HABERLER>POLİTİKA
21 Şubat 2017 Salı - 15:35

Başbakan’dan ilginç ‘evet’ mesajı: Bilal Bey böyle konuşuyorsa Aziz Bey de…

AK Parti İl Teşkilatı’nın Ankara çıkarmasında partililere seslenen Başbakan Yıldırım, kendisinden önce söz alan Grup Başkanvekili Doğan’ın sözlerle gönderme yaparak, “Bilal Bey Büyükşehir Meclisi’nde de böyle konuşuyorsa Aziz Bey kesin ‘evet’ der” dedi.

Başbakan’dan ilginç ‘evet’ mesajı: Bilal Bey böyle konuşuyorsa Aziz Bey de…

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda yaklaşık 200 partili Ankara’ya çıkarma yaptı.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Bilal Doğan önderliğinde gerçekleşen ziyarette, belediye başkanları, il yöneticileri ve kentteki belediyelerde meclis üyeliği görevinde bulunanlar yer alırken gruba milletvekilleri eşlik etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dikmen Kapısı’nda buluşan partililer grup toplantısına katılarak Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım’ı dinledi.



İzmir'den gelen kafile daha sonra Genel Merkez'e geçti. Başbakan Yıldırım İzmir'den gelen teşkilat mensuplarına yemek verdi. Basına kapalı gerçekleşen yemekte AK Parti İzmir Milletvekilleri de yer aldı.

‘EVET’ MESAJLARI
Başbakan Yıldırım burada teşkilata bir konuşma da yaptı. Referandum süreci üzerinden mesajlar veren Başbakan, “Kararımız net oyumuz evet. Cumhuriyetimizi tam demokrasiyle tanıştırmak için evet diyoruz. Siyasi istikrar kalıcı güven için evet diyoruz. Türkiye içeride ve dışarıda itibarının daha da artması için evet diyeceğiz.  Gençlerimizin yönetimde söz sahibi olması için evet diyeceğiz” dedi.

Başbakan şunları söyledi: Gençlerimiz ihtiyaç olduğunda arkalarından gidiyorlar. Diyorlar ki ‘Türkiye’de gençlik apolitik, memleket meselelerine ilgisiz’. Bunun ne kadar yanlış bir algı olduğunu 15 Temmuz’da gördük. 15 Temmuz’da tankların topların üzerine giderek göğsünü siper eden bir gençliği gördük. Darbecilere dünyayı zindan eden bir gençlik gördük. Şimdi bu gençliğe seçsin ama seçilmesin, yaşları tutsun biraz daha beklesin diyorlar. Bu gençler sayesinde bugün bu ülke bu halde. Onun için gençlerin mecliste temsil edilmesi için tereddütsüz evet diyoruz. Bütün vatandaşların hukukunu teminat altına almak yargı bağımsızlık ve tarafsızlığını saplamak için evet diyoruz. AK Parti kurulduğu günden bu tarafa bu bizim 12’inci sandığa gidişimiz. Her seferinde ilk defa sandığa gidiyor gibi coşku ve inançla derdimizi amacımızı hedefimizi vatandaşa anlatıyoruz. Daha çok vatandaşı dinliyoruz. Tepeden bakarak değil, onların arasına ve gönüllerine girerek vatandaşımız bize vereceği istikamete göre hareket ediyoruz.  Kampanyasına başlayacağımız bu iş ne Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işidir ne de Binali Yıldırım işidir. Bu mesele memleket meselesidir. Hepimiz faniyiz, hepimiz geçiciyiz.

AZİZ KOCAOĞLU DA ‘EVET’ DER!
Öte yandan Yıldırım’dan kendisinden önce konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan’ın sözleri üzerinden ilginç bir gönderme geldi. Başbakan, “Bilal Bey, burada konuştuğu gibi Büyükşehir Meclisi'nde de konuşuyorsa Aziz Bey kesin evet der” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan da toplantıda yaptığı konuşmada, “Sizlere söz veriyoruz oy patlaması yapacağız. İzmir hiçbir seçimde olmadığı kadar heyecanlı... Sandıklardan 'evet' çıkarmak için çalışıyoruz. Referandum sürecinde teklifi anlattıkça İzmir'de 'hayır' oylarının azalacağını görüyoruz. Size söz veriyoruz. Hep birlikte 'evet' diyoruz. Evet, evet, evet... Vallahi evet...” dedi.

CHP’DEN AK PARTİ’YE TRANSFER
Ayrıca toplantı sonunda Başbakan Yıldırım, CHP’den AK Parti’ye geçen Menderes Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Yetiştiren’e rozet taktı.

 
CHP’li gençlerin kampüs sloganı: Bu seçimin ‘büt’ü yok!
 
‘Menfez Paşası’nda şok ifadeler: Yüzde 99’u hayal!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li gençlerin kampüs sloganı: Bu seçimin ‘büt’ü yok!
Buca İlçe Gençlik Kolları üyeleri, referandum çalışmaları için üniversite ...
Akşener'den Bahçeli'ye jet yanıt
Devlet Bahçeli'nin bugün grup toplantısında MHP'li muhaliflere yönelik ...
Flaş! HDP'li Baluken tutuklandı
Diyarbakır'da terör soruşturması kapsamında hakkında açılan davada verilen ...
 
Ahmet Türk'ten Bahçeli'ye teşekkür, Baykal'a ziyaret
HDP Grup toplantısında konuşan Ahmet Türk, "Bahçeli’yi arayacağız bir ...
Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan Yıldırım'a çağrı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a referandum ile ilgili yaptığı açıklama nedeniyle ...
Erdoğan'ın Aydın programı iptal, Manisa'ya geliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Şubat'ta Manisa'da bir dizi programa ...
 
AK Parti İzmir'de balkon siyaseti
İzmir'de Salhane'deki parti binası Bornova Üniversite Caddesi'ne taşınan ...
Başbakan Yıldırım'dan bozkurt işareti!
Başbakan Binali Yıldırım AK Parti grup toplantısında konuştu. Başbakan ...
AK Partili Kaya’dan Göztepe’ye ‘tesis’ müjdesi
Menderes Belediyesi tarafından Göztepe'ye tahsis edilen 130 dönümlük alanın ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva