HABERLER>GÜNCEL
19 Şubat 2019 Salı - 19:00

Bakan Kasapoğlu'ndan İzmir'de gençlere istihdam müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlerin istihdamını çok önemsediklerini belirterek, "Onlara rehberlik yaparak kariyer yapmaları ve staj ayarlamaları konusunda önümüzdeki günlerde Genç İstihdam Ofisi açacağız. Pek çok alanda projelerimiz var. Yeni dönemde istihdamla ilgili bölümü de ele alacağız." ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu ndan İzmir de gençlere istihdam müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklamada, Kasapoğlu'nun AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ile Atatürk Kültür Merkezi'ndeki "Gençlerle Demokrasi Buluşması"na katıldığı bildirildi.

Açıklamada konuşmasına yer verilen Kasapoğlu, Türkiye'de yaklaşık 1 milyon gencin 31 Mart'ta ilk kez sandığa gidip demokrasiyle tanışacağını belirtti.

Gençlerin insanlığın geleceği adına çok önemli olduğuna dikkati çeken Bakan Kasapoğlu, şunları kaydetti:

"Sizler sadece bizim için değil, tüm dünya için önemlisiniz. Cumhurbaşkanımız sizlere çok önem veriyor. Bu önemin en güzel örneği de seçilme yaşını düşürmesidir. Allah sizlerin vatana, millete hayırlı bireyler olmasını sağlasın. Allah bundan sonra yapacağınız her seçimi haklarınızda hayırlı etsin. Sizler de her seçimi yaparken daha dikkatli olmalısınız"

"GENÇ İSTİHDAM OFİSİ AÇACAĞIZ"
Gençlerin sorularını da yanıtlayan Kasapoğlu, bir gencin istihdamla ilgisi sorusu üzerine, hayatta hiçbir şeyin karamsarlığa yol açmaması gerektiğini ifade etti. 

Bakan Kasapoğlu, istihdamla ilgili çok önemli çalışmaların olduğunu belirterek, şu değerlendirmede bulundu:

"Bakanlıklarımız, ekonomi, maliye ve çalışma alanındaki arkadaşlarımızın çok ciddi çalışmaları var. Bu konudaki sıkıntıları minimize edeceğiz. Gençlerimizin istihdam konusunu çok önemsiyoruz. Onlara rehberlik yaparak kariyer yapmaları ve staj ayarlamaları konusunda önümüzdeki günlerde Genç İstihdam Ofisi açacağız. Pek çok alanda projelerimiz var. Yeni dönemde istihdamla ilgili bölümü de ele alacağız. İnşallah bu sorunu çözeceğiz. Ümidinizi hiçbir zaman kaybetmeyeceksiniz, sizden en büyük isteğimiz bu. Her yeni gün, yeni bir doğan güneştir. Bir kere bizim önümüzde Cumhurbaşkanımız var. O bile bize ümitli olmamız için yeter."

Türkiye'nin daha iyi noktalara gelebilmesi için gençliğe büyük görev düştüğünü kaydeden Kasapoğlu, "Şu an sahip olunan imkanlar ile önceden sahip olunan imkanlar kıyas bile edilemez. O yüzden sizler kendinizi geliştireceksiniz. Bunun için biz de üzerimize düşen desteği vermeye hazırız. Ülkemiz, memleketimiz için sizlere çok iş düşüyor. O yüzden her zaman daha iyi olabilmek için çaba gösterin." ifadelerini kullandı.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE
Bakan Kasapoğlu, İzmir'de sporla ilgili ciddi yatırımlar yapma kararı aldıklarını, bunların bağımlılıkla mücadele konusunda bir önlem olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Toplumla beraber hareket ederek, diğer bakanlıklarımızla bu illetle mücadelemizi sürdüreceğiz. Çocuklarımızı, gençlerimizi hiçbir şebeke veya illete bırakmayız. El ele, gönül gönüle vererek muhtarlarımız, din görevlilerimiz teyakkuzda olacak. Biz de devlet olarak koruyucu ve önleyici tedbirler alarak ne gerekiyorsa onu yapacağız. Hiçbir illet, bu milletle baş edemez."

Milletvekili seçilme yaşının 18'e düşürüldüğünü hatırlatan Kasapoğlu, “Gençlerimizin hem seçme hem seçilme konusunda sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Meclisimiz düzenleme yaptı. O yüzden inşallah belki de bu salondan bazı arkadaşlarımız parlamentoda bizi temsil edecek. Sizler insanlığın umudusunuz. Size imkanların en güzelini hazırlamak amacıyla çalışacağız." şeklinde görüş belirtti.

Öte yandan Bakan Kasapoğlu'nun İzmir'de Alsancak'tan Konak'a kadar olan bisiklet turu iptal edildi.(AA)

 
CHP'de Levent Üzümcü sürprizi
 
Çok tartışılacak iddia: İzlenme rakamları gerçek değil!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TC misafir 19 Şubat 2019 Salı 20:18

Akp iktidara geldi geleli istihdam sağlayan kitleri hep sattı 1 tane bile istihdam yaratacak büyük yatırım yapmadı 17 yıldır yapmadın şimdi mi yapacaksınız sizin kimyanıza aykırı.

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnteraktif Vergi Dairesi'ne 5 yeni hizmet daha eklendi
İkinci 100 Günlük İcraat Programı kapsamı kapsamında İnteraktif Vergi ...
İzmir'deki 'kılıçlı' kadın cinayetinde yeni gelişme
Bornova ilçesinde üniversite öğrencisi kız arkadaşı Zülal Tütüncü'yü (21) ...
Eğitim için 100 bin kişi çevrim içi oldu
ODTÜ tarafından geliştirilen ücretsiz, sertifikalı, çevrim içi eğitim ...
 
1 gün fazla rapor yazan doktora hapis istendi
İstanbul'da muayene ettiği adliye personeli hastasına 10 günden fazla ...
Seçim arenasında kıyasıya rekabet... Gözler o ilçede!
AK Parti ile CHP arasında seçim öncesi arenaya dönüşen Karabağlar İlçesi’nde ...
Halk endişeli: Burası Nepal değil İzmir!
İzmir'in Bayraklı ilçesinde, yağışlardan sonra, mahallenin yüksek kesiminde ...
 
Kıskıvrak yakalandı: İzmir'i kana bulayacaktı!
Diyarbakır'da jandarma tarafından, 2015'te terör örgütü PKK'ya katılıp ...
Cumhuriyet Gazetesi davasında karar!
İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi, Cumhuriyet gazetesi yönetici ...
O ülkeye kimlikle seyahat dönemi bugün başlıyor
Türkiye'nin Kişinev Büyükelçisi Gürol Sökmensüer, Türkiye ile Moldova ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Fenerbahçe ne istiyor?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yarattı... Veda ederken ağlattı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva