HABERLER>POLİTİKA
8 Nisan 2017 Cumartesi - 18:12

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Yenikapı'da 'Yenikapı' göndermesi!

Başbakan Yıldırım, "Çok değil 8 ay önce bu meydanda, bu kürsüde darbeyi lanetleyen Kılıçdaroğlu çıkmış bugün diyor ki '15 Temmuz kontrollü bir darbedir.' Madem 15 Temmuz bir yalandı, bir senaryoydu, Yenikapı'da milli irade mitingine katılıp milyonlara neden yalan söyledin ey Kılıçdaroğlu?" dedi.

Başbakan dan Kılıçdaroğlu na Yenikapı da  Yenikapı  göndermesi!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, "Evet Platformu" tarafından Yenikapı Etkinlik Alanı'nda "Aşkımız memleket, millet için evet" sloganıyla düzenlenen "İstanbul Buluşması"nda vatandaşlara hitap etti.

Yıldırım, İstanbul'un şehirlerin anası, barışın, hoşgörünün, direnişin ve kahramanlığın sarsılmaz kalesi olduğunu vurgulayarak, bu şehrin güzel insanlarının 15 Temmuz gecesinde bütün dünyayı bir kez daha kendisine hayran bıraktığını söyledi.

İstanbul'a 15 Temmuz gecesi gösterdiği o unutulmaz direniş için şükranlarını sunan ve teşekkür eden Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Cumhurbaşkanımız, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığınız için sizlere teşekkür ediyorum İstanbul. Canlarını veren ama İstanbul'u vermeyen, Türkiye'yi vermeyen şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Ruhunuz şad olsun şehitlerimiz. Allah sizden razı olsun gazilerimiz. Başınız sağ olsun, başınız her zaman dimdik olsun ey şehit ailesi kardeşlerimiz. Ne 15 Temmuz'u unuturuz ne de unutulmasına müsaade ederiz. Hiç merak etmeyin sevgili İstanbullular. 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenlere, 15 Temmuz direnişine 'kontrollü darbe' diyenlere de İstanbul, 16 Nisan'da cevap vermeye hazır mı? Çok değil 8 ay önce bu meydanda, bu kürsüde darbeyi lanetleyen Kılıçdaroğlu çıkmış bugün diyor ki '15 Temmuz kontrollü bir darbedir.' Madem 15 Temmuz bir yalandı, bir senaryoydu, Yenikapı'da milli irade mitingine katılıp milyonlara neden yalan söyledin ey Kılıçdaroğlu?"

"Türkiye'nin yolunu kesmek istiyorlar"
Yıldırım, "Tıpkı 1. Dünya Savaşı'nda olduğu gibi Türkiye'yi dize getirmek, istikametini çizmek isteyenler, karanlık bir oyun peşinde. Kimi zaman bölücü terör, kimi zaman kardeş kavgası, kimi zaman ekonomik krizlerle Türkiye'nin yolunu kesmek istiyorlar. Cumhurbaşkanımıza suikast planları yapıyorlar, hükümeti yok etmeye çalışıyorlar, milletin meclisinin üzerine bombalar yağdırıyorlar ama başaramadılar, başaramayacaklar." dedi.

"Allah'ın yardımı, milletin desteğiyle, millet iradesine yönelen her türlü saldırıyı püskürttük, bertaraf ettik, püskürtmeye devam edeceğiz." diyen Yıldırım, "Halkın tercihini sindiremeyenlere karşı dik durduk, demokrasiyi koruduk. Terör örgütleri üzerinden ülkemize yönelen saldırıları birer birer boşa çıkardık. Terör örgütleriyle tavizsiz mücadelemiz aynen devam ediyor." değerlendirmesinde bulundu.

"16 Nisan'da bütün dünyanın gözü sizde olacak"
Şer odaklarıyla güçlü mücadele için 16 Nisan'ın bir milat olacağını söyleyen Yıldırım, "Sandıktan çıkan her 'evet' ile Türkiye, gücüne güç katacak, her 'evet' şer odaklarının hesaplarını bozacak. 16 Nisan'da dostları sevindirip düşmanları üzmeye hazır mısınız? İçeride ve dışarıda güçlü Türkiye'ye var mısınız? Vesayet odaklarını bitirmek için 'evet' diyecek miyiz? Daha güçlü, daha aydınlık bir Türkiye için hazır mısınız?" diye konuştu.

Yıldırım, "İstanbullular siz Türkiye'nin umudusunuz, siz mazlumların, mağdurların özetisiniz. Siz sadece milletin değil, ümmetin de umudusunuz. 16 Nisan'da bütün dünyanın gözü sizde olacak. Siz sadece 'evet' demeyeceksiniz, aynı zamanda tarihin akışını da değiştireceksiniz. Türkiye'nin yükselişine, dirilişine istikamet vereceksiniz." dedi.

 
Büyük şölen: Türkiye Alaçatı'ya akın etti
 
HSYK'dan flaş İzmir kararı: 2 yeni mahkeme geldi...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Soylu: 'Bu şarkı yasaklanacak' dedim!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP'nin referandum için hazırlattığı 'Biji ...
CHP'li Tekin'den İzmir'de ilginç çıkışı: Sandığa gitmeyeni...
İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “Eğer yüzde 95 oranında sandığa gidiliyorsa ...
Erdem: Sayın Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağız
AK Parti Aydın Milletvekili Erdem (Kılıçdaroğlu'nun ByLock iddiasına ilişkin), ...
 
İzmir 'Devletin Zirvesi'ni ağırladı: Erdoğan ve Yıldırım'dan Gündoğdu mesajları
Devletin Zirvesi, Gündoğdu'da partililerle buluştu. Kılıçdaroğlu'nu video ...
Balbay: İzmir’in dağlarında ‘hayır’lar açacak!
Balbay, "Halkın çok önemli bir bölümü işin özünü kavramış, İzmir'in dağlarında ...
Çavuşoğlu: Suriye'ye bir an önce...
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'nin Suriye'ye askeri müdahalesine ilişkin, ...
 
CHP eski Kadın Kolları Başkanı: Oyum evet!
CHP'nin bir dönem Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevini yürüten Atılgan, ...
CHP'li Sındır: TV'lerde evet, sokaklarda hayır!
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Bornova Mevlana’da kahvehane toplantılarında ...
AK Partili Sürekli'den yoğun referandum mesaisi
Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin bir sınırlaması olduğunun altını çizen ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva