sosyal aktiviteler içinde olması, eğlenmesi için bu etkinliği düzenledik. Amacımız siz gençlerin sosyalleşmesi, kültürle, sporla, eğitimle buluşması ve kendini tanımasıdır. Bu süreçte sosyalleşebileceğiniz alanlar da azaldı. Bu tip faaliyetlerle sosyalleşme alanlarınızı genişletmek istiyoruz” dedi.

Etkinliğe katılan çocuk ve gençlere baktığı zaman cesur, hedefini koymuş, geleceğe umutla bakan bireyler gördüğünü söyleyen Başkan Aksoy, “Sizlerin kendinizi daha ileriye taşıyabilmesi için Menemen Belediyesi olarak biz de her noktada destek olmaya çalışıyoruz, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Unutmamanız gereken tek bir şey var arkadaşlar, Menemen Belediyesi her zaman arkanızda. Yeni açılacak olan oyun parklarımızla, kütüphanelerimizle, spor alanlarımızla, gençlik ve kadın dayanışma atölyelerimizle, gençlik merkezlerimizle sizlerin daha fazla sosyalleşmesini ve gelişmesini sağlayacağız” açıklamasını yaptı.

  

Açık Kürsü etkinliğinden de bahseden Aksoy, “Çıkın söylemek istediğiniz her şeyi söyleyin, eleştirin, taleplerinizi anlatın. Burası serbest bir kürsü. Aklınızdan ne geçiyorsa, ne söylemek istiyorsanız hiçbir sınırlama olmadan çıkıp söyleyebilir, kendinizi özgürce ifade edebilirsiniz” dedi.

Gençler sordu, Başkan Aksoy cevapladı
Daha sonra İzmir Engelsiz Sanat Derneği Başkanı Taner Özşeker moderatörlüğünde gerçekleşen Açık Kürsü etkinliğine geçildi. Sırasıyla mikrofona gelen çocuk ve gençler sorularını sordu, taleplerini iletti, eleştirdi. Spor alanları, parklar, kütüphane, macera parkı, hayvanat bahçesi, hayvan barınağı açılmasını isteyen, okullarının tamir edilmesi, laboratuar yapılması, basketbol ve futbol sahası yapılması gibi taleplerini ileten gençler, başkana çalışmalarıyla alakalı sorular da sordular, gelecekle ilgili kaygılarını da dile getirdiler. Çıkan her gencin soru ve talebini not alan Başkan Aksoy, daha sonra mikrofona gelerek tek tek sorulara cevap verdi, eleştirileri açıkladı, taleplerle ilgili bilgileri verdi.

Çok verimli geçen Gençlik Buluşması Menemen’de bundan sonraki süreçte de tekrarlanacak.  Başkan Aksoy çocuk ve gençlere, bu etkinliğin bundan sonraki yıllarda da festival tadında tekrarlanacağının müjdesini verdi.

Açık Kürsü etkinliğinden sonra ise gençler DJ Party etkinliğinde çalınan hareketli şarkılarla dans etti, şarkılar söyledi ve keyifli bir gün geçirdi.

 
Atatürk'ün de giydiği 1 asırlık çizmenin benzerini yaptı
 
Soyer’den '550 gün' eleştirilerine yanıt: Siyasi kıskançlık!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Seferihisar'da pandemi gölgesinde Cumhuriyet kutlamaları
Seferihisar Belediyesi pandemi nedeniyle kutlanamayan 29 Ekim Cumhuriyet ...
Çiğli'de başarılı tatbikat
Çiğli Belediyesi’nde düzenlenen yangın tatbikatında olası bir yangın durumunda ...
Gezgincilerin yeni rotası Buca
Gezgincilerin yeni rotası Buca
 
Can dostlar için hayırseverlere güneş enerjisi çağrısı
Karaburun Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının sağlıklı koşullarda ...
Gaziemir’in Sihirli Kalemler’inden ilk kitap
Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği yaratıcı yazarlık kursuna katılan ...
Konak’ta 7/24 molozla mücadele
Konak Belediyesi kaçak moloza karşı yürüttüğü etkin mücadeleye devam ederken ...
 
Bucalı çocuklar güzel havanın tadını uçurtmayla çıkardı
Buca Belediyesi, güneşin yüzünü gösterdiği bu son günlerde düzenlediği ...
Mehmet KARABEL yazdı... ‘İade-i itibar’ meselesi
Mehmet KARABEL yazdı... ‘İade-i itibar’ meselesi
Alkışlar Bornova’nın Uçan Kızları’na
Bornova Belediyespor Genç Kızlar Hentbol Takımı 2. Lig’e yükselme hakkını ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva