HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
26 Ekim 2017 Perşembe - 12:15

Akşener yola çıktı... Gözler MHP’nin İzmir’deki tek temsilcisine çevrildi: Ne yapacak?

İyi Parti’nin faaliyete geçmesiyle gözler MHP’nin 2016’daki olağanüstü genel kuruluna, genel merkezin aksine İzmir’den destek veren Aliağa Belediye Başkanı Acar’a çevrildi. Acar, “Şu an Aliağa’yla ilgileniyorum. Herhangi bir temas olmadı. Vakti geldiğinde uygun görürsek bir açıklama yaparız” dedi.

Akşener yola çıktı... Gözler MHP’nin İzmir’deki tek temsilcisine çevrildi: Ne yapacak?

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye siyasetine Meral Akşener’in önderliğinde adımını atan İyi Parti’nin oluşacak teşkilat yapılarında kimlerin yer alacağı merak konusu oldu.

Partinin 200 kişilik kurucular listesinde İzmir’den Yıldırım Ulupınar, Suat Çağlayan, Müsavat Dervişoğlu, eski Milletvekili Şenol Bal, CHP’den ayrılan Bağımsız Milletvekili Aytun bulunuyor.

Eski ve mevcut görevlerini yürüten güçlü siyasi figürlerin Akşener’in saflarına katılması ilerleyen süreçte de beklenirken İzmir’de gözler Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) tek kamu koltuğunda oturan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın göstereceği reflekse çevrildi.

Muhalifler tarafından tüzük kurultayı için imza toplandığı süreçte 19 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurula, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘19 Haziran bizim için yok hükmündedir’ açıklamasına rağmen İzmir’den destek veren Belediye Başkanı Acar’ın Akşener saflarına katılıp katılmayacağı merak ediliyor.

AKŞENER KANADINDAN TEMAS OLDU MU?
Egedesonsöz’e konuşan Başkan Acar, “Şu an Aliağa’yla ilgileniyorum. Aliağa’nın sorunlarıyla uğraşıyorum. Ciddi bir yol ve ulaşım sorunumuz var” dedi.

İlerleyen sürece ilişkin açıklama yapan Acar, “Vakti geldiğinde uygun görürsek bir açıklama yaparız. Eğer uygun görürsek konuşuruz ama şu an için benim konum değil. Konu genel siyasetle ilgili konu biz yerelle uğraşıyoruz. Eğer bir açıklama yapmak hasıl olursa o zaman değerlendiririz” diye konuştu.

Akşener kanadından kendine bir teklif gelmediğini ifade eden Acar, “Herhangi bir temas olmadı. Böyle bir görüşme de olamaz. Ben MHP’li bir belediye başkanıyım. MHP’yi belediyecilik anlamında temsil diyorum. Bunu da layıkıyla yapmak için mücadele ediyorum” ifadelerini kullandı.  

BÖLMEYİN SİZE GEÇECEĞİM DİYECEK!
AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ise sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

İyi Parti ve Sayın Serkan ACAR !

Çok yazık oldu. Bundan sonra "iyi" geceler, "iyi" günler, "iyi" dersler demeyeceğim. Bir güzel kelime daha mahvoldu...

Bu arada merak ettiğim bir konu var; Meral Akşener'in gayri resmi kongresine bütün imkanlarını seferber edip, herkesi davet eden, her türlü desteğini esirgemeyen, Sayın Devlet Bahçeli'ye ağzına geleni söyleyen ve ağır ithamlarda bulunan, daha önce bütün Aliağa halkının bildiği gibi MHP'den kendisini ihraç ettirmeye uğraşıp başka atraksiyonlara (bildiğiniz konular) giren Sayın Acar şimdi ne yapacak?

Bir tahmin yapalım; 2019 seçimleri için hem MHP'yi bir şekilde idare edecek, bu arada da Meral Hanımın İyi’sinede, ‘bölmeyin kazanayım size geçeceğim’ (ki bu tablo Sayın Başkana yabancı değil, "değişik halini" tüm Aliağa biliyor) diye düşünüyorum.

Bu yapabileceklerinden birisi....

2-...........

3-...........

Bunları da daha sonra yazarız.

NOT: sadece arazi satmaz.

 
AK Partili Kalkan'dan o ilçeye çifte müjde!
 
Türkiye'de daha önce böylesi görülmedi!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bahçeli taraftarı 26 Ekim 2017 Perşembe 14:32

Serkan acarın bahçeliye yöneltiği açıklamalar partimizin lidere bağlı çevrelerince çok kötü karşılandı. o açıklamalar ülkücülük adına olmaması gereken davranışlardır da il bunu nasıl kabul etti affeti bahçelici izmir il teşkilatı başkalarına tavır korkensergilerken serkan acara neden yeşil ışık yakıldı arada sayit şanlıbaşkanın olduğunu varsayalım ama bu kabul edilmez. lidere dil uzatan mhpde olur görmemeliydi

Yorumu oyla      11      5  
İzmir MHPnin bam teli 26 Ekim 2017 Perşembe 13:12

Bu konu en önemli konu izmir mhp için. çünkü büyükbir siyasi ustalık göstererek izmir il teşkalatını çaresiz bırakan Acar-ın ne yapacağı merak konusudur. burada oyuna getirilip sessiz kalan İl Başkanı karataş ne yapcak dikkatler onun üzerine. Ama en önemlisi Gizli İl Başkanı Sayit Şanlının kararı önemli. çünkü il başkanı karatş bu konularda müdahale etmiyor. görevden alma görev verme il teşkilatında yönetime alma sayit beyin idaresinde. Buca Ali Karakuş u görevden alınmasında il başkanı benim haberim yok diye açıklama yaptı. Torbalı da ve bir çok ilçede defalarca olan yapılanmalarda il başkanından önce Sayit Şanlı karar verir. Serkan acar içinde son karar onun olur

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Kocaoğlu'ndan ekonomi mesajları: İzmir, hormonlu büyümeyi reddediyor
Ege Ekonomik Forumu'nda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, rantı ...
Gaziemir’de 29 Ekim coşkusu
Cumhuriyet’in kuruluşunun 94. yıl dönümünü Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği ...
Başkan Hasan Arslan’dan 20 bin öğrenciye Türk Bayrağı
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Çiğli’deki tüm ilkokul ve ortaokul ...
 
Kemalpaşa'da 'Murat Yıldırım' izdihamı
Kemalpaşa Belediyesi tarafından 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanarak ...
Göztepelilerden Başkan Selvitopu'na formalı ziyaret
Göztepe Yalı Derneği Başkanı Tamer Balin ve yönetim kurulu üyeleri, Karabağlar ...
Çeşme Cumhuriyet kutlamalarına hazır
Çeşme’de Cumhuriyet Bayramı resmi törenleri, 28 Ekim Cumartesi günü, saat ...
 
Karşıyaka’nın efsaneleri bu tesiste yetişecek 
Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan Karşıyaka Efsaneleri ...
Bornova 29 Ekim'e hazırlanıyor
Cumhuriyetin 94’üncü kuruluş yıl dönümü Bornova Belediyesi tarafından ...
İZSU'dan Büyük Kanal'da 7/24 temizlik
İZSU, Gümrük ve Bayraklı pompa istasyonları arasında evsel atık su taşıyan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sesi, bize mirası...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tanrıları taştandı
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Muhalefete muhalefet…
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva