HABERLER>POLİTİKA
20 Şubat 2016 Cumartesi - 15:50

Akdoğan’dan çok sert ‘Putin’ mesajı!

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Putin Stalin’e özendi. Stalin’in dönemini hatırlıyorsunuz değil mi? Nasıl yüz binlerce insan katledildi? Şimdi Stalin’e özenen bir Putin var" dedi.

Akdoğan’dan çok sert ‘Putin’ mesajı!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve 25 AK Partili ilçe belediye başkanlıklarının katkılarıyla "Dostluk Eli Yardım Seli" töreni yapıldı. Törende konuşan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Putin Stalin’e özendi. Stalin’in dönemini hatırlıyorsunuz değil mi? Nasıl yüz binlerce insan katledildi? Şimdi Stalin’e özenen bir Putin var" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve 25 AK Partili ilçe belediye başkanlıklarının katkılarıyla "Dostluk Eli Yardım Seli" kampanyasında toplanan 56 TIR yardım malzemesi düzenlenen uğurlama töreninin ardından terör olayları nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlar ile Bayırbucak Türkmenleri’ne gönderildi.

Törene Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile milletvekilleri ve belediye başkanları katıldı. Maltepe miting alanındaki düzenlenen uğurlama töreninde konuşan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan,"Çoluk çocuk, kadın yaşlı niye yollara düştü? Çünkü birisi onu bombalıyordu. Birileri üzerine ölüm yağdırıyordu. Peki, o çoluk çocuğun üzerine kim ölüm yağdırıyordu? O hastaneleri kim vurdu ? Birleşmiş Milletler (BM) açıklama yapıyor, ’Bu savaş suçu sayılır. Hastaneler, okullar nasıl vurulur?’. Peki kardeşim kim vurdu bunu? Niye söylemiyorsun? Orada silahlı unsurlar mı vardı? DAEŞ mi var? Bir tane DAEŞ var mı Azez’de, Tel Rıfat’ta? Peki o masum sivillerin üzerine o bombaları kim yağdırdı? O savaş suçunu kim işliyor? Niçin kimse tepki vermiyor?" diye konuştu.

"TERÖR ÖRGÜTLERİNE SİLAH GÖNDERECEKLER, TÜRKİYE’YE DE TAZİYE MESAJI GÖNDERECEKLER"
Akdoğan, PYD’ye yapılan top atışı sonrası Rusya’nın BM’yi toplantıya çağırmasına tepki göstererek "Türkiye teröristlere top atışı yapıyor. Rusya ise masum sivilleri, hastaneleri, okulları vuruyor. Aynı gün 50’nin üzerinde masum ölmüş, utanmadan BM’ye Türkiye top atışı yapıyor toplantısı yaptırıyorlar. İşte bu iki yüzlülüğe son vermek lazım. Terör örgütlerine silah gönderecekler, Türkiye’ye de taziye mesajı gönderecekler. Bu iki yüzlülükle nereye varılabilir?" ifadelerini kullandı.

"SINIRLARI YENİDEN TANZİM ETMEK İÇİN HERKES DAEŞ DİYOR
DAEŞ’in paravan örgüt olduğunu söyleyen Akdoğan, "Bir örgüt icat ettiler; paravan örgüt DAEŞ. Şimdi herkes onunla mücadele ettiğini söylüyor. Amerika, müttefikler, Rusya, İran, PYD kim varsa. Hepsi bir araya geldi IŞİD’i yenemiyor. Bu paravan bir örgüt. Sınırları yeniden tanzim etmek için herkes DAEŞ diyor. Kimsenin DAEŞ’e bir şey yaptığı yok. Rusya’nın bombaladığı yerlerde DAEŞ falan yok. Ilımlı muhalefet DAEŞ’i püskürtüyor. Rusya geliyor ılımlı muhalefetin üzerine bomba yağdırıyor" şeklinde konuştu.

"GÜNEY SINIRLARI AÇIN HERKESİ ALIN. BATI SINIRLARINI KAPATIN KİMSEYİ GEÇİRMEYİN. BÖYLE BİR DÜNYA YOK"
"Suriye’de katil, zalim bir rejim var" diyen Akdoğan, "Kimsenin Türkiye’ye akıl verecek hali yok. 4 yıldır Türkiye yalnız bırakıldı. 4 yıldır 3 milyon insana biz kucağımızı açtık. Şimdi birileri konuşuyor; ’sınırınızı açın şöyle yapın böyle yapın’. Kardeşim, bu kadar insana biz kucağımızı açtık. Gönlümüzü açtık. Sınırımızı açtık. Siz dediniz diye yapmadık. Siz ne yaptınız? Hangi yardımı yaptınız? 4 yıldır Türkiye yalnız bırakıldı. Güney sınırları açın herkesi alın. Batı sınırlarını kapatın kimseyi geçirmeyin. Böyle bir dünya yok. Yeni bir dalga herkesi vurur..." dedi.

"ŞİMDİ STALİN’E ÖZENEN BİR PUTİN VAR"
Yalçın Akdoğan, "Putin Stalin’e özendi. Stalin’in dönemini hatırlıyorsunuz değil mi? Nasıl yüz binlerce insan katledildi? Trenlere bindirildi. Sürgüne gönderildi. Göç dalgaları oldu. Alaska Türkleri, Kırım Tatarları, kendi vatandaşları... Sürgünler, katliamlar yaşandı. Şimdi Stalin’e özenen bir Putin var" ifadesini kullandı. (dha)

 
İGC'den spor yazarına saldırıya kınama
 
Şehidin babası: Bugün ağlamak yok!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ozzy 20 Şubat 2016 Cumartesi 18:44

Of of dolmabahce mutabakatindaki goruntun aklima geliyor,den hic hatirlamiyormusun

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dervişoğlu’ndan teşkilat kapatmaya sert tepki!
MHP’nin 4 ilde teşkilatını kapatma kararının ardından sert tepki veren ...
Sertel: Demokrasi ortadan kaldırılmak isteniyor
CHP İzmir Milletvekili, “Türkiye'de laik sistemi ve demokrasiyi kaldırmak ...
MHP'deki kurultay davasında sürpriz gelişme
MHP’deki muhaliflerin tüzük değişikliği gündemli olağanüstü kurultayın ...
 
CHP’de 2 ilçedeki düğümü o isimler çözecek!
Çiğli’de meclis üyelerinin disipline sevki, Karabağlar’da da İlçe Başkanı ...
Kılıçdaroğlu: Sayın Gül aynı kaygıları paylaşıyor
Kılıçdaroğlu, Gül'ün dün cuma namazı çıkışında yaptığı açıklamayla ilgili ...
Bahçeli’den MHP Denizli’ye tele-atama!
Bahçeli, son iki seçimde milletvekili adayı olan Cafer Birtürk'ü telefonla ...
 
Altıok anlattı: CHP Vali Toprak’tan ne talep etti?
Hafta arasında Vali Toprak’la bir araya gelen CHP heyetinde yer alan Genel ...
Mezarlık tartışması büyüyor: CHP’den Defterdarlığa sert yanıt
Başkan Kocaoğlu’nun tahsis çıkışına yazılı bir açıklamayla yanıt vererek ...
Erdoğan-Obama zirvesinden çarpıcı detaylar
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Obama, Ankara ile Washington arasındaki ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva