HABERLER>SAĞLIK
18 Mayıs 2017 Perşembe - 12:12

Avrupalı ünlüler estetik için İzmir'i tercih ediyor

Avrupalı televizyon yıldızı ve model Chloe Khan ve "Ex On The Beach" yıldızı Jemma Lucy İzmir'de estetik operasyon geçirerek, Brezilya poposu yaptırdı ve bel incellti.

Avrupalı ünlüler estetik için İzmir i tercih ediyor

Yurt dışında yaşayan ünlülerin bazılarının yaptırdıkları estetik ameliyat veya girişimlerin bilinmesini istemediklerini belirten Estetik Cerrah Op.Dr. Ali Üçkan,  “Bilindiği üzere  tüm dünyada estetik ameliyatlara her geçen gün talep artmakla birlikte vücut şekillendirme ameliyatlarında çok daha fazla bir artış söz konusu. Popo estetiği ağırlıklı olmak üzere estetik yaptırmak isteyen Avrupa'daki ünlüler hem iyi bir sağlık merkezi arayışında hem de  bazen ameliyat olduklarının medyada duyulmasını ve bilinmesini istemiyorlar. Hasta mahremiyetine verdiğimiz önemin yanında önceki başarılı sonuçlar da bu tercihde etkili oluyor" dedi.

Yurt dışında moda olan popo estetiği ameliyatını olmak için yurt dışından hastalarının geldiğini anlatan Dr. Üçkan, “Özellikle İngiltere'den çok sayıda hasta başvurusu alıyoruz. İngiltere'de ve Avrupa'da tanınan isimler ameliyat olmaya geliyor. Gerek sosyal medyada gerekse televizyonda şov programlarına katılan bir çok şarkıcı, oyuncu ve sanatçı var. Bu grupta yer alan medyatik isimlerden daha çok geliyor' dedi. Ameliyat olmaya gizli gelen ünlülerin de olduğunu ifade eden Dr. Üçkan,  “Çünkü bu hastalar vücutlarındaki değişikliğin sebebinin ameliyattan dolayı olduğunun bilinmesini istemiyor. Her ne kadar gizli gelseler de döndüklerinde yakın çevrelerine bizi tavsiye ediyorlar" diye konuştu. Ameliyatlar için çoğu kez gizli gelinmediği ifade eden Üçkan 'Bazı hastalar için, 'ben yurt dışında estetik ameliyatı oldum' demek de reklam sayılıyor" şeklinde konuştu.

Ülkemizde çok bilinmemesine rağmen popo estetiğinde gelinen noktanın gayet iyi bir seviyede olduğunu belirten Dr. Üçkan 'Popo estetiği ülkemiz için çok yeni bir kavram. Dünyada plastik cerrahi trendi artık vücut şekillendirme yönüne doğru ilerlemekte. Son zamanlarda giderek artan spor salonlarında aynadan yapılan özçekimlerin çoğunda yüz bile görünmüyor neredeyse.  İnsanlar dinamik, kıvrımlı ve belirgin vücut hatlarına sahip olmak için  uğraşıyorlar. Popo estetiği denilince sadece popo büyütmek olarak düşünmemek gerek.  Daha şekilli, çıkıntılı ve ince bir bel ile uyumlu bir görüntü sağlamak sanıldığı kadar kolay olmuyor. Spor ve beslenme de çok önemli ancak genetik olarak ulaşılabilecek sınırlar var. Plastik cerrahi olarak bu konuda hızlı bir ilerleme kaydedildi ve İzmir'in gelecekte bu konuda daha çok tanınacağına inanıyorum" dedi.

 
Yöresel ekmekler festivalde yarışacak
 
İZKA'ya Uzakdoğu'dan büyük onur
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sağlıklı yaşam için Kınık pedala bastı
İzmir'in Kınık ilçesinde Gençlik Haftası kapsamında İlçe Gençlik Spor ...
İzmir'de 'Alo Süt' ile evlere süt servisi
İzmir'in Tire ilçesindeki Tire Süt Kooperatifi, 'Alo Süt' projesi ile ...
Down sendromlu kızı olan Müdür Salnur'dan özel proje
İzmir İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur, down sendromlu bir kızı olduğunu ...
 
Foça'da sağlıklı yaşam için hareket yürüyüşü
İzmir'in Foça ilçesindeki Toplum Sağlığı Merkezi, obezite ile mücadele ...
İzmir'de 'Şeker çocuklar'ın en şeker festivali
Hayatını diyabetli çocuklara adayan merhum diyabet koçu Öyküm Solak'ın ...
Ramazan için şimdiden bol su içmeye başlayın
İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, ramazan ...
 
Ev işleri fıtık etmesin!
Hatalı hareketler sık sık tekrarlandığında bel veya boyunda fıtık oluşumu ...
Kalp dostu 16 besin
Stres, obezite, şeker hastalığı ve sigara kullanımı gibi etkenler kalp ...
Pembe TIR İzmir’e geliyor
Kontinans Derneği’nin, Türkiye’de her 4 kadından birinde görülen ‘stres ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva