HABERLER>POLİTİKA
4 Ağustos 2015 Salı - 12:25

Bakan Yıldız’dan flaş ‘Nişantaşı’ açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bakü-Tiflis-Erzurum Doğalgaz Boru Hattı'na yapılan saldırıya ilişkin, "Bunlar, ellerinden gelse, sadece Çukurca'da yaşayan kardeşlerimizi değil, Nişantaşı'ndaki vatandaşlarımızı da elektriksiz ve doğalgazsız bırakma derdindeler" açıklamasını yaptı. Yıldız dün yaptığı açıklamada ise HDP'ye verilen emanet oyların ortadan kalkacağını düşündüğünü ifade ederek elektrik hatlarına yapılan saldırılarla ilgili olarak vatandaşların bu saldırıları anlayacağını ifade etmişti. Yıldız, "Hele hele 3 gün elektriksiz kaldığında bunu doğru değerlendireceğine inanıyorum" demişti. Bakan bu sözünden sonra, "Büyük resme bakmak yerine sözlerimi çarpıtıyorlar" açıklamasında bulunmuştu.

Bakan Yıldız’dan flaş ‘Nişantaşı’ açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bakü-Tiflis-Erzurum Doğalgaz Boru Hattı'na yapılan saldırıya ilişkin, "Bunlar, ellerinden gelse, sadece Çukurca'da yaşayan kardeşlerimizi değil, Nişantaşı'ndaki vatandaşlarımızı da elektriksiz ve doğalgazsız bırakma derdindeler" ifadesini kullandı. Yıldız, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Bakü-Tiflis-Erzurum (Şahdeniz) Doğalgaz Boru Hattı'nın Sarıkamış Yağbasan Köyü mevkisindeki kısmına gece bölücü terör örgütü tarafından saldırı düzenlendiğine ve patlama sonucu gaz akışının kesildiğine dikkati çekti.
 
ÇUKURCA VE MARDİN
Bölücü terör örgütünün şu ana kadar Silopi elektrik iletim hattı, İran-Türkiye Doğalgaz Boru Hattı, Kerkük-Yumurtalık Petrol Boru Hattı, Mardin'deki trafo merkezi ve Çukurca elektrik hattına yaptığı saldırılarla o bölgede yaşayan vatandaşların en temel ihtiyaçlarını engellemek istediğini ifade eden Yıldız, şunları kaydetti: "Bu menfur saldırılardan, en fazla bölgedeki kardeşlerimiz zarar görüyor. O bölgeden gelen tepkiler ve bizlere ulaşan şikayet mektupları, vatandaşlarımızın, söz konusu saldırılarla kendi huzur ve refahlarına kastedildiğinin bilincinde olduklarını gösteriyor. Vatandaşlarımız terör örgütünden de saldırılarından da son derece rahatsızdır. Bu geceki saldırı, Erzurum'dan ülkemizin batısına doğalgazı taşıyan Bakü-Tiflis-Erzurum Doğalgaz Boru Hattı'nı hedef almıştır.
 
'BUNLAR ELLERİNDEN GELSE'
Bu saldırı, terör örgütünün, ülkemizin her bölgesindeki vatandaşların huzur ve refahına kastettiğinin en somut göstergelerinden biridir. Bunlar, ellerinden gelse, sadece Çukurca'da yasayan kardeşlerimizi değil, Nişantaşı'ndaki vatandaşlarımızı da elektriksiz ve doğalgazsız bırakma derdindeler. "Yıldız, terör örgütlerinin bu saldırılarına devletin gereken karşılığı vereceğini vurgulayarak, "Halkın huzur ve refahına kasteden bu saldırılar karşısında, terör örgütünün siyasi uzantılarının da artık gerçeği görmeleri, saldırılara tepki göstermeleri gerekmektedir. Aziz milletimiz, doğudan batıya kuzeyden güneye, birlik ve beraberlik içerisinde, terör belasının karşısındadır; 78 milyonun terör saldırılarına hep beraber tepki göstermesi de vatandaşlarımızın yaşananları son derece doğru okuduğunu göstermektedir" ifadelerini kullandı.

 
Şok görüntü: Bir tuvalet skandalı da İZBAN’da!
 
HDP’li Kürkçü: Bugün 10 yurttaşa sordum...
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Işık Dikicigil 4 Ağustos 2015 Salı 13:33

BİRDE ; TERSTEN OKUMA YAPIN. MİLLET SİZDEN O KADAR BIKMIŞ Kİ.. GİDİP, FİKİRLERİNİ VE İDEOLOJİSİNİ BENİMSEMESE BİLE HDP YE EMANET OY VERMİŞ. YANİ ÜLKEYİ GETİRDİĞİNİZ DURUM BU. SIRF KOLTUK UĞRUNA YAPMAYACAĞINIZ ÇILGINLIK YOK. SİZ KOLTUKTA MİLLETİN YOKSUL FAKİR EVLATLARI TABUTTA.

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çok sert açıklama: MHP şerefsize şerefsiz der!
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin ...
Üç dönem mağdurları: Kurtar bizi Faruk Bakan!
Milletvekili olmadıkları halde kabinede görevli 3 dönemlikler; Bülent ...
Bakan Yıldız: 'Terbiye olurlar' demek istemedim
Enerji Bakanı Taner Yıldız dün yaptığı açıklamada yer alan, "HDP'ye giden ...
 
Koalisyon görüşmeleri sonra erdi: Top artık liderlerde
AK Parti ve CHP heyetleri arasında gerçekleştirilen görüşme sonrası açıklama ...
Saray'dan flaş açıklama: Yargı kararı bizi etkilemez
Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Cumhurbaşkanlığı Sarayı aleyhinde herhangi ...
CHP İzmir’de gündem Narlıdere ve Buca!
Kongre sürecine partide il örgütü toplantısında iki ilçede üye listelerinin ...
 
AK Parti’de çifte zirve: Delican vekiller ve başkanlarla ne konuştu?
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican milletvekilleri ve ilçe başkanları ...
Bakan Zeybekci gönlündeki koalisyonu açıkladı
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nda düzenlediği ...
Yıldız: 3 gün elektriksiz kalındığında HDP’ye verilen…
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dünya Enerji Konseyi Türk ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva