HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
21 Ekim 2017 Cumartesi - 14:41

AK Partili Kaya'dan Kocaoğlu'na 'Yamanlar' çıkışı: 'Ne tiyatro değil mi ama'

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na Yamanlar'da kurulması planlanan ve davalık olan katı atık tesisi üzerinden yüklendi. Kaya, yaşananları 'tiyatro' olarak nitelendirdi ve Başkan Kocaoğlu'nu eleştirdi.

AK Partili Kaya dan Kocaoğlu na  Yamanlar  çıkışı:  Ne tiyatro değil mi ama

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Yamanlar'da yapılması planlanan ve mahkemelik olan katı atık tesisi üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na yüklendi.

Kocaoğlu'na "Kimsenin önünde eğilmem. Ama çöp tesisi için eğildim. Yıllardır kurmak için çabaladığımız Katı Atık Geri Dönüşüm ve Biyogaz Tesisi'ne itiraz eden avukatlara gidip davayı geri çekmeleri için yalvardım" sözleri üzerinden yüklenen Kaya, yaşananlara 'tiyatro' yakıştırması yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan şunları söyledi:

"CHP'li Sayın Aziz Kocaoğlu isyan etmiş, Yamanlar'a kurmayı planladığı çöp tesisine dava açanlara veryansın etmiş. ?Dava açan avukatlara gidip davayı geri çekmeleri için yalvardığını belirtip "Her defasında önümüze bir engel çıkartılıyor" demiş. ?

'KENTE BU KÜLTÜRÜ YERLEŞTİREN KENDİSİDİR'
İzmir'de yatırımların önüne taş koyma ve dava açarak engelleme işini ilk başlatan, kente zarar veren bu kültürü yerleştiren kendisidir. ?Stadyumlara dava açtı, İnciraltı imar planlarına dava açtı, yat limanlarına dava açtı, o kadar çok dava açtı ki, davaları karıştırdı! 

Bu davaları açarken, ön bahçesi de boş durmadı. Körfez Geçişi, Konak Tüneli, Yeni Havalimanı Terminal Binası da davalardan nasibini aldı.? İzmir'deki istemezük cephesi her şeye 'hayır' demeye programlandığı için şimdi kendisinin yapacağı işlere de 'hayır' demeye başladı.?

Bu işler bumerang gibidir. Döner seni bulur.? İşte dava açan iki avukat. Biri CHP Bizimdir Hareketi Sözcüsü. ?Sn. Balbay, bu iki avukatın Ulaştırma Bakanlığı'na ilişkin taleplerini TBMM'de dile getiriyor. CHP resmi web sitesi de bunu paylaşıyor. ?

Ne tiyatro değil mi ama! Davayı açan CHP, ağlayan CHP, kaybeden ise İzmir ve İzmirli hemşehrilerimiz. ?

'İlk defa eğildim' diyorsunuz, biz eğilmedik, dik durduk ve İzmir için, istemezükçü'lere rağmen bu yatırımları kente kazandırdık. Biz 15 yılda sayenizde bu konuda çok tecrübe kazandık. Yüzlerce davayla uğraştık, istemezükçü'lere karşı büyük mücadeleler verdik. ?Tecrübelerimizi paylaşabiliriz. Biz başkalarına benzemeyiz, İzmir'de taş üstüne taş koyan herkesin yanında oluruz"

 
'Sümüklü dedikleri İzmir, şimdi gözbebekleri oldu'
 
CHP’li Gümrükçü’den il başkanlığı çıkışı: Öncelik görevdeki başkanımızındır!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 22 Ekim 2017 Pazar 04:38

Sizsiniz tiyatro! Vermediğiniz, veriyormuş gibi yaptığınız izinlerle, yapmadığınız otogar metroyla, vermediğiniz Buca tramvay hattıyla! Daha sayalım mı? Yoksa, sizi de elerler diye mi korkunuz?

Yorumu oyla      12      5  
konuk 22 Ekim 2017 Pazar 04:35

Neden işiniz gücünüz Kocaoğlu? Neden belediyenin bekleyen izinlerini koşturmuyorsunuz? Neden, şehircilik bakanlığının projesizlikten kullanamadığı İslam Kalkınma Bankasının bir puan daha düşük kredisini kullanmasına izin vermediniz de AİF kredisine muhtaç ettiniz belediyeyi? Senede tam bir milyonyüzbin Avro fazla faiz ödeyecek bu belediye! Neden bu düşmanlığınız İzmire?

Yorumu oyla      12      5  
sezarın hakkı sezara 21 Ekim 2017 Cumartesi 20:20

SAyın atilla kayanın Tipine,eğitimine ve Aile yaşantısına bakın ! AK parti ile gram alakası yok bu insanın. Gayet laik ve ielrici bir insan ama işte siyaset insana neler söylettiriyor. sağ olsun kendisi izmir için çabalıyor da ama malesef kendisi yanlış partide. CHP de falan olsa muhtemelen şimdiye Belediye başkanı adayı gösterilmişti.

Yorumu oyla      14      5  
Ne yaptınız? 21 Ekim 2017 Cumartesi 20:15

Yaklaşık bir aydır yoktunuz, ortaya çıkınca aynı terane yine Kocaoğlu.Diğer Ak Partili belediyelere hazineden yapılan metro yardımı neden birtek İzmir‘e yapılmıyor, belediyenin kendisi yapmak için Ankara‘ya gönderdiği metro projeleri neden onaylanmıyor? Siz İzmir için ne yaptınız? Siz milletvekilisiniz İzmir‘in hakkını savunun, ekonomi battı ona çözüm bulun.İzmir büyükşehir belediyesinden sorumlu İzmir milletvekili diye bir parlamenter makamı duymadım.Sayın Kaya artık bazı İzmir milletvekillerini bugüne kadar konuşmayan Ak Partililer bile eleştirmeye başladılar.

Yorumu oyla      14      6  
Oğuz Kaan 21 Ekim 2017 Cumartesi 18:07

İyiki o davalar açılmış da KORDON bize kalmış. O davalar açılmasaydı şimdi kordondan otoyol geçecek izmirli denize hasret kalacaktı.

Yorumu oyla      14      7  
21 Ekim 2017 Cumartesi 17:10

eger dedikleriniz dogruysa bunu belgelerle ispatlayıp izmirde afişler halinde heryere asabilirsiniz. Brosürler dagıtarak , reklamlarla propaganda yapabilirsiniz. Böylece biz izmirlilerde hesabını sandıkta sorarız. Yeterki kaynagını ispatlayın.

Yorumu oyla      14      5  
muhalif 21 Ekim 2017 Cumartesi 17:01

sn.kaya dava açılacak yatırım var, dava açılmayacak yatırım var. büyükşehire açılan her davaya ellerinizi ovuşturuyorsunuz, yeterki İzmir büyükşehirin yatırımlarının önünü kapatmak...mahkemellerin kamu yararını dikkate almalarını bekliyoruz.çevre konusunda da avrupadaki muadillerine baksınlar.

Yorumu oyla      13      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Sümüklü dedikleri İzmir, şimdi gözbebekleri oldu'
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çeşme’nin yaz aylarındaki su sıkıntısını ...
Kınık'ta kardeşlik buluşması
Kınık belediyesi tarafından her yıl yapılan aşure hayırı dün yapıldı.
Başkan İnce'den açıklama: Kocaoğlu'ndan yana mı?
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yerelde kırsal kalkınma projesi kapsamında ...
 
Seferihisar'da cemevi açıldı
Seferihisar Belediyesi’nin tahsis ettiği arazi üzerine hayırsever işadamı ...
Başkan Piriştina’dan muhtarlara müjde
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina “Muhtarlar Günü”nde “yol arkadaşlarım” ...
Karabağlar'dan “Benim Güzel Parkım” projesi
Kentli olma, kenti anlama ve üretim yoluyla "Kentin İçin Bir İyilik Yap" ...
 
Eğitim setleri Karşıyaka Belediyesi’nden
Eğitime ve eğitim kurumlarına desteğini sürdüren Karşıyaka Belediyesi, ...
Dikkat! İzmir'in iki ilçesinde su kesintisi
Pazartesi günü İzmir'in iki ilçesinde 12 saat boyunca su kesintisi yaşanacak.
O ilçeye metro için ihale zamanı... İzmir demir ağlarla örülüyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva