HABERLER>SPOR
2 Mayıs 2018 Çarşamba - 13:54

Altay rövanşı almak istiyor

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son maçında cumartesi günü taraftarının önünde 1 puan önündeki lider Gümüşhanespor'u yenerek şampiyonluk hedefine ulaşmak isteyen Altay, daha önce final kaybettiği rakip takımın teknik direktörü Ziya Doğan'a bu kez kupayı kaptırmak istemiyor. 

Altay rövanşı almak istiyor

Siyah-beyazlıların, Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele ettiği 2009-10 sezonunda İstanbul'da gerçekleşen Play-Off son maçında Altay ve Konyaspor, Süper Lig için karşı karşıya gelmişti. O dönem Ziya Doğan'ın çalıştırdığı Konya ekibi, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan müsabakada Altay'la 2-2 berabere kalarak grubu lider bitirmiş ve Süper Lig'e yükselmişti. Altay ise grup ikincisi olarak Süper Lig'in kapısından dönmüştü.

İzmir ekibinde o dönemki yönetim tarafından teknik direktörlük görevine Zafer Bilgetay'ın yerine Play-Off maçları için Güvenç Kurtar getirilmişti. Play-Off müsabakalarının ilkinde Karşıyaka ile 0-0 berabere kalıp, ikinci randevuda Adanaspor'u 2-1 mağlup ederek 4 puan toplayan Altay, son sınavında 6 puanlı Konyaspor'u yenmesi halinde 7 puana ulaşarak Süper Lig'e yükselecekti. Ancak Konya temsilcisi 7 puan ulaştı, Altay ise 5 puanda kaldı. Altay'ın gollerini Molina ve Yiğitcan, Konya'nın gollerini ise Altay altyapısından yetişen Ramazan Kahya kaydetmişti. Bir sonraki sezon 2011'de 2'nci Lig'e düşen Altay, 2015'de ise 3'üncü Lig'e düştü. Siyah-beyazlılar, 7 yıl sonra tekrar 1'inci Lig'e çıkmak istiyor.

AÇIK TRİBÜN 1 TL
Altay yönetimi Gümüşhanespor'la cumartesi günü Atatürk Stadı'nda oynanacak şampiyonluk maçının bilet fiyatlarını açık tribün 1 TL, kapalı tribün 5 TL olarak belirledi. Kale arkası tribününde Gümüşhanespor taraftarına 2500 kişilik kontenjan ayrılırken, misafir seyircilere biletler 5 TL'den satılacak. Biletlerin yarından itibaren Gaziemir'deki Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde satışa çıkacağı açıklandı.

KUPAYI GELMİYOR
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) bu hafta 2'nci Lig Beyaz Grup'taki Altay-Gümüşhanespor maçında şampiyonluk kupasını vermeyeceği öğrenildi. Sezonun en önemli maçında Altay rakibini mağlup etmesi halinde 1'inci Lig'e yükselecek. Gümüşhanespor'a ise beraberlik bile yetecek. TFF, şampiyon olacak kulüple daha sonra temasa geçerek hangi zaman uygunsa kupa töreni düzenleyecek.

ŞAMPİYONLAR BULUŞTU
Altay'ın altyapıda şampiyon olan takımları düzenlenen gecede bir araya geldi. İnciraltı'ndaki bir restoranda gerçekleşen yemeğe Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Ahmet Taşpınar da katıldı. 100'ün üzerinde genç futbolcunun yer aldığı organizasyonda oyunculara ve antrenörlere başarı belgesi verilirken, Ahmet Taşpınar tarafından başkan Ekmekçioğlu'na plaket takdim edildi. Ekmekçioğlu, "Hedefimiz altyapıda Avrupa'da başarı. Gençlerimizle gurur duyuyoruz" dedi.

TAKIMDA YÜZLER GÜLÜYOR
Ligin ilk yarısında deplasmanda 2-0 yendiği Gümüşhanespor'u binlerce taraftarının önünde evinde de mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmak isteyen Altay'da antrenmanlar neşe içinde sürüyor. Siyah-beyazlı ekip çalışmalarını yüksek moralle gerçekleştiriyor. Teknik direktör Özden Töraydın ve başkan Özgür Ekmekçioğlu, takımın motivasyonunu artırmak için oyuncularla yakından ilgileniyor. (DHA)

 
Altınordu'da Murat Uçar iddialı
 
Marmaris'teki yangını 3 çocuk çıkarmış!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ibrahim 2 Mayıs 2018 Çarşamba 15:05

HAYDİ ALTAY ALLAH UTANDIRMSIN. VURDUGUN GOL YEDİGİN OFSAYT OLSUN. 1.LİGE CIK ARTIK BÜYÜK ALTAY.

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu'da Murat Uçar iddialı
Spor Toto 1'inci Lig'de cumartesi günü evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la ...
Galatasaraylı Yasin Göztepe yolunda
Yasin Öztekin'in yeni takımı belli oldu. Galatasaray'ın sözleşmesini yenilemediği ...
Rotman ve Selçuk formayı kaptırdı!
Spor Toto Süper Lig'de pazar günü evinde karşı karşıya geleceği Evkur ...
 
Kaf-Kaf için iki dev firma kesenin ağzını açtı!
Futbolda transfer yasağıyla altyapı ağırlıklı kalan kadrosuyla 38 yıl ...
Menemen'in inancı tam
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta Etimesgut Belediyespor ile 4-4 ...
Bucaspor'da moraller bozuk
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta Kastamonuspor 1966 deplasmanında ...
 
Altınordu'da Play-Off seferberliği
Spor Toto 1. Lig'de cumartesi günü evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la ...
Demba Ba'dan kötü haber!
Karabükspor’u 5-0 yenerek son 3 maçında 7 puan toplayan ve 5.’lik için ...
Karşıyaka'nın gençleri ışık vermedi
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta küme düşmesi kesinleştikten sonra gençleri sahaya ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva