HABERLER>POLİTİKA
18 Haziran 2018 Pazartesi - 21:38

Başbakan Yıldırım’dan Kocaoğlu’na Sabuncubeli cevabı: Senin yaptığın tramvayın yarı bedeli kadar!

Başkan Kocaoğlu’nun, Sabuncubeli Tüneli için, ‘maliyetini bilmiyoruz’ sözlerine cevap veren Başbakan Yıldırım, “Belediye başkanı merak etmiş. Sabuncubeli Tünellerinin fiyatı açıklanmadı’ demiş. Burada açıklıyorum. 536 milyon. Senin sahile yaptığın tramvayın yarısı bedeli kadar” dedi.

Başbakan Yıldırım’dan Kocaoğlu’na Sabuncubeli cevabı: Senin yaptığın tramvayın yarı bedeli kadar!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala kente geldi. Başbakan Yıldırım hafta içi boyunca gerçekleştireceği ilçe mitinglerine Bayraklı’dan start verdi.

Sevgi Yolu üzerinde kurulan sahneden İzmirli vatandaşlara seslenen Başbakan Yıldırım birbirinden önemli mesajlar verdi. Mitinge AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, milletvekilleri, milletvekili adayları, belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Yıldırım konuşmasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, ‘Sabuncubeli’nin uzunluğuna genişliğine kadar her şeyi, tüm detayları söylendi ama fiyatı söylenmedi. Bu proje ne kadara mal oldu? İşte onu bilmiyoruz… Yapılan, biten bir şeyin kaç paraya mal olduğunu bilmek istiyoruz’ açıklamasına cevap verdi.  Yıldırım, “Belediye başkanı merak etmiş. Sabuncubeli Tünellerinin fiyatı açıklanmadı’ demiş. Burada açıklıyorum. 536 milyon. Senin sahile yaptığın tramvayın yarısı bedeli kadar” ifadelerini kullandı.

ÜLKÜCÜ KARDEŞLERİM SİZLERİ DE SELAMLIYORUM
Yıldırım, “Ege’nin incisi, Güzel İzmir’in hemşerileri sizleri selamlıyorum. Ülkücü kardeşlerim sizleri de selamlıyorum. İzmir’in tüm ilçeleri bütün mahallelerine, bütün köylerine buradan selamlarımı, sevgilerimi gönderiyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Sevgi yolu insan seli olmuş akıyor. Maşallah. Sizlere milletin adamı Türkiye sevdalısı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdim. İzmir Türkiye’nin aydınlık yüzü İzmir sizlerle beraber geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Geleceğin aydınlık Türkiye’sini İzmir ile gerçekleştiriyoruz. Büyük Türkiye yürüyüşünde İzmir bizimle beraber” dedi.

16 YILDA SİZLERLE BÜYÜK İŞLER BAŞARDIK
“Bu coşku, bu sevgi, bu muhabbet sizde olduğu müddetçe evelallah çok daha büyük zaferlere birlikte yürüyeceğiz” diyen Yıldırım, “24 Haziran’da yeni bir destan yazacak mıyız? Milletin adamını sistemin ilk cumhurbaşkanı yapacak mıyız? Sizlerle gurur duyuyorum. İzmir’i adım adım dolaşıyoruz. İzmirli hemşerilerimizle kucaklaşıyoruz. Bugün Bayraklı2dayız. Bayraklı her zamanki gibi bizi yine bağrına bastı.  Sizin desteğiniz bize güç veriyor. 16 yılda sizlerle beraber büyük işler başardık. Ülkemizi, İzmir’imizi nereden nereye getirdiğimizi sizler biliyorsunuz. Ülkemizi kalkındırdık, Türkiye’yi 3 kat büyüttük. Bugün işsizlik rakamları açıklandı. Türkiye işsizlikte yüzde 1.6 daha iyileştirme sağladı. 1 yılda 1 milyon 85 bin kardeşimize iş ve aş sağladık. Dünyada devam eden 10 tane büyük projenin 6 tanesini Türkiye’ye yaptı. Bu 6 projenin 2 tanesi İzmir’e ait. Bir tanesi İzmir-İstanbul otoyolu bir tanesi de İzmir-Ankara hızlı treni. Hayırlı olsun. Önümüzdeki sene otoyol açılıyor. Buradan İstanbul’a 3 saatin altında gideceksiniz. 11-12 saatlik yolculukları hatırlayın. Ömrümüz yollarda geçerdi” açıklamasında bulundu.

MUHARREM İNCE YALOVA’DAN GEÇMEK İÇİN OSMANGAZİ KÖPRÜSÜNÜ KULLANIYOR
Yıldırım, “Muharrem İnce Yalova’dan İstanbul’a geçmek için Osmangazi Köprüsü’nü kullanıyor. 6 dakikada geçiyor. Yoksa İzmit’i dolanacak saatleri yollarda geçecek mitingleri yapamayacaktı. Bizim hizmetimiz herkese. Ülkemizi istiyoruz ki 2023’e, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşıyalım. Güçlü meclis için Cumhur İttifakı’nı, AK Parti’yi güçlü bir şekilde meclise gönderecek miyiz? Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçecek miyiz? Güçlü Türkiye için evet mi? Durmak yok yola devam” şeklinde konuştu.

KALEM KALEM YATIRIM RAPORU!
İktidarları süresince İzmir’e yapılan yatırımları hatırlatan Yıldırım, “15 yıldır milletimize hizmet etmek için gece gündüz demeden koşturuyoruz. Şehirlerimizi kalkındırmaya, vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. Hiçbir şehri ihmal etmedik. İzmir’i ihmal eden Türkiye’yi ihmal etmiş olur. Dünya ticaretiyle entegre olmuş İzmir’imize çok büyük yatırımlar yaptık. İzmir’i her bakımdan geliştirmek kalkındırmak için gece gündüz çalışıyoruz. 16 yılda İzmir’e 66 milyar yatırım yaptık. 35 İzmir 35 Proje tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar 35 projeden 9 tanesini bitirdik. AK Parti yapar onlar konuşur. AK Parti sözünün eridir. AK Parti söz verirse sözünün altında kalmaz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İzmir’e 15 yılda tam 9 bin 250 tane derslik yaptık. 80 yılda ne kadar derslik yapılmış? 14 bin. Biz bunun üzerine tam 9 bin 250 derslik yaptık. 80 yılda yapılanın yüzde 70’ini 16 yılda yaptık. Yurt sayısını arttırdık. 2007’de 9 bin olan yatak kapasitesini 16 bine çıkardık. Bu sayı yakın zamanda 30 bine çıkacak. İzmir sağlıkta 15 yılda çok önemli mesafeler aldı. 31 tane hastane yaptık İzmir’e. İki tane ağız diş sağlığı, 74 tane de birinci basamak sağlık tesisini yaptık, hizmete verdik. Hayırlı, uğurlu olsun. Bayraklı’ya modern bir şehir hastanesi yapıyoruz. 2 bin 60 yataklı. İnşaatı tüm hızıyla sürüyor. Hastanemiz bir yandan sağlık hizmeti sunacak diğer yandan binlerce kardeşimize iş, aş kapısı olacak. Tınaztepe, Dikili, Kiraz devlet hastaneleri yapılıyor. Diğer ilçelere de hastane yapıyor ve büyütüyoruz.  İzmir’de 2002’ye kadar 400 kilometre bölünmüş yol yapılmıştı. Biz bunu 835 kilometreye çıkardık. İzmir’i Aydın’a, Manisa’ya, Balıkesir’e bölünmüş yollarla bağladık. Yolları böldük hayatları birleştirdik. Yolları böldük milleti birleştirdik. Yolları böldük gönülleri birleştirdik. Yolları böleriz de Türkiye’yi böldürtmeyiz. Adnan Menderes Havalimanı’nı en modern havalimanı haline getirdik” dedi.

KOCAOĞLU’NA SABUNCUBELİ CEVABI: TRAMVAYLA VURDU!
“İZBAN projesini yaptık. Torbalı’ya Selçuk’a kadar uzattık. Şimdi Aliağa Bergama arasının inşaatına başladık. Böylece İZBAN 186 kilometreye çıkıyor.  İzmir’i boydan boya kapsıyor. Dünyanın en uzun raylı sistemini İzmir’e biz kazandırdık” diyen Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Sabuncubeli Tüneli için, ‘yapıldı ama maliyeti hakkında bilgi veren olmadı’ açıklamasına cevap verdi. Yıldırım, “İzmir’e ikinci havalimanını da başlıyoruz. Alaçatı Havalimanı’nın ihalesini yaptık. Avrupa’nın en modern lojistik merkezini Kemalpaşa’da kuruyoruz. Güzelbahçe limanını bitirdik. Birkaç gün önce Sabuncubeli Tüneli’ni açtık. 400 yıllık hayal gerçeğe döndü. Paralı olacak diyorlar. Bedava, bedava… İzmir Manisa arasındaki seyahat 15 dakikaya indi. Üretimin, ihracatın baş şehir Ege bu tünellerle beraber İstanbul, Bursa, Avrupa’ya bağlanıyor. Belediye başkanı merak etmiş. Sabuncubeli Tünellerinin fiyatı açıklanmadı’ demiş. Burada açıklıyorum. 536 milyon. Senin sahile yaptığın tramvayın yarısı bedeli kadar. İzmir’e 16 yılda 17 bin 600 konut yaptık. Gördes Barajı ile İzmir’in 50 yıllık içme suyu problemini biz çözdük. Yiğitler, ödemiş rahmanlar barajının yer aldığı 13 baraj yapımı devam ediyor. 2 bin 500 yıldan sonra Efes’e deniz geliyor. Antik limanın inşaatına başladık. Bu da bizim sözümüzdü. İzmir’de 10 tane OSB vardı. Bunu 13’e çıkardık. Şu anda bu sanayi sitelerinde 90 bin 240 kardeşimiz ekmek yiyor. 7 tane OSB projesinin de yapımı devam ediyor. Bunlar bittiğinde çalışan sayısı 150 bin daha artacak. İzmir demek kültür, turizm demek. 2002’de 23 tane mavi bayraklı plajımız varken bugün İzmir’de 51 tane mavi bayraklı plaj var” açıklamasında bulundu.

KARŞIYAKA, STADINIZI BELEDİYE ENGELLİYOR!
İzmir’deki yerel yönetimleri hedef almaya devam eden Yıldırım, “İzmir’in stadyumları da yapılıyor. Göztepe, Alsancak Stadı yapılıyor. Karşıyaka, stadınızı belediye engelliyor, haberiniz olsun. İhalesini çoktan yaptık ancak bir türlü yapamıyoruz. Onun için 24 Haziran’da siz gereğini yaparsanız 100 yıllık kulübün stadını da yapmış olacağız. Bayraklı’nın sorunlarını biliyoruz. Alt yapı hak getire. Sahillerde çiçek, böcek gırla giderken Bayraklı’nın alt yapısı yetersiz. Trafik sorunları var. Belediye hizmetlerinde sorunlar var. Ama biz bu sorunları biliyoruz. İnşallah Bayraklı’nın sorunlarını da yine biz çözeceğiz. Bayraklı’dan çok güçlü bir destek bekliyorum. Tamam mı Bayraklı? 24 Haziran’da tarih yazacak mıyız? Bayraklı Cumhur İttifakı’na gerekli desteği verecek mi? Cumhur ittifakı AK Parti-MHP ittifakıdır. Bu ittifak 15 Temmuz, Yenikapı ruhunu yansıtır. Cumhur ittifakı demek tek bayrak, tek devlet, tek vatan demektir. Cumhur ittifakı demek terör karşısında dimdik durmak demektir. Türkiye’nin ülkesiyle, milletiyle bağımsızlığını savunmak demektir. Terörü yerle bir etmek, kökünü kazımak demektir. Cumhur İttifakı Türkiye’nin beka meselesidir. Bayraklı Tepekule’de 600 konutluk projeyle ilgili bir sıkıntı var. Bu sorunu da çözeceğiz.  Bayraklı’yı ekonomik sorunlarını çözmüş, güçlü bir ilçe yapmak bizim vaadimizdir. Bunu da inşallah yerel seçimlerde başaracağız. Kentsel dönüşüm konusu en fazla İzmir’i ilgilendiriyor. 2015 seçimlerinde İzmir’i gezerken mülkiyet, tapuyla ilgili sorunları çözeceğiz dedik. İmar barış yasasını geçirdik. İzmir gibi dünya şehrinin binalarının yüzde 62’si imarsız, sağlıksız, ruhsatsız. İşte bu meseleyi kökünden çözmek için imar barışı çıkardık. CHP ne diyor? Biz düşünmüştük… Siz sadece hayal edersiniz. AK Parti hayalleri gerçeğe dönüştürür. Yaparsa AK Parti yapar” dedi.

İZMİR İNCE ELER SIK DOKUR, İNCE’Yİ ELER ERDOĞAN’I SEÇER
CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye göndermede bulunan Yıldırım, “AK Parti birliğimizin, kardeşliğimizin teminatıdır. Adalettir, özgürlük, hukuk devletidir. AK Parti darbeye, vesayete karşı durmaktır. Millet iradesine tam anlamıyla tabi olmaktır. Biz 81 milyonu kardeş biliriz. Bizde ayrı gayrı yok. Türkiye’nin en büyük sorunu terör sorunudur. Hiçbiri terör sorununa değiniyor mu? Değinemezsin. Sen aday olacaksın, koşa koşa Edirne’ye gideceksin, teröre destek veren birini ziyaret edeceksin. Ondan sonra, ‘ben hepinizin cumhurbaşkanı olacağım’ diyeceksin. Peki Kobani olaylarında 15 yaşındaki Yasin Börü’nün hesabını kim verecek? Bunların karşısında Bayraklı’yı, Türkiye’yi, bizi bulursun. İzmir ince eler sık dokur, İnce’yi eler Erdoğan’ı seçer. Bizi bölemeyecekler. Kandil’den, Pensilvanya’dan emir alarak bu ülkeye kast edenlere karşı İzmir, Türkiye tek yürek tek bilek olur” diye konuştu.  

REKOR BAYRAKLI’NIN OLACAK
Muhalefet adayları, ‘AK Parti ne yaptıysa hepsini bozacağız’ diyor. Bunlar yıkım ekibi. Demek ki sandıkta iki ekip var. Yapım ekibi, yıkım ekibi… Yıkım ekinine 24 Haziran’da gerekli dersi verecek miyiz? Yapım ekibini sandıktan çıkaracak mıyız? Bugün yine destan yaptınız. 5 günümüz var. Bu 5 günü boş geçirmiyoruz. 5 gün durmak yok yola devam. Rekor Bayraklı’nın olacak” açıklamasında bulundu.

BİRER BİRER OYLARI TOPLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ ise, “Her zaman bizi en güzel şekilde karşılıyorsun Bayraklı. Canımsın, en büyük sorumluluğunsun Bayraklı.  24 Haziran seçimlerine artık bir haftalık zaman kaldı. Bugüne kadar 12 seçimde nasıl iktidarı elde etmişsek Allah’ın izniyle bu 13’incü seçimde de aynı sonucu almaya hazır mısın Bayraklı? 24 Haziran akşamı AK Parti genel merkezinden cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı balkon konuşması yaptırmaya hazır mısın Bayraklı? Çok önemli süreçlerden geçtik. Gezi olaylarıyla geldiler. Bayraklı Türkiye ne yaptıysa aynısını yaptı. Bunları elinin tersiyle itti. 17-25 Aralık’ta yerel seçim endeksli darbe girişimi yaptılar. Ama siz yine engellediniz. Bu süreçte de Bayraklı ve İzmir yine arkamızda olacaktır. 15 Temmuz hain darbe gecesinde benim telefonlarım susmadı. Beni arayanlar, hainler sokağa çıksaydı vücudunu siper edecek olanlar yine Bayraklılı hemşerilerimizdi. Allah sizden razı olsun. Şimdi bu hafta inşallah bugüne kadar yaptığımızın daha fazlasını yapma zamanı. Ne yapacağız? Türkiye’nin neresinde olursa olsun eşimizi dostumuzu haberdar edeceğiz. Onlarla bu 24 Haziran seçiminin ne kadar önemli olduğunu konuşacağız. Birer birer oyları toplamaya devam edeceğiz. Birilerinin elinde büyükşehir belediyesi, ilçe belediyesi imkanları olabilir. Onlar o imkanlarla İzmir’de AK Parti’ye gönül veren kardeşlerimize baskı uyguluyor olabilir. Biz bugüne kadar o baskılara boyun eğmedik. O akşam da ilk mesajı onlara vereceğiz. Biz 24 Haziran günü surda bir gedik açacağız. 2019 yerel seçimlerde Bayraklı Belediye binasında AK Partili bir kardeşinizin balkon konuşması yapmasına hazır mısınız Bayraklı? Ben hazırım. Ama aday olarak değil. Bunun için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı kardeşiniz Hamza Dağ gece gündüz çalışmaya var. Bizim yüreklerimiz bir atıyor. Biz cumhurbaşkanımızın dediği gibi size sevdalıyız. Sizin için yaptığımız her iş bizi mutlu ediyor. 24 Haziran gecesi partiler yanlarına aldıkları FETÖ’cülerle sandıklarda olabilirler. Ama biz İzmir’deki sandıkların tamamını muhafaza etmeye, AK Parti’nin oylarını çalmak isteyenlere karşı gerekli hassasiyeti göstermeye var mıyız? 24 Haziran akşamı rabbim bizleri mutlu, mesut etsin” ifadelerini kullandı.

 
İzmir'de seçim gerginliği!
 
Mehmet KARABEL yazdı... Siyasiler gençleri bu kadar sever miydi?
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sakin 19 Haziran 2018 Salı 11:15

arkadaşlar izmire yapılan çok şey var. görmek istemezseniz görmezsiniz bu kadar basit. ancak 24 haziranda bu dar kafalı insanlar yine mağlup olacaklar. Türkiye kalkınacak fakat İzmir yerinde sayacak mmalesef..

Yorumu oyla      9      10  
19 Haziran 2018 Salı 08:17

Sizin gerçekten dünyadan haberiniz yok sayın başbakan. Tarmvay fiyatları konusunda ya size yalan söylüyorlar, ya da siz iyi okumamışsınız. Senin tünelin 10'da biri fiyatına yapılan tramvayı fazla göstermek asıl metal yorgunluğunun size ve partinize ait olduğunu görürsünüz. Ya da siz en iyisi yalancı danışmanlarınızı değiştirin. Saygılar.

Yorumu oyla      12      5  
ahmet 19 Haziran 2018 Salı 08:15

Allahın tokadı yok.sin sin kaf, sin kaf, sin kaf kaf .Yazıktır ya şu düştüğünüz hallere bak.

Yorumu oyla      12      5  
Gürkan 19 Haziran 2018 Salı 03:35

2011'de keşif bedeli 136 milyon TL olarak belirlenip ihale edilen tüneli tam "7 yılda 536 milyona" yapmışlar. Tam bir skandal! Arkadaş 400 milyon TL az para mı? 2011'de 136 milyona bu iş yapılır , 3 yılda da biter denmiş ama yapılan iş 7 yılda tam 400 milyon fazlaya bitmiş. Böyle iş mi yapılır ? 400 milyona belediye 23 km tramvay yaptı. 400 milyona Türkiye 'nin en büyük fuar alanını yaptı. 400 milyona Karşıyaka'da dev opera binası yapılıyor. Şaka gibi ! Belediye İzmir' in en uzun karayolu tünellerini Buca'da 110 milyona ihale etti 110 milyona ! Bir taraf 110 milyona dev tünelleri yapıyor diğer taraf 536 milyona. Helal olsun :)

Yorumu oyla      14      5  
Ak izmir. 19 Haziran 2018 Salı 01:52

Gördes barajını yaptık. Izmirin şu sorununu hallettik diyor başbakan. Ancak gördes barajı yapıldığından beri su tutmuyor. Tabanı çatlak su kaçırıyor. Izmir e oradan bir kova bile su gelmiyor. Başbakan bunu biliyor. Ama bile bile izmirliyi kandırmaya çalışması hiç yakışmıyor.

Yorumu oyla      13      5  
volkan nicolas 19 Haziran 2018 Salı 00:30

havalımanı yid yapıldı. selçuk hattı hala tcdd yuzunden tek hat çalışıyor. bayraklı şehir hastanesi 10 yılda temelı görduk. bornova opera binası 20 yıldır açılmadı izmir çevre yolu menemen hala yapılmadı otogar metro hala ortada yok izmir hızlı trende izmirde çalışma yok yeni gemi sıgınak ve iskele izinleri beklıyor il ozel idare mallarını gasp ettınız sabuncubeli tuneli yolu 2 dk kısalttı tunel yolun konforunu arttırdı sadece onuda paralı yapçaktınız firma batınca parasız oldu izmire 1 metre metro yapmayan siz bence hiç konuşmayın biz seni belediye seçimlerinde eledik o yuzden sana gule gule sen git abin gelsin...

Yorumu oyla      13      5  
GAZİEMİR ÇARŞI 19 Haziran 2018 Salı 00:22

İzmir laiktir laik kalacak...TAMAM

Yorumu oyla      12      5  
Çok pahalı 18 Haziran 2018 Pazartesi 23:52

O iki tramvay hattı İzmir'in 2 yakasında çok büyük işlev görüyor. Sizin yaptığınız tünel İzmir -İstanbul Otoyolu devreye girdikten sonra işlevsiz kalacak, toplam yolculuk süresini sadece 5 dakika kısaltan bir tüneldir. Sadece dostlar alışverişte görsün kabilinde yapılan fizibl olmayan bir tüneldir.

Yorumu oyla      12      5  
Komik 18 Haziran 2018 Pazartesi 23:46

182.144.261 TL + 69.153.255,15 € tramvay inşaat ve araçlarının ihale bedeli. 2014' de yani ihalenin yapıldığı dönemde Euro' da 2,85 TL'idi.

Yorumu oyla      11      5  
Gürkan 18 Haziran 2018 Pazartesi 23:22

Tramvayların ihale bedeli 1 milyar küsur değil ki yarısına yani 536 milyona Sabuncubeli Tüneli yapılsın. İhaleyi kaça yaptılar, iş kaça bitmiş :) Başbakan herhalde Narlıdere metro hattı ile karıştırdı. Ak Parti ne yaptı ise yıkacağız diyen kim ? Olmayan bir söylemi olmuş gibi söylemek neyin kafası ? Bu şekilde mi oy almayı planlıyorsunuz ? Ayrıca Buca 'ya metro yapacağım diye Başbakan'ın açıklaması vardı ama yapmadı; bari belediyenin projesine onay verin de iş başlasın. Bayraklı' ya da belediyenin yaptığı yol varken belediye çalışmıyor demek ... İzmir 'e yapılan statları artık konuşmak dahi istemiyorum. Son olarak Ankara' ya en son Binali Yıldırım 116 milyar yatırım yaptık dedi. İzmir'e niye 45 milyar ?

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HDP ve Vatan Partisi, İzmir'de miting yapacak
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile ...
Çeşme'de İnce'nin afişinin yırtılmasına tepki!
Çeşme ilçesinde, CHP'nin billboard'lara astığı, partinin cumhurbaşkanı ...
AK Partili Dağ'dan pano tepkisi: Baskı var!
İzmir’de kentin ana cadde ve meydanlarında bulunan AK Parti ve MHP’ye ...
 
Bozdağ'dan çok konuşulacak İnce iddiası
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "İnce için duyumlar ...
AK Partili Eroğlu: Huzur ve güvene kast edenleri...
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Melek Eroğlu, din dil, ırk ...
CHP'li Serter: Gençleri gelecek kaygısından kurtaracağız
CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter, sahada yaptığı ...
 
İYİ Parti İzmir’in Başkanı Ükünç: İnce, 2. tura kalırsa CHP'ye ‘emrinizdeyim’ diyeceğim!
İl Başkanı Ükünç, “Muharrem İnce ikinci tura kalırsa İl Başkanı Deniz ...
AK Partili Çankırı'dan sazlı-sözlü seçim çalışması
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Tarihi Kemeraltı ...
Başbakan Yıldırım'dan İnce'ye sert sözler!
Başbakan Binali Yıldırım, "Aday olur olmaz Edirne'ye nefes nefese giden, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva