HABERLER>POLİTİKA
21 Temmuz 2018 Cumartesi - 16:53

AK Partili Vekil Çankırı: İzmir artık taraftarlığı bırakacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Konak’ta ve Urla’da yaptığı teşekkür ziyaretlerinde yerel seçimleri işaret ederek, “Yerel seçimler çok daha farklı olacak. İzmir artık hizmetten yana oy kullanacak ve taraftarlığı bırakacak” dedi

AK Partili Vekil Çankırı: İzmir artık taraftarlığı bırakacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, teşekkür ziyaretlerine Konak-Çankaya’da Bitpazarı esnafını ziyaret ederek devam etti. Gün boyunca esnaf ile hasbihal eden Bölünmez Çankırı, çarşı hakkında esnaftan da bilgi aldı. Seçimden hemen sonra Bölünmez Çankırı’yı tekrar karşılarında gören Bitpazarı esnafı şaşkınlığını gizleyemedi. Esnaftan olumlu tepkiler alan Bölünmez Çankırı’ya esnaflar seçimden hemen sonra gelip kendilerini unutmadığı için teşekkür ettiler.

GÖREV SIRASI BİZDE
Özellikle elektronik eşya satan esnafın sorunlarını dinleyen Bölünmez Çankırı, çarşı hakkında AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş’a bir rapor sunulmasını ve bu raporun da kendisine iletilmesini istedi. Çarşının sorunları ile yakından ilgileneceğini belirten Bölünmez Çankırı, esnafın sorununun kendi sorunları olduğunu ifade ederek, “Çankaya Bitpazarında elektronik eşya alışverişi yapan çok sayıda esnaf kardeşimiz var. Onlar bizlere 24 Haziran seçimlerinde gereken desteği fazlasıyla verdiler. Onların bizlere vermiş oldukları destek ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk başkanı yapma şerefine nail olduk. Şimdi ise görev bizlere düşüyor. Halkımız ve esnafımız bize tekrar onlara hizmet etme görevini verdi. Bizde zaten onlara hizmetkar olmaya geldiğimizi her fırsatta dile getirmiştik. Şimdi İzmir için Türkiye için hep birlikte çalışma vaktidir. 5 yıl boyunca vatandaşımız ve esnafımız ile birlikte İzmir’i ve Türkiye’yi liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çok daha iyi yerlere götüreceğiz. Milletimiz bizim yanımızda ve arkamızda olduktan sonra hiç kimseden korkmaya ve çekinmeye gerek yoktur. İzmir’de yapacağımız çalışmalarda da milletimiz AK Parti’nin hizmetlerini her alanda hissetmeye devam edecektir” dedi.

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
Konak’taki esnaf ziyaretlerinin ardında Urla teşkilatı ile buluşan Bölünmez Çankırı, burada bir düğüne katıldıktan sonra ev ziyaretine katıldı. Ev sahibi Celal Erbey’in evine Urla teşkilatı ile birlikte misafir olan Bölünmez Çankırı’yı burada ev sahipleri çiçekler ile karşıladı. 24 Haziran seçimlerinden sonra hiç durmandan çalıştıklarını söyleyen Bölünmez Çankırı, kendilerine destek olan ve olmayan herkesin evine, işyerine mutlaka ziyarette bulunduklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımızı Allah’ın izni ve sizlerin desteği ile Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk başkanı yaptık. Bu bizim için çok büyük bir onur ve gururdu. Bunu tabiki tek başımıza yapmadık. Sizlerin, teşkilat, STK’lar ve bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları sayesinde yaptık. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu. 

YAPTIĞIM HER PROGRAMI YENİDEN YAPACAĞIM
Seçim süresince ve seçim bittikten sonra vatandaşa verdikleri sözün hep akıllarında olduğuna dikkat çeken Bölünmez Çankırı, “Bizlere hem esnaftan hem de vatandaştan sitem vardı ‘Seçim zamanı geliyorsunuz daha sonra gelmiyorsunuz’ deniyordu. Seçim sonrası teşekkür ziyaretlerimizi sıcağı sıcağına yapmıyorduk zamana yayıyorduk. Ancak şimdi sıcağı sıcağına vatandaşımızı ziyaret ediyoruz. 28 günlük ziyaret takviminde bütün milletvekili adayları olarak tüm Türkiye’ye yayıldık. İlmek ilmek her noktada çalıştık ve çok şükür çalışmamızın hakkını ilk turda liderimizi başkan yaparak aldık. Ben de seçimlerde kendime hedef koymuştum. Gittiğim her yeri yaptığım her programı sizlere hatta kendi ekibime tekrar yaşatarak; her girdiğim ev, park, bahçe, kahvehane, sahur programı vs. bütün programları yapıp bizlere oy verene de vermeyene de teşekkür edecektim. Çok şükür seçimi kazandık ve bugün burada teşekkür için toplandık” şeklinde konuştu.

İZMİR HİZMETTEN YANA OY KULLANACAK
İzmir’de, Türkiye geneline göre seçmen sayısının artmasına rağmen 3 puan düşüşün iyi olduğunu ancak bununla mutlu olamayacaklarının altını çizen Bölünmez Çankırı, “İnanıyorum ki yerel seçimde çok daha farklı olacak. İzmir artık hizmetten yana oy kullanacak ve taraftarlığı bırakacak. Sahada çok keskin olan kişilerde de biz bunu görüyoruz. HDP’li ve CHP’li olup ancak yapılan hizmetten memnun olmayanların yüzünü görüyoruz. İnşallah yerel seçimde bu zincirleri ve gözlerinin önündeki perdeleri de kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

 
Belediye Başkanı Şentürk: Delege olsam imza verirdim!
 
Fatih YAPAR yazdı...'Sade'ce soruyorum'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Şentürk: Delege olsam imza verirdim!
Yerel seçimlerde yeniden aday olacağını ilan eden Beydağ Belediye Başkanı ...
CHP Lideri'nden kurultay açıklaması: Birileri koltuk derdinde!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin gündemine bir bakmamız ...
AK Parti İl Başkanı Şengül talimat verdi, teşkilat harekete geçti
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün talimatıyla kurulan İl Hayvan ...
 
AK Partili Mısırlı'dan Büyükşehir'e eleştiri: Esnaf toz duman içinde
Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda başlatılan inşaat çalışmalarıyla ilgili incelemelerde ...
CHP İzmir Milletvekili Kılıç: OHAL gitti; Sıkıyönetim geldi
CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, TBMM ...
İsrail saldırısı son buldu! Gazze'de ateşkes sağlandı
Hamas, Mısır ve uluslararası tarafların arabuluculuğunda Filistinli direniş ...
 
Bahçeli'den kritik 'bedelli askerlik' eleştirisi!
MHP Genel Başkanı Bahçeli, gündeme dair konularla ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.
Genel Başkan Yardımcısı Erkek'ten son açıklama: Genel Merkez muhaliflerin restini gördü!
Olağanüstü kurultay için yeterli imza sayısına ulaşıldığı öne sürülürken ...
CHP'li Beko: Sendikalarımıza sahip çıkmak tarihsel görevdir
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve eski DİSK Genel Başkanı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva