HABERLER>SPOR
17 Nisan 2018 Salı - 11:32

Atiker Konyasporlu Eto'o'dan şok hareket!

Atiker Konyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o'nun, Antalyaspor karşılaşmasında sahaya sahte dolar atarak kendisini protesto eden taraftarlara cinsel organını gösterdiği iddia edildi.

Atiker Konyasporlu Eto o dan şok hareket!

Antalyaspor'un pazar günü sahasında oynadığı Atiker Konyaspor karşılaşmasında kırmızı beyazlı taraftar Samuel Eto'o'yu protesto ederek, üzerinde yıldız futbolcunun fotoğrafı bulunan temsili 100 doları sahaya attı. Eto'o da taraftarın protestosuna sinirli halleriyle karşılık verdi. Karşılaşma boyuca ayağına her top gelişinde ıslıklanan ve yuhalanan Eto'o'nun devre arasında tünele doğru ilerlerken kendisine sahte dolar atan taraftarlara cinsel organını gösterdiği iddia edildi. Eto'o'nun tünele giderken tribünden çekilen görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. Kırmızı beyazlı taraftarlar Antalyaspor'dan Atiker Konyaspor'a transfer olan Eto'o'ya tepki göstererek, sosyal medyadan yaptıkları çağrılarla TFF'nin yıldız futbolcuya ceza vermesini talep etti.

Antalyaspor yönetimi de Eto'o'nun tünele girerken cinsel organını gösterdiği iddia edilen anı izleyerek, kulübün avukatlarıyla inceleme başlattı. Kulüp avukatlarının araştırma sonrasında hazırlayacağı dosya, kırmızı beyazlı yöneticilerin bu akşam gerçekleştireceği yönetim kurulu toplantısında değerlendirilecek. Antalyaspor yönetiminin Eto'o'nun cinsel organını gösterdiği iddia edilen görüntüleri nedeniyle TFF'ya başvurarak, yıldız futbolcuya ceza verilmesini talep edeceği öğrenildi.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, Eto'o'nun hareketinden çok rahatsız olduklarını dile getirdi. O anı görenlerin çoğunlukla Eto'o'nun davranışına tepki gösterdiğini anlatan Arıcı, "Şu anda alınan bir karar yok. Görüntüleri inceliyoruz. Avukatlarımız da bundan sonra hangi adımların atılabileceğini değerlendiriyor. Bu akşam yönetim kurulu toplantısında yönetim olarak bir karar alacağız. Bu görüntüler üzerine mutlaka bir adım atılacak" dedi.

Eto'o'nun Antalyaspor'da forma giydiği dönemde yıldız futbolcunun takıma çok büyük katkısı olduğunu vurgulayan Arıcı, Atiker Konyaspor'a transfer sürecini de şöyle anlattı:

"Biz Eto'o'yu göndermedik. Eto'o'nun takımdan ayrılmasının ardından eleştiriler aldık. Biz o dönem Eto'o ile anlaşabilmek için her yolu denedik. Sonra öğrendik ki Konyaspor ile sözleşme imzalamış. Biz boşuna çaba göstermişiz. Antalyaspor taraftarı bizi Eto'o'yu gönderdik diye eleştirdi ama biz Eto'o'yu göndermedik. Eto'o'nun 2 yıllık sözleşme dayatması ısrarla paralarının ödenmesini istemesi ve sonrasında takımın zor gününde ekonomik gerekçelerle kulüpten ayrılması nedeniyle Antalya halkı tepki gösterdi." 

Eto'o'ya yapılan protesto sonrası Antalyaspor taraftarının vefasızlıkla eleştirilmesinin haksız olduğunu aktaran Arıcı, taraftar tepkisinin sert olmadığını söyledi.   (DHA)

 
Bahçeli'den 'erken genel seçim' çağrısı: 26 Ağustos'ta sandığa gidelim!
 
Erken seçim çağrısına Hükümet'ten ilk yorum!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyük derbinin hakemi belli oldu!
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 19 Nisan Perşembe günü oynanacak Ziraat ...
Altay'ın kulağı Şanlıurfa'da olacak
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta zorlu Bugsaşspor deplasmanından 1-0'lık zaferle ...
Denizlispor'dan sitem ve çağrı
Spor Toto 1. Lig'de son 3 haftaya 34 puan ve averajla düşme hattının bir ...
 
Menemen Belediyespor umutlandı
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta üst üste aldığı beraberliklerle liderlik koltuğunu ...
Göz-Göz, Avrupa biletini kaptı!
Hentbol Erkekler Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş Mogaz'a 25-21 yenilen ...
Bucaspor kendine geldi
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren Afjet Afyonspor'u ...
 
Bergama'da büyük heyecan
Bergama, motosiklet tutkunlarının büyük heyecan ile takip ettiği Türkiye ...
Menemen Belediyespor Bodrum kalesini yıktı geçti!
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki Ege derbisinde şampiyonluk yarışındaki ...
GÖZ-GÖZ galibiyeti Avrupa yolunda umutlandırdı
Göztepe Bursaspor'a dur dedi ve Bornova Stadı'nda coşkulu bir galibiyete imza attı.
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva