HABERLER>SPOR
26 Mayıs 2018 Cumartesi - 10:47

Altay Başkanı Ekmekçioğlu: Kupa taraftar ile buluşacak

Şampiyonluk kupasını 20 günlük gecikmeyle alabilen Altay’da Başkan Özgür Ekmekçioğlu, siyah-Beyazlı camianın sabırsızlıkla beklediği kupanın en kısa zamanda Altay sevdalılarıyla buluşacağını söyledi.

Altay Başkanı Ekmekçioğlu: Kupa taraftar ile buluşacak

7 yıl aradan sonra 1. Lig’e dönen Altay Şampiyonluk kupasını Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir ziyaretinde gerçekleştirilen programda alırken; Başkan Özgür Ekmekçioğlu 20 gün geç alınan kupanın en kısa zamanda Altaylı taraftarlarla buluşacağını müjdeleyip gecikmenin nedenlerini detaylandırdı.

Ekmekçioğlu, Altay’ın her zaman siyaset üstü duruşa sahip bir kulüp olduğunu belirttiği yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

‘‘En büyük hayalimiz geçtiğimiz sezon Antalya’da olduğu gibi şampiyonluk kupamızı Büyük Taraftarımız, camiamız ve futbolcularımız ile kaldırmaktı. Gümüşhanespor müsabakası öncesi TFF’ye yaptığımız başvuru yönetmeliklere uygun bulunmayıp müsabakanın tarafsız bir sahada oynanmadığı belirtilerek kupa İzmir’e getirilmemiştir.

Müsabaka sonrası Pazartesi günü yinelediğimiz başvurumuz; ‘‘Kupanın ancak seyircili bir organizasyon ile verilebileceği’’ gerekçesi ile kabul edilmemiş ve TFF kupamızın ancak yeni sezonun ilk iç saha maçında verilebileceğini tarafımıza iletmiştir. Çarptırıldığımız cezadan ötürü 1. Lig’deki ilk iç saha maçımızda, Büyük Taraftarımızdan ayrı olacağımızdan dolayı söz konusu cezanın ertelenmesi için yaptığımız itiraz da kabul görmemiştir.

Araya giren Ziraat Türkiye Kupası finali nedeniyle Diyarbakır’da görev alan ve yoğunluk yaşayan TFF yetkilileri, kupamızın yalnızca stadyumda düzenlenecek bir organizasyon ile verilebileceğini ve kupamızın ancak bir sonraki Pazartesi günü İzmir’e getirilebileceğini belirtmiştir. Bu süreçte Mübarek Ramazan’ın başlaması ve şampiyon oyuncularımızın birçoğunun memleketlerine dönmeleri, taraftarımızın geniş katılımıyla yapılmasını ön gördüğümüz şampiyonluk seremonisini mümkün kılmamıştır.

İlk kez Alsancak Stadı’nın Altay Spor Kulübü’ne ait olduğunu açıkça söyleyen Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören ile yaptığı istişare sonrası kupamızı İzmir programı içinde bizlere taktim etmek istediğini belirtmiştir. Yönetimimiz de basın ve sosyal medyada kupamızın ne zaman alınacağına dair oluşan bilgi kirliliği yok etmek amacıyla bu isteği geri çevirmemiştir.

Altay siyaset üstü bir kulüptür ve bulunduğu hiçbir platformda siyasete alet olmaz. Kupamızı teslim aldığımızda yaşadığımız büyük sevinci en kısa sürede Büyük Taraftarımız ile birlikte daha büyük bir organizasyon ile kutlayacağız. Camiamıza ve elde ettiğimiz başarıya yakışacak kutlama yeni sezon öncesi uygun bir tarihte yapılacaktır.’’

 
Urla'da anne ve çocuklar eğitimde
 
Konak’ın müzeleri etkinliklerle dolu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ibrahim Yüncü 26 Mayıs 2018 Cumartesi 11:30

Şahsi görüşüm; Spor ile Siyaset farklı kulvarlardır ancak ülkemizde bu iki kavram iç içedir. Madem bu ülkede yaşıyoruz, bu ülkenin kurallarına göre politika üretmek mubahtır... Alsancak- Altay stadı için devletin kapısına gittiysek başarımızı da aynı yetkililer ile paylaşmalıyız. Kaldı ki sezon başında taraftar ile bir şölen eşliğinde bir tören olacak. Doğru davranan yöneticileri kutlarım. ÖNCE ALTAY.

Yorumu oyla      9      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başakşehir'den Arda Turan'a para cezası
Gördükleri kartlar sonrası PFDK'dan ceza alan Arda Turan ve Mossoro'ya yönetimden de ceza geldi.
Altınordu'dan Recep'e kanca!
Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, son 2 sezonda kiralık olarak ...
Altay'da transfer çalışmaları sürüyor
Spor Toto 1'inci Lig'e yükselen Altay'da geçen sezon kiralık olarak forma ...
 
Pınar Karşıyaka'dan milli çıkarma
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezonu erken kapatan Pınar Karşıyaka'nın ...
Göztepe'de Rodallega bombası!
Spor Toto Süper Lig'de sezon bittikten sonra teknik direktör Tamer Tuna'yla ...
İzmir'in engelsiz takımından madalya avı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bedensel Engelliler Boccia Türkiye Şampiyonası'nda ...
 
Göztepe'ye ceza, Menemen'e indirim!
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Göztepe'ye Galatasaray maçında ...
Arda Turan'ın 16 maçlık cezasına indirim!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin ...
Karşıyaka'da sıra gurbetçilerde
TFF 3'üncü Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi 10 futbolcusuyla ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva