HABERLER>POLİTİKA
21 Ocak 2019 Pazartesi - 09:10

AK Partili Kırkpınar’dan hemşehri derneklerine ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Yaşar Kırkpınar, Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan ile birlikte ilçede bulunan hemşehri derneklerini ziyaret etti.

AK Partili Kırkpınar’dan hemşehri derneklerine ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, SKM Programları kapsamında Bayraklı ilçesinde Manavkuyu SKM Başkanlığı, Esnaf ve hemşehri derneklerini ziyaret etti.

Sivil toplum kuruluşları ve hemşehri derneklerinin önemine vurgu yapan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, 24 Haziran seçimlerinde de bu öneme binaen STK’ları ve hemşehri derneklerini ziyaret etmeye özen gösterdiğini vurguladı. Kırkpınar, “Bugün ilçemizde Belediye Başkan adayımız, İlçe Başkan vekilimiz ve teşkilat mensuplarımızla birlikte esnaf ve dernek ziyaretleri gerçekleştirdik. Ben aynı davaya hizmet etmekten büyük onur duyduğum çok kıymetli teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. 24 Haziran seçimlerinde yaptığımız seçim çalışmalarında hemşerilerimize bir söz vermiştik. Hiçbir zaman kapılarımızı ve gönüllerimizi kapatmayacağız diye. Gerek Ankara’da gerekse İzmir’de sürekli hemşerilerimizi misafir ediyor veya misafir oluyoruz. Biz ancak bir ve beraber olursak, başaralı oluruz. İnşallah çıktığımız bu yolda hemşerilerimize karşı mahcup olmayız” dedi.

“BAYRAKLI’NIN KAYIP YILLARINI TELAFİ ETMEYE HAZIRIZ”
31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde kendilerinden destek ve dua istediklerini vurgulayan Kırkpınar, “Benim de Erzurumlu olmam hasebiyle bugün bizleri bağrınıza bastınız. Kendimizi evimizde hissettik. Bende, Belediye Başkan adayımız da sizlerin bu samimiyetiniz ve sıcakkanlılığınız karşısında çok mutlu olduk. İzmir hepimizin… Bu kente hepimizin vefa borcu var. Sizler hizmet edenleri destekleyerek bizlerde sizlere hizmetkar olarak inşallah daha iyileri yapıp hep birlikte aydınlık yarınları inşa edeceğiz. Sizlerinde bildiği üzere Bayraklı bizim iktidarımız döneminde ilçe oldu ve 10 yılını kaybetti. Yerelde iktidar olamayınca bazı hizmetleri yapma şansımız olmadı. Gerek imar, gerek alt yapı gibi hizmetlerle ilgili olarak yerel yönetimler tarafından çok büyük engellerle karşılaştık. Ama inşallah sizlerinde desteği ile Ali Aslan kardeşimiz Bayraklı Belediye Başkanı olup, Bayraklı’nın kayıp olan 10 yılını yapacağı hizmetlerle geri getirecek” dedi.

“SİZLERE HİZMET İÇİN DESTEK İSTİYORUZ”
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin İzmirli olması dolayısıyla İzmir’e ayrı bir önem verildiğini kaydeden Kırkpınar, “Biz İzmir tarımını daha ileriye taşımak şehrin gelişmesine katkı sunmak için Tarım İhtisas projesi üzerinde çalışıyoruz. Menderes ilçemizde sera bitkilerinin yetiştirilmesi ve geliştirilmesi noktasında çalışmalarımız olacak. Ne yazık ki projenin uygulanabilirliği noktasında her zaman olduğu gibi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin izin noktasında engellemesi ile karşı karşıya kaldık. Mesele siyasi iktidar olunca yerel iktidar bütün çalışmalarımızı sekteye uğratıyor. Kendileri yapmadığı gibi bizim hizmet etmemize de izin vermiyorlar. Kıymetli hemşehrilerim İzmir’in bu makus talihini değiştirmek bizim elimizde… Artık Bayraklı’nın layık olduğu hizmetlere kavuşması lazım. Burada şahıslar için oy isteyip siyaset yapmıyoruz. Bugün Bayraklı’nın geleceği noktasında sizlerle istişare ediyoruz. Gönüllere girmek ve girdiğimiz gönüllerle birlikte yeni bir bayraklı inşa etmek için çok geç kalmış sayılmayız. Halka hizmetin Hakka hizmet olduğuna inanıyor ve sizlerden, sizlere hizmet etmek için destek ve dua istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÜLKEMİZİN BEKASI İÇİN…”
AK Parti olarak Cumhur ittifakını çok önemsediklerini dile getiren Kırkpınar, “Bugün MHP’nin Belediye Başkan adaylarını Sayın Cumhurbaşkanımız açıklıyor. AK Parti’nin Belediye Başkan adaylarını da Sayın Devlet Bahçeli açıklıyor. Bakın bu iki tablo ülkemizin bekası ile ilgili bize bir ipucu veriyor. İç ve dış düşmanlarımızın ülkemizi getirmek istediği bazı hazin noktalar var. Ülkemizi bu hazin noktalardan uzak tutabilmek için 31 Martta ülkemizin ve milletimizin bekasını düşünerek oylarımızı bu noktada kullanmamız gerekir. 31 Martta Cumhur ittifakının oy oranının artması gerekiyor ki ülkemizin gücü de artmış olsun. Zillet ittifakını bir araya getiren bir proje var. Kimlerin kimlerle omuz omuza olduğunu görüyoruz. Bizler de millet olarak nasıl ki 17-25 Aralık darbesi ile 15 Temmuz darbesini bertaraf ettiysek 31 Martta da zillet ittifakı tarafından oynanan oyunu bertaraf etmeliyiz” şeklinde konuştu.

 
Bornova'nın yeni pazar yeri son düzlükte
 
Güzelbahçe’de yeni yıla merhaba konseri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Planlar yapıldı, zamanı gelince gereken yapılacak'
Milli Savunma Bakanı Akar, "Şu anda önümüzde duran problem sahası Münbiç, ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trump'a: Türkiye hazır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü. ...
Mehmet KARABEL yazdı... 9 yıl önce kaçan fırsat!
Mehmet KARABEL yazdı... 9 yıl önce kaçan fırsat!
 
AK Parti'nin Muğla adayları tanıtıldı
AK Parti'nin Muğla adayları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür ...
'Davayı iktidara taşıyalım, nefsimizi değil'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu seçimde ...
AK Partili Kaya'dan 'Kocaoğlu' çıkışı: Çark etmek CHP'de moda olmuş!
AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, katıldığı ...
 
CHP'li Beko: Bu bir kaza değil cinayettir!
5 Suriyeli işçinin Ankara’da yanarak hayatını kaybettiği vahim olayı Türkiye ...
Bakan Soylu'dan seçim güvenliği açıklaması
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlere ...
AK Parti'li Şengül: CHP'nin nasıl seçmen taşıdığını çok iyi biliyoruz
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bazı ilçelere seçmen taşındığı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva