HABERLER>POLİTİKA
22 Eylül 2020 Salı - 09:23

AK Partili Kırkpınar'dan Başkan Soyer'e: Çiçek böcek diyorduk, o işi de yapamıyor bunlar!

Gündeme dair açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar Tunç Soyer'i eleştirdi. Soyer'in çalışmadığını söyleyen Kırkpınar, " Çiçek böcek diyorduk ya çiçek işini de yapmıyor bunlar. Onu anlamak için yeşil alanımıza bakın. Sadece hoplayan zıplayarak, işine bisikletle giden ve anlamsız bir şekilde şarkılar söylüyorlar. Nedir o Çav Bella? Bari İzmir Marşı’nı söyleyin. Şuan İzmir için hiçbir şey yapmıyorsunuz" dedi.

AK Partili Kırkpınar dan Başkan Soyer e: Çiçek böcek diyorduk, o işi de yapamıyor bunlar!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar Sonsöz TV'nin konuğu oldu. Gazeteci Fatih Yapar'ın sorularını yanıtlayan, Kırkpınar İzmir'deki vaka sayısından yeni eğitim ve öğretim yılına kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. Kırkpınar kent gündemi ile ilgili de değerlendirmeler yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in çalışmalarını eleştiren Yaşar Kırkpınar, Tunç Soyer'in göreve geldiği günden itibaren taş üstüne taş koymadığını söyledi. Kırkpınar, ayrıca Soyer'in  artık gündeme projeler ile gelmesi gerektiğini vurguladı.

BİRLİKTE ZAMAN GEÇİRMEYE ALIŞMIŞ BİR MİLLETİZ
Koronavirüs pandemisi ile birlikte yeni bir kontrollü yaşama geçiş yaptıklarını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar,  dünyanın hiçbir yerinde pandemi konusunda Türkiye'deki gibi net açıklamaların yapılmadığını söyledi. Kırkpınar "Pandemi ile yaşamak çok zor. Hem parti hem de geldiğimiz kültür açısında birlikte oturmaya birlikte zaman geçirmeye alışmış bir milletiz. Bunları pandemi dolayısıyla bıraktık ve yeni kontrollü bir yaşam başladı. Maske, sosyal mesafe ve temizliğimize dikkat ederek yaşamımı sürdürüyoruz. Bunun da böyle olması lazım. Bunlara dikkat edildiğinde hastalığın yayılma hızının ne kadar düştüğünü de tüm dünya gördü. Bizler yaşantımızı sürdürürken bu kurallar çerçevesinde telefonla görüşerek ya da mesafemizi koruyarak vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Çok önemli bir süreçten geçiyoruz ve bunu sadece ülkemiz yaşamıyor. Bizim geçen mart ayından beri pandemi ile olan mücadelemiz takdire şayan. Gerçekten malzeme açısından, sağlık personelimiz açısından, gösterilen özveride göz önüne alındığında dünyaya örnek bir başarı sergiledik. Çok sistemli bir şekilde olaylar kontrol atlına alındı ve öylede yürütüldü. Zaman zaman kontrolde zorlandığı zamanlar oldu. Mevsimsel geçişlerden kaynaklı artışlar, düğün, cenaze gibi toplantılar ile birlikte ülke içerisinde bir vaka artışı yaşandı. Dünyada ve Türkiye'de yaşanan ciddi bir artıştı. Burada önemli olan sağlık bakanımızın her akşam basın açıklaması yapmasıydı. Günlük sağlık verilerini Sağlık Bakanlığımız açıklıyor. Dünyanın hiçbir yerinde bu netlikle açıklama yapılmıyor" ifadelerini kullandı.

ERKEN TEŞHİS ÇOK ÖNEMLİ
İzmir'in pandemi konusunda oldukça iyi bir durumda olduğunu söyleyen Yaşar Kırkpınar, sağlık çalışanlarının bulaşı azaltmak için büyük bir mücadele verdiğini söyledi. Kırkpınar "Hastalığın kontrolü açısında erken teşhis çok önemli… Bunu özellikle İzmir'de çok iyi görüyoruz. Sağlık çalışanlarımızın bir gönül hareketi… Özveri ve canla başla çalışıyorlar. Bulaşı azaltmak için çok büyük bir mücadele veriyorlar. Bunların sonucunu da bizler alıyoruz. Bu takipten dolayı da vaka sayılarını kontrol altında tutabiliyoruz. Ancak tabii ki gönül ister ki hiç vefat olmasın. İnşallah aşının bulunması ile birlikte bu iş normal bir grip gibi sonuçlanacağını tahmin ediyorum" diye konuştu.

İZMİR TÜRKİYE ORTALAMASININ ALTINDA
İzmir'de  mevcut yatak doluluk sayıları ile ilgili bilgiler veren Kırkpınar,  Türkiye'nin ortalamasına göre İzmir'in iyi durumda olduğunu söyledi. Kırkpınar "Özellikle İzmir'le ilgili, İzmir'de son aya girerken yüzde 40'ın üzerinde bir artış oldu. Ancak son 10 günden beri bu artışın yüzde 10'lara düştüğünü ve giderek azaldığını ve önümüzdeki günlerde stabilleşeceği elimizdeki verilerde mevcut. İzmir dışarıdan göç almış bir kent. Düğün, cenaze ve bayram sürecinde yoğunluklar etkili oldu. İzmir dışına gidip gelen ve oralarda tedbirlerin az tutulmasından kaynaklı olarak hastalığı kapan insanların İzmir'e döndüğünde teması devam edince, İzmir'deki vaka sayıları da arttı. İzmir'de 350 civarı bir filyasyon ekibi vardı bunlara 100-150 ekip daha ekleyerek inşallah vaka sayıları İzmir'de stabil hale gelecek. Bu hastalık başladığından beri İzmir Türkiye ortalamasının altında kaldı. İzmir ortalamanın altında oldu ve kontrollü bir şekilde İzmir'de pandeminin yönetimi gerçekleşti. İzmir'de pandemide zatürre oranlarının düşmüş olması da erken teşhis ve ilaca ulaşılmasının etkisi oldu. İzmir'de yoğun bakımların yüzde 70'inin, yatak doluluk oranı yüzde 46 ve solunum cihazına bağlı olanların yoğunluğu ise yüzde 50. Bunlara baktığımız zaman hasta yatak sayılarında bir sıkıntımız yok, bunlar kontrol altın. Ben İzmir için herhangi bir risk görmüyorum" dedi.

SİYASİ PARTİ AYIRMAKSIZIN VERİLER PAYLAŞILIYOR
Pandemi sürecinin polemik kaldırmayacağını söyleyen Yaşar Kırkpınar, İl Sağlık Müdürlüğü'nün siyasi parti ayırmaksızın verileri verdiğini söyledi. Kırkpınar "İl Sağlık Müdürünün katılmış olduğu bir toplantıda tüm partilere kendi telefonunu verdiğini ve muhalefet vekillerinin de bizim ulaştığımız tüm verilere ulaştığını biliyoruz. Sağlık Müdürlüğümüz de parti ayırmaksınız verileri verdiğini biliyoruz. Biz bu rakamları saklayarak bir şeyin düzelmeyeceğini biliyoruz. Bu hastalık kişi ayrımı yapmıyor. Bu hastalığı birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte kontrol altına alacağız ve inşallah yok edeceğiz. Bu konu polemik kaldıracak bir konu değil. Bu konu muhalefet ve iktidarın elinden geldiğince birlikte olarak mücadelede etmesi gereken bir konu" diye konuştu.

1 YIL İÇERİSİNDE 30 HASTANE AÇILDI
Pandemi sürecinde 30'u hastane 10'u şehir hastanesi olmak üzere birçok sağlık kuruluşunun hayata geçirildiğinin altını çizen AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar,  İzmir Şehir Hastanesi için 2021 yılını işaret etti. Kırkpınar "Bu süreç başlarken Türkiye'de bugüne kadar 30 civarı hastane açıldı. Bu dünyanın hiçbir noktasında yok. Bu yılsonuna kadar 10 tane şehir hastanesi açılmış olacak. Eğer siz 1 yıl içerisinde 30 hastane 10 şehir hastanesi açabiliyorsanız. Bu süreçte yurtdışına sağlık malzemesi gönderebilip, yurtdışından kendi vatandaşlarınızı getirebiliyorsanız, burada ilk önce takdir edilmesi gerekiyor sağlık bakanlığı, sağlık çalışanlarının. Aynı yansıma İzmir'de de söz konusu. Bu hastane sayın başbakanımızın 2021 yılında açılacağının sözünü vermişti. Pandemi süreci ile birlikte bu biraz geriye düştü. Bunun belki çok farklı nedenleri olabilir ancak bana göre en önemli nedeni hastaneyi yapan firmanın yurt dışı kaynaklı kredilerinde bir gerileme söz konusu. Bundan dolayı hastanenin 1 yıl daha uzatma söz konusu. Sağlık Bakanlığı da bu hakkını ona verdi. Diğer hastanelerin kapatılması açılması ile ilgili hususlar ise o hastaneler sağlık bankalığımıza ait. İhtiyaç neye varsa Sağlık Bakanlığı o ihtiyaçlar doğrultusunda oraları kullanacaktır. Bunun tespitini sağlık bakanlığı yapacak ve nasıl kullanılacağı ona göre belirlenecektir. Sağlık turizmi için İzmir'deki hastanelerimiz de çok önemli belki o anlamda bazı hastanelerimiz kullanılacaktır. Dünyada bazı şeyler o kadar hızlı gelişiyor ki kesin tarih veremiyoruz ancak 2021 yılı içerisinde biteceğini düşünüyoruz. Oraya büyük bir hastane açılıyor ve oranın tamamlanması personellerin aktarılması o kadar kolay bir durum değil. " ifadelerini kullandı.

PANDEMİDEN EN ÇOK EKONOMİ ETKİLENDİ
Pandemi sürecinden en çok etkilenen alanın ekonomi olduğunu vurgulayan Kırkpınar, Türkiye ekonomisinin diğer ülkelere göre en az etkilenen ülkelerden biri olduğunu söyledi. Kırkpınar "Pandemiyi dünyada herkes yaşadı ve en çok etkilediği alan ekonomi. Baktığımızda dünyada yüzde 30-40 oranında küçülen bir ekonomi var. Bu doğal bir süreç… Bu süreçte ülkeleri yadırgayacak değiliz. Dünyanın beklemedi ve hazırlıksız olarak yalanlandığı bir süreç. Burada Türkiye bana göre dünyada nüfus açısından baktığımızda en az etkilenen ekonomidir Türkiye ekonomisi. Bana göre küçülmenin yüzde 10'ların altında olabileceğini tahmin ediyorum. Çünkü hükümetimizin nezdinde yapılan değerlendirmeden bu süreç çok iyi idare edildi ve yürütüldü. Kısa çalışma ödeneği ve nakdi destek, hanelere 3'ncü, 4'ncü faza kadar yardımların yapılmış olması, Türkiye'de pandemiden etkilenilmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapıldı. Özellikle gıda da Ekim konusunda teşvikler yapıldı. Bu süreçte Türkiye çok iyi yönetti. Türkiye'de üretim hiçbir şekilde durmadı. İstihdamla ilgili işten çıkarma yasağı getirildi. Benim hazırladığım ve meclis sunduğum 13 maddelik bir öneri vardı.  Özellikle inşaat sektöründe çok ciddi bir kaynak aktarımı oldu. Bu sayede yastık altında birikenler ekonomiye kazandırılmış oldu. Önümüzdeki süreçte de meclisimiz açılacak ve biz burada komisyonlar olarak ne yapılması gerekiyorsa yine elimizi taşın altına koyarak gündeme getireceğiz" dedi.

BULAŞININ AYNI SOYİSİM İÇERİSİNDE OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ
Aile içinde bulunan her bireyin kurallara uyması gerektiğinin altını çizen Kırkpınar, 1 kişinin dikkatsizliğinin tüm aileyi etkileyebileceğini söyledi. Kırkpınar "Ben bir vatandaş olarak sokağa çıkma yasağının geri gelmesini arzu etmiyoruz. Ancak ne olur o aşamaya gelmeyelim. Tedbirlerimi alalım ve bunun sayesinde hastalıklar azalıyor ve bitme seviyesine geliyor. Haziranda nasıl 600'lü rakamlara gerilemişsek yine tedbirlere uyarak bu yasaklarla karşı karşıya kalmayız.  Çekirdek ailede 4 kişi yaşıyor ve 3'ü tüm tedbirlere uyuyor. Ancak o aile içinde 1 kişi uymadığında diğer 3 kişinin bir anlamı kalmıyor. Dolayısıyla ailelerin son dönelerdeki bulaşları hep aynı soy isim içerisinde olduğunu görüyoruz. Buda bize gösteriyor ki aile içerisinde bu kurallara uyarken bütün aile bireylerinin bu kurallara uyması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

EĞİTİM MESAJI: ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BELLİ OLACAK
Yüz yüze eğitimi değerlendiren AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar şu ifadeleri kullandı; "Bugün eğitim ve öğretim hayatına başlayan yavrularımıza sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Burada hem okul öncesi hem de 1'nci sınıfa başlayan çocuklarımız haftada 1 gün 5 ders olmak kaydıyla başlıyor. Tabi bu 3 haftalık bir deneme süreci. Türkiye'deki gelişmeler, sağlık kurulumuzun tavsiyeleri neticesinde önümüzdeki dönemde yüz yüze eğitimde kademeli olarak başlatılması mı yoksa bu seviyeden geriye gidilmesi konusundaki kararlar, bilim kurulu tavsiyelerine göre alınacak."

25 YILDA TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KONULMADI
İzmir'de son 25 yılda taş üstüne taş konulmadığını söyleyen Yaşar Kırkpınar İzmir trafiğinin felç olduğunu söyledi. Kırkpınar "Biz Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı seçilirken başarılar dilediğimizi ilettik. İzmir'in çok ciddi çalışmalara ihtiyaç duyduğunu söylemiştik. Fakat belirli bir süreç geçti seçimlerden sonra ancak bugün itibari ile taş üstüne taş konulmadığını, tarihinin tekerrür ettiğini söylemek istiyorum. İzmir'de 25 yıldan beri İzmir'de hiçbir şey yapılmadı, taş taş üstüne konulmadı ve bundan sonra da yapılacağından emin değilim. 25 yıl önce İzmir'in trafik sorunu vardı.  Ege Üniversitesi'nden İnciraltı'na girmek istedim 17.30'da çıktım yola 2 saatte gidebildim. Yeşildere'den Buca'ya ne kadar süre de ulaşabiliyorlar? Normalde buralarda ulaşımın 15-20 dakika da olması lazım. 25 yıldan beri hiçbir alternatif üretilmedi İzmir'de. İzmir'de 17-17.30 olduğunda trafik kilitleniyor. Geçen yıl pandemi mi vardı? Biz bu sorunu yıllardır yaşıyoruz. İzmir'i kaldırmıyor artık bu yollar. Bizim yapmış olduğumuz yollar yapılmamış olsa İzmir'de her şey felç olur. Trafik konusunda İzmir gerçekten felç durumda" diye konuştu.

İZMİR'İN SORUNLARIYLA İÇ İÇE OLMAYAN BİR BAŞKAN VAR
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i eleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Soyer'in İzmir'in sorunları ile iç içe olmadığını söyledi. Kırkpınar "Biz İzmir kokuyor diyoruz. İzmir neden kokuyor? İzmir'in altyapısı çökmüş durumda. Yağmur suları kanalizasyona karışıyor. Sayın Soyer denize gireceğini söylüyor. Buyursun girsin. 10 yıldan önce temizlenebilir mi? Mümkün değil. İş tutuşu çok önemli. Bir belediye başkanının iş yapar mı yapmaz mı belli olur. 1.5 yıl geçti  aradan… Zıplamadan başka ne yaptı?

Çiçek böcek diyorduk ya çiçek işini de yapmıyor bunlar. Onu anlamak için yeşil alanımıza bakın. Sadece hoplayan zıplayarak, işine bisikletle giden ve anlamsız bir şekilde şarkılar söylüyorlar. Nedir o Çav Bella? Bari İzmir marşını söyleyin. Şuan İzmir için hiçbir şey yapmıyorsunuz. Anca İzmir için para, İzmir için ayrı bir bayrak… Terör örgütleri ile ilgili Soyer'in söylemlerini biliyoruz. Kolonların rengini biliyoruz… Bunlarla ilgili gündeme gelme. Sorunları çözerek gündeme gel. İzmir'de büyük projelerin altına imza atarak gündeme gel. Körfezi temizleyeceklermiş ve onun için bir rapor bekleniyormuş Bunlara gerek yok. Teşhis de ortada çözümde ortada. İzmir'i biz devlet olarak Gördes Barajını tahsis ettik. Oradan suyu bile getiremiyorlar. Yazın susuzluk sorunu yaşadık. Şuan hala su sorunu çeken yerleri var. Ne oldu? İzmir'in o kadar kaynağı var, öngöremediniz mi? İzmir 'in gündemi, İzmir'in sorunları ile ilgili olamayan konular içinde Büyükşehir Belediye Başkanı var" ifadelerini kullandı.

AÇIK ÇEK VERDİK
İzmir Büyükşehri Belediyesi'nden kendilerine hiçbir kimsenin gelmediğini vurgulayan Kırkpınar "1 kişi gelmişse İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere  1 dosya getirip yarım istemişlerse çıkıp söylesinler. Gelen olursa biz yardımcı oluyoruz. Açık çek dahil verdik. Kocaoğlu döneminde de söyledik bunu. İzmir'in sorunları ile ilgili kendilerine hep pas atıyoruz, birlikte çözelim bu sorunu diyoruz" dedi.

Elektirik fabrikası ile ilgili de konuşan Kırkpınar "Sayın İl Başkanımız da konuyu takip ediyor ve diyoruz ki, buyursun gelsinler biz üzerimize düşeni yapacağı diyoruz. Buradan çağrımızdır" ifadelerini kullandı.

CHP POLEMİK DERDİNDE
Mavişehir'de  TOKİ arazisinin satışı sonrası çıkan tartışmalar ile ilgili konuşan Yaşar Kırkpınar "Milletvekillerimizin, CHP'li Milletvekillerinin karşılıklı olarak ne konuştuğunu bilmiyorum. Ancak CHP Milletvekillerinin biri bir şey desin biz onu farklı bir yerden tutalım polemik o yöne gitsin diyen bir anlayışı var. Bu tabandan tavana kadar her bölümünde mevcut Cumhuriyet Halk Partisi'nin politikası haline geldi" dedi.

KEMALPAŞA'NIN KONGRESİ İKİ ADAYLI
Kemalpaşa kongresini değerlendiren Yaşar Kırkpınar mevcut başkanla yola devam edileceğini düşündüklerini söyledi. Kırkpınar "Kemalpaşa'nın 20 yılda alamayacağı hizmeti biz 5 yılda getirdik. Sadece belediye olarak değil devletimizin de çok ciddi hizmetleri oldu buraya. İnşallah bunun daha fazlasını vermeye devam edeceğiz. Oradaki insanların tamamını çok iyi tanıyor ve biliyoruz. Yalnız partiler, kongreler, çekişmeler her siyasi partide olduğu gibi bizde de söz konusu. Ancak bizim siyasi partimizin orta bir tercih yaptı. Gerek İl Başkanımızın gerek Genel Merkezimin işaret ettiği bir arkadaşla yola devem edeceğiz dedi. O arkadaşımız da kadrolarını oluşturdu ve çalışmalarını yapıyor. Aynı isim de kongrede aday olarak gösterilecek ve görevine devam etmesi arzulanıyor. Türkiye'nin hiçbir yerinde bir milletvekilinin isteği ile bir şey olmaz. Bize sadece görüşümüz ve düşüncemiz sorulur bizde ona göre davranırız.  Kemalpaşa'da geçmişte de bu tip yarışmalar olmuştu ancak oradaki hemşehrilerim en iyi en doğruyu bulmuşlardır. Ben umuyorum ki birlik ve beraberlik içerisinde Kemalpaşa kongremiz gerçekleşecek. Orada bizim Ahmet Uğurlu belediye başkanımız var" diye konuştu.

RIDVAN BEY KEMALPAŞAMIZIN BİR EVLADI
Kemalpaşa Belediyesi'nin yeniden Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçmesini değerlendiren Yaşar Kırkpınar, kendisinin Kemalpaşalı olduğunu hatırlatarak Rıdvan Karakayalı'ya kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. Kırkpınar "Kemalpaşa halkı bir takdirde bulundu. Yapılan hizmetlerimiz ortada. Gölet, park orman, kültür merkezi… Ben bunları kısa sürede sayarak bitiremem. Yaptık derken eserleri söylüyoruz. Bu kadar borçla devraldık deniyor, bizde Karakayalı'dan devraldık. Kendisi zaten borçla devretmişti.  Bu yapılan hizmeti arif uğurlu nasıl yapacaktı. Belediyenin işi bu. Bütün belediyeler hizmet ederken, mutlaka bir kaynak bularak bunu gerçekleştirirler. Bu ya kredi ya da satışla olur. Bu tabii ki 2 belediye başkanı arasında. Bu tür tartışmalar olur gayet normal. Rıdvan Bey'de Kemalpaşa'mızın bir evladı… Biz Kemalpaşa'da devletin ve hükümetin yapması gereken ne varsa elimizi taşın altına koyarız diye kendisine söyledik.  Bizim kapılarımız sonuna kadar Rıdvan beye açık. Hikmeti Kemalpaşa getirmek bizim görevimiz. Yerel yönetim ile hükümet işbirliği yaparsa hizmetler daha kısa sürede daha kolayca hallolur. Kemalpaşa devlet hastanesini 100 yataklı bir hastane haline getiriyoruz. İl Sağlık Müdürlüğü'ne devredildi ve kısa bir sürede gerçekleşecek. Yiğitler barajı ile ilgili devletimiz kaynak aktarımında bulunundu, onun çalışımları da devam ediyor. Kentsel dönüşümün belediye ile birlikte yürütülmesi gerektiği için bir revizyon yapılacak, planlar iptal edildi. Lojistik Köy'ün de altyapısı tamamlandı" diye konuştu.

 
Karabağlar'da okullara dezenfeksiyon operasyonu
 
Güzelbahçe'de okullara dezenfekte harekatı
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent ışık 22 Eylül 2020 Salı 18:36

Dolar 7.66 lira.Dolarla maaş almıyorum ama keşke dolarla maaş alsam.10 yıl önce 1300 dolar olan maaşım şimdi 700 dolar.

Yorumu oyla      2      3  
Ercan 22 Eylül 2020 Salı 13:59

Tavsiyem izmirin belrdiye başkanlarıyla uğraşmayın.Aziz kocaoglu için de neler soylediniz neler,Yetmedi sizin döneminizde yillarca orgut kurma suçlamasıyla yargılandı.Birakinda kendi isinizi yapin önce.Daha cami haporlerinden cav bellayi çalanı bulamadınız.Her seyi gectim inciralti izmirin en onemli bölgesi ve bu bolge planı için yapilan toplantiya cagirma lüzumu bile gormuyorsunuz bu sehrin belediye başkanını Tam bir keyfilik alip yürümüş..Gidin once bir aynaya bakında sonra başkalarını eleştirin Daha maske standardı bile getiremediniz bu ulkeye.Yuzde doksanı işe yaramaz sağlığa zararlı bez parçaları.Hadi canim sizde.Gidin aynaya bakın

Yorumu oyla      3      3  
Marş 22 Eylül 2020 Salı 11:04

İzmir Marşı'nı ezbere biliyormuş mu? En son hangi milli bayramda söylemiş?

Yorumu oyla      4      3  
Komedi 22 Eylül 2020 Salı 10:54

Bırakın çiçek böceği de otogar metrosunu yapın. Tutturmuşsunuz 500 gün gidiyor. 500 günde siz ne yaptınız? 25 yılda hiçbir şey yapılmamış. Pes! Bu kafayla mı İzmir'de seçim kazanmayı planlıyorsunuz?

Yorumu oyla      5      4  
sezarın hakkı sezara 22 Eylül 2020 Salı 10:31

Dolar 7.64TL, Euro 8.97TL ! adamın konuştuklarına bak .

Yorumu oyla      6      3  
İZMİR YERLİSİ 22 Eylül 2020 Salı 10:23

Ülkenin durumuna bakar sonra şehirlere bakarım 3 dünya ülkelesiyiz aşı üzerimizde deneniyor dolar euro almış başını gidiyor ama siz Belediye Başkanıyla uğraşın ne güzel Memleket!!!!

Yorumu oyla      5      3  
izmirli 22 Eylül 2020 Salı 10:03

siz ülkeyi rant için dağıtmaktan başka ne yapıyorsunuz bay vekil... ülke bitik konuştuklarınıza bak... üstelik bunu izmirde yapıyorsunuz... başkan soyer chp'ye üye olanlara çeşmede 1 hafta tatil verse neler demezsiniz acaba...

Yorumu oyla      8      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Kaya’dan Soyer’e: Söylediklerine pişman olacak!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İnciraltı’nın planlanması ...
AK Parti Afyon il başkanı istifa etti!
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, il başkanlığı görevinden ayrıldığını bildirdi.
İzmir'de gündem Hilton'un kapatılması... Eski başkanlar ne dedi?
Avukat Senih Özay, 16 Ekim'de kapanacak dev otelle ilgili hukuki araştırma ...
 
Siyaset bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun'dan çarpıcı 'kurultay' yorumu: İYİ Parti, MHP'lileşiyor!
İYİ Parti Kurultayı’nda Aytun Çıray ve Ümit Özay gibi isimlerin tasfiyesini ...
MHP İl Başkanı Şahin’den kongre değerlendirmesi… Tunç Soyer'e salvo!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı dün yapılan kongreleriyle ...
CHP’li Beko orman işçilerinin sorunlarını Meclis’e taşıdı
Yaz aylarında artan orman yangınlarına müdahalenin çok hayati bir öneme ...
 
Gelecek Partisi İl Başkanı Şener’den ‘üslup’ çıkışı: Soyer’e destek vermeye hazırız!
Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Serhat Mustafa Şener, kent siyaseti ile ...
Erdoğan'dan Yunan gazetesine suç duyurusu!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine yönelik ağır hakaret ve ...
MHP İzmir'de kongre süreci tamam! Kimler başkan seçildi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı'nda kongre süreci ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Fenerbahçe ne istiyor?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yarattı... Veda ederken ağlattı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva