HABERLER>SPOR
8 Ağustos 2018 Çarşamba - 13:08

AK Partili Özalan: O stat Yalı'ya yapılacak!

İzmir'de spor kulüpleriyle temaslarda bulunup önce İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK), ardından Göztepe, Altay, Bucaspor'u ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Alpay Özalan, Karşıyaka yönetimiyle bir araya geldiği toplantıda, "Karşıyaka Stadı Yalı'ya yapılacak" mesajını verdi

AK Partili Özalan: O stat Yalı ya yapılacak!

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki görüşmede Başkan Turgay Büyükkarcı, Başkan Vekili Gökhan Şensan ve yeşil-kırmızılı yönetimle buluşan Özalan, ihalesi geçtiğimiz ay ikinci kez iptal edilen Karşıyaka Stadı'nı mevcut yerine yapmaya hükümetin kararlı olduğunu dile getirdi. Eski milli futbolcu ve Ümit Milli Takım'ın teknik direktörü de olan Özalan, "Karşıyaka Stadı'ndan vazgeçilmedi. Bu stat her şartta yerine yapılacak. Başka bir yer arayışı yok" diye konuştu.

Kulübe salon, stat ve tesis kazandırmak için çalmadık kapı bırakmadıklarını söyleyen Başkan Turgay Büyükkarcı, Özalan'a projelerini anlatıp kulüp olarak statlarının sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi. Mevcut İlçe Stadı ve kulüp binası, stat inşaatı için 2015 yılında yıkılmadan önce bu alanda kulübe gelir getiren 3 adet restoran, voleybol salonu, açık-kapalı tenis kortları, yelken tesisleri olduğunu hatırlatan Başkan Vekili Gökhan Şensan, "Yeni stadı ilk gündeme getirip en mağdur olan kulubüz. Tesislerimiz yıkılınca buradaki restoran ve spor okullarından gelen yıllık 2 milyon TL gelirden de olduk. Bu süreçte futbolda 3'üncü Lig'e düştük. Bir an önce stadımızı istiyoruz. Ancak kendi çabalarımızla ayakta durmaya çalışıyoruz, stadımız yapılana kadar kulübe gelir kaynakları sağlanmasını istiyoruz" dedi.

KARŞIYAKA YÖNETİMİ VE ÖZALAN, BAKAN KASAPOĞLU'NA ÇIKACAK
Karşıyaka heyeti, önümüzdeki günlerde Ak Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'la birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'yla temas kuracak. Stat için daha önce 2 ihale yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi'nin, dava süreçleri çözüme kavuşup bütün sorunlar çözüldükten sonra yeniden ihale yapmayı planladığı öğrenildi. İlk ihalesi 28 Ocak 2014'te, bu ihale iptal olunca ikinci ihalesi de 15 Haziran 2017'de yapılan stadın inşaatı, açılan davalar ve iptal kararlarıyla durmuştu. Stat için 7 şahsın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın geçen yıl yaptığı imar planı değişikliğine açtığı dava süreci sürüyor. İkinci ihale, davalar, uzayan süreç, kur farkı ve ruhsat alınamaması nedeniyle iptal edilmişti.

BİR UYARI MUĞLASPOR'DAN
TFF 3. Lig'de yeni sezon öncesi İzmir'de oynadığı 4 hazırlık maçında 3 mağlubiyet alan Karşıyaka, Afyon kampındaki ilk özel sınavda Muğlaspor'a da 2-1 yenildi. Karşıyaka'nın tek golünü Hakan Kuş attı. Kampta aynı gün 2 özel maç yapacak olan yeşil-kırmızılılar yarın 11.00'de Kağıthanespor, 18.30'da ise Kocaelispor karşısına iki farklı kadroyla çıkacak. (DHA)

 
AK Parti İzmir'de o ilçenin yeni başkanı belli oldu!
 
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Arkın'dan haber var!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ksk 9 Ağustos 2018 Perşembe 10:01

Karsiyaka icin hic bir sey yapmayanlar karsiyakanin adini duyunca hemen klise yorumlar yapanlar... golge etmeyin baska birsey istemeyiz... cozum istiyoruz cozum yeter artik yeter...

Yorumu oyla      9      5  
ahmet 9 Ağustos 2018 Perşembe 08:17

Stat yapılacakmış.Wembley sanki.Resimdekilere bakın birbirlerine nasıl yakışıyorlar.Oraya stadı cahiller ve başka çıkar hesabı olanlar istiyor.Bu yönetim Karşıyakayı AKP ye pazarlamak istiyor görevleri bu yapamıyacaklar.

Yorumu oyla      9      5  
Ercan 8 Ağustos 2018 Çarşamba 13:26

Sayın özalan madem izmir milletvekili bir zahmet basmane çukurunun oraya gitsin ve tarihçesini bir öğrensin.Bu tür iddialı klişe cümlelerle izmirde çözüme ulaşmıyor bu tür işler.

Yorumu oyla      9      5  
Gürkan 8 Ağustos 2018 Çarşamba 13:21

AKP' nin Karşıyaka' ya layık gördüğü stat tam komedi. Tüm bu inatlaşma Karşıyaka' dan oy alamadıkları için mi ? Koskoca şehre yapılan statların hepsi butik stat. Yazık oldu.

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemen Belediyespor'da kaleci transferi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen Belediyespor, Gazişehir Gaziantep'ten ...
Altınordu'dan orta sahaya dinamo!
Spor Toto 1. Lig ekibi Altınordu, Ankaragücü'nden orta saha oyuncusu Enes ...
Eski futbolculardan Bucaspor'a erzak ve et yardımı
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta yaşadığı maddi sıkıntılar yüzünden zor günler ...
 
Göztepe'de yeni kaptan Beto
Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona pazar günü evinde Yeni Malatyaspor ...
Altınordu'ya piyango vurdu!
Freiburg'da forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü için Premier Lig ...
Fenerbahçe, Portekiz'de Benfica'ya boyun eğdi!
Benfica - Fenerbahçe maçının dakika dakika özeti HTSPOR ARENA'da... Temsilcimiz ...
 
AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan Altay'a moral ziyareti
AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan,Altay'a yaptığı moral ziyaretinin ...
Karşıyaka'nın örnek kaptanı Mustafa
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele edecek transfer yasaklısı Karşıyaka'da ...
İtiraf geldi: Evet kırmızı karttı
Akhisar kalecisi Fatih Öztürk, Galatasaray ile oynanan maçta hakem Cüneyt ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva