HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
14 Aralık 2013 Cumartesi - 10:45

Alsancak’ta modanın en büyük alışveriş partisi!

Modanın en büyük alışveriş partisi ‘Night Out Shopping’ İzmir’in kalbi Alsancak’ta dördüncü kez gerçekleşti.

Alsancak’ta modanın en büyük alışveriş partisi!

İZMİR - İzmirlilerin yıl boyu heyecanla beklediği moda ve indirimli alışveriş gecesi Night Out Shopping ile Alsancak alışveriş ve eğlencenin bulşma noktası oldu.  İstanbul ve İzmir Cemiyet hayatının tanınmış isimlerini de bir araya getiren Night Out Shopping gecesine Konak Belediyesi ve Dora Dergisi ev sahipliği yaptı. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Dora Dergisi İmtiyaz Sahibi Ceren Ağca, One Night Shopping’e damgasını vuran defilesiyle Ertan Kayıtken, Türkiye'nin en meşhur terzi yamağı Barbaros Şansal, BKM'nin sevilen oyuncusu Metin Yıldız ve birçok tanınmış oyuncunun katıldığı gece, İzmir’de yeni yıl coşkusunu da doruğa taşıdı.

ÖZGÜR KENT İZMİR
Sunuculuğunu Volkan Severcan’ın üstlendiği One Night Shopping, 180 metrelik dev podyumuyla beklentilerin ötesine geçti. Etkinliğin en büyük destekçisi Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmir’in özgürlüğü, çağdaşlığı sokaklarda yaşatan bir kent olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:  “Bu etkinlik aslında biraz da İzmir’in özgürlüğünü, çağdaşlığını daha ileri taşımak için bir sembol oluyor. Yeni yıl öncesinde de bir parça esnafımıza katkı, bir parça birbirimizle kucaklaşma, bir araya gelme fırsatı oldu. İzmir özgürce bir arada yaşamayı seven bir kent. Biz işte böyle, her fırsatta bir araya gelip kucaklaşarak bunu yaşatacağız.”



PODYUMDA BİR VİRTÜÖZ
Alsancak’ın moda merkezi Kültür Mahallesi’ndeki yedi sokak üzerinde tanınmış markaların indirim stantları kurulurken Konak Belediyesi’nin ışıklandırdığı sokaklar İzmirlilerin akınına uğradı. Geceye damgasını vuran ise ünlü modacı Ertan Kayıtken’in kreasyonundan oluşan defile oldu. Şenay Akay, Chloe Loughan, Irmak Atuk, Ebru Öztürk, Didem Soydan gibi Türkiye’nin önde gelen mankenleri 180 metrelik podyumda yürüdü. Defilede ünlü keman virtüözü Giselle Tavilson kemandaki ustalığının yanı sıra, güzelliğiyle de göz kamaştırdı.

ENGELSİZ YAŞAM İÇİN
Adını sadece alışverişle değil, yaşama değer katan sosyal sorumluluk projeleriyle de duyuran Night Out Shopping, bu yıl ‘Engelsiz Yaşam’a desteğiyle dikkat çekti. Alsancak sokaklarına yerleştirilen ‘Siz hiç gözleriniz bağlı annenizi görmeyi denediniz mi?’ fotoğraf sergisi ile ‘engellere rağmen engelsiz yaşam’ mesajı verildi.

SINIRSIZ ALIŞVERİŞ, SINIRSIZ EĞLENCE
Gecenin geç saatlerine kadar süren Night Out Shopping kapsamında 1379, 1380, 1381, 1382, 1383, 1386 ve 1387 sokaklar ile bu sokakların bağlandığı ana arterler olan Mustafa Bey, Plevne, Talatpaşa, Cumhuriyet ve Atatürk cadde ve bulvarları üzerindeki mağazalar yüzde 70’e varan indirimlerle müşteriyi alışverişe davet etti. Night Out Shopping gecesinde dileyenler Bingo oyununu oynadı. Oyunun birincisi İtalya tatilini kaparken, elde edilen gelir de Dora Magazin Korusu’na giderek doğaya katkı koydu.

Konak Belediyesi Roman Bandosu, Mustafa Bey orkestrası, İzmir Ekonomi Üniversitesi Ritim Grubu, DJ David Şaboy ve Funky C; Positive Life performansları, Arda Türeğin canlı performansı, Flash Mobe ve Zumba gösterileri, yarattığı renkli atmosferle alışverişi tam bir keyif haline getirdi. Ucuz ve kaliteli alışverişin tadını çıkaran İzmirliler, kendilerini müziğin ritmine bırakarak sokaklarda özgürce dans etti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova’nın gençlik merkezi öğrencilerin gözdesi
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ilçede yaşayan ...
‘Yıllara inat’ zirve: Sağlıklı yaşlanmanın sırları
Büyükşehir Belediyesi, Ege Üniversitesi işbirliği ile “Sağlıklı ve Başarılı ...
Kocaoğlu’ndan ‘adaylık’ raporu: Yıldırım olmasaydı…
Büyükşehir Belediye Başkanı, adaylık başvurusu sonrası önemli açıklamalarda ...
 
Güzelbahçe parkları 10 bini aşkın çiçekle bezeniyor
Güzelbahçe'deki 90 park belediyeye ait fidanlıkta bulunan 120 ayrı türde ...
Karşıyaka büyük ustaları unutmadı
Ülkemizin yetiştirdiği en büyük yazar ve şairlerinden Can Yücel ile Fakir ...
Öğrenciler Konak'ta Tükçeyi masaya yatırdı
Ekin Koleji’nin geleneksel hale getirdiği Çocuk Kurultayı’nın 13’üncüsü ...
 
Ödemişli çocuklar özgürce deney yapıyor
Ödemiş Belediyesi eğitime katkı çalışmaları kapsamında farklı bir proje ...
Büyükşehir’den ‘can dostu’ hizmet: Soğukta aç kalmayacaklar!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, dondurucu soğukların yaşandığı havalarda ...
Çeşme’de Şantiye Evleri’ne plan müjdesi
Koruma planı eksikliği nedeniyle “koruma mağduru” olan Ilıca Şantiye Evleri’ne ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva