HABERLER>POLİTİKA
24 Şubat 2020 Pazartesi - 14:24

AK Partili Vekil Kaya’dan mesaj seli: Bu kenti CHP’li yöneticilerden çok seviyoruz!

İzmir Milletvekili Kaya, kentte iktidar konumunda olan CHP’li yerel yönetimleri eleştirdi. “Bu kenti CHP’li yöneticilerden daha çok seviyoruz” mesajını veren Kaya, “Şehir büyüdükçe, İzmir geliştikçe CHP kaybeder. Bunun bilinçli bir program olduğunu düşünüyorum. Yerel yöneticiler sorun çözmek için seçilirler. Her dönem bırakın çözmeyi sorunların üstüne yenileri ekleniyor" dedi. Kaya, ayrıca kentte tartışmalara neden olan "Çeşme Projesi" ile ilgili olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un İzmir'e gelerek projeyi anlatacağını belirtti.

AK Partili Vekil Kaya’dan mesaj seli: Bu kenti CHP’li yöneticilerden çok seviyoruz!

EGEDESONSÖZ- AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege Programı’na katıldı ve Fatih Yapar ile Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir ziyareti ve Çandarlı Otoyolu’nun açılışını yapması için konuşan Vekil Kaya Cumhuriyet Halk Partili (CHP) yerel yöneticilere sert eleştiriler yöneltti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef alan AK Partili Kaya, Menderes’e yapılması planlanan çöp tesis, Çeşme’de gerçekleşmesi beklenen turizm projesi hakkında konuştu.

Kaya ayrıca kenti yakından ilgilendiren birçok konuda net mesajlar verdi.

İZMİR’E YATIRIM KAZANDIRANLARLA LAF ÜRETENLER ARASINDAKİ FARKLI HEMŞERİLERİMİZ İNŞALLAH GÖRECEKTİR
Çandarlı Otoyolu için açıklama yapan Kaya, “Bölünmüş yol değil otoyol açtık. İzmir’e yeni bir aks daha sağlamış oluyor. “Tüm Türkiye’yi İzmir’e entegre edeceğiz” derken işte bunu kastediyorum. Soğuğa rağmen İzmirli hemşerilerimiz cumhurbaşkanımızı karşıladılar. Bergama ve Kınık’ta önemli müjdeler verildi. Kemalpaşa ile programı noktaladık. 16 Nisan’da da İzmir’de olacak. İzmir’e yatırım kazandıranlarla laf üretenler arasındaki farklı hemşerilerimiz inşallah görecektir. Şu yaptığımız yol kadar şehir içinde çeyrek yüzyılda bir yol yapamadılar. Artık düzeltin. İstanbul ve İzmir arasını 3 buçuk saate indirmişken, Manisa ile İzmir’i çok yakınlaştırmışken biraz da yerel yönetimlerin bir şeyler yapması gerekiyor. İzmir’i çözümsüz bırakan iradeye de vatandaşlarımızın uyarı vermeleri gerekiyor. İkinci çevre yolu için vatandaşlarda teveccüh var ama seçimlerde tercihleri farklı oldu. Bu yerel yönetim iflasını artık görüyoruz. Neredeyse 1 yıl oldu ortada ulaşıma dair somut bir proje yok. Buna bir an evvel çare bulunması lazım. Bir hamle gelmeyince biz çevre yolu adımını attık. Zaten Binali Bey de Nihat Bey de bunun elzem olduğunu ifade etmişlerdi. Daha yola çıkmadan itiraz geldi” dedi.

KONAK TÜNELİ’Nİ LAF OLSUN DİYE İSTEMİŞLER
Konak Tüneli ve Yeşillik Caddesi üzerindeki sorumluluk ve yetkinin Karayolları Müdürlüğü’nden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi için konuşan Kaya, “Şunu istiyoruz yapmadılar, şu projemize onay vermiyorlar… Bunların ne kadar boş olduğunu gördük. Laf olsun diye öylesine söylemişler. Bakın vermiyorlar demek için istemişler. Bizler mazeret siyasetini bitireceğiz. İzmir’in faydasına olacak her çalışmada size destek olacağız dedik. Bu talepler Aziz Bey zamanında geldi. 2020 bütçesine o koymamış, sen neden koymuyorsun? Gördük ki yapmak gibi bir niyet yok. Yine çözümlenebilir. Belediye içinden bir formül üretebilirler. Niyet yapmaksa yapılabilir. Laf olsun diye burayı istedilerse ona diyecek bir şey yok. Ama yapamayacaklarsa, Buca’da bir talep oldu mesela, yanlarındayız. Bakanlıklardan da takviye getiririz. Projeyi yapmada sıkıntı varsa da yardımcı oluruz. Battı çıktılar yapılırken İzmir çok sıkıntı çekti. Yine gerekirse bakanlıkları devreye sokarız. Ama yeter ki yapma niyetleri olsun”  ifadelerini kullandı.

NE ÇEVRECİLİĞİNDEN BAHSEDİYOR!
İkinci çevre yoluna Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’den itiraz gelmesini değerlendiren Kaya, “Biz hiçbir yatırımı çevresel etkilerini, faydalarını, zararlarını değerlendirmeden ortaya atmayız. Ama İzmir’e ikinci çevre yolu lazım mıdır? Referandum yapsak herhalde tüm İzmir ‘lazımdır’ diyecek. O doğa harikası yere (Menderes için) çöp tesisi yapmaya çalışan yerel yönetim ne çevreciliğinden bahsediyor! Biz onlardan daha çevreci olduğumuzu İzmir’de yaptığımız ormanlarla gösteriyoruz. Var mı bir orman, ağaç projeleri? Yılladır Bornova’daki taş ocakları meselesini çözemediler. Menderes’te bir taş ocağı yapıyorlar. Niye sesleri çıkmıyor? Bunlar öyle bir anlayış ki daha proje gerçekleşmeden önce nasıl engelleriz diye düşünüyorlar. Bunları konuşacağız ya! Çöp tesisini yangından mal kaçırır gibi yapmaya çalışıyorlar. Biz İzmirliler ile paylaşırız. Biz ortak akıl niyetindeyiz” diye konuştu.

BU İSTEMEZÜKÇÜ KAFADAN ÇIKMAK LAZIM
Kaya merkezi iktidarın projelerinden örnekler sunarken, “İşsizlik meselesi… En çok İzmir’de… Biz bir yatırım yapacağımız zaman ya Büyükşehir Belediyesi ya da ilçe belediyesi itiraz ediyor. Bu istemezükçü kafadan çıkmak lazım.  Ulaşım konusunda yapacaklarımız var. İlk hedef İZBAN’ı Bergama ve Kınık’a doğru uzatmaktır. Bunlar sonra tartışılacaktır. İzmir’de ulaşım bir numaralı sorun. İzmir’de her tarafımız deniz, deniz ulaşımını en az kullanan iliz. Bu ulaşım sorununu İzmir’de bitirmemiz lazım. Araç sayısı kıyaslandığında İstanbul ve Ankara’nın çok altındayız buna rağmen trafik sorunu var. Koskoca İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaşım Master Planı olmaz mı? Geçen sene çok dile getirdim. O zaman böyle bir planı yoktu. Şimdi yapıyorlar” dedi.  

İZMİR GELİŞTİKÇE CHP KAYBEDER!
“Şehir büyüdükçe, İzmir geliştikçe CHP kaybeder” diyerek sözlerini sürdüren Kaya, “Bunun bilinçli bir program olduğunu düşünüyorum. Yerel yöneticiler sorun çözmek için seçilirler. Her dönem bırakın çözmeyi sorunların üstüne yenileri ekleniyor. 1 senesi lay lay lom ile geçti. Görüyoruz ve üzülüyoruz. Geçen gençlerin zamanı... İzmir’deki ailelerin çocukları ya başka şehirde ya da yurt dışında… İzmir’in nüfusu gün geçtikçe yaşlanıyor. 20 milyon turist alıyor Antalya, İzmir 2 milyon alıyor. O nerede bu nerede? Özelikleri kıyaslayalım, arada dağlar kadar fark var. Antalya’da kum ve deniz var. İzmir’de her şey var, açık bir müze! 2 milyon turist geliyor, ben buna isyan ediyorum. Yerel yönetimlerin bir hareketi var mı? Başkan yurt dışına gitmeyi çok seviyor, 1 tane gemi gelecekmiş!” ifadelerini kullandı.  

SOYER ÇEKİLSİN YATIRIM GİRİŞİMLERİNİ TİCARET ODASI YAPSIN!
Kaya, ‘Yurt dışına gitmesin mi?’ sorusu üzerine ise, “Gezmeye gidiyor. Katkı için gitsin. Bir yatırım geldi mi İzmir’e? Bu kadar ay içinde o kadar gittin bir tane kurvaziyer gemisi getiremedin, bırak yatırımı! İş insanları Soyer’in bu gayri ciddi tavrını görünce yatırımlardan vazgeçiyor. Kurvaziyer işinden Soyer çekilsin İZTO gitsin girişimlerini yapsın iş insanı ciddiyetiyle, o zaman yatırım gelir. Bir hazırlığı yok. Bu konudaki işlere Sayın Soyer karışmamalı. Bunu İzmir iş dünyasının planına bırakmalı ve böyle yürümeli. 1 senedir yurt dışı gezilerinin bir faydasını görmedik. Evet, belediye başkanı şehrinde kalmamalı, sınırları aşmalı ama faydasını gördük mü? Hayır! Büyükşehir’deki kadronun zayıflığını onlar da kabul ediyor, ha bire dışarıdan adam getiriyorlar. Artık somut şekilde sorunların çözümü için ellerini taşın altına koysunlar” dedi.

ÇEŞME’DEKİ O PROJE İÇİN BAKAN TOPLANTIYA GELECEK
Çeşme ve Urla’daki tepki çeken acele kamulaştırma kararlarına açıklık getiren Kaya, “Acele kamulaştırma kararları sonrasında reaksiyonlar gördük. Yok, Araplar yok başka şeyler. Bakanımızla görüşme yaptık. Zeytineli köyündekinde haklılık vardı. Köylü kardeşlerimizin talepleri vardı. Niye acele kamulaştırma? Gerçekten doğru ve o alana değer kazandıracak bir proje. Biz bu işi böyle yapmasaydık o köylü kardeşlerimizin yerleri yok pahasına alınacaktı. Geçmişte olurdu ya öyle yapılacaktı. Biz istedik ki buradaki rant o bölgedeki hemşerilerimizin olsun. Bugün kamulaştırma yapılacak alanda sadece 80 şahıs parseli var, gerisi tüzel kişiliklerin. Biz burada dünyaya örnek bir proje ortaya koyma gayreti içindeyiz.  İzmir’de katılımı arttırmak için sayın bakanımızın sunum yapmasını istiyoruz. Çevre duyarlılığı onlalar gelsin. Bazı avukatlar belli durumlarda ortaya çıkar. Belli bir gurubun adamlarıdır. Tetikçi gibi belli durumlarda ortaya çıkarlar. Madem sen çevrecisin hepsinde çıkarsın ortaya. Çeşme’de karşı çıkanlar Menderes’te karşı çıkmıyor. Nerde bu arkadaşlar? O HDP’linin taş ocağı için niye karşı çıkmıyorlar? Bu çevreci isimleri iyi görmek lazım! Belli firmaları hep korurlar. Onların projelerine hiç karşı çıkmazlar. Bu doğru bir kafa değil. Kamuoyundaki yanlış bilgilendirilmiş kesimi söylemiyorum, kim karşıysa bu toplantıya davet edeceğiz. Sayın bakanımız Mart’ın 2’nci ya da 3’üncü haftası içinde eşiğinde olacak. İzmir’e gelecek. Ticaret Odası Salonu’nda iş dünyasının, turizmin temsilcileri gelecek. Şehir Plancıları Odası’nı da davet edeceğiz. İtiraz edeceklerine gelsin görsünler, konuşalım. Şu ana kadar itiraz ettikleri şeylerin içi boş. Bunları İzmirlinin gözü önünde Kültür Turizm bakanımızla şeffaf bir şekilde yapacağız. Çeşme Belediye Başkanıyla bakanımız görüştü” dedi.

BİZ BU KENTİ CHP’Lİ YÖNETİCİLERDEN DAHA ÇOK SEVİYORUZ!
Kaya açıklamalarına devam etti ve “Yangından mal kaçırmak, gizli kapaklı iş yapmak, rant işi onların işi! İstemezükçü kafa! Bir defa sahil bandını otel yapma olmayacak. Bu projede sahiller vatandaşın olacak. Sahil bandını geniş tutuyoruz. Çevreciler buna mı karşı çıkıyor? Belli bir banttan sonra oteller başlayacak. Onların arkasında golf tesisleri olacak. Biz bu kenti CHP’li yöneticilerden daha çok seviyoruz. Onlar karşı çıkıyorlar ama biz şehir gelişsin istiyoruz. Sadece bu projeyle 100 bin kardeşimize istihdam sağlanacak. Buna karşı çıkılır mı? Nitelikli turist gelecek. Antalya’daki turizm konsepti olsaydı biz bunu İzmir’e istemezdik. Biz de İzmirliyiz. Onlardan daha çok İzmirliyiz. Büyükşehir Belediye Başkanının ortak değerlerden uzak olduğunu ulusal açıklamalarından gördük. İzmirli ne düşünüyorsa biz de aynı şeyi düşünüyoruz. Toplantıyı yapacağız. Şehir plancıları, sözde çevreci avukatları da dâhil edeceğiz, plana ilişkin önerilerini alacağız. Gelsinler sözünü söylesinler sonra lütfen dava açmasınlar. Onların da görüşleri o planın içinde olacak. Ortak akılla projeyi yapmış olacağız. Sonrasında bu projeyi engellemek İzmir’e ihanettir. Bakan bey ile yüz yüze karşı olacaklar. Uzmanlaşmış şirketlerin teknik desteği de alınacak. Dünyada örnek olacak bir alan ortaya çıkacak” diye konuştu.

İL BAŞKANI VE TUNCAY ÖZKAN HADDİNİ BİLSİN!
Kaya, “CHP’li vekiller de biliyor. İl başkanı gitmiş oralarda bir şeyler yapmış. Konuşmuş, açıklamalarını okudum. Siyaset ciddi bir iştir.  Bizim halkı yanlış bilgilendirmememiz lazım. Böyle önemli bir projede hem de! 100 bin istihdam diyorum. Hadise korkutma… İzmir elden gidiyor... Bunu yapmasınlar. Cumhurbaşkanımız bir çağrı yaptı Kemal Bey’e… Gel, sen de İzmir milletvekilisin dedi. Cumhurbaşkanımızın çağrısına il başkanı ve Tuncay Özkan’ın cevapları ortada… Bu hadsizlik! Biz CHP genel başkanına bu noktada hadsiz açıklama yapmamıştık. İkisi de seviyeleri çok düşük bir şekilde konuştu. Küfür siyasetini yapan onlar. Bu hoş bir dil ve üslup değil. Bir davet gelmiş, katırlısın, katılmazsın. Ama bu üslupla olmaz. İzmir hoşgörü şehri… Sürekli İzmir’i kamplaştırma, ötekileştirmek… Bu dilin İzmir’de para etmemesi lazım. Kongreyi kazanabilirler. 2 yıl önce o salonda yuhalanmıştı. Şimdi tüm rakiplerini alt etti ve kongreyi aldı. Hadlerini ve seviyelerini bilsinler. Biz o seviyeye inmek istemiyoruz, çok ağır şeyler söyleyebilirim. Aziz Bey geçmişte birkaç kez açılışlara geldi. Gelirsin. Yahu biz bu tesisleri İzmirlilere kazandırdık. Konak tüneli açılışına da gelmediler ama ilk kullanan onlar oldu. CHP’nin seçim arabası geçti. İzmir için bu kadar önemli bir açılışta olmamasının büyükşehir belediye başkanı olarak açıklaması yok. Yeri de hazırdı” dedi.

ELEKTRİK FABRİKASI İÇİN İHALE YAPILMADI!
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan ihaleye katılan ve 35 milyon TL’lik bedelle tarihi elektrik fabrikasını satın alan Büyükşehir Belediyesi’ne 10 aydır onay gelmemesini ve tartışmaları değerlendiren Kaya, “Özelleştirme ne demek? Mülkiyeti ya da işletmesi kamuya ait olan şirket ya da yapının özel sektöre devri demek. Belediye kamu kuruluşu… Kamu bu ihaleye giremez demişler. Grand Plaza ile gittiler teklif sundular. İhale gerçekleşmedi. O teklifin değerlendirilmesi ayrı bir şeydir. Bunlar hukuk, kanun noktasında yürüyen işler. Belediye burada ne yapacak? Bu şehri sadece siz mi seviyorsunuz? Ayrıca kullandığınız kamu kaynağı da 35 milyon! İzmir’de bir tek siz mi varsınız? Bu şehir başbakan çıkarmış bir şehir. Süreç içinde bunları paylaşırız, bakarız. Ben buna karşıyım demeden bu istemezükçü kafadan vazgeçin” diye konuştu.

MENDERESLİLERİN KIZMA HAKKI YOK!
Menderes’e yapılması planlanan katı atık bertaraf tesisi için açıklama yapan Kaya, “Siz nasıl insanlar seçiyorsunuz ya! Çöp turizmi açısından katkıları olacaktır diyorlar. Kendisini Viyana’ya götürmüşler, gelir gezerler diyor! Bunlar ne yiyor ne içiyorlar! Çöp turizmi! Helal olsun! Bu konsept yeni çıkacak herhalde. Anadan babadan kalma partiler… Kim yatırım katkı koyacak bunlara bakın. CHP’li belediye başkanı adayken 30 saniyeyi geçen bir konuşma yapmadı. Kahvehaneye gidiyordu ‘kardeşçe, eşitçe yöneteceğiz’ diyerek çıkıyordu. Mendereslilerin kızma hakkı yok! Mustafa Kayalar’a da kızamıyorum, bir şey söylemedi çünkü. Menderesli hemşerilerim açık farkla bir tercihte bulundu. Bakanımız noktayı koydu, herkesin kabul edeceği bir yer bulun dedi. Bunu bulmak da Büyükşehir Belediye Başkanının görevidir. Madem böyle modern bir tesis bunu niye merkezde yapmaya çekiniyorsun?” dedi.  

ADAYKEN ‘ÇÖP TESİSİ YAPACAĞIZ’ DESELERDİ KARŞI ÇIKMAZDIK!
Kaya, CHP’lileri hedef almaya devam etti ve “Menderes’te belediye başkanı ve CHP ilçe başkanı dışında herkes bu işe karşı. 2 oyları var. Referandum olsa sonuç belli… Bir önerim var; Tunç Soyer gitsin bu projeyi Gölova’da meydanda anlatsın, bakalım ne diyecekler! Mustafa Kayalar adaylığında çöp turizmi yapacağım deseydi ne olurdu? Tunç Soyer çöp turizmi projem var, bunu Menderes’te yapacağım deseydi, oy verirler miydi? Şimdi apar topar ihale yapıyorlar. Kalıcı ve asıl izni almaları lazım. Aynı Torbalı Taşkesik’teki süreç gibi oldu. O dönemki bakanımız Torbalı karşıysa imzalamıyorum dedi. Seçimden önce çıkıp CHP ilçe belediye başkan adayı hem de büyükşehir belediye başkan adayı olarak bu işi burada yapacağız deselerdi bu iş bu noktaya gelmezdi ve biz de karşı çıkmazdık” açıklamasında bulundu.  

BİR GÖZTEPELİ OLARAK KARŞIYAKA STADININ YAPIMI İÇİN…
Statlar üzerinden konuşan Kaya, “Bir Göztepeli olarak Karşıyaka stadının yapımı için en büyük destekçilerden biri olacağım. Arkadaşlarımız uğraşıyor biz de destek olacağız. Bu kulüpler bizim 100 yıllık camialarımız. Göztepe için muazzam bir tesis kazandırdık. Esnaf çok mutlu...”dedi. 

Kaya ayrıca Torbalı’ya yapılacak olan tesisin iptal edilmesi için de, “Göztepe’ye yer mi yok? Herkes istiyor. Göztepe’ye Türkiye’nin her yerinden ‘gelin tesisi buraya yapın’ diyorlar. Bu marka ile beraber şehrin büyüyecek. Kulüp çalışmaları yapar ve bu tesis bir yere yapılır. İstanbul’daki kulüplerin geldiği noktaya İzmir takımlarının da gelmesi lazım… Karşıyaka stadı Göztepe stadından daha önce başlamıştı. Üzülüyor insan. Şimdiye o da bitmişti. Alsancak stadını yetiştiriyoruz. Bir Göztepeli olarak Karşıyaka stadının yapımı için takipçi olacağım” ifadelerini kullandı.  

 
AK Parti İzmir’de ilçe başkanından istifa!
 
İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Seçimleri tamamlandı
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent ışık 24 Şubat 2020 Pazartesi 21:09

Alsancak stadı inşaatı başlayalı kaç yıl oldu? 4 senede 55 milyonluk stad bitmez mi ?

Yorumu oyla      3      3  
Ercan 24 Şubat 2020 Pazartesi 18:22

Çöp siyaseti.Herkezin mutabık kalacağı bu tesisin izmire yapılmamasi.Nasıl bir ülkede yaşıyoruz.Şu izmire elzem olan tesis; üç oy fazla alacağım diye bu şehire en büyük kötülük yapıyor bu tür konuşmalar. Şu kurulan cümleye bakarmısınız.Madem bir zararı yok şehrin merkezine yap.Sonra biz bu tür siyasetçilerin söylemlerini ciddiye alacağız.Hadi canım sizde.Tramvay icin bile partinizin soylemlerini biliyoruz.Yap işlet kazikla projelerin neyini övüyorsunuz anlamadim.Bu projeler yüzünden geleceğimiz ipotek altına alındı.Bu kuşağın ömrü yetmiyecek bu projelerin odenmesine.

Yorumu oyla      3      3  
İzmirli 24 Şubat 2020 Pazartesi 16:21

Menderes e çöp tesisi istemiyoruz, başka İlçe mi kalmadı çöp için!

Yorumu oyla      2      4  
Gürkan 24 Şubat 2020 Pazartesi 16:13

İyi de AKP'li vekiller Karşıyaka'ya yapılması planlanan katı atık bertaraf tesisine de karşı çıkmışlardı. Baraj, tarım hikaye. İtiraz edilecek bir şey hep bulunuyor. İtiraz var ama şuraya yapın diye bir öneri yok. Yeri bulmak belediyenin görevi deniyor, üstüne de istemezükçülük yapmamak lazım deniyor :) madem çok modernse şehir merkezine niye yapılmıyor sorusu da tuhaf. Bu bertaraf tesisine her gün çok sayıda dev kamyonlar gelecek. Çok sayıda dev kamyonları şehrin göbeğine sokmak ne kadar akıllıca değil mi?

Yorumu oyla      3      3  
izmirli 24 Şubat 2020 Pazartesi 15:10

ülkeyi arapsaçına döndüren kim.. inandırıcı değilsiniz,hele izmir buna hiç inanmaz..

Yorumu oyla      3      3  
Z.B 24 Şubat 2020 Pazartesi 14:50

Kamu mantığı ve yararı ile değil TÜCCAR mantığı ile İzmir'e ve dolayısı ile Belediyeye baktığını Sayın KAYA itiraf etmiş. "Allah sopası yok ki..." için ilginç bir örnek olmuş Sayın KAYA'nın itirafı. Bu tüccar mantığı değil mi; Sağlık hizmetini, Eğitimi, Oto Yollarını v.s paralı hale getirdiler.

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İzmir’de ilçe başkanından istifa!
Güzelbahçe İlçe Başkan Saime Uz görevinden istifa etti. Uz’un istifa talebinin ...
Vekil Beko'dan eleştirilere cevap: Bugüne kadar yaptınız da ben mi engelledim?
İzmir’de bulunan Balkan ve göçmen derneklerinin temsilcileriyle bir araya ...
CHP'li Kılıç farkındalık projesinde!
CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, Konak ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Yarın sabah seçim olsa…
Mehmet KARABEL yazdı... Yarın sabah seçim olsa…
CHP Manisa'da kıran kırana seçim: Balaban yeniden başkan!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanlığı 37. Olağan Kongresi'nde ...
CHP'li Bakan 'Lyme' hastalığını Meclis'e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili Bakan, Sağlık Bakanı’na daha önce Amerikalı genç ...
 
İl Başkanı Sürekli’den ziyaret yorumu: “Muhteşemdi, yine gelecek”
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
Dışişleri Bakanlığı'ndan Güney Sudan açıklaması
Dışişleri Bakanlığı, Güney Sudan'da hükümet ile muhalefetin anlaşmasıyla ...
Bakan Dönmez: Hakkımızı kimseye yedirmeyiz
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Doğu Akdeniz'de devam eden ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva