HABERLER>POLİTİKA
17 Nisan 2018 Salı - 13:59

AK Partili Kaya’dan Kocaoğlu'na stat çıkışı: Bangır bangır yapıyoruz!

İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Siz bangır bangır 'istemezük yapmayın' diye bağırdıkça biz de bangır bangır 'yapıyoruz' demeye, Yıldırım hızıyla İzmir'e hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Partili Kaya’dan Kocaoğlu na stat çıkışı: Bangır bangır yapıyoruz!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu hedef aldı.

Kaya, Tire’deki stat açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun, “Kentin en işlek yerlerine, tek nefes alacağı yerlere hem Güzelyalı'ya hem de Karşıyaka'ya stat yapılmaya kalkılıyor. Bunun yanlış olduğunu bangır bangır bağırdık, dinlemediler” açıklamaları üzerinden tepki gösterdi.

Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımları yaptı:

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Sn. Aziz Kocaoğlu şöyle demiş; "Kentin en işlek yerlerine, tek nefes alacağı yerlere hem Güzelyalı'ya hem de Karşıyaka'ya stat yapılmaya kalkılıyor. Bunun yanlış olduğunu bangır bangır bağırdık, dinlemediler!"

Sn. Kocaoğlu, bu stadyumların yapılmasını istemediğinizi, bunun için bangır bangır bağırmaktan da öte, davalar açıp engellemeye çalıştığınızı tüm İzmir biliyor. İstemediğinizi anlatmak için daha ne yapabilirsiniz ki zaten! İstemiyorsunuz, anladık

Bu üç stadyumun da şu andaki mevcut yerlerine yapılmasını isteyenler, kulüplerimizdir ve armalara sevdalı İzmirli hemşerilerimizdir. Eğer engellemeseydiniz, İzmir'in üç stadyumu da şimdiye kadar çoktan hizmete açılmış olurdu.

Ama siz ne kadar engellemeye çalışırsanız çalışın, biz bu stadyumları yapacağımıza söz vermiştik ve yapıyoruz. Siz bangır bangır 'istemezük yapmayın' diye bağırdıkça biz de bangır bangır 'yapıyoruz' demeye, Yıldırım hızıyla İzmir'e hizmet etmeye devam edeceğiz..."

Kaya, yaptığı paylaşımda Göztepe Stadı'ndaki son duruma ilişkin bir video da yayınladı. İşte o video:

 
Bu nasıl öğrenci! Bir yaralı
 
Çevreci çift cinayetinde mahkemeden karar!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent ışık 18 Nisan 2018 Çarşamba 08:28

15 bin kişilik eski Alsancak stadını yık yerine 13 bin kişilik 54 milyon liraya stad yap. Vodafone arenanın seyirci başına maliyeti Alsancak stadının 3 katından fazla.

Yorumu oyla      13      5  
Stadı bırak hayat pahalılığına bak 17 Nisan 2018 Salı 23:41

Hala derdiniz Kocaoğlu bırakın bunları pazar-market-akaryakıt-döviz fiyatları yani hayat pahalılığı canımıza okudu.Enflasyona-işsizliğe bak.İlçe kongrelerinin haline bak dayatma tek liste tepkilerine bak.15 yıllık destek bitti.%50artı bir hayal ötesi.

Yorumu oyla      13      5  
sezarın hakkı sezara 17 Nisan 2018 Salı 18:30

SAyın vekil göztepeliyim diyor. aklı sıra göztepeye yardımcı olmaya çalışıyor! Göztepe nin stadı ilk açıklandıgın da 15.000 kişilik değilmiydi? 2.lig te bile 35-40bin lere oynamış klübe böyle stadımı yakıştırdınız? sonrasın da mehmet sepil ve taraftarın baskısı olmasa kapasite 20.035 e çıkarılacakmıydı? Dikkat ediniz hemşerilerim . bugün ülke çapında serken seçim söylentileri çıkmaya başladı! İzmir çapın da AKP millet vekili ve il,ilçe başkanları çıkıp sataşmalara başladı! ,Bunlar hep gündem değiştirme çabaları ama halk artık çok kızgın.

Yorumu oyla      18      6  
KSK 17 Nisan 2018 Salı 17:29

çünkü belediyeler çok haklı maç günü tranvay hattı üzerine park etmiş araçları görünce bir ters sonuçtan sonra fanatiklerin çevredeki evlerin camını çerçevesini indirdiğini gördüğünüzde trafiğin allak bullak olduğunu gördüğünüzde bangır bangır yaptık denilip arkasında duracakmısınız acaba....

Yorumu oyla      17      5  
Serpil. 17 Nisan 2018 Salı 16:23

Yapıyorsun da; yarın öbürgün stadların etrafında ikamet eden halktan gelecek her türlü rahatsızlığı düşünerek mi yapıyorsunuz? Bu şikayetlerle uğraşacak olan yine yerel yönetimler olacaksa ne hükmü var? Oturup Şehrin geleceği ile ilgili planları, şehirlinin geleceğini düşünerek değil de çekişerek yapmak kime ne yarar sağlar?

Yorumu oyla      14      5  
Karşıyakalı 17 Nisan 2018 Salı 15:50

Snvekil İzmir belediyesi stad yapmayalım demiyor kentin göbeğine yapmayalım diyor.Daracık sokak aralarında asayiş, trafik, kargaşaya gerek yok diyor. Taraftar ve İzmirli hemşeriler iştiyor diyorsunuzda sanki referandummu yaptınız nereden biliyorsunuz. Biz artık şehir merkezlerine STADYUM, AVM, GÖKDELEN vs İSTEMİYORUZ. Belediyemiz var siz onlara bırakın bu imar işlerini. Siz Ankaradakiler FABRİKALAR yapın FABRİKALARRR..

Yorumu oyla      19      6  
Mümtaz Adaer 17 Nisan 2018 Salı 15:35

Göztepe ve Karşıyaka stadları için yakın gelecekde "İzmir'e ihanet etmişiz" diyeceksiniz Sn.Vekil Kaya. Ama iş işden geçmiş olacak. Siyaset hem de en ucuzundanı Spora bu kadar alet edilmez.Yazık.

Yorumu oyla      19      6  
Gürkan 17 Nisan 2018 Salı 14:58

15 yıldır aklınız neredeydi? Örnekköy ya da Çiğli' de şimdilerde ESHOT garaji olan yeri niye kabul etmediniz ? Çiğli' deki arsa çevre yolunun , İZBAN ' ın, tramvayın dibinde; üstelik daha büyük ve etrafı açık sayılır. Tam stat olacak bir yer. Atatürk Stadı niye yıkılıp yeniden yapılmadı ? Fuar İzmir' in karşısına niye stat yapılmadı ? Bölgeden çevre yolu geçiyor , metro yapılacak. Şimdi oraya gidip konut yapıyorsunuz. Stat olmaz, maliyetli olur diyenler aynı yere konut yapıyor. Şaka gibi ! Mahalle arasına , ufak semt statları yapıyorsunuz. Yazık sadece yazık. Örnekköy stadı yapılsaydı belki de Karşıyaka bu halde olmayacaktı. Semtinize stat yapıyoruz ayağına butik statları ihale ettiniz bu şehrin geleceğine yazık ettiniz. Milli takım İzmir' de maç yapmayacak mı ? Bu şehrin seçilmiş belediyesini devre dışı bırakıp iş yapmak nedir? Sen ne kadar seçilirsen seçil ben istediğimi yaparım, milli iradeyi de takmam demek değil de nedir ?

Yorumu oyla      22      5  
citizen 17 Nisan 2018 Salı 14:40

İzmir 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası aday şehirleri arasında neden yok? Sn. İzmir Milletvekili bu soruya cevap bekliyoruz..

Yorumu oyla      23      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP lideri Bahçeli'nin 5 kritik hamlesi
MHP grup toplantısındaki konuşmasında erken seçim çağrısı yapan ve 26 ...
Bahçeli'nin açıklamasının ardından sürpriz görüşme!
MHP Lideri Bahçeli, erken seçim çağrısı sonrası Adalet Bakanı Abdulhamit ...
İzmir siyaseti 'erken seçim' çağrısına ne dedi?
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 26 Ağustos’u işaret ederek yaptığı erken ...
 
Erdoğan tarih verdi: Yeni yönetim sistemi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin erken seçim çağrısının ardından parti ...
CHP'li Sındır: Kimin aday olduğundan çok...
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Karabağlar, Kemalpaşa, Ödemiş ...
Erken seçim çağrısına Hükümet'ten ilk yorum!
MHP Lideri Bahçelinin erken genel seçim çağrısına hükümetten ilk cevap geldi.
 
Bahçeli'den 'erken genel seçim' çağrısı: 26 Ağustos'ta sandığa gidelim!
Erken seçim çağrısı yapan MHP Lideri Bahçeli, "26 Ağustos'ta seçimi yapalım" dedi.
Mehmet KARABEL yazdı... Koca CHP’nin tek derdi, İzmir’deki pazaryeri mi?
Mehmet KARABEL yazdı... Koca CHP’nin tek derdi, İzmir’deki pazaryeri mi?
'İstikrar için derhal OHAL'den vazgeçin'
CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, "Türkiye'yi bir ciddi olumsuz ekonomik maceranın ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva