HABERLER>POLİTİKA
19 Mayıs 2017 Cuma - 11:03

AK Partili Sürekli: Gençler geleceğimizin teminatıdır

Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, 19 Mayıs’ın 98. yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Sürekli, “19 Mayıs 1919 yurdumuzu işgal eden, sözde medeni şer odaklarına, onurumuzla, özgür ve bağımsız yaşama kararlılığımızı gösterdiğimiz gündür” dedi.

AK Partili Sürekli: Gençler geleceğimizin teminatıdır

Ak Parti İzmir Milletvekili Sürekli yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bugün; Aziz Milletimizin zaferlerle dolu şanlı tarihinde, en zor anında bile, özgürlüğü, istiklali ve istikbali için her yolu deneyeceğini, mücadeleden asla vazgeçmeyeceğini gösteren ve bu yolda atılan en büyük adımlarından birinin 98. Yıl dönümünü bir kez daha gurur ve coşkuyla kutluyoruz.19 Mayıs 1919 yurdumuzu işgal eden, sözde medeni şer odaklarına, onurumuzla, özgür ve bağımsız yaşama kararlılığımızı gösterdiğimiz gündür. Bugün milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararının kurtaracağına inanan Atatürk’ün cumhuriyetle taçlanacak bağımsızlık mücadelesine başladığı gündür.
Aziz Milletimiz, hürriyetini ve istikbalini zincire vurmak isteyen güçlere karşı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde amansız bir mücadele vermiş, al bayrağımızı Anadolu’nun her köşesinde bir daha inmemek üzere tüm ihtişamı ile dalgalandırmıştır. Bu eşsiz mücadele, şanlı tarihimize altın harflerle yazılan bir sayfa daha eklemekle birlikte, her şeyin bittiği denilen bir noktada, inanç ve azimle, cesaret ve kararlılıkla aziz milletimizin neleri başarabileceğini gelecek kuşaklarımıza da göstermesi açışından çok önemlidir.
Kendi tarihini, kültürünü bilen; milli benliğine sahip çıkan ve değerlerini yeni nesillere aktarabilen milletler, ilelebet güçlü bir şekilde yaşarlar. Samsun’da bağımsızlık meşalesini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, fedakâr milleti ile birlikte başlattığı bu kutlu yürüyüşü, zaferle taçlandırmış, gelecek kuşaklar tarafından iyice idrak edilmesi ve bu bilinçle, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırması için bugünü, gençlerimize armağan etmiştir."

GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

19 Mayıs mesajını "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, Milletimizin kurtuluş ve Devletimizin kuruluş mücadelesinden gerekli dersleri çıkararak, bu sorumlulukla, yüksek idealleri olan bir nesil olarak, ülkemizi ve Milletimizi aydınlık yarınlara, muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine taşıyacağına inancımız tamdır" vurgusunda bulunan Kerem Ali Sürekli ; "Bizi aydınlık yarınlarımıza taşıyacak, zor zamanlarımızda bizi güçlü kılacak olan en büyük dayanağımız birliğimiz, beraberliğimiz ve ortak değerlerimizdir. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’te, Milletimizin en büyük ortak değerlerinin başında gelmektedir. Zaman zaman bazı meczupların veya art niyetli şahısların Atatürk’e, ailesine ve manevi şahsiyetine yönelik saldırılarını şiddetle kınıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dağılan bir imparatorluğun küllerinden Anadolu'da yeni bir devleti, Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmak için Kurtuluş Savaşı'nı başlatan, bunu başarıya ulaştıran, cumhuriyeti ilan eden, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu değerlerini borçlu olduğumuz bir önderdir, büyük bir liderdir.
Bu duygu ve düşüncelerle; Samsun’da başlattığı kurtuluş mücadelesiyle bizlere bu vatanı emanet eden başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanlarımız olmak üzere, Aziz Vatanımız uğruna şehadete eren tüm kahramanlarımızı Rahmet ve Şükranla anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere, Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum" dedi.

 
Alman askerlerin İncirlik'ten çekilmesi için önerge
 
Cumhuriyet Meydanı'nda resmi tören düzenlendi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
19 Mayıs 2017 Cuma 12:12

19 Mayıs için sosyal medyada capulcuların bayramı diyen tipler var. Yazık. Ülkenin geldiği hale bak !

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Çıray'dan 19 Mayıs için sert çıkış
CHP İzmir Milletvekili ve 15 Temmuz FETÖ Darbesi Araştırma Komisyonu Üyesi ...
CHP'li Murat Bakan: HSK seçimlerinde 'Ali Cengiz Oyunu'...
HSK üyeliğine seçilen Doç. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu’nun seçilme kriterlerine ...
Yeniden yapılandırma teklifi Meclis'te yasalaştı
Daha önceki yapılandırmaya başvurmayan vatandaşlara ikinci bir şans tanıyan, ...
 
Yeni açıklama geldi: CHP'ye geçecekler mi?
MHPden ihraç edilen Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Gaziantep Milletvekili ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 54 yıldır bu ülkeyi...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 yıl aradan sonra TÜSİAD Yüksek İstişare ...
CHP'li Çıray: FETÖ raporu gelmezse TBMM'ye başvuracağız
CHP Milletvekili Aytun Çıray FETÖ/ PDY Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nun ...
 
İl Başkanı Delican'dan 19 Mayıs mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; 19 Mayıs  Atatürk'ü Anma, Gençlik ...
Referandum başarısı nedeniyle Ödemiş'e plaket
İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde referandumda alınan sonuçlar nedeniyle CHP ...
Kılıçdaroğlu’dan DP’ye ziyaret: Çatı adayı...
Demokrat Parti’yi ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bugünden ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva