HABERLER>POLİTİKA
11 Şubat 2020 Salı - 11:16

Akşener'den İdlib mesajı: Gereğini yapın!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "5 Mehmedimizi daha şehit verdik. Bu olayın ardından yapılan açıklama ise geçen haftanın aynısıydı. Saldırı noktaları ateş altına alınmış ve gerekli cevap verilmiş. Artık tahammülümüz kalmadı. Ülkemizi soktuğunuz Suriye bataklığında Mehmedim can veriyor. Mikrofon delikanlılığını artık bırakın ve gereğini yapın" dedi.

Akşener den İdlib mesajı: Gereğini yapın!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Akşener'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle;  
 
"Yeni haftaya yeni bir acıyla girdik. 5 Mehmedimizi daha şehit verdik. Bu olayın ardından yapılan açıklama ise geçen haftanın aynısıydı. Saldırı noktaları ateş altına alınmış ve gerekli cevap verilmiş. Artık tahammülümüz kalmadı. Ülkemizi soktuğunuz Suriye bataklığında Mehmedim can veriyor. Mikrofon delikanlılığını artık bırakın ve gereğini yapın"  

"Kazalar elbette hayatın gerçeği. Ancak her iki kaza içinde özveriyle yürütüldüğünde şüphe ettiğimiz kurtarma çalışmalarında şikayet ediyor uzmanlar. İstanbul'da kaza yapan uçaktan hemen önce aynı piste iniş yapmaktan vazgeçen uçağın yolcularından biri bendim. Uçağın inmesine izin verilmesi veya pilotun karar vermesi üzerine inceleme yapılması lazım. Ama yapılmıyor. Ağır kazazedeler havalimanı ortasında ambulans bekliyor. Yeteri sayıda ambulans gelmiyor yolcular otobüslerle taşınıyor. Tüm bunlar olurken güvenlik görevlileri internete video yükleme gayretinde. Bu ciddiyetsizlik bu vurdumduymazlık beni gerçekten korkutuyor."  

DOKTORLARIMIZ, HEMŞİRELERİMİZ NE YAPACAKLARINI BİLİYOR MU?
"Dünya Çin'den yayılan bir virüse karşı ayakta. SARS virüsü, domuz gribi, kuş gribi, Corona virüsü... Olası bir salgında hastanelerimiz, doktorlarımız, hemşirelerimiz ne yapacaklarını biliyor mu? ABD, Rusya aşı geliştiriyor. Türkiye'de bir durum bu senaryoya karşı bir önlem alıyor mu? 'Termal kameralarla tarıyoruz' dediler. Bugün turp gibi sağlam biri 10 günde sonra bir anda hastalanıyor. Karantina merkezimiz var mı? Maske, serum ve ilaç stoğu yapılıyor mu? Hangi bölgelere çadır hastaneler kurulacak planları var mı? Tedbir almak felaket başa gelmeden çalışmak, en kötü senaryoya göre hazırlanmaktır"  

"Kanal İstanbul için seferber olacağınıza Kentsel dönüşüm projelerini konuşalım. Önce şehirlerimizi deprem felaketine karşı koruyalım ondan sonra ne kadar fantastik projen var tartışalım."  

"Van'daki çığ felaketi sırasında televizyon ekranları ikiye bölünmüş, bir yanda arama kurtarma çalışmaları bir yanda sayın Erdoğan'ın Kırıkkale'de yaptığı miting vardı. 'Çığdan yeni bir haber geldi. Altında kalan sayısı 33 oldu. Allah rahmet eylesin. Biz bugüne kadar Van'da şu kadar konut inşa ettik' dedi. TOKİ'den inşaattan bahsediyor."

"SİYASİ AYAĞIN ORTAYA ÇIKARILMASI LAZIM"
"Sayın Erdoğan ile sayın Başbuğ arasında yaşanan tartışmayı biliyorsunuz. Bu tratışma FETÖ ile mücadele denlere mi yoksa bizzat FETÖ'ye mi yarıyor bu sorunun cevabının peşindeyiz biz. Kendileri dışında FETÖ'cü ilan eden AK Parti ve Küçük ortak bütün önergelerimizi reddetti. İlker Başbuğ, askerlerin sivil mahkemede yargılanması kararının bizzat FETÖ tarafından talep edildiğini söyledi. O sözler bir yorum değil bir durum tespitiydi. Sayın Erdoğan, 'Kandırıldık. Önce Allah sorna milletim bizi affetsin' demişti. İhtiyacımız olan FETÖ'yi sevindirecek kavgalar değil siyasi ayağını ortaya çıkarıp temizlemektir. Bir kere daha çağrı yapıyorum, siz bir önerge verin 'FETÖ'nün siyasi ayağını araştıralım' biz kabul edelim." 

"Bir baba, 'çocuklarım aç diyip' kendini ateşe verdi. Çıkıp dediler ki 'Açlıktan kimse kendisini yakmaz. Yoksa Afrika'da insan kalmazdı'. Ar damarı çatlamışların artık Türkiye'ye verecek birşeyi kalmadı" 

"KKTC'deki beyefendi o kutlu sözleri beğenmiyormuş, bugüne uygun değilmiş. Hayırdur Mustafa bey bayrak indi de bizim mi haberimiz yok. O sözler o bayrak oraya dikildiği gün koca bir miletin yüreğinden sökülüp söylendi"  (NTV)

 
Kuralları ihlal eden yolculara 2 bin 603 lira ceza
 
'Gerekirse Şam'a girmek planlanmalı'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye'den Rusya'ya 'Soçi' uyarısı!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın başkanlığındaki heyetin Rus heyetiyle görüşmesinde, ...
Erdoğan'dan sosyal medya ve internet uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnsanların taciz edildiği, dolandırıldığı, onurlarının ...
Bakan Çavuşoğlu'dan Akıncı'ya tepki!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın ...
 
Fatih YAPAR yazdı... Kazananı yok kaybedeni çok!
Fatih YAPAR yazdı... Kazananı yok, kaybedeni çok
CHP’li Beko'dan, 68 Balkan STK’sı ile birlik mesajı
İzmir'de faaliyet gösteren 68 Balkan Sivil Toplum Kuruluşu ile bir araya ...
Seçim kurulu açıkladı: CHP'de kurultay listesinin son hali!
CHP’nin 28-29 Mart’ta gerçekleştireceği kurultayda oy kullanacak listede ...
 
İzmir siyasetinde 'kongre' polemiği: AK Parti ve CHP cephesinden açıklamalar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP ...
Mehmet KARABEL yazdı... Bu kongrenin galibi var mı?
Mehmet KARABEL yazdı... Bu kongrenin galibi var mı?
'Hepimizin kalbi Filistin ve Kudüs için atmaktadır'
Saadet Partisi'nin çağrısıyla Yenikapı Meydanı'nda düzenlenen "Büyük Kudüs ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva