HABERLER>POLİTİKA
28 Eylül 2021 Salı - 11:17

AK Partili Sürekli'den 'hastane' salvosu: Kiraz ayrımcılığa kurban ediliyor!

Kiraz'da gerçekleşen AK Parti İzmir İl Başkanlığı yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklamada bulunan İl Başkanı Kerem Ali Sürekli "Kiraz, ayrımcılığa kurban ediliyor. İlçe halkına nefes aldıracak hastane kriziyle ilgili yaşananlar ortada. Hem sağlık hem toplu konut ihtiyacını karşılayacak bu büyük proje, CHP’li Büyükşehir Belediyesi tarafından engelleniyor. Bu, olacak şey değil." dedi.

AK Partili Sürekli den  hastane  salvosu: Kiraz ayrımcılığa kurban ediliyor!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısını Kiraz’da gerçekleştirdi. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Kiraz’ın gelişmesi için tüm engellere rağmen çalıştıklarını söyleyerek; ”Kiraz, ayrımcılığa kurban ediliyor. İlçe halkına nefes aldıracak hastane kriziyle ilgili yaşananlar ortada. Hem sağlık hem toplu konut ihtiyacını karşılayacak bu büyük proje, CHP’li Büyükşehir Belediyesi tarafından engelleniyor. Bu, olacak şey değil. Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım devrede ve kararlıyız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın girişimiyle bu engeli aşacağız. Hizmet üretemeyip, engelliyorlar diyenlere inat; hizmet etmeye devam edeceğiz. Kiraz engellere rağmen gelişecek.” diye konuştu.

'Kiraz; ayrımcılığa kurban ediliyor'
Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu ev sahipliğinde toplanan İl Yönetimi; ilçeyle ilgili genel ve yerel hizmetleri, yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Başkan Sürekli; yatırımların süreceğini vurgulayarak ilçe trafiğini de rahatlatan çevre yolunun komşu ilçelere ulaşımı da kolaylaştırdığını belirtti ve şunları söyledi; “Kiraz Cumhur İttifakının özverili yerel idaresinde. Hepimizin nefesi, eli, desteği ilçemizin üstünde. 5 bin metrekarelik pazar yeri hayata geçti. Kirazlı hemşerilerimizi doğal gazla buluşturduk. Çevre yolu ile ilçenin olduğu gibi bölge trafiğine de nefes aldırdık. Su sorunu, sayelerinde buranın da kaderi gibiydi. Yine el attık, yine bizim işimiz değil demedik. Büyükşehir Belediyesi çözemedi, devreye girdik. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli, 7 mahallede DSİ marifetiyle açılan kuyularla halkımızı içme suyuna kavuşturdu. Kiraz yıllardır, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ayrımcılığına kurban ediliyor ne yazık ki. Ama biz de buna rağmen durmuyor; zorluyor, hizmet ediyoruz.”

Devlet hastanesi yolda
Kiraz Devlet Hastanesi için düğmeye basıldığını duyuran AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sözlerini şöyle sürdürdü; ‘’Arkacılar Mahallesi’nde yapımı planlanan; içinde hem 75 yataklı hastaneyi hem de konut ve okul alanını barındıran projeyi yargı yoluyla durdurarak Kiraz’a ihanet ediyorlar. Hiçbir haklı gerekçeleri yok. Bu, bölgenin en hayati ihtiyacı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı engellemesine rağmen, biz yılmıyoruz. Bu hizmetleri ne yapıp edip hayata geçirmek için çalışıyoruz. Takipteyiz… İzmir Milletvekilimiz, Genel Başkan Vekilimiz Binali Yıldırım devrede. İmar planları düzenlenerek yeniden askıya çıkıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın girişimleriyle bu yatırımı mutlaka hayata geçireceğiz. Saliha Başkanımız çok cevval, çok çalışkan. Kiraz, AK Belediyeciliğin farkını yaşıyor. CHP’nin iki yüzlü hizmet anlayışına kurban ettirmeyiz. Her ihtiyacında yanındayız, olmaya devam edeceğiz.”

'Yurt projesinde de engel'
Başkan Sürekli, CHP’li Büyükşehir idaresinin ilçenin hastane gibi, öğrenci yurdu ile ilgili de köstek olduğunu söyleyerek; “Saliha Başkanımız canını dişine takarak yıllardır çalışıyor. Kiraz, hizmette engel tanımayan, sınırları zorlayan AK Parti Belediyeciliğini bizzat yaşıyor. 3 yıl önce öğrencilerin yurt sorununu çözmüş, zaman içinde yaşanan yoğunluk nedeniyle yeni bir yurt alanı belirlemişti. Ama burada da Büyükşehir engeli ile karşılaştı. Şimdi yaşanan yoğunluğu kendi imkânları ile çözmüş durumda. Ağzını her açtığında, ‘AK Parti İzmir’i cezalandırıyor’ diyenlerin yaptıklarına bakın. Gerçekten üzücü. Algı yöneterek, günü kurtarmaya çalışarak halkı hizmetten mahrum bırakmayı içlerine sindirebiliyorlar. Sağlıktan eğitime ve barınma ihtiyacına kadar her noktada Kiraz’layız.”

 
Tarihi gün… Narlıdere Metro'da ışık göründü
 
Soyer'den AK Partili Sürekli'ye Gediz yanıtı: Ben şov yapıyorsam çıkıp düzgününü yapsınlar!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KİRAZLI 29 Eylül 2021 Çarşamba 09:22

Sayın Başkan KAMUYA AİT DÜNYA ARAZİ VAR elini tutanmı var oaralara yapsanız işinize gelen yerlere şehir hastanesi diye birilerine kazandırmak için yaptınız ya

Yorumu oyla      4      3  
Kenan 29 Eylül 2021 Çarşamba 02:12

Sayın Sürekli 20 yıldır iktidarsınız ne yaptınız ?128 milyar dolar nerede?

Yorumu oyla      5      3  
Bayraklı 28 Eylül 2021 Salı 21:21

Sayın Başkan sağında ve solunda oturanlara sor bir bakalım Bayraklının 10 yılını çok iyi bilirler.Sende çok iyi bilirsin bayraklının ve esgi Başkanın tüm dosyaları sende bırakın artık korumayı engek olmayın CHP li başkanların başına taş düşse tedaviye sizlere geliyor başını sarıp tedavi ediyorsunuz.

Yorumu oyla      4      3  
28 Eylül 2021 Salı 13:58

Kesin belediye engelliyordur zaten. Siz yapmıyor olmayasınız?

Yorumu oyla      8      4  
Engel mi? 28 Eylül 2021 Salı 13:12

Siz bir şeyler söylüyorsunuz ama belediye başkanvekili bambaşka şey ... "2017'de Kiraz Belediyesinin teklifi ile adı geçen 288 bin m2 parselin tamamı İzmir Büyükşehir Belediyesince 25 binlik planda ÜNİVERSİTE ALANI ve SAĞLIK ALANI olarak planlanmıştır. Demek ki İzmir Büyükşehir Belediyesi Kiraz’a hem HASTANE hem de ÜNİVERSİTE yapılmasını istemiş ve bu doğrultudaki planı ONAYLAMIŞTIR. Şimdi sormak isterim Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’a siz bu gerçeği söylemeyerek neyi saklamaya çalışıyorsunuz? Gerçeklerin bir kısmını saklayıp bir kısmını söyleyerek düştüğünüz durumun başını kuma gömen devekuşu örneğinden ne farkı var. İşin aslının Sayın Saliha Özçınar’ın söylediği gibi olmadığını tüm Kirazlılar ve İzmirliler bilsin istiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesinin HASTANE ve ÜNİVERSİTE olarak onayladığı plan doğrulturunda alt planların yapılması beklenirken birden bire herhalde Kiraz HASTANESİZ ve ÜNİVERSİTESİZ kalsın diye ilgili Bakanlıkça ÜNİVERSİTE ALANI kaldırılarak, SAĞLIK TESİSİ ALANI KÜÇÜLTÜLEREK ve 25 binlik planda hiç olmayan KONUT ve TİCARET ALANLARI yaratılarak 288 bin M2 lik alan 150 bin M2 ye düşürülmüştür ve bu duruma İzmir Büyükşehir Belediyesinin seyirci kalması beklenmektedir. Yağma yok. Hak ve Hukuk var. Bu ülkede bizim hak ve hukuk mücadelemiz bitmedi devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partililer ve Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer; her koşulda, inatla Kirazlılarında, İzmirlilerin de hakkını hukukunu korumaya kararlıdır.Bundan kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın." Belli ki rant var; itiraz edilince hastaneye karşı diye açıklama yapılıyor. Genç belediye başkanında zaten anlaşılmaz bir öfke var. Kocaoğlu'na karşı tavrı da böyleydi. Karşısında halkın oylarıyla seçilmiş büyükşehir belediye başkanı olduğunu unutmasın. Benzer durum Karabağlar 'da da yaşanıyor: belediye alanının tamamı üniversite olsun derken, konut yapmak için alanı bölmek istiyorlar. Sonucunda da itiraz kabul edilince CHP üniversiteye karşı deniyor. Benzer işler.

Yorumu oyla      12      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Beko'dan çevre mühendisleri için atama çağrısı!
Çevre mühendislerinin atama sorununu Meclis gündemine taşıyan CHP İzmir ...
AK Partili Kaya’dan Büyükşehir’e eleştiri: Laf var ama icraat yok!
AK Partili İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir’de yıkıma yol ...
Karşıyaka’ya Güzel Sanatlar Lisesi yolda!
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Karşıyaka’ya güzel sanatlar lisesi yapılacağını duyurdu.
 
6 partiden 5 Ekim'de TBMM'de 'sistem' toplantısı
6 muhalefet partisinin gerçekleştirdiği Parlamenter Sistem toplantısının ...
Cumhurbaşkanı: Sulh hukuk komisyonları kuruyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Meclis'imizin iradesine sunacağımız yeni yargı ...
AK Partili Kaya’dan ‘belgeli’ plan çıkışı: Bakanlığa yalan söylüyor!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ...
 
AK Partili Dağ: Kılıçdaroğlu ısrarla yalan söylüyor!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP ...
AK Partili Sürekli'den ‘körfez’ salvosu: Soyer yüzmeye kalkarsa ambulans bekler kendisini!
İzmir körfezinde düzenlenen basın açıklamasında konuşan AK Parti İzmir ...
CHP İzmir'den iktidara 'eğitim' eleştirisi: Geleceğimizi karanlıktan kurtaracağız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından hazırlanan ve Türkiye’de ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva