HABERLER>POLİTİKA
28 Eylül 2018 Cuma - 14:06

AK Partili Kaya: Kocaoğlu’nun aday olması bizim için büyük avantaj!

İzmir Milletvekili Kaya 2019 yerel seçimleri hakkında konuşurken, “Aslında Aziz Bey’in aday olması bizim için büyük avantaj. 1 Ekim’deki açıklamasının bir faydası olacağını düşünmüyorum. Hiçbir seçim döneminde bu kadar aday olmak istediğini de hatırlamıyorum” dedi.

AK Partili Kaya: Kocaoğlu’nun aday olması bizim için büyük avantaj!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Sonsöz TV’de yayınlanan ‘Günaydın Ege’ programına katıldı ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

İzmir Milletvekili Kaya, geniş yelpazede yaptığı açıklamalarda pek çok konuya değindi. Yerel yönetimler, hizmetler üzerinden ve politik çerçevede net mesajlar veren Vekil Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) yönelik çarpıcı açıklamalara imza attı.  

Kaya, 2019 yılının Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler için konuşurken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun 1 Ekim’de gerçekleştireceği adaylık açıklamasına da ayrı bir parantez açtı.

İZMİR ERDOĞAN’IN İSTANBUL’U ALDIĞI NOKTAYA GELDİ!
Kaya, “İzmir’de CHP’li belediyeler çökmüş vaziyete. İzmir Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’u almış olduğu noktaya geldi. Yakın zamanda bir koku sorunuyla da karşı karşıya kaldık. İzmir’in temel problemlerinin hiçbiri çözülmüyor. Biz sorunların çözümü noktasında hem büyükşehir hem ilçe belediyelerine açık çek vermişken onların hiçbir çabasının olmaması bizi üzüyor. Bu seçim çok farklı olacak. 20 yıldır CHP zihniyeti tarafından İzmir yönetiliyor. Artık tabiri caizse tünelden önceki son çıkışa geldik. İzmirliler CHP’ye ve adaylarına oy vermek istemiyor. Burada iş bize düşüyor. Biz İzmirlilerin tanıyacağı, yerel kalkınmayı sağlayabilecek, ana problemleri aşabilecek yaklaşımları ortay koyduğumuzda 2019 Mart’ta sonuç bizim lehimize değişmiş olacak” dedi.

BENİ CHP DELEGELERİ BİLE ARIYOR!
Vatandaşların kendisine 24 saat boyunca ulaşabileceğini vurgulayan Kaya, “Bizim partililerimiz buna şaşırmıyor. Diğer partililer böyle bir şeyi kendi belediye başkanları, milletvekillerinde görmediği için şaşırıyor. Bize ulaşan CHP delegeleri bile var. Kendi cep telefonumu hem seçim hem kampanya dönemlerinde vatandaşlara ulaştırıyorum. Zor oluyor biraz. Gece yarısı arayanlara gün içinde dönüyoruz. Biz uyumayalım ama iletişimi sağlayalım. AK Parti’de siyaset yapan insanlar olarak biz bunları hemşerilerimize vaat ettik. AK Parti böyle böyle büyüyen bir parti” diye konuştu.

FETÖ 2014’TE CHP İZMİR’DE SEÇİM KAZANSIN DİYE ELİNDEN GELENİ YAPTI! 
2014 yerel seçimlerinden örnekler veren Kaya, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın o dönem aday olmasının başarıyı getirebilecekken FETÖ’nün operasyonlarının İzmir’de CHP’ye seçim kazandırdığını iddia etti. Kaya, “2014 seçimlerinde biz yüzde 40’ları görüyorduk. CHP ise yüzde 41 buçuklarda falandı. Aramızda yüzde 1 buçuk gibi bir fark vardı. FETÖ faaliyete başladı. Liman operasyonları vs… Bu bizi yüzde 30’lu bantlara indirdi. Sağ partinin en yüksek aldığı oyla seçim sonuçlandı ve 7 belediye kazandı. Bu FETÖ’nün ortaya koyduğu gerçek dışı yargı darbeleri olmamış olsaydı aslında AK Partili bir büyükşehir belediyesi olacaktı. Bu algı operasyonuyla CHP’nin burayı kazanması için ellerinden geleni yaptılar. Gerçek dışı iddiaların her birinin ne olduğu 15 Temmuz’da ortaya çıktı ve vatandaşlarımız net gördü” dedi.

BİZ CHP GİBİ İZMİR’İ ÇANTADA KEKLİK GÖRMÜYORUZ
Yeni süreçteki çalışmalardan söz eden Kaya, “Biz CHP gibi İzmir’i çantada keklik görmüyoruz. Tamamen adamcılık içindeler. Bu gurupçuluğu kamuoyunda açık şekilde yapıyorlar. Bu halka saygısızlıktır. Ama bizde bu böyle değil. Biz İzmir’in beklentilerini ölçüyoruz. Biz bu noktada belli bir mesafe aldık. Bizim İzmir’de yerel seçime ilişkin hazırlıklarımız yarı aşamayı geçmiş vaziyette. Büyükşehir adaylığı çok önemli. Merkez ilçe adaylıkları çok önemli. Son değerlendirmeleri, yapıp kısa süre içinde adaylarımızı İzmirlilerle buluşturacağız. Bizim güçlü bir envanterimiz var. 2011’de Binali Bey ile 35 proje ve 2014’te hazırladığımız 1414’lük yatırım havuzumuz var. Bu seçim hangilerini kullanacağımızı belirleyeceğiz. İl başkanlığımız detayları değerlendiriyor. İzmir’in beklentilerini karşılayacak, CHP’nin adaylarından kat kat vizyonu olan adayları belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.  

DOĞRU ADAYLARI BELİRLEDİĞİMİZDE İZMİRLİLER BÜYÜKŞEHİRDE AK PARTİ’Yİ TERCİH EDECEKLERDİR
Kaya ayrıca, “İzmir CHP’den usanmış. Bizim adaylarımızı bekliyor. CHP 24 Haziran’da ciddi bir erime yaşadı. Yüzde 41’lere kadar geriledi. Yerelde bunun daha da düşeceğini gördük. Biz bu noktada doğru tespit ve adaylarla yol aldığımızda İzmirliler büyükşehirde AK Parti’yi tercih edeceklerdir” dedi.  

KOCAOĞLU BİZİM YAPTIĞIMIZ BİR OSB KADAR TARIMA BÜTÇE AYIRMADI!
İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’in 2019 yılında AK Parti’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak sahaya sürüleceğinin iddia edilmesi üzerinde konuşan Kaya, “ İZTO’da çok büyük bir değişimi gerçekleştirdi. İzmir’de değişimi gerçekleştirebilmek çok kolay değil. 26 yıllık bir başkan vardı ve hiçbir şey üretmeyen biriydi. Aynı İzmir’deki belediyeler gibi. Orada oturan, vizyon ortaya koymayan statükoyu muhafaza eden biriydi. İş dünyasında her oda ayrı bir şey söylerdi. Özgener’in başkan olmasıyla birlikte çok önemli işler yapıyoruz. Odalar ortak hareket edebiliyor. Biz bu ortak hareketle 11 tane OSB kuracağız. Arada ‘CHP’li Kocaoğlu tarıma şunu, bunu yaptı’ diyorlar. Bizim yaptığımız bir OSB kadar tarıma bir bütçe ayırmadılar. İzmirli bir tarım bakanına da sahip olunca çalışmaları daha hızlı yapıyoruz.  Bu hız çok önemli, İzmir’in ihtiyacı var” dedi.

İZMİRLİ HEMŞERİLERİMİZ CHP BAŞARISIZLIĞINA ÇANAK TUTUYOR!
İzmir’de trafik sorunu olduğunu öne süren Kaya, “İzmir’de bir trafik çığlığı var. Bu kadar araç sayısıyla İzmir’de trafik olmaması gerekiyor. Biz bunları rakamlarla söyledik. Tamamen yerel yönetimlerin beceriksizliğiyle alakalı… Hesapsız, kitapsız tramvay projesiyle birlikte trafik İzmir’de patlama noktasına geldi. CHP’nin yerel yönetimler mantığında uzun ya da kısa vadeli bir plan yok. İzmir CHP başarısızlığına biraz çanak tutuyor. Oy vermeye devam et… Ne yazık ki İzmir’deki hemşerilerimiz de bu başarısızlığa çanak tutuyor” diye konuştu.

KOCAOĞLU VE 4 İLÇE BELEDİYE BAŞKANINI HEDEF ALDI: MÜSEBBİBİ ONLARDIR!
İzmir Körfez Geçiş Projesi (Tüp Geçit) özelinde konuşan Kaya, “ ÇED için yürütmeyi durdurma kararı çıktı. Nasıl yapacaksınız? Bilirkişi raporunu okudum. Dayanakların temeli tamamen CHP’li büyükşehir ve 4 ilçe belediyelerinin ÇED sürecinde ortaya koyduğu çekincedir. Raporda; ‘İzmir için önemli proje olmasına ve tüm kurum ve kuruluşların olumlu görüş vermesine rağmen yerel yönetimlerin olumsuz görüşleri dikkate alındığından…’ diyor. Kocaoğlu yapsınlar diyor ama yaptırmıyor. İzmir’de CHP’li belediyelerin ön bahçeleri haline gelmiş sivil toplum kuruluşları var. Statlarda da aynı sorun yaşandı. Biz mahkemelerle uğraşırız onlar arkaya çekilir. Biz Denizli’de kamu yatırımını 6 ay ya da 1 senede bitiriyorsak İzmir’de başlama süreci 3 yılı buluyor. Bu CHP’li belediyelerin çekinceleri, itirazları olmasa ihale aşamasına gelinecekti. Yargı kararı gereği bugün yapılacak bir şey yok. Bunun müsebbibi Kocaoğlu, Balçova, Narlıdere, Çiğli ve Karşıyaka belediye başkanlarıdır. Onlar için hayırlısı olsun. Böyle güzel projeyi istememelerini anlamak mümkün değil” dedi.

BİZ HEP EL UZATTIK, AÇIK ÇEK VERDİK!
“İzmir’in çok büyük şansları var” diyen Kaya, “Binali Yıldırım ve biz ‘gelin ne projeniz var?’ dedik. Konu İzmir ise biz bir siyasi kaygı duymuyoruz. İl Başkanı Aydın Şengül ile Ankara temasları oldu. CHP tarafından istenince oluyor. Biz hep el uzattık. Birlikte çalışma alışkanlığı gerçekleştirelim İzmir’e yatırım yapalım dedik. Bizim uzattığımız elleri hep karşılıksız bıraktılar. Biz açık çek vermiştik. ‘İzmir’e ayrımcılık yapıyorlar’ diyorlardı. Hadi Aziz Kocaoğlu söylesin bakalım. CHP il başkanı rahatsız olmuş. Niye rahatsız oluyorsun kardeşim? Konu İzmir ise hepimizin gerisi teferruattır demesi lazım. CHP’nin, ‘bize ayrımcılık yapıyorsunuz’ deme hakkı var mı?” açıklamasında bulundu.  

KILIÇDAROĞLU KOCAOĞLU’NUN EMEKLİ ETTİ!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun 1 Ekim’de yapacağı adaylık açıklaması hakkında konuşan Kaya, “Sayın Kılıçdaroğlu Kocaoğlu’nu siyaseten emekli ettiğini yaptığı icraatlarla gösterdi. Milletvekili aday listesinde Kocaoğlu’nun istediklerini yazmayıp, istemediklerini yazdı. Ali Engin’in milletvekili olmamasının sebebi Aziz Kocaoğlu’dur. O istedi diye yapmadı. Fuar açılışına Faik Öztrak’ı göndermek nedir? Danışma kurulunda Kocaoğlu kalktı eleştirdi. Kılıçdaroğlu kendisini temsilen Öztrak’ı gönderdi. Artık diyor ki; ‘seni emekli ettim’. Aslında Aziz Bey’in aday olması bizim için büyük avantaj. Biz CHP’nin aday profillerine bakıyoruz. 1 Ekim’deki açıklamasının bir faydası olacağını düşünmüyorum. Net bir açıklama yapacağını da düşünmüyorum. Hiçbir seçim döneminde bu kadar aday olmak istediğini de hatırlamıyorum” dedi.  

ADAY YAPILMAYACAĞINI GÖRDÜ ‘İNCE’Cİ OLDU!
Kocaoğlu’na yönelik eleştirilerini sürdüren Kaya, “Ocak’ta ‘Kılıçdaroğlu’cu oldu Haziran’da ‘İnce’ci oldu. Ne methiyeler düzüyordu, Kılıçdaroğlu’nun karşısında olmayı ihanete kadar götürüyordu. Listeleri gördükten sonra, kendisin aday yapılmayacağını gördükten sonra ‘İnce’ci oldu. 3 ay sonra neci olur bilemem. CHP’nin başarılı olmamasında en büyük sebep vatandaşın beklentisini çözmemesidir. Bunu yapamıyorlar. Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdikleri birini genel başkan yapmıyorlar. Kendi imza vermedikleri, güvenmedikleri adamın Türkiye’yi yönetmesini istediler. Bu vatandaşın aklıyla alay etmektir. Belediye kadrolarının imza karşılığı nasıl dağıtıldığını vatandaşlar gördü” diye konuştu.

İZMİRLİLER 2019 MART’TA TOKAT GİBİ BİR CEVAP VERECEKTİR!
CHP’li siyasetçilerin İzmir’de halkın içine girmediğin belirteni Kaya, “Dolaşmıyorlar. Gezmiyorlar. Alanda olan biziz. Bu rahatlığın sebebi İzmirli hemşerilimizdir. O kadar rahat oy alıyorlar ki… Kendi adamlarını yerleştirecekler. İzmirliler oyunu verecek ya… Merak ediyorum 1 Ekim’de Kocaoğlu’nun vereceği adaylık kararı İzmirli için ne ifade edecek? Bizim için önemli. Çok yıpranmış birisinin CHP’ye oy vermiş seçmenin tepkisiyle kentin çeşitli yerlerinde karşılaşacağı aşikardır.  CHP’nin bu seçimlerde kimi değil kimin adamını işaret edeceği merak ediliyor. Kılıçdaroğlu kendi adamını mı başkasının adamını mı aday gösterecek? CHP’de bir adamcılık, dar ekip anlayışı vardır. CHP’ye üye olmak da kolay değildir. Ön seçim derler yerine getirmezler. CHP İzmir’in istediği birini aday yapmayacak. İsmi geçenleri İzmir için çok zayıf adaylar olarak görüyorum. Biz kendi işimize bakacağız. CHP’nin ortaya koyduğu stratejiye bakacağız ama onların bir stratejisi yok. İzmir’i çantada keklik gördükleri için kimi koysam İzmirli oy veriyor diyor. O rahatlık ve şımarıklık CHP’nin tüm organlarına girmiş durumda. Genel merkeze gidin İzmir için bir araştırma yaptıkları yok. İl ve ilçeler paylaştırılıyor. Kendi aralarındaki iç denge ve hesaplaşmalarla yol yürüyorlar. 2019 Mart’ta tokat gibi bir cevap İzmirli hemşerilerimiz verecektir” yorumunu yaptı.

5 YIL CHP TARAFINDAN İSRAF EDİLEN BİR SÜREÇ VAR
‘Genelde 16 yıldır iktidar olan AK Parti bu sürede İzmir’de niye istediği sonucu alamıyor?’ sorusunu yanıtlayan Kaya, “2014’te İzmir’de iktidar oluyorduk. Eğer FETÖ operasyonları yapmamış olsaydı… FETÖ de iktidar olacağımızı gördü. AK Parti’nin yara alması ve iktidardan gitmesini istiyordu. Projeleri açıklamamışken yüzde 40’lara gelmiştik. Sadece Binali Yıldırım ismiyle gelmiştik. Bu seçim daha da yakınız. 5 yıl CHP tarafından israf edilen bir süreç var. Bunların bir seçim kampanyası yaptığı yok. Hep ‘geçmişte AK Partili bilmem kim şunu demişti’ diyorlar. Artık bu tip yaklaşımların bu kente faydası yok” dedi.

ANTALYA POLEMİĞİNE DE GİRDİ
Geçmişte Mardin Milletvekili olan ve 24 Haziran’da İzmir’den aday gösterilen ve seçilen Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın Antalya örneğini vermesi sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, görevden alınan belediye başkanları için ‘Akdeniz ilinden örnekler verildi. İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir’deki beyefendiler şu an nerede?’ şeklinde verdiği tepkiye değinen Kaya, “Ceyda Hanım’ın o sözleri karşısında Kocaoğlu yine almış gevelemiş, değişik yaklaşım ortaya koymuş. CHP ve Aziz Bey’in açıklamaları kente bir şey katmıyor. ‘Konuştuklarından acaba bir şey çıkarabilir miyiz, İzmirlinin kafalarını karıştırabilir miyiz?’ diye düşünüyorlar. Sahada yoklar” diye konuştu.

İZMİR’DE İLÇELERİN 30’UNU DA AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRMAK İSTİYORUZ
İzmir’de titiz bir çalışma yürütüleceğini söyleyen Kaya, “30 ilçede iddialı olacak şekilde aday tespit çalışmaları yürüteceğiz. İlçelerin 30’unu da AK belediyecilikle tanıştırmak için hemşerilerimizin gönlüne girmek için çalışacağız. Karabağlar, Buca, Bayraklı başta olmak üzere merkezde lehimize önemli değişiklilerin olacağını düşünüyorum. Bu ilçelerde biz kazanmaya yakındık. Çok büyük farklar olmadı. Binali Bey’in aldığı oylarla bu ilçeleri kazanıyorduk. Başta Karabağlar… Belediye bakanı vatandaşın içine nasıl çıkacak? Kentine üniversite istemeyen bir arkadaş. Bir insan, bırakın belediye başkanını ilçesine üniversite yapılmasını istemez mi? Kendisi planlamacı ama Karabağlar’da tüm alanı kentsel dönüşüm için biz planlıyoruz. Planlayamadı” dedi.

VATANDAŞLARIMIZ YEREL YÖNETİM VE MERKEZİ HÜKÜMET AYNI OLDUĞUNDA NELER OLDUĞUNU GÖRSÜN!
AK Partili ilçe belediyelerden örnek veren Kaya, merkezi hükümet tarafından yapılan destekler üzerinden konuştu. Görevde olan AK Partili belediye başkanlarının değişip değişmeyeceğinin sorulmasının ardından açıklama yapan Kaya, “CHP’li belediyelerin kötü bir performans sergilediğini aktaran Kaya, “Mesela Gaziemir ve Menderes arasında makas açılıyor. Yerel yönetimle merkezi hükümet aynı olunca neler oluyor. Vatandaşlarımız bunları görsün. Siyasetin doğasında değişim vardır ama arkadaşlarımızın başarılarını, gayretlerini görüyoruz. Bu seçimler çok kritik. Bu bir takım oyunu. Bunu sağlayacak bir ekip ortaya koymamız lazım. İktidarda olduğumuz yerlerde önce belediye başkanlarımızın değerlendirmesi yapılacak. Aday aramasına girilmeyecek” diye konuştu.  

2019 İZMİR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ, BU SEFER BİR YANLIŞ TERCİH DAHA YAPARSAK…
Seçimlerin önemine vurgu yapan Kaya, “2019 Mart seçimleri İzmir’in geleceği açısından çok önemli. Bu sefer bir yanlış tercih daha yaparsak İzmir’in temel problemlerini çözmemizin imkanı kalmayacaktır. Vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. İzmir’i çantada keklik gören anlayışa hemşerilerimizin ders vermesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. 

 
Dakika, dakika... Kasırga, İzmir'i böyle vuracak!
 
İzmir'deki kayıp liseli Afyon'da bulundu!
YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Avrupa şampiyonası ne oldu? 29 Eylül 2018 Cumartesi 11:24

Konya, Kayseri, Trabzon, Gaziantep, Avrupa şampiyonası için aday il olarak gösteriliren. Türkiye'nin üçüncü büyük şehri niye aday değildi? Bunu İzmirlilere açıklayın da görelim.

Yorumu oyla      12      5  
süleyman 28 Eylül 2018 Cuma 22:47

Bak sizde başbakanlar ,belediye başkanları bir dakikada görevden alınıyor yani sizlerin durumu bu .Makamlarınız size bahşedeliyor haliniz içler acısı.

Yorumu oyla      12      5  
Planlama mı? 28 Eylül 2018 Cuma 22:27

Bayraklı ve Karabağları planladınız yıllardır yanlıştan dönmüyorsunuz oralardan oy alamıyoruz. Chp ye üye olmanın zorluğundan bahsediyorsunuz: kimsenin dayatmadığı isteyenin aday olabildiği ilçe kongreleri ve il kongresi neden yapılamadı?

Yorumu oyla      11      5  
Gezdim geldim 28 Eylül 2018 Cuma 21:49

İzmir’de Ayrancılar -Menderes Havaalanı arası 13 km Büyükşehir Belediyesine ait toplu ulaşım bedeli 6.00.- TL (705 nolu Otobüs 3.00.-TL+ İzban 3,00.-TL= 6,00.-TL. ) Ankara - Esenboğa Havaalanı 30 km . karşılaştırma yapılınca 11,00.-TL. normal .Ankara’nın havaalanı otobüsleri bildiğimiz şehirlerarası otobüslerden. Ayakta yolcu alınmıyor . İzmir’de İsteyen Menemen İlçesinden Havaalanına tek bilet 90 dk aktarma hakkı ile tam 3,00.- TL. ye gelinebilinir. 800 nolu otobüs hattı .Bornova metrodan Hilal aktarmaya oradan İzban la ver elini 3,00.- TL’ye Menderes Havaalanına . Nasıl İzmir,de adil bir toplu uygulaması değilmi ? 13 km 6,00.-TL. 45 km 3,00.-TL.

Yorumu oyla      9      6  
kabak tadi verdi 28 Eylül 2018 Cuma 21:05

Allah cc bize bahsettigi Istanbul Bogazi varken Kanal Istanbulun, Izmirin metroya ihtiyaci varken korfez gecisi diretmesini aklim almiyor. Milletin hali perisan sizin Meclis lokantasinda etli yemege verdiginiz paraya disarida simit alinamiyor. Vekil maasi ile asgari ucrette malum. Su Meclisteki yemek fiyatlari da aciklansa da bilsek. Secimler simdi olsaydi baraj alti kalirdik sagolasin Sayin Bahceli

Yorumu oyla      12      5  
belli mi 28 Eylül 2018 Cuma 20:33

Sanki Izmirin baska sorunu yokmus gibi surekli olarak bu korfez gecisi gundeme getiriliyor acaba birilerine sozmu verildi de soz verlen muteahhit insaata baslayamadi diye huzursuzlaniyor bazilarida gundemde tutmak icin mi surekli anlatiyor. Izmirin metroya ve tarima destege ihtiyaci var

Yorumu oyla      12      5  
teseli 28 Eylül 2018 Cuma 20:14

Sayin Kaya sunu diyor yeni bir isime karsi secimi kaybedersek Sayin Cumhurbaskanimiza hesap veremeyiz Aziz Bey olursa bizim icin iyi olur ne yapalim 2014 te partinin 2 numarali ismi Sayin Binali bey devletin butun imkanlarini kullandi secimi kazanamadi diye savunma yapilir Izmirliler belediye baskani yapmadi siz Basbakan simdi Meclis Baskani yaptiniz

Yorumu oyla      11      5  
Semih 28 Eylül 2018 Cuma 20:04

İzmir’de çeketimi koysam seçilir dönemi bitmiştir, halk bilinçlendi, sorunlar devam ediyor, yeni yönetim istiyoruz

Yorumu oyla      9      7  
Mustafa Narin 28 Eylül 2018 Cuma 19:20

Menderesi övmüş arkadaş, sahillere beton dökerek doğayı mahvettiniz, çukuraltı, ondört evler rezil oldu.

Yorumu oyla      11      5  
gürkan 28 Eylül 2018 Cuma 19:10

Ayrıca bu açıklamalar şunu gösteriyor ki AKP cephesi seçimde karşılarında Kocaoğlu' nu istemiyor. Belli ki Kocaoğlu' nun kırsaldaki oy potansiyelini bildikleri için bu tür açıklamalar yaparak ters kontra yapma peşindeler :) 16 yıldır iktidarda olan bir partinin vekili belediyeyi alırsak şunları şunları yapacağız deme hakkına da sahip değildir. Adama 16 yıldır yapsaydın derler. Neyi bekledin? TCDD, Ulaştırma Bakanlığı İzmir'e metro yapmak için neyi bekliyor? 7 yıl önce temeli atılan hızlı trende çalışma yapılması için ne bekleniyor? Hızlı tren garı yapmak için ne bekleniyor? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm için neyi bekliyor? Kültür Bakanlığı İzmir'e de Ankara'ya, İstanbul'a yapmayı planladığı gibi bir sanat merkezi yapmayı planlıyor mu diyeceğim de 1993'den beri devlet Bornova Kültür Merkezi' ni bitiremedi. Bakıyorsun milli takım İzmir'de stat olmadığı için maç yapmıyor. Burası köy mü de büyük stat yok? Çiğli' ye yapılması planlanan 10 bin kişilik salon ne oldu? Çandarlı Limanı' nı geçtim Alsancak Limanı büyüyecekti, ne oldu? Çeşme-Karaburun arası kanal açılacaktı, ne oldu? ... bakıyorsun vaat çok ama yapılan iş bir elin parmağını geçmiyor. Tramvayı eleştirenlere bakıyorsun İnciraltı-Çiğli arası denizin içinden tramvay yapmaya çalışıyor :) hesabı yapılan iş bu mu?

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP Karşıyaka aşure dağıttı
Kültürel etkinlikleriyle göz dolduran MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Aşure ...
'2001’e göre daha ağır bir krizle karşı karşıyayız'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Abant'ta gerçekleştirilen CHP TBMM ...
İYİ Parti, İzmir’i neden açıklamıyor?
Geçtiğimiz haftalarda 54 ile başkan atayan genel merkezin İzmir için herhangi ...
 
Kılıçdaroğlu'nun doğduğu ev yandı!
Tunceli'nin Nazımiye ilçesine bağlı Ballıca köyünde, köylüler tarafından ...
CHP'de adaylık ücretleri belli oldu!
2019 yılının mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için CHP'de belediye ...
Erdoğan'dan ittifak mesajı: Tabanıma anlatamam!
Yerel seçimlerde ittifak ve MHP'nin af teklifine değinen Erdoğan, "Bahçeli ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Sanki, Gandi de gitmesini istiyor!
Mehmet KARABEL yazdı... Sanki, Gandi de gitmesini istiyor!
CHP İzmir'de başkanlarla seçim zirvesi!
CHP İzmir İl Başkanlığı'nın çağrısı üzerine ilçe başkanları yarın (cuma) ...
AK Gençlik İzmir'de binlerce gence ulaştı
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, eğitim için ilk defa kente gelen öğrencilere ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva