HABERLER>POLİTİKA
16 Temmuz 2018 Pazartesi - 12:12

Bakan Pakdemirli’den Başkan Kocaoğlu’na açık çek: Başımızın üstünde yeri var!

Egedesonsöz’ü ziyaret eden Bakan Pakdemirli, “Sevgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızın başımızın üstünde yeri var. İnşallah ilk Ankara ziyaretinde bizleri unutmaz. Kendisini bekliyoruz. İzmir’e hizmet anlamında buranın evladı olarak dertleri, sorunları dinleyeceğiz” dedi.

Bakan Pakdemirli’den Başkan Kocaoğlu’na açık çek: Başımızın üstünde yeri var!

EGEDESONSÖZ-  Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve İzmir Valisi Erol Ayyıldız Egedesonsöz’ü ziyaret etti. 2 günlük İzmir programı kapsamında kentte çeşitli temaslarda bulunan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Tarım ve Orman Bakanı olan Pakdemirli, sürece dair önemli açıklamalar yaptı. Bakan Pakdemirli yeni dönemde gerçekleştirilecek çalışmalar için de bilgilendirmede bulundu.

İzmir’e ziyareti sonrasındaki günlerde bu kez adresinin Manisa olacağını ifade eden Pakdemirli, “2 hafta içinde Manisa’ya da ziyaret gerçekleştireceğiz. Teşkilattan herkes beni kucakladı. Sağ olsunlar” açıklamasında bulundu.  

BAŞKAN KOCAOĞLU’NA AÇIK ÇEK: BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR!
Pakdemirli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na net bir mesaj gönderdi. Pakdemirli, “Sevgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızın başımızın üstünde yeri var. İnşallah ilk Ankara ziyaretinde bizleri unutmaz. Kendisini bekliyoruz. İzmir’e hizmet anlamında buranın evladı olarak dertleri, sorunları dinleyeceğiz. Çözebileceklerimizin hepsini çözmenin yollarını arayacağız. Ben İzmir’in bakanı olarak kentin tüm sorunlarını Ankara’da takip edeceğim. Sadece kendi bakanlığımın değil diğer bakanlıkların konularını da izleyeceğim” dedi.

GÖRDES’LE İLGİLİ ARKADAŞLARA TALİMAT VERDİM
Merkezi hükümet temsilcileri ve İzmir’deki yerel iktidar yöneticilerini zaman karşı karşıya getiren Gördes Barajı’nda su alınmaması durumuna değinen, “Gördes’le ilgili konu bana intikal etti. Arkadaşlara talimat verdim. Bu konuda önemli olan İzmir’e suyu sağlamaktır. Şu kabahatli bu kabahatliden çok bir an evvel suyu nasıl getiririzin yollarına bakmamız lazım” diye konuştu.

TEK ÇATI ALTINDA TOPLANMASI DOĞRUYDU
Pakdemirli, “Tarım bakanının yaptığı çok iş var. Tarım ve ormanın doğal olarak bir arada olması gerekirdi. Su ile toprağı ayırmak mümkün değil. Şimdi su ve toprak birleşti. Bu çatının altında toplanmaları doğruydu” dedi.

KOOPERATİFLEŞMEYİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ
Kooperatifleşme konusunda önemli açıklamalarda bulunan Pakdemirli, “Kooperatiflerin çok iyi örnekleri var. Ama bunların sayılarını daha da çoğaltarak başarıyı arttırmalıyız. Kooperatifleşmeyi sonuna kadar destekliyoruz. İyi örnekleri nasıl çoğaltabiliriz. Ben yiyeceğim yoğurdu kooperatif ürünlerinden seçiyorum. Marketlerden çok daha iyi. Demek ki kooperatifler de güzel işler yapabiliyormuş” diye konuştu.

SİYASİ GÖRÜŞ AYIRT ETMEKSİZİN HİZMET EDECEĞİM
Pakdemirli, “Siyaset hizmet için yapılır. Her parti hizmet için vardır. Her kişi aynı partiden olmak zorunda değil. Bize kim gelirse gelsin siyasi görüş ayırt etmeksizin hizmet edeceğim. Kapımız her zaman açık. Tarım bakanlığının problemlerini iki gruba ayıracak olursak bazıları yapısal uzun dönemde çözülecekler, bazıları da ufak akılcı hareketlerle hemen çözülebilecek problemler. Kolay olanları çok hızlı bir şekilde yapacağız. Zor olanları hemen yapma gayretinde olacağız. İmkansız olanları biraz zaman alacak” dedi.

PATATESTE EYLÜL’DEN İTİBAREN SORUN KALMAYACAK
Patateste son dönemlerde yaşanan soruna değinen Pakdemirli, “Sanıyorum rekolteyle ilgili bir sorun vardı. Eylül’den itibaren patatesle ilgili bir sıkıntı ve sorun kalmayacak. Bu tarz haberler üzerinden siyaset ve spekülasyon yapmak tehlikelidir” açıklamasında bulundu.

HERKES GÜVENEBİLECEĞİ İNSANLARLA ÇALIŞMAK İSTER 
Pakdemirli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini görevlendirmesiyle ilgili konuşurken, “Türkiye’de benden çok daha iyi yöneticiler vardır. Herkes tanıdığı, bildiği, birlikte çalışmaktan mutlu olacağı kişileri ister. Yöneticilik kabiliyetime önem vererek böyle bir atama yaptığını düşünüyorum. Herkes güvenebileceği insanları ister. Bu bir tahmin. Ben olsam güvenebileceğim, arkamı yaslayabileceğim, işi zamanında yapan insanlarla tanışmak isterim” dedi.

ANNEM OSMANLI HANIMI ÖZELLİKLERİNİ TAŞIYOR
Pakdemirli, “Annem çok sevindi, duygulandı. Geçmişi de yaşıyor. Babamın taşıdığı şerefi yeniden yaşıyor olması önemli. Kimler aradı kimler aramadı onların takibini yapıyor. Teşekkür ediyor. Yaşı ilerlemiş olmasına rağmen eski bir devlet adamı hanımı olması nedeniyle bir Osmanlı hanımı özelliklerini taşıyor. Aşırı sevinç gösterileri yok ama çok mutlu” açıklamasında bulundu.

BAKANLIK HABERİNİN GELİŞİNİ ANLATTI
Bakan olacağını öğrendiği anı aktaran Pakdemirli, “Eşim inanmadı. Ankara’ya giderken böyle bir şey olabileceğini düşündüm. Bir gün önce çağrılıyorsanız bunun bankalıkla ilgili bir ajanda olma ihtimali yüksek. Ben tahminimi söylemedim. Evimde kanepede yatıyorum. Telefon çaldı. Açtım baktım. Özel kalem. Hemen gelebilir misiniz dedi. Hızlı bir şekilde intikal ettim. Beştepe’ye gittim. Akşam görüşmede konuştuk. Bakan adaylarının birçoğu orada duruyordu. Cumhurbaşkanımız ‘İzmir’den gelenleri alalım, onlar uzaktan geldi’ dedi. ‘Görevlerin var bu göreve ne dersin?’diye sordu. Ben de ‘emredersiniz’ dedim” ifadelerini kullandı.

 
Başkan Eskiyörük’ten Bakan Pakdemirli’ye: Para veren değil para kazandıran bakanlık olun!
 
Gol yağdı: Dünya Kupası Fransa'nın!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ayinesi işdir kişinin 16 Temmuz 2018 Pazartesi 13:07

Laafa bakılmaz. Göreceğiz.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Bu FETÖ’nün arkasından gelenler bitmez'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülke ve bölgemizde yaşananlardan çıkardığımız ...
Bakan Pakdemirli'den İzmir'de kooperatifleşme mesajları: Münbit topraklar kiralanacak!
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir’in Ödemiş ilçesinde kaymakamlık ...
Kızını CHP'ye üye yaptı, örgüte o mesajı verdi!
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım 18 yaşına giren kızı Gizem Yıldırım’ı ...
 
Avrupa Birliği Bakanlığı artık yok! İşte yeni ismi...
Kapatılarak Dışişleri Bakanlığı'na bağlanan Avrupa Birliği Bakanlığı'nın ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz'u yazdı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci ...
CHP'li Kesici, Erdoğan'ı ziyaret etti
CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Külliye’de ziyaret etti
 
CHP İl Başkanı Yücel'den '15 Temmuz' mesajı... Çarpıcı OHAL vurgusu!
CHP İl Başkanı Yücel, FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin milletin ...
Bakan Pakdemirli’den sistem için net mesaj: Adapte olamayanlarla yolumu ayırmaktan tereddüt etmem!
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, “Ellerimize prangayı vurmuş parlamenter ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan yol haritasını açıkladı, İzmir seçim startını verdi!
AK Parti İzmir İl Teşkilat Başkanı Kemerli, “24 Haziran Genel seçim sonuçlarını ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva