HABERLER>POLİTİKA
21 Mayıs 2019 Salı - 10:44

Akşener'den Samsun'daki 19 Mayıs töreni için tepki!

Partisinin grup toplantısında konuşan Meral Akşener, "Samsun'daki tören bir devlet töreni değil iktidar partisi ve ortağının şovuydu. Mustafa Kemal Atatürk'ün ismini hastanelerden, havalimanlarından silenlerin 23 Haziran'da ihtiyaç udydukları oylar yüzünden soluğu Samsun'dan almaları tam anlamıyla riyadır" dedi.

Akşener den Samsun daki 19 Mayıs töreni için tepki!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. 

Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle; 

"Fısıltı gazetesinde dediler ki, "Meral Akşener Samsun'da devlet törenine katılmadı". Evet katılmadık. Ama o tören bir devlet töreni değil iktidar partisi ve ortağının şovuydu. Mustafa Kemal Atatürk'ün ismini hastanelerden, havalimanlarından silenlerin 23 Haziran'da ihtiyaç duydukları oylar yüzünden soluğu Samsun'dan almaları tam anlamıyla riyadır. Keşke sayın Erdoğan o törene cumhurbaşkanı sıfatıyla katılsaydı. Ama bizi yanıltmadı AK Parti genel başkanı sıfatıyla katıldı." 

"Türkiye damat, kayınpederi ve ortağının eliyle uçurumun eşiğine getirilmiştir. Ekonomimiz harikalar diyarında yaşayan damada teslim. Toplumsal eşitliğin kalmadığı bir Türkiye ile karşı karşıyayız. Dünya bankası verilerine göre Türkiye hukukun üstünlüğü sıralamasında Fas'ın Hindistan'ın gerisinde. Sağlık harcamalarının milli gelire oranın, İran'ın Fas'ın gerisinde kaldığımızı görüyoruz. Şehir hastaneleri gibi görüntüde havalı etkisi şaibeli uygulamalarla olmuyor bu işler. Yüksek Öğretim alanında Türkiye'yi Malezya'nın arkasında konuluyor. Yıllık bazda yüzde 30'lara varan bir gıda enflasyonundan bahsediyoruz. Memleketi tohum, gübre, mazot ithal eden hale getirdiniz. Gıda fiyatları problemi yalnız iktisadi bir sorun değil ülkemizin geleceğini tehlikeye atan bir sorun."

"6 MAYIS 28 ŞUBAT'IN BİR KOPYASIDIR"
"6 Mayıs'ta YSK üzerinden milletimizin iradesine bir darbe yapılmıştır. 6 Mayıs 28 Şubat'ın bir kopyasıdır. Millet iradesi hacklenmiştir. Milletin adamı olarak yola çıkan zat milletin kararını mundar etmiştir, mundar etmek istemiştir. Cuntaların bile dokunamadığı sandık bunlar tarafından tekmelendi. İstanbul seçimleri göstermiştir ki bu muhteremlerin beka diye bir dertleri yokmuş. Bütün o yerlilik, millilik nutukları meğer seçim propagandasıymış" 

"23 Haziran seçiminde bir karar vereceğiz. Bu karar 10 binlerce kişi belediyelerin kasasından hiç çalışmadan maaş alsın mı almasın mı? Hiç tanımadığınız kişilere binlerce lüks otomobil kiralansın mı kiralanmasın mı? İstanbul adaletli yönetilsin mi yoksa yağmalansın mı? İstanbullunun hakkı olan para vakıf adı altında oğullara, yandaşlara peşkeş çekilsin mi yoksa sana mı harcansın? Bir de terör örgütünün başıyla yenilenen aşkını oylayacaklar. Gitti bebek katili yeniden geldi sayın Öcalan. Oy için yapmadıkları kalmadı. Habur'u Oslo'yu görmezden geldiler. Bu maceranın bedeli 793 şehidimizle ödedik. Şimdi hangi yüzle bu sayfayı açmaya çalışıyorsunuz. Şehitlerimizden utanın, şehit eşlerinden, çocuklarından utanın. Analardan utanın. Ama bunlar utanmazlar" 

"VAKIFLAR MİLLETTEN ALMAZ MİLLETE VERİR"
"Milletimizi açlığa, sefalete mahkum edenler bir takım değerlerimizi perde yaparak arkasına saklanıyorlar. Vakıf işi de böyle. Vakıflar milletten almaz millete verir. Çocuğa, eşe, akrabaya vakıf kurduruluyor sonra milletin parasını buralara aktarıyorlar. 850 trilyon lira aktarılmış bu vakıflara sadece İstanbul Büyükşehir belediyesinden. Okçular vakfı diye bir vakıf var 16 buçuk trilyon lira aktarılmış. Kimin olduğunu biliyorsunuz. Sanki S-400 füzesi. Paraları vakıf adı altında eşe dosta aktarmaktan vazgeçin. İstanbul seçimin iptal edilmesinin asıl nedeni budur. Yaptıkları vurgunun devam etmesini sağlamak."

"Damat bir reform paketi açıkladı. Paketten kıdem tazminatını yandaşlara aklama fonu çıktı. Çalışanları köleleştirmek anlamına gelen bu plan derhal rafa kaldırılmalıdır. Kazanılmış haklara göz dikeceğinize verdiğiniz sözleri tutun"

"31 Mart kinin öfkenin düşmanlığın fişinin çekildiği gündür. Bundan sonra daima sevgi ve kardeşlik kazanacak. Huzur ve refah kazanacak." (NTV)

 
Filmleri aratmayan olay: Düğün yaptığı eşi evli çıkınca...
 
Merkez Bankası'ndan yeni swap ve repo hamlesi!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Lombak 21 Mayıs 2019 Salı 11:36

Yok hükmünde parti.

Yorumu oyla      6      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'e dünyanın en büyüklerinden biri yapılıyor... Yüzde 90 tamam!
İzmir'in Konak ilçesinde Nevvar Salih İşgören Vakfı tarafından yaptırılan ...
Kılıçdaroğlu dahil 25 vekilin fezlekesi TBMM'de!
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun da aralarında olduğu 25 milletvekili için ...
CHP’den vekillere İstanbul görevleri: Listede İzmir tam kadro yer aldı!
TBMM Grup Başkan Vekillerinin imzasını taşıyan görevlendirme listesinde ...
 
CHP'li Öztrak'tan 'gerekçeli karar' açıklaması
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul Büyükşehir ...
CHP İzmir’den seçim seferberliği: Yücel ve Soyer’in İstanbul programı netleşti!
Denizli’nin Honaz ilçesindeki iptal edilen seçime destek vermek için İzmir’den ...
CHP'den Bakan Selçuk'a çağrı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya, liselere yeni eğitim modeline ilişkin, ...
 
CHP’li eski PM Üyesi’nden takvim çıkışı: Kongreler ertelenmemelidir!
PM eski Üyesi Saygılı, “CHP kongreleri ertelenmemelidir. Genel Başkanımız ...
AK Parti Gençlik Kolları’ndan ‘vefa iftarı’
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, gerçekleştirdiği vefa iftarı programı ...
CHP’li Sındır: Kendilerinde olmayan belediyelerin bütçesini kısacaklar!
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Erdoğan’ın ‘karınlarını ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva