HABERLER>POLİTİKA
18 Şubat 2019 Pazartesi - 12:31

AK Partili Şengül’den Büyükşehir’e 'stokçuluk' salvosu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kentteki 35 bin ailenin evine ücretsiz olarak 10’ar kilogramlık soğan ve patatesin teslim edileceğini duyurması sonrasında sosyal medyadan açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şengül, “Stokçuları uzakta aramaya gerek yok. Bedava patates, soğan dağıtacağız diyerek algı oluşturmaya çalışanlar, kendilerini ele veriyor” dedi.

AK Partili Şengül’den Büyükşehir’e  stokçuluk  salvosu!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül sosyal medya hesabından tanzim satışlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Son günlerde iktidarın ilk olarak İstanbul ve Ankara’da daha sonra da bazı büyükşehirlerde belediyeler aracılığıyla uygulamaya soktuğu tanzim satış noktaları gündem yaratmaya devam ediyor.

Vatandaşın ucuz fiyata temel gıda maddelerine ulaşmasını amaçlayan hamlenin hayata geçmesinin ardından İzmir’de böyle bir uygulama yapılıp yapılmayacağı merak konusu oluyordu.

Ak Parti İl Başkanı Şengül geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulunmuştu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kente geldiği programda İzmirlilere müjdeyi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 35 bin aileye 10’ar kilogram kuru soğan ve patates verileceğini duyurmuştu. Büyükşehir Belediyesi’nin ürünleri haneye teslim edeceği aktarılmıştı.

AK PARTİ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ STOKÇULUKLA SUÇLADI
Gelişmelerin ardından Şengül sosyal medya hesabından şunları söyledi:  Stokçuları uzakta aramaya gerek yok. Bedava patates, soğan dağıtacağız diyerek algı oluşturmaya çalışanlar, kendilerini ele veriyor. Tanzim satışta amaç, fiyatların düşmesini sağlamak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 10’ar kilo patates ve soğan dağıttığında fiyatlar düşecek mi? Ucuz sebze ve meyveye ulaşmak, İzmir’in de hakkı. İstanbul ve Ankara’da yaşayanlar bu imkandan yararlanıyorsa, İzmir bundan mahrum kalamaz. Büyükşehir Belediyesi tanzim satışı yapmasa da AK Partili belediyelerde en kısa sürede bu işlemi başlatacağız. Halkımızın içi rahat olsun.

 
Karaburun'da 135 yıllık hüzün... O çiçeğin sırrı belli oldu
 
Altınordu evinde kral
YORUMLAR
Toplam 30 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kaplan92 20 Şubat 2019 Çarşamba 21:08

CHP kendini kurtarıcı olarak lanse etmek istemiş. Bunu göre Aydın Şengül gereken cevabı vermiş.

Yorumu oyla      4      5  
Burak Özdil 20 Şubat 2019 Çarşamba 20:44

Ne bu patates soğan muhabbetiya aziz Kocaoğlu oglu bırak bu işleri İzmir Büyükşehir belediyesi başındasın kaç yıldır ne yaptın bu güne kadar sen ve partin milletin anasını bellediniz ne bu soğanlar patatesler SUS payımı ...

Yorumu oyla      4      5  
Gökhan ÇEBER 20 Şubat 2019 Çarşamba 17:40

Tanzim satışlarını eleştirenlerin hikayesi şöyledir: Padişah Sultan Aziz''in paris gezisi sırasında fransa imparatoru 3. napolyon, dışişleri bakanı Fuat paşa''ya isteklerini sıralar:osmanlı devleti''nin bunlara kolay kolay razı olmayacağını bilen imparator, aba altından sopa gösterir:"bu sorunlar sizin için bir dert, yorgun omuzlarınızdan bunları atınız. zira devletinizin ne kadar zayıfladığı bütün dünyada biliniyor. Fuat paşa, gülerek karşılık verir:"haşmetmeab, siz, bendenize başka bir devlet gösterebilir misiniz ki ''üç yüz senedir'' dışarıdan sizlerin, içeriden bizlerin, devamlı tahribine direnebilmiş! evet, üç yüz senedir, siz dışarıdan, biz içeriden, bu devleti yıkamadık! Tarih artık tekerrürden ibaret değildir.AKPARTİ

Yorumu oyla      4      5  
Gökhan ÇEBER 20 Şubat 2019 Çarşamba 17:18

Sayın Aziz KOCAOĞLU bir üst akıldan tanzim satışlarından ne koparırım mantığıyla harelket ediyor.15 Temmuz’da bankamatik,petrol,market kuyruğunda birbirini ezenler; devletin dengeyi sağlamak vatandaşı korumak için sunduğu tanzim satış kuyruklarıyla dalga geçiyor. Sinekten yağ çıkarma hesabı,hiç bir projesi ve dikili bir ağacı olmayan olmayan ,çıkardığı adaylarla parti olmuş fokur fokur kaynayan kazan,her tartışmadan kazanırım bir rant .... Aziz bey,zorunuza gidiyor değilmi ,Biz Ak partililer durdurulamayan bir inanmışlar grubuyuz boşuna uğraşmayın ergeç herşeyin üstesinden geleceğiz ,bunlar daha başlangıç....

Yorumu oyla      4      5  
Gökhan ÇEBER 20 Şubat 2019 Çarşamba 17:06

Tolstoy yıllar önce tanzim satışını eleştirip siyasi çıkar sağlayacaklara ne söylemiş?Menfaat karşılığı yapılan iyilik, iyilik değildir. İyilik, sebep ve netice zincirinin dışındadır. (Tolstoy) Sebze-Meyvede fiyatları yükselten kim? Antalya halinde domates bugün 2.5 TL. Üreticide daha da düşüktür! 1 tır 25 ton domates alır. İstanbul''a 4.000+kdv nakliye tutar. Nakliyenin Domates''in KG fiyatına etkisi 0.20 Krş. Maliyet 2.7 TL. Gerisi, hal,pazarcı ve marketçi karı!

Yorumu oyla      4      5  
Yeşilyurt 20 Şubat 2019 Çarşamba 16:35

CHP gibi oturduğu yerden oy toplamıyor ak parti çalışıp da topluyor onun için rahatına düşkün bir partiyle çalışan partiyi bir kefe ye koymayın

Yorumu oyla      4      5  
Tuba Kalkan 20 Şubat 2019 Çarşamba 15:40

Sadece patates soğanla kalsa Müslüman bir memlekette vatandaşın en temel ihtiyaçlarına bile göz diken bir zihniyet nasıl halkın yanında tezatlığın zirve yaptığı demokrosi anlayışları içler acısı daha ne kadar Atamızın gölgesine sığınıp hizmetsiz emeksiz ayrımcı olarak devam edecekler merak konusu?

Yorumu oyla      4      5  
Sibel kaya 20 Şubat 2019 Çarşamba 15:38

Evlere patates soğon dağıtmak soruna makyaj yapmak peki makyaj temizlenince?

Yorumu oyla      4      5  
stepne 20 Şubat 2019 Çarşamba 15:16

Millete bedava patates, soğan dağıtacağınıza iş imkanı yaratsanız daha iyi olurdu. Seçim gününe mi bıraktınız.

Yorumu oyla      4      5  
Çamkuleli 20 Şubat 2019 Çarşamba 15:02

Bakıyorum da daha düne kadar aziz Kocaoğlu gitsin bıktık artık yeter diye isyan eden CHP''li kardeşlerimiz 3 patates 5 kilo soğana tav olmuş daha dün makarnacı diyenler patates soğan siyaseti yapar olmuş arkadaşlar hepimiz İzmirliyiz elinizi vicdanınıza koyun ?? bu dağıtlacak olan sebzeler gerçekten gariban halk için mi onlara mi gidecek Yandaşlaramı gariban halka gidecekse neden bugüne kadar beklendi izmiri garibanlaştıran zaten aziz Kocaoğlu değilmi dün isyan ettiğiniz adamı savunuyor olmanız tuhaf

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zeybekci'den arsa mağdurlarına müjde
Balçova’da arsa mağdurlarıyla bir araya gelen AK Parti İzmir Büyükşehir ...
AK Parti Buca'da miting gibi seçim açılışı
Ak Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan’ın Menderes caddesi ...
Ege Mahallesi'nde şölen gibi karşılama: Aday Batur’dan iş, aş, eğitim sözü
CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur’un, Ege mahallesinde gerçekleşen ...
 
AK Partili Şengül'den 'ithal aday' yanıtı: Önce aynaya baksınlar!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin Büyükşehir Belediye ...
CHP’li Polat İKÇÜ’deki o iddiaları meclise taşıdı
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’ne ...
'Etrafımızda hangi oyunların döndüğünü biliyoruz'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Etrafımızdaki coğrafyada hangi oyunlar ...
 
Kılıçdaroğlu anlattı: İzmir adayı tercihinde perde arkasında neler yaşandı?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hürriyet ...
Aday listeleri için son gün yarın!
Seçim takvimine göre, siyasi partiler aday listelerini yarın (19 Şubat ...
Mehmet KARABEL yazdı... Azizim Aziz
Mehmet KARABEL yazdı... Azizim Aziz
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva