HABERLER>POLİTİKA
21 Haziran 2018 Perşembe - 12:52

AK Partili Kaya'dan Kocaoğlu'na sert sözler!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı, Buca ve Konak ilçelerinde gerçekleştirdiği programlarla seçim çalışmalarını sürdürdü.

AK Partili Kaya dan Kocaoğlu na sert sözler!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Beydağ'da yaptığı açıklamalara Eşrefpaşa'dan yanıt veren Kaya, "Sayın Kocaoğlu hadsizlik yapıyor. Devlet terbiyesinden nasibini almadığı ayan beyan ortada. İzmir'e yakışmayacak bir nezaketsizlik ve üslupsuzlukla Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı'na karşı sarf ettiği sözler kabul edilebilir değil. Çok yakışıksız, çok seviyesiz ve çok hadsiz konuşuyor. Bu yaptığı bir değil, iki değil, üç değil. Amacı gerginlik yaratmak, oluşacak gerginlik neticesinde de prim yapmak. Ne kadar çabalarsa çabalasın, ne kadar çırpınırsa çırpınsın biz bu kenti geren bir ortamın içerisine girmeyeceğiz. Kazdığı çukurda gitsin kendisi otursun. Bizi yanına beklemesin" dedi. 

- AK PARTİLİ KAYA’DAN KOCAOĞLU’NA: SANA TEMMUZ’A KADAR SÜRE!

HADSİZLİK YAPIYOR, YAPTIĞI DEVLET TERBİYESİNE YAKIŞMIYOR 
 AK Partili Kaya, programlarına ilk olarak Torbalı'da başladı. Torbalı Ticaret Odası'nın organizasyonunda ilçedeki sanayiciler ve işadamlarıyla bir araya gelen Kaya, ardından Menderes Belediyesi'ni ziyaret etti. Buca'da Menderes Caddesi'nde ve Şirinyer Pazarı'nda esnaf ziyaretleri yapan Kaya, vatandaşları Başbakan Binali Yıldırım'ın Buca'da gerçekleştirdiği mitinge davet etti. Günün son programını Konak Eşrefpaşa'da yapan Kaya, esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlarla buluştu. Burada yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Beydağ'da yaptığı açıklamalara yanıt veren Kaya, Kocaoğlu'nun hadsizlik yaptığını, devlet terbiyesine yakışmayacak bir şekilde hareket ettiğini söyledi. 

KILIÇDAROĞLU SENİ EMEKLİ ETTİ 
Büyükşehir Belediye Başkanı'nın açıklamalarıyla kenti germeye çalıştığını ifade eden Kaya, Kocaoğlu'nun asıl amacının ise 2019'da yapılacak yerel seçimlerde adaylığını garantiye almak olduğunu söyledi. CHP Genel Merkezi'nin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kocaoğlu'nun üstünü çizdiğini belirten Kaya, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tavrını hepimiz görüyoruz. Sayın Kocaoğlu'nun üstünü çizmiş, emekliye sevk etmiş. 2019'da adaylıktan bahsediyor, siz önce partinizden aday olabilmeyi başarın, ondan sonra konuşalım. Kimi milletvekili adayı olarak görmek istediyseniz ya listenin sonuna sıralandı ya da liste dışı kaldı. İstemediğiniz herkes ise geldi listenin başına oturdu. Sayın Kocaoğlu, şahsınızın partinizde hiçbir ağırlığı yok. Artık tek çareniz kaldı, ortamı gererek, insanları kutuplaştırarak adaylığınızı garanti altına almak. Ama bu oyununuza da kimse gelmeyecek. Kendi kendinize konuşup durun, size de artık verecek cevabımız yok" dedi. 

 
Muharrem İnce: Soğan, doları geçti!
 
Altınordu Sinan'dan haber bekliyor
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gürkan 21 Haziran 2018 Perşembe 15:39

Ayrıca diğer bir konu da AKP'lileri CHP'nin büyükşehir belediye başkanı adayının niye bu kadar ilgilendiriyor olması. Şampiyon belli de sizin adayınız kim ? Siz misiniz , Sayın Bilal Doğan mı , Sayın Binali Yıldırım mı ... kim ? Sıradaki "kurban" kim ? TV'lerde yıllarca Aziz Yıldırım' a sallayıp gündeme gelmeye çalışan tipler gibi Aziz Kocaoğlu' na sallayıp prim kazanma, aday gösterilme peşinde misiniz ? 2017 yılının başında Sayın Kaya Körfez geçişinin temeli atılacak demişti. 2018' in ortasına geldik, temel ne oldu ? Otogar metrosu ne oldu ? 4,5 km metro yapınca bakanlık batacak mı ? Hızlı tren ne oldu ? Sözde 2017' in başında İzmir' de olacaktı ama daha çivi çakılmadı. Bırakın belediye ile uğraşmayı da projeleri takip edin. Örneğin Sabuncubeli Tüneli güzel oldu ama 136 milyon keşif bedeli olan proje niye 536 milyona bitti ? Sayın Kaya bu konuda ne diyor ? Bir iş 400 milyon fazlaya niye biter ? Belediye Buca' da 110 milyona tünel yaparken siz niye 536 milyona yapıyorsunuz ? O da tünel bu da tünel. Hayır biri 1 km diğeri 10 km olsa tamam diyeceğim ama ortada böyle bir durumda yok. Gerçi Konak Tüneli 1,6 km ancak 310 milyona bitti :) herhalde tüneller altın ile kaplanıyor :)

Yorumu oyla      10      5  
Hayat pahalılığı 21 Haziran 2018 Perşembe 14:17

Hayat pahalılığı belimizi büktü, herşey ithal ve pahalı, seçimden sonra akaryakıt kaç para olacak haberiniz var mı? İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız bırakın belediye başkanı gayet güzel çalışıyor, sizin yapmadıklarınızı da yapıyor.16 yıllık destek bitti.

Yorumu oyla      11      5  
volkan nicolas 21 Haziran 2018 Perşembe 13:40

dun istanbul ataşehirde halk tvde ki arena programına yapılan saldırılar erzurumda chp standına yapılan saldırılar sizin zorbalıklarınızı burda anlatsak sayfa yetmez.. biz 2002 den beri sizin bileti kestik zaten sizde izmiri almaya hevesli değilsiniz söz veripte yapmadıgınız metro çevreyolu boş vaadleri..o yuzden izmirde nal toplayacaksınız

Yorumu oyla      13      5  
Gürkan 21 Haziran 2018 Perşembe 13:23

Devlet terbiyesi "seçilmiş" belediye başkanını İzmir' de İZBAN açılışında yuhalatmak mıdır? Devlet terbiyesi "seçilmiş" belediye başkanına "muhtar bile olamaz" demek midir ? Devlet terbiyesi yok dediğiniz İzmir' in "seçilmiş" belediye başkanı kaç defa Cumhurbaşkanı ve Başbakanı havaalanında karşıladı. Tepkilere rağmen Cumhurbaşkanına makam koltuğunu verdi. Devlet terbiyesi T.C Orman Bakanı'nın ben büyükşehir belediye başkanını muhatap almam demesi midir ? Seçilmiş bir belediye başkanını atanmış bir bakan nasıl muhatap almaz ? Devlet terbiyesi bu mudur ? Ayrıca İzmir' in CHP'li vekilleri nerede ? Kardeşim Aziz Kocaoğlu tek başına mücadele ediyor. Tuncay Özkan , Selin S. Böke ve diğerleri neredesiniz? Aziz Kocaoğlu sahada tek başına mücadele ediyor , sonra Aziz Kocaoğlu niye il bilmem neyinde, vekil listelerinde niye karışıyor diye itiraz eden tipler çıkıyor. Ortada yoksunuz. Niye ? İlk sıraya yazılan Sayın Tuncay Özkan nerede ? Sosyal medyada tweet atarak mı oy almayı düşünüyor? Bir çıkın sokağa da halkın içine karışın.

Yorumu oyla      16      5  
Bucalı 21 Haziran 2018 Perşembe 13:05

Bıçaklı değil rumuz bucalı olacaktı

Yorumu oyla      9      5  
Bıçaklı 21 Haziran 2018 Perşembe 13:03

Gerginlik yaratan Kocaoğlu mu dün Şirinyer migrosun önünden geçerken sizin yanınızda ki gençler CHP standına dönüp rabia işareti yapıp ortamı vermeye çalışıyor siz kendinizden pay biçin sonra başkasına siyaset terbiyesi vermeye kalkın

Yorumu oyla      15      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muharrem İnce: Soğan, doları geçti!
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce TUSİAD'ı ziyaret etti. İnce, ...
CHP'li Serter seçmenle buluştu: Esnaf Bakanlığı kurulacak
CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter, seçim bölgesinde ...
İzmir’de seçim teyakkuzu: Sandık güvenliği için 3’lü ittifak!
Seçimde sandık güvenliğini sağlama noktasında titiz davranan İzmir Barosu, ...
 
CHP'den İzmir'e 'İnce' talimat!
CHP Genel Merkezi, CHP İzmir İl Başkanlığı'na, Muharrem İnce için talimat ...
Bakan Şimşek: Dolardaki artışın nedeni...
Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek dolarda son dalgalanmanın ...
AK Partili Çankırı: Tersine göç başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan dev yatırımın müjdesini  Mardin’de verdi, müjdenin ...
 
CHP'li Kılıç'tan geceli-gündüzlü çalışma
CHP PM Üyesi ve Milletvekili Adayı Avukat Sevda Erdan Kılıç, gündüz Karşıyaka’da ...
Yıldırım Ulupınar: Türkiye bu çıkmazı İYİ'likle atlatacak
İYİ Parti İzmir adayı Yıldırım Ulupınar, seçim çalışmalarını Mordoğan ...
İzmir’de sıra dışı seçim kampanyası: Gören bir daha bakıyor!
Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı, kentin sokaklarında yürüttüğü seçim ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva