HABERLER>POLİTİKA
16 Aralık 2017 Cumartesi - 18:08

Akşener'den flaş iddia! 50 başkan daha yolda!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önümüzdeki yerel seçimlerde Ankara' nın bütün belediyelerini kazanacaklarına yönelik il başkanın söz verdiğini anlatırken "AKP'ye mensup 50 belediyenin istifa ettirileceği konuşuluyor" dedi.

Akşener den flaş iddia! 50 başkan daha yolda!

İYİ Parti Ankara İl Binasının açılışı için tören düzenlendi. Düzenlenen törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte Genel Başkan Yardımcıları, partililer ve çok sayıda kişi katıldı. Miting havasında gerçekleşen açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından kürsüye çağrılan Akşener, "Sizinle gurur duyuyorum"  slogana, "Ben sizinle gurur duyuyorum" diye cevap verdi.

"İYİ PARTİ CESUR İNSANLARDAN OLUŞUYOR"
İYİ Parti'nin tüm tehditlere rağmen cesur insanlardan oluştuğunu söyleyen Akşener, şöyle konuştu:

"Kimisi işinden oldu, kimi arkadaşımız üniversitedeki görevinden oldu, esnaf arkadaşlarımız hala maliyeden gelen müfettişlerle boğuşuyor. Ama onlar geriye adım atmadılar. Onun için cesurların korkaklara karşı yürüttüğü cesur hareketidir. Bizim hareketimiz AKP'nin yıllarca sömürdüğü, istismar ettiği, onları iktidara getiren kadınlarımızın omuz verdiği bir kadın harekatıdır.Bizim harekatımız genç Türkiye için heyecanı olan, çözümleri olan genç kardeşlerimizin yer aldığı bir gençlik hareketidir. İmanlı insanların bir araya geldiği imanlı harekattır. Yemin ettik ben ve arkadaşlarım, söz verdik. Bir vicdanımızdan ayrılmayacağız, Türk milletine yalan söylemeyeceğiz. Yemin ettik kul hakkı yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Bizim arkamızda milletimiz, kadınlarımız, erkeklerimiz, zulüm gören gençlerimiz var. Bizim arkamızda engelli kardeşlerimiz var."

"İYİ PARTİ TÜRKİYE'YE İYİ GELDİ"
İYİ Parti'nin kurulduktan sonra Türkiye'ye iyi geldiğini belirten Akşener, "İYİ parti kuruldu Atatürk 'iki ayyaş' tanımından kurtuldu, 'Aziz Atatürk' oldu. 'Her türlü milliyetçiliği ayaklarımın altına aldım diyenler' şükür ki Türk milliyetçisi oldu. Dolayısıyla 'Türkiye iyi olacak' dedik Türkiye'ye İYİ Parti iyi geldi" dedi.

"AKP'YE MENSUP 50 BELEDİYE BAŞKANININ İSTİFA ETTİRİLECEĞİ SÖYLENİYOR"
Önümüzdeki yerel seçimlerde Ankara'da ki tüm belediyeleri alacaklarına dair il başkanının söz verdiğini hatırlayan Akşener, "Niye alacağız biliyormusun, en büyük hırsızlıklar belediyelerde olduğu için alacağız. Şu anda basında okuduğumuza göre, AKP'ye mensup 50 belediyenin bu sebepten istifa ettireceği söyleniyor. Ben buradan sormak istiyorum. Bu imar rantına göz yumdunuz. Vatandaş söylenmeye başladı. Şırnak'ta da Edirne'de de aynı sorun var.  Bütün bunlara baktığımızda Bitlis'in genci de işsiz, Mardin'in de.  300, 500, 7000 işçi çalıştıran fabrikalar birer birer özeleştirilmişler, kapatılmışlar" dedi.

BÜYÜME RAKAMLARI
Konuşmasında, "Bütün bunların neticesinde öğrendik ki 11.1 büyümüşüz" diyen Akşener, "Başbakan çıktı dedi ki; işadamlarına "Her seferinde 2 işçi alacaksınız" Eee Hani 11.1 büyümüştük bu büyümede bu kadar işsiz olur mu?  Bizim cebimizde bir büyüme oldu mu? Hayır. Aranızda gemicik sahibi olan analar var mı?" dedi.

"KUDÜS BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"
Kudüs'ün kendileri açısından çok önemli bir yer olduğunu söyleyen Akşener, konuşmasına şöyle devam etti:

"Şimdi bu arkadaşlara sormak isterim. Esma için ağlıyordunuz. Peki kardeşim bu Rabia nerede kaldı. İsrail ile oturdunuz, pazarlık sofrasında  bırakıp geldiniz. Esma'yı da bıraktınız, Rabia'yı da bıraktınız. Hani bir Gazze vardı. Ziyaret edilecekti, o Gazze'nin adını bu muhteremlerin ağzından duyan var mı, yok. Ne oldu Gazze'ye. Gazze'yi Mısırla, İsrail, ABD ile oturdukları müzakere masasında bırakıp geldiler. Trump kardeşti, reyizti. Sonra ne oldu, Trump Kudüs'ü ABD'nin tanıdığı Başkent haline getirdi. Büyükelçiliği oraya taşıyacağını söyledi. Ben Sayın Erdoğan'ın Kudüs için söylediklerini yerine getirmesini bekliyorum. Hadi bakalım. Ey İsrail yaptınız. Kardeşim bu Ey'in sonu ney. Kürecek'in kapatılmasımıdır, Kudüs'e derhal bir büyükelçi atanmasımıdır, belki bilmiyor olabilirler. Buradan uyaralım. Ek bir kararname ile hemen imzasını atarak derhal Kudüs'e bir büyükelçi atayabilirsiniz. Atadığınız takdirde söz veriyorum sizi alkışlayacağız. Hadi atayın da görelim"

"RIZA ZARRAB UÇTU GİTTİ"
ABD'de tanık olan yargılanan Rıza Zarrab için iki nota verildiğini söyleyen Akşener, "Rıza kalkıp tıkır tıkır gidiyor. Nasıl bir devlet anlayışınız var ki tıkır tıkır gidiyor sizin istihbarat kurumlarınız uyuyor. E bizi izliyorlar. İşleri çok yoğun. Hepimizi sırayla izliyorlar. Onun için işleri çok yoğun. Rıza Zarrab uçtu gitti" diyerek sözlerini tamamladı. (DHA)

 
Şehrin meydanında korku dolu anlar! İzmir Teksas'a döndü!
 
İzmir, Kudüs için buluştu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tek çare 16 Aralık 2017 Cumartesi 19:27

Ötekileştirmeye hayır, ben yok biz varız o halde bu ülke için hep beraber bir araya gelip herşeyin en güzelini yaparız.Tarım ve hayvancılık, montaja değil üretime dönük sanayi ve ihracat.Kapıkulu değil onurlu birey olarak yaşamak için, muhalefete değil iktidara talibiz.Enflasyon, işsizlik, büyüme rakamları hesabı dünyada nasıl yapılıyorsa bizde de aynısı yapılacak.Vatandaşın tereddütü olmayacak.İhracat ithalattan fazla olacak.İnsanlar bankaların kredileri ve onların plastik kartlarıyla boğuşmayacak.Zor mu hiç zor değil Sayıştay ve Tuik tarafsızlıkla görevini yapsın yeter.Yandaşlık bitecek.

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Hesap vereceksin!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yalova 6. İl Kongresi'nde ...
CHP İzmir’in patronu Güven, Kocaoğlu’nun toplantısı hakkında ne dedi?
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, ilçe başkanlarını toplayarak, ‘il ...
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Kudüs satılık değil!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Kudüs, popülizm ve tek taraflılık uğruna ...
 
CHP İzmir’de Kocaoğlu zirvesinde hangi isimler ortaya atıldı?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe başkanlarıyla bir ...
Rıdvan Dilmen'e çok ağır sözler!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ' Erdoğan'ı parkasız Deniz Gezmiş'e ...
Yıldırım: Diplomatik açıdan en ileri karar...
Başbakan Binali Yıldırım, Artvin'de yaptığı konuşmada "Kudüs'te ikamet ...
 
Erdoğan: Günümüzün Neron'ları...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bölgemiz son dönemde oldukça sancılı süreçlerden ...
CHP Çiğli’de adaylardan kongre öncesi son mesajlar…
İlçe kongresine 24 saatten az bir zaman kala Gümrükçü, “Cumhurbaşkanlığı ...
'Türk milleti olarak daha son sözümüzü söylemedik'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Necip Fazıl Ödülleri töreninde konuşma ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva