HABERLER>GÜNCEL
16 Mart 2017 Perşembe - 14:23

AK Partili Kaya'dan Selçuk'a doğal gaz müjdesi

Selçuk’a doğal gaz gelmesiyle ilgili yapılan teknik toplantıdan müjdeli karar çıktı. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, çalışmaların 1 Mayıs itibariyle başlayarak Kasım ayı içerisinde Selçuk’un doğal gaza kavuşacağı müjdesini verdi.

AK Partili Kaya dan Selçuk a doğal gaz müjdesi

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Selçuk'a doğalgaz çalışmalarının bu yıl içinde tamamlanacağını müjdeledi. Selçuk'ta yapılan toplantıya Kaya'nın yanı sıra, İzmir Gaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk ve Karayolları Bölge Müdürü Abdülkadir Uyaroğlu,  Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve AK Partili Selçuk Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantıda ilk açıklamayı yapan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya Selçuk’a doğal gaz gelmesiyle ilgili olarak  “Bugün burada Selçuk’umuza doğal gaz gelmesi çalışmalarla ilgili teknik bir toplantı gerçekleştirdik.  Toplantı sonucunda çıkan karara göre DSİ bir ay içerisinde koordinatları belirleyip İzmir Gaz’a teslim edecek. Hedefimiz 1 Mayıs’ta sahaya inerek bu yıl Kasım ayı içerisinde Selçuk’a doğal gazı getirmektir” dedi.

SELÇUK BUNU HAK EDİYOR

İzmir Gaz Genel Müdürlüğü ve ilgili bölge müdürlükleri Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne, DSİ Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür eden Kaya; Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Ödemiş’e doğal gaz geldiğinde 2017 yılında Selçuklu hemşehrilerimizin de doğal gaz kullanacağını müjdelemişti. İzmir Gaz yetkililerimiz de bu noktada bir çalışma yaptılar. İzmir Gaz Yönetim Kurulu bu büyük yatırımın Selçuk’a da gelmesi noktasında kararlarını da aldı. Biz de bugün burada ilgili bölge müdürlüklerimizle 2017 yılı içerisinde hızlı bir şekilde yapılacak çalışmalarla Selçuk’a doğal gazı nasıl kazandırırız diye teknik çalışmamamızı bitirdik. Selçuk bu noktada, bizim ortaya koyduğumuz vizyonla doğal gaz kullanımını İzmir’in tüm ilçeleri gibi hak eden bir ilçemizdir. Özverileri için tüm bölge müdürlerimize çok teşekkür ederim” dedi.

2017 SELÇUK’UN YATIRIM YILI

2017 yılı içerisinde Selçuk’ta birbirinden önemli yatırımlara imza atılacağını da bildiren Kaya; İZBAN, Hükümet Konağı, Adliye Sarayı, TOKİ, Antik Kanal ve teleferikle gerçekten Selçuk’ta ciddi bir yatırım hamlesini 2017 yılı içerisinde gerçekleşecektir. Ben başta İzmir sevdalısı olan Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a, İzmir Gaz Genel Müdürlüğü’ne ve Burçin Bey’e ve teknik konuda çok ciddi destek veren DSİ ve Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne Selçuklular ve İzmirliler adına şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

BAKICI: SELÇUK’UN DOĞAL GAZ ÖZLEMİ BİTİYOR

Selçuk’un doğal gaz özleminin biteceğini bildiren Başkan Bakıcı; Sayın Milletvekilimiz Atilla Kaya’ya, bölge müdürlerime, İzmir Gaz Müdürüme çok teşekkür ediyorum. Bugün bizim için anlamlı bir gün. Doğal gaz ile ilgili kararın alındığı, startın verileceği bir teknik toplantı yaptık. Bunun neticesinde de Sayın İzmir Gaz Müdürümüzün de ifade ettiği gibi Mayıs ayının başında çalışmalar başlayacaktır. Kasım ayının başında da gaz verilecektir. Ben bu konuda Sayın Bölge Milletvekilimiz Atilla Kaya’ya ve bu işin talimatını veren Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a Selçuk halkı adına teşekkür ederim” dedi.

2017 YATIRIM PROGRAMINA ALDIK

İzmir Gaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, İzmir Gaz’ın 2017 yatırım programında  Selçuk’a doğal gaz getirilmesine karar verildiğini belirtti.Yandımata Selçuk’a doğal gaz gelmesiyle ilgili yaptığı açıklamada: "Yaklaşık 23 km’lik Torbalı’dan buraya doğal gaz gelecek. Şehir içerisine öncelikle 2 tane, toplamda 4 tane bölge regülatörü konulacak. İçeride de 10 – 12 km servis hatlarını kapsayan bir çalışma yapılacak. Mayıs ayında başladığımız takdirde Kasım ayı içerisinde Selçuk’a doğal gaz arzını sağlayacağız” dedi.

 
Günün menüsü
 
Günün menüsü
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ıldır 16 Mart 2017 Perşembe 17:49

Çeşmeye ne zaman gelicek

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir merkezli PKK operasyonu: 44 gözaltı
Terör örgütü PKK'ya yönelik 3 ilde düzenlenen operasyonda 44 zanlı yakalandı.
FETÖ sanığı Ali Fuat Yılmazer'in kızı gözaltına alındı
Sakarya'da FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, eski Emniyet Müdürü ...
Tarihte bir ilk: İzmir’in fethi kutlanacak… İşte program
İzmir’in 1081 yılında Türkler tarafından fethi, İzmir Valiliği ve Türk ...
 
Doğan Medya işgaline ne ceza istendi?
FETÖ'nün darbe girişiminde Doğan Medya Center'ın işgal edilip yayının ...
İzmir'de faciadan dönüş: Eski evin duvarı...
İzmir'in Karataş semtindeki, sahipleri tarafından kaderine terk edilen ...
Ödemiş'te tarihi yapılar hayat bulacak
İzmir'in Ödemiş ilçesinde, üç yıl önce yangından zarar gören Türkiye Cumhuriyeti ...
 
Gökçek yanlışlıkla paylaştı, ortalık karıştı!
Melih Gökçek sosyal medya hesabını aktif kullanan siyasilerden biri.. ...
Ege'de korkutan deprem!
Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Resmi açıklama: Suriyeli göçmen sayısı…
Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce, Türkiye'de bulunan 2 milyon 957 bin 454 ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölmeyen aşk!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva