HABERLER>SPOR
18 Eylül 2019 Çarşamba - 11:42

Bakan Kasapoğlu ile 'Karşıyaka Stadı' zirvesi!

AK Parti İzmir Milletvekili Özalan ve AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Çiftçioğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek, Karşıyaka Stadı’nın yapımına ilişkin sürdürülen son çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Kasapoğlu ile  Karşıyaka Stadı  zirvesi!

Karşıyaka kurmayları, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ve AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu'yla birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret ederek, Karşıyaka Stadı'nın yapımına ilişkin son çalışmalar hakkında bilgi aldı. Görüşmeye Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, Divan Kurulu Başkanı ve Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Fatih Diniz, Genel Sekreter Mehmet Yaya ile yönetici Kazım Türk katıldı. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede daha önce 2014 ve 2017 yıllarında 2 kez yapılan ihalesi açılan davalarla iptal edilip yeniden ihale aşaması beklenen Karşıyaka Stadı ile ilgili çalışmaların hızlandırılacağını müjdeleyen Bakan Kasapoğlu, Karşıyaka'nın yararına olacak her projede de üzerlerine düşen ne varsa yerine getirmeye hazır olduklarını aktardı.

Geçen yıl Karşıyaka yönetimini ağırlayan, şubat ayında ise kulübün Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ni ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, Karşıyaka'nın içinde bulunduğu durum ve ihtiyaçlarına yönelik kendisine yapılan sunumu da dinleyerek notlar aldı. Toplantıda Bakan Kasapoğlu'nun da katılımıyla önümüzdeki günlerde stat ile ilgili bir zirve daha yapılmasına karar verildi. AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, Ankara'daki toplantının Karşıyaka'nın geleceği için büyük önem taşıdığını söyleyerek, "Sayın Bakanımız ile yaptığımız görüşme, oldukça verimli geçti. Karşıyaka Stadı'nın hayata geçmesiyle ilgili yapılacak çalışmalara ilişkin istişarede bulunduk. Ayrıca Karşıyaka Spor Kulübü'nün içinde bulunduğu durumla ilgili de detaylı olarak bilgi verme fırsatı bulduk. Ankara'dan oldukça moralli döndük. Bakanımız, Karşıyaka Stadı'nın yapımına ilişkin çalışmaların hızlandırılacağını söyledi" dedi. 

"Karşıyaka Stadı'nın yapımı, art niyetli itirazlar ve açılan davalar nedeniyle gecikti" diyen İlçe Başkanı Çiftçioğlu, "Ancak Karşıyaka Stadı'nın ilçemize kazandırılması için çalışmaktan bugüne kadar hiç vazgeçmedik. Bundan sonra da asla vazgeçmeyeceğiz. Karşıyaka'mızın eski günlerine dönmesi için stadımızın bir an önce hayata geçmesi büyük önem taşıyor. İnşallah bunu da en kısa süre içerisinde başaracağız" şeklinde konuştu. Toplantının gerçekleşmesi noktasında Milletvekili Alpay Özalan'a emekleri için teşekkür eden Çiftçioğlu, Alpay Özalan'ın Karşıyaka ve İzmir için büyük bir şans olduğunu bunu en iyi şekilde kentimiz adına değerlendireceklerini belirtti.

Toplantı ile ilgili görüşlerini aktaran Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı ise, "Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Alpay Özalan'a ve AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Sayın İsmail Çiftçioğlu'ya ilgileri ve sıcak karşılamaları için teşekkür ediyorum. Bakanımız, stat konusunda artık bir mutabakat sağlandığı için oldukça memnun oldu. Artık yalnızca ihale aşaması kaldı. Bunu hızlandırmak adına, Bakanımız ile birlikte rutin toplantılara devam edeceğiz ve ekim ayı içerisinde tekrar toplanacağız. Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin Bozgeyik'i de ziyaret ettik. Yine, uzun uzun ve detaylıca Karşıyaka'yı anlattık. Projelerimizin ilgiyle karşılanması oldukça sevindirici" dedi. (DHA)

 
İzmir'deki domuz bağlı işkenceye şok savunma: Fantezi yapıyorduk!
 
CHP'li gençler Karşıyaka'da buluştu: Başkan Tugay'dan destek sözü
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Srdr 18 Eylül 2019 Çarşamba 17:12

Oraya stat olmazz heee olmaz sehri katlederiz hee babam heee... sehrin gobegi olmazzz he babam heee... g.tepeye 35 bin kisilik stat yapildi bir izmirli cikip bunlari demedi... sozde sehirciler sozde izmir severler.... heeee haklisiniz heeee

Yorumu oyla      4      6  
Z.B 18 Eylül 2019 Çarşamba 16:11

Stadı yapacaksanız o alanda değil kentin dışında ve erişimin kolay olacağı bir yerde yapın. Bu alanı da kentlinin nefes alacağı bir alan olarak değerlendirin.Bugün için planlanan alanda yapılacak projenin altına, kim imza atarsa bilin ki o kişi İzmir'e dolayısı ile Karşıyaka'ya ihanet etmiş olur.NOKTA

Yorumu oyla      5      5  
ahmet 18 Eylül 2019 Çarşamba 13:11

Oraya stad yapılamaz bu cinayettir.Bütün Karşıyakada oraya stad olsun diyen 1000 kişi bulamassınız.3-5 aklıevvel hertürlü yolu kullanıp mahalle baskısı yaratıyor stad istemiyen Karşıyaka düşmanı.Sizler çıkar peşinde koşan ucuz kahramanlarsınız.Hiçbir bilginiz ,birikiminiz yok .Alpay ın hertarafı vekil olsa ne olur ?Karşıyakanın saha işi AKP nin işi değil.

Yorumu oyla      9      9  
Hür Düşünce 18 Eylül 2019 Çarşamba 12:54

KSK' nin ana sporu - büyük kültür ve bilgiye sahip olduğu basketboldur. Neden hala futbol peşinde koşulmaktadır. Altay ve Göztepe'nin ana sporları futboldur. Ancak KSK'nin bildiği iş basketboldur. Destek basketbolu için istenmelidir.

Yorumu oyla      7      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu'da Kemal bilmecesi
TFF 1'inci Lig'de cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçının ...
Altay'da Emre güven verdi
TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da geçen yıl sergilediği inişli çıkışlı ...
Şampiyonlar Ligi beraberliklerle başladı
Şampiyonlar Ligi, F ve G gruplarında oynanan birer maçla başladı.
 
Rıza Kayaalp dünya şampiyonu oldu!
Dünya Güreş Şampiyonası grekoromen stil 130 kilo finalinde milli sporcu ...
Türkiye Kupası'nda Egelilerin rakipleri belirlendi
Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Turu'nda mücadele edecek 14 Ege kulübü'nün rakipleri belirlendi.
Ege ekiplerinde, basketbolda Süper Lig umudu
Basketbol Süper Ligi'nde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yeni sezonda ...
 
Karşıyaka'da Batuhan 11'e
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta ilk 2 haftada 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ...
Fenerbahçe'den TFF'ye kural hatası itirazı
Fenerbahçe'nin, 3-1 yenildikleri Alanyaspor maçındaki kural hatası ile ...
15 yaşındaki Bilal Budak 3. Lig'i sallıyor!
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta altyapı oyuncuları ve profesyonel yapılan ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Fenerbahçe ne istiyor?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yarattı... Veda ederken ağlattı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva