HABERLER>SPOR
13 Eylül 2016 Salı - 10:19

Altınordu Başkanı'ndan futbol tarihinde görülmemiş karar!

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, alınan kötü sonuçlara isyan etti ve resmi siteden yaptığı açıklama ile ara transfer döneminde tüm A takım oyuncularının takımdan gitmesini istedi.

Altınordu Başkanı ndan futbol tarihinde görülmemiş karar!

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, alınan kötü sonuçlara isyan etti ve resmi siteden yaptığı açıklama ile ara transfer döneminde tüm A takım oyuncularının takımdan gitmesini istedi. Özkan, 2017 yılına altyapı oyuncuları ile başlayacaklarını duyurdu.

İşte Altınordu Kulübü’nin resmi sitesinden yayınlanan Başkan Mehmet Özkan’ın çok konuşulacak sözleri…

Ey kendilerinin Profesyonel bir “İş” yaptığını zannedenler,Ey Paralı Askerler,Ey Lejyon Takımı,Ey A takım Oyuncuları,

Benim yazılarımı Altınordu İnternet sitemizden okumadığınızı biliyorum.Okusaydınız zaten bugün bu yazımı “İyi Bayramlar” şeklinde yazardım !..

Beni içinizde orta halli tanıyan var veya az buçuk tanıyan var ama hiç biriniz beni ÇOK İYİ tanımıyorsunuz !..Şimdi bu yazımla, artık içinizde beni tanımayan kalmayacak..

Babanız yaşlarda, 61 yaşımdayım..20 ila 40 arasında sadece para kazanmaya odaklandım.40 ila 50 arası Ben Kimim, Nereden Geldim, Nereye Gidiyorum ile uğraştım..50'den sonraya ise, yani inişe geçmeye başlarken, kendime bir Misyon koydum..

50 yaşımdan sonraki Hayatım'a Anlam Katmak adına “Ya Herru Ya Merru” şeklinde daldığım bu Misyon ;

– Evet, nedir bu Misyon ?Bu toprakların çocuklarından “Gerçek” Profesyonel Futbolcular Yetiştirmek..– “Gerçek” ne demek ?– mış gibi yapmadan YAŞAMAK demek !..– “Profesyonellik” ne demek ?Hayatını namerde muhtaç olmadan YAŞAMAK demek..– Futbolculuk ne demek ? > (Lütfen kısa cümlelerle olsun ki, herkes anlasın..)1. Futbol dünyada en yaygın spor dalıdır. Çok basit kuralları vardır, bu sayede neredeyse herkes bilir..2. Futbol ayakla oynanır, arada sırada kafayla da vurulur..3. Ama kafalarının içindeki BEYİNLERİ SALATA olanların en üst liglere kadar tırmanmalarına imkan tanımayan bir ÜST DÜZEY REKABET branşıdır !..

– Bu tanımlamalara göre, Misyonum'un Açılımı şöyle oluyor ;Bu toprakların çocuklarından, – mış gibi yapmadan, namerde muhtaç olmadan, ayakla oynanan bir sporu beyinlerini kullanarak üst düzeyde yapabilecek İNSAN YETİŞTİRMEK..

Yani benim için sizler, eski jenerasyonsunuz, geleceğe dair sizlerle işim yok benim..Sizler bizim yetiştirmekte olduğumuz “Evlatlarımız”dan önceki, “Ucuz, Semiz, Temiz” kriterlerimize göre seçilmiş Öncü Grup'sunuz..Altınordu forması ile işiniz bittiği zaman, zaten biz söylemeden kendiniz gidin kardeşim..

1989 yılından itibaren, yani 27 yıllık futbol yöneticiliği geçmişimde, benim yönetimimdeki tüm takımlarımız daima COŞKULU ve TEMPOLU takımlar olmuştur..En canlı örneği hemen yanınızda Sedat Kaptan.. Anlatsın dinleyin..

Bu futbolculuk uğraşısı ( çünkü henüz ülkemizde iş veya meslek olarak görülmüyor) 20'lerde başlar, 35'lerde biter.. En babası 15 yıllık ömrü vardır..Bütün hafta çalışan çalışır, -mış gibi yapan çalışıyormuş gibi yapar, çalışmayan kılım döndü diyen montofon ineği gibi yatar !..Sadece hafta sonları, o da hepi topu 1,5 saatliğine Arena'ya çıkılır..Arena'da yenersen, önündeki 7 gün kebap yapabilirsin..Ama yenilirsen, gelecek haftaya bakacağız artık, klasiğini çalıp, gelecek hafta biraz sıkarsın, olur biter, hayat ta böyle –mış gibilerle geçer gider..O eskidendi, yani Arena dediğin, sonunda aslanlara yem olmak falan yoktur artık !..

Bandırmaspor maçında Altınordu A Takım formasını temsil eden Futbol Emekçileri,Siz Altınordu Futbol Kulübü'nün ülkemiz için ne kadar değerli olduğunun farkında değilsiniz !..– Olsaydınız bu kadar MİSKİN, SİLİK ve KORKAK maç çıkarmazdınız !..Altınordu Misyonu'nun yüklendiği Değerler'in de farkında değilsiniz !..– Olsaydınız COŞKULU, TEMPOLU ve CESUR futbol oynardınız..

Benim sizinle işim bitmiştir.Beni uyandırdığınız için, bu hamlemi 2 yıl önceye çekmeme neden olduğunuz için, hepinize teşekkür ederim.

2016 yılının son maçına kadar bu formayı giyin, ama ADAM gibi giyin ve ara transferde hepiniz gidin. NOKTA.

2017 yılında bizi “Evlatlarımız”la baş başa bırakın !..

1 Ocak 2017 Altınordu Organizasyonu için YEPYENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK..Önce geri çekileceğiz, sonra “Evlatlarımız”'la iyi hazırlık yapıp bir daha geri adım atmamacasına ileri hamle yapacağız..

Hayatın anlamı olacak.. Patinaj yapıp durmayacağız..– 05.01.2007 > Kazmayı ilk vurduğumuz gün idi.. Bir sürü şahit ve fotoğraf var..– 08.01.2017 > “Evlatlarımız”ı ilk 11 süreceğimiz ilk Gün olacak.. Belki o gün Eskişehir'den 5 yiyeceğiz..

Ama bir gün Tarih şöyle yazacak ;– Evet, bu Avrupa Şampiyonu Altınordu A Takımı Öz Kaynak Futbolcuları, 7 yıl önce çıktıkları ilk profesyonel maçlarında 5 yemişlerdi..

Ya Rab duy sesimi, o günü göster ve sonra beni yanına al Ya Rab..

Seyit Mehmet ÖZKAN Altınordu Yediemini

 
Ege kentini sağanak vurdu!
 
Suriye: İsrail savaş uçağını düşürdük!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bornovalı 16 Eylül 2016 Cuma 11:53

Mehmet beyi kutluyorum- Bilhassa tribüne oynayan futbol yöneticileri başkan'ın bu demecinden pek hoşlanmamış olabilirler- Ne var ki- bu demeç diğer takımlardaki futbolcuları da olumlu yönde etkiliyecektir. Mehmet bey- Tarihe geçtiniz.

Yorumu oyla      11      5  
Engin uğurlular 14 Eylül 2016 Çarşamba 19:04

Evet seyit mehmet özkanı tanıyın iyi anlayın sıfırdan başlamayı sever ilkelidir inatçıďır azimlidir kararlıdır gelirinin türkiye standartlarının çok çok üzerinde olmasına rağmen sporu çok sever spor adamıdır yani adam gibi adamdır onun değerini Buca anlamamiştır Altınorduda sıfırdan başlayıp ekol olmuştur lütfen bu Yürkiye sevdalısı olan kardeşimizi iyi anĺıyalım düşüncelerine sahip çıkalım destek olalım Türkiyedeki tüm kuluplerin örnek alması gereken sistemini destekliyelim bu kardeşimiz mal varlığıyla yatlarla gemilerle dünyayı dolaşıp hayatını yaşamak yerine Türk insanının yeteneklerini ortaya çıkarmaya talip olup çok zpr ama onurlu bu savaşına destek olalım herşeyden önemlisi ise şu an Lig de oynayan futbolcu geçinen kardeşlerimizin de aklını başına alıp 2016 maçlarını oynasınlar Sayın ÖŹĶAN kardeşim selamlar

Yorumu oyla      11      5  
sezo 14 Eylül 2016 Çarşamba 11:58

Çok doğru karar diye destek veriyorsunuz ama Altınordu için çokta kolay bir karar bu! Maçlarına giden 300-500 den fazla seyirci yok . dolayısıyla seyirci baskıları yok. ALtınorduyu yerel medyanın ve ssyal medyanın da umursadıgı yok. Gene üzerlerinde baskı yok! Ben küme düşsem milletin umurunda olmayacagını bilsem bende takımı kovarım. nasıl olsa izleyen yok. hesap soran yok. KSK da hele ki GÖztepe de böyle bir şey olsa Taraftar ve medya en fazla 2 maç sabreder sonra adamı asarlar.

Yorumu oyla      11      5  
deli bekir 13 Eylül 2016 Salı 22:19

çok doğru bi karar. şımarık ve kendini bilmez oyuncularla oynayıp, kulüp üzerinden artist olma fırsatı vermeyin. oynayan formayı kapar,oynamayanın gözünün yaşına bakmayın; bakmayın ki arkadan gelen kuşak anlasın formanın hakkını...

Yorumu oyla      11      5  
İsmail Yıldız 13 Eylül 2016 Salı 19:17

Seyit Mehmet beyi kutluyorum... Klasik "profesyonel" anlayışı yıkan..Amatör ruhu, ideali, vefayı paranın ilerisine taşıyan büyük bir davranış göstermiştir.. Bir Beden eğitimi öğretmeni olarak uzun süredir ALTINORDU'nun politikalarını takdirle karşılıyorum... İzmir, ilklerin şehridir.. Futboldaki ilki mutlaka ALTINORDU gerçekleştirip TÜRKİYE birinci ligine geri dönmemek üzere oturacak.. Karakter sahibi futbolcuların oynamak isteyeceği en önemli kulüp haline gelecektir.. Tüm kalbimle inanıyor ve ALTINORDU kulübümüze başarılar DİLİYORUM....

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göz-Göz Balıkesir’de kayıp: 1-2
Sarı-kırmızılı takım Bakamenga’yı durduramayınca rakibine 2-1 mağlup oldu ...
Altınordu kazanmayı unuttu: 1-1
İzmir ekibi ligin 3.haftasında Bandırmaspor karşısında puanı uzatmalarda ...
Altay ve Karşıyaka’dan kusursuz start!
İki İzmir temsilcisi sezonun ilk iki haftasında oynadığı maçları gol yemeden kazanarak zirve yaptı!
 
Bornova'da sayılar kadına şiddete karşı!
İzmir’de salon sporlarının yeni adresi Bornova Belediyesi Atatürk Spor ...
Flaş açıklama: Deplasman yasağı kalktı mı?
İstanbul Valisi Vasip Şahin deplasman yasağıyla ilgili açıklamalar yaptı. ...
TFF'de FETÖ operasyonu: 1 gözlemci ve 3 hakem...
Türkiye Futbol Federasyonu, 1 gözlemci ve 3 hakemin kurumla ilişiğinin kesildiğini duyurdu.
 
Göztepe’nin yeni stadına Başbakan’dan tam not!
TOKİ tarafından yapılacak Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nın son projesi Başbakan ...
Milli Takım'dan Zagrep'te altın puan: 1-1
Türkiye, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki ilk maçında ...
Akhisar'da Tolunay Kafkas dönemi
Yeşil-siyahlı kulüp, teknik direktör Tolunay Kafkas ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Siyaset insanı bozuyor
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gülayşe’den doğma ben ‘Öksüz Cüneyd’!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Çağlardan 324’e İzmir Tarihi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva