HABERLER>POLİTİKA
6 Ağustos 2019 Salı - 12:34

AK Partili Vekil Kaya: Soyer ağustos böceğine benziyor!

İnciraltı’nın imar sorununun çözülmesi noktasında konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Soyer’i hedef aldı ve “Sorunu Tunç Soyer çözecek’ diyorlar. Neyi çözecek ya? Hadi çözsün! Ben tek söz istiyorum; dava açmayacaklarına söz versinler! Tunç Soyer bu konuda tek başına karar veremez. Belediyeyi o idare etmiyor ki!” dedi. Kaya ayrıca, “İzmir’i yönetecek vizyonu yok. Çok tembel. Tunç Soyer’i ben ağustos böceğine benzetiyorum. Elinde gitarıyla dolaşır. Şu an yaptığı belediye başkanlığı aynen bu. Seferihisar’daki lay lay lom dönemi devam ediyor” diye konuştu.

AK Partili Vekil Kaya: Soyer ağustos böceğine benziyor!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege Programına katıldı ve açıklamalarda bulundu.

İzmir Milletvekili Kaya, AK Parti’nin elinde bulunan merkezi hükümetin kent için önemli projelere imza attığını belirtirken Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yıllardır sürdürdüğü yerel iktidarı da hedef aldı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen yeni belediye başkanlarına dair de açıklama yapan Vekil Kaya, İzmirlileri yakından ilgilendiren yatırımlar noktasında da bilgi verdi.

-ESKİ BAŞKAN AKPINAR’DAN AK PARTİLİ KAYA’YA: HALKA YALAN SÖYLÜYOR!

BU PROJE ONUN VÜCUT BULMUŞ HALİDİR!

Geçtiğimiz gün açılan İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi’ne değinen Kaya, “Bu, Binali Yıldırım’ın 35 projesinden biriydi. Muhalefet partileri o zaman, ‘bu proje bitmez’ diyorlardı. Zamanından önce bitti. 11 milyar dolarlık ve yaptığımız yatırımların içinde en büyük projedir bu. İzmir’in hak ettiği noktada olmadığını herkes konuşuyordu. Binali Bey de, ‘İstanbul’un arkasından İzmir olmalı’ diyordu. Bu proje onun vücut bulmuş halidir. İzmir’in liman olabilmesi için her yerden ulaşılabilir olması gerekiyor. Yollarlar, raylarla İzmir’i her yere bağlıyoruz” açıklamasında bulundu.

İSTEMEZLERSE KULLANMAZLAR!
Geçişlerin çok pahalı olacağını savunan ve fiyat politikasını eleştiren CHP’li bazı yöneticileri hedef alan Kaya, “Farklı farklı rakamlar veriyorlar. Yap-işlet-devret mantığını anlayabilmiş değiller. Devlet hem oradan şirketlerden vergi alacak, hem de bu projeyi kasadan bir kuruş çıkmadan yapmış oldu. Geçişlerde zorlama da yok. Vatandaşlarımız isterse bunu kullanır isterse kullanmaz. CHP’li Özgür Özel ve grup başkan vekili kullanmak istemezlerde diğer yolu kullanırlar. Zaruri değil. En pahalı hizmet yapılmamış hizmettir” dedi.  

ONLARA İNAT HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ
“İzmir’de iş yapmak kolay değil” diyerek sözlerini sürdüren Kaya, statlar konusu üzerinden örnekler verdi. Kaya, “Karşıyaka stadını yaptırmadılar işte! Eski belediye başkanı dava açtı, bunu engelledi. Şehir tarihi fırsatı kaçırmış oldu. Binali yıldırım’ın güzel bir lafı vardır; ‘inat murattır’ der. Biz onlara inat hizmet etmeye çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.  

İZMİR’DEN ÇIKMADIKLARI İÇİN DÜNYAYI BİLMİYORLAR
Statlar meselesine değinen Kaya, CHP’li yerel yöneticileri ve vekilleri eleştirirken, “Göztepe ve Alsancak ile ilgili problemimiz yok. İkisi de aşağı yukarı aynı zamanda açılacak. Bunlarla birlikte başlayan statlar bundan 3-4 sene önce bitti. Bunda İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanlarının açıldığı davalar nedeniyle geç oldu. Hem dava aç hem de ‘neden bitmedi’ de! ‘Şehir içinde stat olur mu?’ diyorlar. İzmir’den çıkmadıkları için dünyayı bilmiyorlar. Dünyanın her yerinde şehrin içinde olur statlar. Orada bir kültür oluştururlar” ifadelerini kullandı.

UMARIM CHP’YE ÇOK KOLAY OY VEREN ARKADAŞLARIMIZIN BU DAVRANIŞLARI DEĞİŞİR 
Bugün Karşıyaka stadının yapılmamasının önündeki engel Karşıyaka Belediyesi ve CHP’dir” diyen Kaya, “Stadın yapılmamsının sorumlusu o günkü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanıdır. CHP’dir yani! İzmir’deki tüm yatırımların önündeki engel CHP’dir. Hem kendileri yapmazlar hem de bize yaptırmazlar. İzmir’e hizmet edilmiyor algısı yaratmaya çalışıyorlar. İzmir’in önünde takoz gibi duruyorlar. İsimler değişiyor ama durum aynı. Bakın bugün buraya yazıyorum; 5 sene sonra bugünkü başkanların 25 tanesi aday gösterilmez. İnsanlar CHP’ye çok rahat oy veriyor. En son seçim bunu oyuna çevirdiler. Onu atıyor, sonra başka birini aday olarak atıyor. Buca’da gördük. CHP yine orada seçimi kazanmış oldu. Başka bir vilayette biz bunu yapacağız, bizi sandığa gömerler. Bu İzmirlinin aklıyla alay etmektir. İnsanlara, ‘bunlar senin gündemin değil, önüne koyuyoruz işte’ diyorlar. Belediye başkanı seçiyoruz ama ‘isim fark etmez’ diyorlar. Umarım CHP’ye çok kolay oy veren arkadaşlarımızın bu davranışları değişir” diye konuştu.

İZMİR’DE BELEDİYELER SPOR KULÜPLERİNE YER VERMİYORLAR, BU NASIL İŞTİR?
Göztepe Spor Kulübü’nün Torbalı’da yapacağı tesis için arazinin tahsisinin iptal edilmesi hakkında konuşan Kaya, “Göztepe dava açacak, açması lazım. Sözleşmelerde taraflar birbirilerine söz verir. Aklıma estim ben bunu iptal ettim diyemezsin! Torbalı Belediyesi bu işleme dair geçmiş dönem için şikayette bulunmuş. Göztepe haklarına sahip çıkacaktır. Sözleşme bir rant sözleşmesi değil. Bir spor projesine bir insan niye karşı çıkar? Bu tamamen bir zihniyet meselesi! Yapılmasın, edilmesin istiyorlar. İstanbul’da ilçeler Fenerbahçe’ye, Galatasaray’a, Beşiktaş’a yerler vermişler. Bunları süreçte ticari alana da çevirmiş kulüpler. İzmir’de spor kulüplerine belediyeler bir karış yer vermiyor? Bu nasıl iştir? Bu kulüpler nasıl ayakta duracak? Çok küçük bir kısmını orada gerçekleştirmiştik. Ticari de değildi, spor üniversitesi kurulacaktı” dedi.

ŞİRİNCE VE MERMER OCAĞI İÇİN KONUŞTU: BİZ BURADAYIZ, MÜSAADE EDER MİYİZ?
Selçuk’ta yapılacak mermer ocağının tepki toplaması ve sonrasında ÇED’inin iptal edilmesine değinen Kaya, “Burada süreç başlamış. Bakanlık ÇED gerekli demiş. Süreç başlamış. Tarım bakanlığı, yazdığı yazıda burada zeytinlikler olduğu ve böyle bir ocağın işletilemeyeceğini söylüyor. Sonrasında da olumsuz olarak sonuçlanıyor. Türkiye kanunlarla yönetilen bir devlet! İzmir’deki belediye başkanları kopyacı... Tembeller. Bir Kaz Dağı duyunca biz de İzmir’de bir şeyler yapalım diyor. 120 gündür belediyecilik anlamında gündeme gelmemiş belediye başkanları. Yollar bozuk yol yapamıyorlar. Enkaz edebiyatı yapıyorlar, ağlama gibi, ‘ne yapacağız’ diyorlar. Aday olmasaydın kardeşim! CHP’den de birçok yapacak kişi vardı. Aday adayıyken söylemiyorlardı, adayken de söylemiyorlardı. Asfalt atamazlar! ‘Şirince’de şunu yapıyorlar’ diyorlar. Biz buradayız kardeşim! Müsaade eder miyiz? Bülbül Dağı için yaptıklarımız ortada. Talan falan diyorlar. Vekil arkadaşlarımız çok ağır yazılar yazdı. Belediye başkanları birbirilerine pas attı. Birbirlerine ‘ben senin yanındayım’ diyorlar” açıklamasında bulundu.

BELEDİYEYİ TUNÇ SOYER İDARE ETMİYOR!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in geçtiğimiz günlerde kullandığı, ‘Seferihisar lay lay lom bir dönemmiş’ ifadeye atıfta bulunan Kaya, “Gerçekten tam bir lay lay lom! İcraat? Bir şey oluyor, burası yanlış düzeltelim diyor. Düzelt!” dedi. Kaya ayrıca İnciraltı’nın yıllardır hazırlanamayan imar planlarının çözümü için konuştu.

Kaya, “Dernek arkadaşlarımız geçen gün gitmişler, ‘Tunç Soyer çözecek’ diyorlar. Neyi çözecek ya? Hadi belediye başkanı oldu, çözsün. Ben tek söz istiyorum; dava açmayacaklarına söz versinler, plan orada! Çevre Şehircilik Bakanlığı plan hazırladı. Daha önce 2 defa hazırladık, dava açtılar. Tunç Soyer dava açmayacağına, CHP’nin o alışkanlığını yapmayacağım diye açıklama yapsın! Bu plan daha önce yapılmış planlar. Aziz Kocaoğlu ile biz konuştuk. Ben kendim de gitmiştim. Niyet üzüm yemek mi? Bunların amacı bağcı, bizi dövmek! Dava açmayacaklarsa biz bakanlıktaki arkadaşlarımızla hemen oturup, konuşalım. Eski planlar belli. Arkadaşlarımız teknik ayrıntıları çok iyi biliyor. Arsa sahipleri ve büyükşehir belediyesi de biliyor. Biz burayı sağlık turizm alanı olarak geliştirmek için proje ortaya koyduk ve buna göre plan hazırlandı. Büyükşehir’in görüşlerini de dikkate alırız. Sorun değil. Ama tek bir söz verilmesi gerekiyor, dava açmayacağım desinler. Tunç Soyer bu konuda tek başına karar veremez. Belediyeyi o idare etmiyor ki! Belediyeyi idare eden arka planda başka arkadaşlar var! ‘Hop dur! O sözü verme’ diyecekler!  Onu idare edenler var. İnsanlar orada 50-60 yıldır bekliyorlar. Niye? CHP’li belediye başkanlarının keyfini bekliyorlar. ‘Körfezde 3 yıl sonra yüzeceğiz’ dedi geçen gün. Göreceğiz! Tembellikle belediye başkanlığı yapılmaz”  ifadelerini kullandı.

BİZİ ARAMIYORLAR
Ülkedeki genel muhalefetin temsilcisi olan CHP’li isimlerin, iktidar mensubu sıfatını taşıyan kendisi ve arkadaşlarından hiçbir konuda yardım talep etmediklerini söyleyen Kaya, “Hiçbir belediye başkanından, milletvekilinden telefon almıyoruz. Ben de almıyorum, arkadaşlarım da almıyor. İlçelerine gittiğimizde bizden kaçıyorlar, konuşmuyorlar” dedi.

BEN TUNÇ SOYER’İ AĞUSTOS BÖCEĞİNE BENZETİYORUM
Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in yaptığı görevlendirmelere değinen ve eleştirilerini sıralayan Kaya sert konuştu. Kaya, “İzmir’i yönetecek vizyonu yok. Genel merkez de bunu gördü ki, İstanbul’dan, Ankara’dan bir dünya yöneticiyi buraya gönderiyorlar. Bu, Büyükşehir Belediye Başkanının kendi tasarrufu değil. CHP yapısının İzmir’i yönetecek dinamikte olmadığını gördükleri için adam gönderiyorlar. Aziz Bey’i çok eleştirirdim fakat o, Tunç Soyer kadar tembel değildi. Tunç Soyer’i ben ağustos böceğine benzetiyorum. Elinde gitarıyla dolaşır. Şu an yaptığı belediye başkanlığı aynen bu. Çözüm sıfır. Aziz Bey çalışma prensipleri açısından bundan çok daha iyiydi. Tunç Soyer’den mesai saatleri içinde kat kat iyiydi. İlk 100 günlük icraatlar önemlidir. Geleceğe ışık tutacak işaret gösterir. Her gün bir pot kırıyor. Bir Bitlislileri bir Sivaslıları üzüyor. Bir belediye başkanı bu kadar özür diler mi? Tekrar ifade etmek istiyorum; çok tembel! Onu haberde görünce ağustos böceğinin gitarlı fotoğrafı geliyor gözümün önüne. Seferihisar’daki lay lay lom dönemi devam ediyor. İstanbul- İzmir arasını 3 saate indirmişiz. El uzatıyoruz, gelin bu şehri beraber kalkındıralım. Siyasi açıdan bize karşı tam ters bir açı görüyoruz” açıklamasını yaptı.

KARABAĞLAR’A ÜNİVERSİTE GELİRSE ORADA BAŞKANLIK YAPAMAZ!
Karabağlar’da 6 mahallenin planlarının yapılacak olmasına ilişkin konuşan Kaya, kentsel dönüşüm üzerinden de net ifadeler kullandı. Kaya, “Belediye başkanı üniversiteyi istemiyor. O kente üniversite gelsin, orada belediye başkanlığı yapamaz. Karabağlar gelirse CHP orada iktidar olamaz. Şehir büyüyecek. Yer vereceksin, ‘hayır TOKİ burada yapmasın’ diyor. Sana ne ki o konudan! Meydan yapalım diyor. Tamam bize okul yapacak yer versin, yapalım. Trafo vermiyor ya! Karabağlar’da geldiğimiz duruma bakın! Kaymakamlığın bahçesine okul yapma projesini konuşuyoruz. Karabağlar’ın lehine yaklaşın. O koltuklar gelip geçici” dedi.  

BAŞKAN KAYALAR’A: EVİNDE KULLANDIĞI DOĞALGAZI BİZ GETİRDİK
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın ilçede yarım kalan hastane için Milletvekili Binali Yıldırım’a yönelttiği, ‘Menderes üvey evlat mı?’ sorusu karşısında da konuşan Kaya, “Bu söylenir mi? Menderes önceki dönem 500 milyon TL’lik yatırım aldı. Hiçbir işimizi yarım bırakmayız. Biz CHP değiliz. Doğalgazı getirmişiz. Şu an evinde kullandığı doğalgazı biz getirdik” açıklamasını yaptı. 

 
Beslenmek için çöplüğe gelen ayı öldürüldü
 
Dr. Aydın'dan uyarı: Ekrana bakma süresi 4 saati aşmamalı
YORUMLAR
Toplam 23 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmir 9 Ağustos 2019 Cuma 12:28

yıllarca inciraltı ve balçova arsa mağdurlarına her seçimi fırsat bilerek bin tane vaad verip seçimden sonra arazi oldunuz milletle izmirliyle dalga geçtiniz şimdi ne oldu çeşitli bahanelerle onu bunu suçluyorsunuz zeybekçi, binali yıldırım onlar ne sözler verdiler inciraltı ve balçova arsalarına hiçbiri unutulmadı şimdi çözün bakalım kim ne diyecek bir görelim yeterki bahane üretmeyin hem hayırdır noldu bu aralar izmir muabbetini çok yapar oldunuz izmirli hayatından memnun kime ne oluyorkine

Yorumu oyla      4      5  
Ahmet 7 Ağustos 2019 Çarşamba 17:04

Bunlar şimdi en önemli belediyeleri kaybettiler ya çok acıtmış belli. Otobanla ilgili yaptığı açıklamaya bak "istemeyen geçmez" siz o zaman halka değil, zengine hizmet ediyorsunuz. Karşılık beklentisi ile yapılan hiç birşey hizmet olamaz. Otoyol yapacağım diyorsunuz halkın vergilerini kullanıyorsunuz sayısız ihaleyi eşe dosta 3kuruşa verip yandaşlarınızın cebini dolduruyorsunuz. Sonrada benim toprağımın üstündeki yolu gidip elin hristiyanına yahudisine satıyor yeterli araç geçmeyince de açığı millete yıktığınız zamlarla ödetiyorsunuz. Sizin hizmet anlayışınız buysa hizmet etmeyin arkadaş. Hizmet sizin göreviniz lütuf gibi göstermenin anlamı yok.

Yorumu oyla      7      5  
İzay Egeli 7 Ağustos 2019 Çarşamba 12:40

Dünyayı bilmediğimiz için mi çoğu projeler ödül alıyor acaba.Ayrıca niçin hazmedemiyorsunuz.İzmir üzerinden yalan bilgiler vererek prim yapmayın.

Yorumu oyla      5      5  
Buca Göksu 7 Ağustos 2019 Çarşamba 07:17

Sayın vekilim Bucada ki seçimin kaybı ile ilgili bir neden,sonuç araştırması yapılmadığı gözüyor.chp seçime 10 gü kala aday anca çıkardı,ak parti 2.5 senedir seçim çalışması yapıyordu gayette iyiydi,taki seçime 10 gün kala bucada herkes. tarafından sevilen kaymakamın , aday olamayan başka bir kaymaka yer açılması neticesinde gönderilmesi ,ak partinin verdiği bu pası CHP gol yaptı.Ak partide almasına kesin gözüyle bakılan seçimi kaybetti.Buna değermiydi sayın vekilim.

Yorumu oyla      4      5  
Tınaztepeli 7 Ağustos 2019 Çarşamba 07:07

Gördüğüm kadarıyla haber yayınlanı 1 gün olmuş ama yorumlar gösterilmemiş.Bucada bizi sandığa gömerler diye sayın kaya öyle demiş.Bucada normalde ak partinin kazanacak diye bekleniyordu.Son üç hafta kala aday olamayan kaymakam a yer açılması için mevcut kaymakamın gönderilmesi seçimi kaybettirdi.İzmir_Buca duyarlılığı bu olsa gerek

Yorumu oyla      4      5  
Dt.Ömer çaglıyan 6 Ağustos 2019 Salı 21:11

Helal olsun sana.nikola anelka..nasıl attı akp

Yorumu oyla      4      5  
Bülent ışık 6 Ağustos 2019 Salı 18:46

54 milyon liralık Alsancak stadının yapımı bu kadar mı uzun sürer? Inşaatta kaç kişi çalışıyor 5 kişi mi? Star rafinerisinin yapımı bile bu kadar uzun sürmedi. Yasalara karşı olsa bile dava açmıyacaksınız diyor yasaları meclis yapmıyor mu ?

Yorumu oyla      5      5  
Z.B 6 Ağustos 2019 Salı 17:22

Sayın KAYA'nın vücut dili ve söylemlerine bakıyorum ve hayretler içerisinde kalıyorum. Bir insan bu kadar nasıl agresif ve kendi anlayışı dışındakilere acımasız olabiliyor. Allah vergisi ve doğuştan gelen bir şey olsa gerek. Bize de sizi böyle kabul edip idare etmek düşüyor galiba...

Yorumu oyla      5      5  
Alen35 6 Ağustos 2019 Salı 17:13

Atilla kaya ve hamza dağ açık ara izmirin en güvenilmeyen siyasileridir. bugün ki canlı yayını izleyen arkadaşlar nedemek istedigimi daha iyi anlarlar.Bİr ülkenin ekonomisini batırıp ,halkı zam bombardımanına tuttuktan sonra çıkıp rahatça başklarına suç atıp ,eleştirip ,konuşabiliyorlar. Bunlar seçim zamanları dışarı çıkıp yolda yürüyenin elini falan sıkıyorlar ya! valla karşıma gelse ne yüzüne bakar ,nede elini sıkarım.milletin akı ile dalga geçiyorlar resmen .

Yorumu oyla      5      5  
VfV 6 Ağustos 2019 Salı 17:10

İşte seni ve partini özetleyen cümle: "Yolu istemeyen kullanmasın" Tabi ben yaptım oldu.Yandaşlara verdim parasını isteyen kullanır istemeyen kullanmaz. Nasıl olsa kullanmayan da parasını ödüyor.

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sertel'den PTT'ye liyakat çağrısı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, PTT’nin ...
CHP'li Sındır: 3. Havalimanı’nın uçuş emniyeti var mı?
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, TBMM Başkanlığına verdiği araştırma ...
CHP'li Öztrak'tan İzmir-İstanbul otoyolu eleştirisi
CHP Sözcüsü Faik Öztrak İzmir-İstanbul otoyol fiyatlarını eleştirerek, ...
 
AK Parti’de değişim rüzgarı devam ediyor: Genel merkezde 3 ilçe için mesai!
İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin hassasiyetle yürüttüğü değişim döneminde ...
'Avrupa Birliği, mahkeme gibi hareket edemez'
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Biz her zaman ve her şartta Kuzey ...
Soyer’den Kaz Dağları mesajı: Yol yapabiliriz ama tek bir avuç toprak yapamayız!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Kaz Dağları’ndaki madencilik ...
 
AK Partili gençler 'internetin denetlenmesini' konuştular
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Karşıyaka ve Bornova teşkilatlarını münazarada buluşturdu.
CHP'den İstanbul-İzmir Otoyolu eleştirisi
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "İstanbul-İzmir arasını kısaltacağı ...
Binali Yıldırım'dan Bayındır'da mesajlar: Artık seçimler geride kaldı
TBMM eski Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, yerel ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva