HABERLER>POLİTİKA
5 Ocak 2014 Pazar - 13:15

AK Partili vekil coştu: Biatsa biat, iaatse itaat

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ölümüne arkasında olduklarını anlatırken, "Biatsa biat, itaatsa itaat, ölümüne arkasında duruyoruz. Evet biz biatcıyız. Biz sadakatle ideallerimizin önderi olan kişinin izinden gitme noktasında evet biat özleriyiz" dedi.

AK Partili vekil coştu: Biatsa biat, iaatse itaat

ADIYAMAN - Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, seçim bölgesinde partilileri ile bir araya geldi. Metiner, Uhud Savaşı’nda sahabelerin Hz. Muhammed’e olan bağlılıklarını örnek verirken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a tapmadıklarını, sadakatle bağlı olduklarını söyledi. Metiner, ’Yargı ve emniyet darbesini’ boşa çıkartacaklarını belirterek şöyle dedi:
 
"Genel başkanımız, büyük liderimiz başbakanımız bir irade beyanında bulunmuştur. Kusursuz itaatse biz büyük liderimize kusursuz itaat ediyoruz. Söz verdik bu can bu bende kaldığı sürece söz verdik, ideallerimiz için ölümüne mücadele edeceğiz. Bu şer güçlerinin amacı; 30 Martta Ak Parti’nin oyları düşürülürse hemen genel seçim tartışması başlatacaklar. Cumhurbaşkanlığı seçimini askıya alacaklar. Ak Parti’nin içinde oynuyor, fitne çıkartıyorlar. 3-5 kendini bilmez, 3-5 zaten bizden olmayan insanları bizden ayırtarak Ak Parti’nin özünün parçalandığını, artık başbakanın da yolun sonuna geldiğini anlatmaya çalışıyorlar. Böyle bir algı operasyonuyla karşı karşıyayız. Yargıyı bu yüzden ayırt ediyorlar. Yargı, emniyet darbesi hepsini boşa çıkartacağız. Nasıl çıkartacağız biliyor musunuz? 30 Mart’ta o sandıkları patlattığımız zaman. Uhud harbinin en şiddetli olduğu andır. Bir haber uçurulur ve denilir ki; ’Allah’ın resulü öldürüldü.’ Ne oldu? O has sahabeler o yürekli insanlar peygamberin etrafında kenetlenirler. Ölümüne arkasında dururlar. Çünkü biat etmiş, söz vermişlerdir. Kendi cesetleri çiğnenmeden Resulullah’ın cesedine hiç kimsenin parmağı dahi dokundurmayacaklarına dahi söz vermişlerdi. Ama diğerleri topuklarının üzerinde gitsin geriye dönmüşlerdir. Şimdi aynı şeyi Ak Parti’nin içinden birilerine yaptırma çalışıyorlar. Giden gitsin biz arınarak güçleneceğiz. Asla rahatsızlık duymuyoruz, giden, o ihanetçilerin gidişlerinden hiçbir rahatsızlık duymuyoruz. İçimizdeki çürükler temizlensin, has kardeşlerimiz bu davanın has yiğitleri kalsın. Biz onlarla yol yürümeyebiliriz. Ama size şunu söyleyeyim ayeti kelime iner der ki; ’Kim ki Muhammed’e tapıyorsa bilsin ki Muhammed ölmüştür.’ Muhammed ölür veya öldürülürse siz topuklarınızın üzerinde geriye mi döneceksiniz? Biz liderimizi seviyoruz. Biz liderimize sadakatle bağlıyız. Ama o birileri ne diyorlar bizim liderimize taptığımızı söylüyorlar. Bunu diyenler de dini kisveli arkadaş, dostlarımız. Yazıklar olsun biz tapmıyoruz. Ama liderimize sadakatle bağlıyız. İkisinin arasındaki farkı bilmiyorlarsa Uhud harbine baksınlar Uhud harbinden sonra inan ayeti kelimeye baksınlar."
 
Mehmet Metiner, son günlerde gündeme gelen yolsuzluk olaylarına değinirken, ortada yolsuzluk olmadığını söyledi. Metiner, adliye önünde bildiri dağıtan savcı zihniyeti ve HSYK’dan hesap soracaklarını sözlerine ekledi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Enes YALÇIN 5 Ocak 2014 Pazar 19:10

Ak partiyi destekliyorum Türkiyeye büyük katkıları olduğunu düşünüyorum.Olası bir tökezleme durumunda da ilk kaçanların bu biatçiler olduğunu biliyorum.Biatçi değilim ve Rasulden başka her kime biat edilmeye kalkılırsa bu düpedüz kendini bilmezliktir.Tayyip ERDOĞAN aşılamaz bir insan değildir.Açıkça bunu da söylüyorum adım sanım gerçek.Bizi bilen iyi bilir.

Yorumu oyla      14      6  
normal 5 Ocak 2014 Pazar 18:53

Böyle bir adamdan başka bir şey beklenmez.... SORUN ONDA DEĞİL ONUN GİBİLERE OY VERENLERDE..

Yorumu oyla      13      5  
YSF 5 Ocak 2014 Pazar 17:42

O POLİSLERLE VE SAVCILARLA MİLLETİN GURURU OLAN PAŞALARI ZİNDANLARA DOLDURMADINIZ MI? NE ÇABUK DÜŞMAN OLDUNUZ?

Yorumu oyla      11      5  
TC. Öz Vatandaş. 5 Ocak 2014 Pazar 17:23

Ben parti lideri olsam bu ve bunun gibileri değil çevremde partide bir dakika tutmam, ben AKP li değilim ama bu densizin AKP ye verdiği zarara gerçekten üzülüyorum, böyle bir siyasetçi ve bu zihniyet ile siyaset olmaz, adamın işi gücü yalakalık yapıcam diye devamlı ortamı germek ve çevresine zarar vermek.

Yorumu oyla      12      5  
mert 5 Ocak 2014 Pazar 17:15

doğru soyluyor yeter kı koltuğu almasınlar her şeyini verir beyefendı

Yorumu oyla      20      6  
YORUMCU BABAH 5 Ocak 2014 Pazar 15:25

Hayatımda Hiç Kanımın Almadığı,Zerre Kadar Sevmediğim Ve ANTİPATİK Olarak Nitelendirdiğim İsimlerin İlk İki Sırasında Rasim Ozan Kütahyalı Ve Bu Zat-ı Muhterem Gelir.

Yorumu oyla      27      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'yi şok eden ölüm: Olay danışman Karaca...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanlarından Şükrü Karaca hayatını kaybetti.
Telefon dinlemelerine AK Parti ayarı!
Hükümet, mahkeme ve savcılık kararıyla yapılan telefon dinlemelerine sınır ...
Burhan Kuzu: Kimse bana fırça atamaz
Burhan Kuzu, Bülent Arınç'ın 'Twitter'ı çok kullanıyorlar' eleştirisine ...
 
'Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur'
Osman Pamukoğlu hükümetin gidici olduğunu öne sürdü ve ''Abbas topla bohçanı, ...
Flaş: Başbakan Erdoğan’a cemaatten sulh mektubu!
Dolmabahçe’deki buluşmaya katılan Gazeteci Fikret Bila, "Başbakan isim ...
Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Gül’ü göreve çağırdı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin cumhuriyet tarihinin ...
 
Erdoğan o sözü ilk kez kullandı: Yargı darbesi!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık'ta yolsuzluk kısvesi altında ...
MHP’den seçim startı: ‘İzmir bizim için sevdadır!’
İl Teşkilatı, açıklanan 25 adayla birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk koyduktan ...
Kılıçdaroğlu hesapladı: ‘Yolsuzluk parasıyla’ bunlar yapılır!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde seçim hazırlıklarının ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva